X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Typowe trolle :-)
Odpowiedz

Typowe trolle :-)

Oceń ten wątek:
  • antylopaa Autorytet

Wysłany: 6 stycznia 2016, 11:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bo proszę Ania, znalazłam swoją pokrewna dusze ;)

Ania001 lubi tę wiadomość

ex2bdf9hnbh57908.png

Udało się w <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 cyklu
  • inaa Autorytet

Wysłany: 6 stycznia 2016, 11:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hello :) ohhh ale dzisiaj wspanialy dzień :)czuje sie su pcio hehe !
    Nie wiem tylko czy jakiejś infekcji nie dostałam ... Ciekawe

thgf9n73strbq9ak.png

thgfyx8d9lmvw97c.png
    Aniołek (8tc)-3.2016 :* Kocham Cię !
    Aniołek (7tc)-12.2016 :* Kocham Cię !

• Karola - mama Julci i ... ? Autorytet

Wysłany: 6 stycznia 2016, 12:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej Trolliki my własnie zjedlismy obiadek zaraz męzus zabiera córcie na saneczki bo sniegiem sypnęło ale temp już rośnie więc nie wiadomo czy śnieg wytrzyma do jutra a dziecko niech się cieszy tez bym z nimi powariowała naśniegu ale niestety na L4 nie moge wychodzić z domu ale ma to dobre strony córka spedzi czas tylko z tatą z czego ja sie cieszę :) a mamusia co bedzie robić .... nie nie nię bedę odpoczywać mam cały kosz prania do prasowania to czas wziąć sie do roboty ;)

01.01.2011 - Aniołek 6 tc :(
    18.05.2012 - Juleczka nasze największe szczęście :)
    19.04.2016- Aniołek 14 tc :(
    Kochamy Was ;)

201205184874.png
  • antylopaa Autorytet

Wysłany: 6 stycznia 2016, 13:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja jestem u mamy, nastroje nieciekawe, jeszcze na mnie powsiedli, jakieś głupoty gadają. Aż żałuję ze tu przyjechałam :-/

ex2bdf9hnbh57908.png

• kamika23 Autorytet

Wysłany: 6 stycznia 2016, 15:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej kochane :) Witaj Aniu chwile Cie nie bylo :( Inaa widzę że nastrój dopisuje :P To bardzo dobrze ;)

Karola ja też chce na sankiii :P miłego prasowania ;)

Antylopa czemu na Ciebie wsiedli ? Co się dzieję ? Wspólczuje atmosfery :P

A ja kochane wczoraj zaliczyłam pierwszego PMSowego doła :P Oglądałam filmiki z makijażami na youtube i była taka piękna dziewczyna i się popłakałam, że ja jestem brzydka i w dodatku nie mogę zajść w ciąże :| Mąż prawie ze mną zwariował ale już dzisiaj jest lepiej. Natomiast dopadły mnie myśli, że znów z tego cyklu nic nie będzie, więc nieciekawie mam w głowie ;/ Obecnie siędzę i robię manicure japoński, bo po zdjęciu hybryd mam masakre a nie paznokcie....wszystkie się połamały, połuszczyły i są tak krótkie, że nie mogę na nie patrzeć. Może jakoś je odratuje

ckaidqk34aroni5a.png
  • Karola - mama Julci i ... ? Autorytet

Wysłany: 6 stycznia 2016, 15:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja już mam wyprasowane córcia zaraz 2 raz pójdzie na sanki chyba ? a ja otworzyłam szampana jeszcze został mi z sylwestra wypiłam 2 lampki i mnie szmegło hehe a co tam niech bedzie co ma być ale mi goraco hehe

01.01.2011 - Aniołek 6 tc :(
    18.05.2012 - Juleczka nasze największe szczęście :)
    19.04.2016- Aniołek 14 tc :(
    Kochamy Was ;)

201205184874.png
  • antylopaa Autorytet

Wysłany: 6 stycznia 2016, 19:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ogólnie hybryda nie powinna aż tak bardzo niszczyć płytki. Ja jestem jej wielka fanka i myślę że to najlepsze jakie mogli wymyśleć , bo trzyma się naprawdę długo. A na akrylach jeszcze dłużej.

ex2bdf9hnbh57908.png

• inaa Autorytet

Wysłany: 6 stycznia 2016, 19:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jeśli płytka jest dobrze pod nią "zrobiona" to paznokcie w ogole się nie niszczą :-) ! A wiem o czym mówię hehe ;-) ja też kocham hybrydy robie je klientką no i sobie.. pazury po zdjeciu jej są w idealnym stanie :-) ! Po pierwsze... nie ściągajcie pilnikiem, a acetonem wtedy nie naruszycie własnej płytki !

thgf9n73strbq9ak.png

thgfyx8d9lmvw97c.png

• antonna Autorytet

Wysłany: 6 stycznia 2016, 20:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 marca 2017, 20:57

👧 2017
    👧 2021
    👶 2022
  • inaa Autorytet

Wysłany: 6 stycznia 2016, 20:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam to sprawdzone, aceton owszem może troszke wysuszyc skórki ( na ktore potem daje sie oliwke) ale płytki nie niszczy ;-) bardziej niszczy pilnik !

thgf9n73strbq9ak.png

thgfyx8d9lmvw97c.png

• Ania-nowa Autorytet

Wysłany: 6 stycznia 2016, 21:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej wpadłam na chwilę do Was,muszę się wygadać. Jak co miesiąc na kilka dni przed @ zaczynają mi się objawy ciążowe echh.. Też tak macie? Wkurzam się sama na siebie,że niepotrzebnie się nakręcam,a potem tylko rozczarowanie..

