Typowe trolle :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
hej Trolliki my własnie zjedlismy obiadek zaraz męzus zabiera córcie na saneczki bo sniegiem sypnęło ale temp już rośnie więc nie wiadomo czy śnieg wytrzyma do jutra a dziecko niech się cieszy tez bym z nimi powariowała naśniegu ale niestety na L4 nie moge wychodzić z domu ale ma to dobre strony córka spedzi czas tylko z tatą z czego ja sie cieszę a mamusia co bedzie robić .... nie nie nię bedę odpoczywać mam cały kosz prania do prasowania to czas wziąć sie do roboty
-
Hej kochane Witaj Aniu chwile Cie nie bylo Inaa widzę że nastrój dopisuje To bardzo dobrze
Karola ja też chce na sankiii miłego prasowania
Antylopa czemu na Ciebie wsiedli ? Co się dzieję ? Wspólczuje atmosfery
A ja kochane wczoraj zaliczyłam pierwszego PMSowego doła Oglądałam filmiki z makijażami na youtube i była taka piękna dziewczyna i się popłakałam, że ja jestem brzydka i w dodatku nie mogę zajść w ciąże Mąż prawie ze mną zwariował ale już dzisiaj jest lepiej. Natomiast dopadły mnie myśli, że znów z tego cyklu nic nie będzie, więc nieciekawie mam w głowie ;/ Obecnie siędzę i robię manicure japoński, bo po zdjęciu hybryd mam masakre a nie paznokcie....wszystkie się połamały, połuszczyły i są tak krótkie, że nie mogę na nie patrzeć. Może jakoś je odratuje -
ja już mam wyprasowane córcia zaraz 2 raz pójdzie na sanki chyba ? a ja otworzyłam szampana jeszcze został mi z sylwestra wypiłam 2 lampki i mnie szmegło hehe a co tam niech bedzie co ma być ale mi goraco hehe
-
jeśli płytka jest dobrze pod nią "zrobiona" to paznokcie w ogole się nie niszczą ! A wiem o czym mówię hehe ja też kocham hybrydy robie je klientką no i sobie.. pazury po zdjeciu jej są w idealnym stanie ! Po pierwsze... nie ściągajcie pilnikiem, a acetonem wtedy nie naruszycie własnej płytki !
-
Ania no cóż, ja 16 dc i już najchętniej bym robiła test ciążowy, a gdzie to jeszcze do testu. Nienawidzę tej drugiej fazy cyklu, choć to dopiero czwarty raz tak czekam. Kurde , ja nie rozumiem , dlaczego skoro kobieta owuluje a facet ma plemniki to i tak w dni płodne szansa na poczęcie to 30%? Ktoś mi to wyjaśni? Dlaczego tylko 30%? I jaki nagle czynnik decyduje o tym że zachodzimy?
Udało się w cyklu
-
Co do tych moich hybryd to macie rację, one tak nie niszczą paznokci. Natomiast ja miałam tak, że nosiłam hybrydy i wtedy mój brzydki nawyk obgryzania zniknął. Ale jak nie poszłam na uzupełnienie raz to lakier sam zaczął odpadać i skończyło się zdjęciem go samodzielnie i potem moje paznokcie nieco sama uszkodziłam. Więc poszłam zrobić przedłużenie lekkie na żelu plus na to hybryda, ale po jakiś kilku zabiegach znów nie mogłam pójść i historia się powtórzyła Sama sobie jestem winna, no ale mam taki nawyk od dziecka i ciężko mi się go pozbyć. Jedynie hybrydy i żele mnie powstrzymują i wtedy mam ładne paznokcie. Teraz czekam aż ciut odrosną i znów pójdę je zrobić...no chyba, że jakoś do tego czasu zajdę w ciążę ....ahhh marzenie naiwnej
Aniu nie martw się Ja od wczoraj zaczęłam mieć "objawy ciążowe" a dziś 21dc, także niezłego mam świra Ahhh 6 dni do @ !!!! -
antylopaa wrote:Ania no cóż, ja 16 dc i już najchętniej bym robiła test ciążowy, a gdzie to jeszcze do testu. Nienawidzę tej drugiej fazy cyklu, choć to dopiero czwarty raz tak czekam. Kurde , ja nie rozumiem , dlaczego skoro kobieta owuluje a facet ma plemniki to i tak w dni płodne szansa na poczęcie to 30%? Ktoś mi to wyjaśni? Dlaczego tylko 30%? I jaki nagle czynnik decyduje o tym że zachodzimy?
Słońce ja też tego nie rozumię ;/ Powinno być chociaż 99% Niestety cytując klasyka: "są na świecie rzeczy które się fizjologom nie śniły"
Tym akcentem kończę, bo miałam nieźle wyczerpujący,hm....jak to ująć....a domyślcie się same ;P -
Ania-nowa wrote:Hej wpadłam na chwilę do Was,muszę się wygadać. Jak co miesiąc na kilka dni przed @ zaczynają mi się objawy ciążowe echh.. Też tak macie? Wkurzam się sama na siebie,że niepotrzebnie się nakręcam,a potem tylko rozczarowanie..Konieczna II procedura IVF... brak refundacji na puregon
-
No u mnie temperaturka niska, więc chyba nie będę wcale testowała a napewno nie będę jeśli jutro znów spadnie W dodatku po dzisiejszym pomiarze OF usuneło mi owulacje i że niby wcale nie wystąpiła ;P No ale to też może być wina tego że za mało tych temperatur mierzyłam....Lecę na jazdę Miłego dnia