• antylopaa Autorytet

Wysłany: 6 stycznia 2016, 21:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania no cóż, ja 16 dc i już najchętniej bym robiła test ciążowy, a gdzie to jeszcze do testu. Nienawidzę tej drugiej fazy cyklu, choć to dopiero czwarty raz tak czekam. Kurde , ja nie rozumiem , dlaczego skoro kobieta owuluje a facet ma plemniki to i tak w dni płodne szansa na poczęcie to 30%? Ktoś mi to wyjaśni? Dlaczego tylko 30%? I jaki nagle czynnik decyduje o tym że zachodzimy?

ex2bdf9hnbh57908.png

• Ania-nowa Autorytet

Wysłany: 6 stycznia 2016, 21:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też chciałabym to wiedzieć..

• Ania-nowa Autorytet

Wysłany: 6 stycznia 2016, 22:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie 24dc.

• kamika23 Autorytet

Wysłany: 6 stycznia 2016, 22:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co do tych moich hybryd to macie rację, one tak nie niszczą paznokci. Natomiast ja miałam tak, że nosiłam hybrydy i wtedy mój brzydki nawyk obgryzania zniknął. Ale jak nie poszłam na uzupełnienie raz to lakier sam zaczął odpadać i skończyło się zdjęciem go samodzielnie i potem moje paznokcie nieco sama uszkodziłam. Więc poszłam zrobić przedłużenie lekkie na żelu plus na to hybryda, ale po jakiś kilku zabiegach znów nie mogłam pójść i historia się powtórzyła :P Sama sobie jestem winna, no ale mam taki nawyk od dziecka i ciężko mi się go pozbyć. Jedynie hybrydy i żele mnie powstrzymują i wtedy mam ładne paznokcie. Teraz czekam aż ciut odrosną i znów pójdę je zrobić...no chyba, że jakoś do tego czasu zajdę w ciążę ....ahhh marzenie naiwnej :|

Aniu nie martw się :P Ja od wczoraj zaczęłam mieć "objawy ciążowe" a dziś 21dc, także niezłego mam świra :P Ahhh 6 dni do @ !!!!

ckaidqk34aroni5a.png
  • kamika23 Autorytet

Wysłany: 6 stycznia 2016, 22:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    antylopaa wrote:
    Ania no cóż, ja 16 dc i już najchętniej bym robiła test ciążowy, a gdzie to jeszcze do testu. Nienawidzę tej drugiej fazy cyklu, choć to dopiero czwarty raz tak czekam. Kurde , ja nie rozumiem , dlaczego skoro kobieta owuluje a facet ma plemniki to i tak w dni płodne szansa na poczęcie to 30%? Ktoś mi to wyjaśni? Dlaczego tylko 30%? I jaki nagle czynnik decyduje o tym że zachodzimy?

Słońce ja też tego nie rozumię ;/ Powinno być chociaż 99% :P Niestety cytując klasyka: "są na świecie rzeczy które się fizjologom nie śniły" :P

Tym akcentem kończę, bo miałam nieźle wyczerpujący,hm....jak to ująć....a domyślcie się same ;P

ckaidqk34aroni5a.png
  • Lizzinka Ekspertka

Wysłany: 6 stycznia 2016, 22:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania-nowa wrote:
    Hej wpadłam na chwilę do Was,muszę się wygadać. Jak co miesiąc na kilka dni przed @ zaczynają mi się objawy ciążowe echh.. Też tak macie? Wkurzam się sama na siebie,że niepotrzebnie się nakręcam,a potem tylko rozczarowanie..
    Miała tak już 3 razy - odkąd się staramy :( u mnie widocznie objawy na @ są podobne do ciążowych

Konieczna II procedura IVF... brak refundacji na puregon :-( :-( :-(
  • antonna Autorytet

Wysłany: 6 stycznia 2016, 22:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 marca 2017, 20:57

👧 2017
    👧 2021
    👶 2022
  • antylopaa Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2016, 06:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Trzymam kciuki za nas wszystkie. U nas na wsi nieźle śniegu nawalilo , dobrze ze mój rycerz mi odsniezyl corsinę he he

ex2bdf9hnbh57908.png

• kamika23 Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2016, 10:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No u mnie temperaturka niska, więc chyba nie będę wcale testowała :| a napewno nie będę jeśli jutro znów spadnie :/ W dodatku po dzisiejszym pomiarze OF usuneło mi owulacje i że niby wcale nie wystąpiła ;P No ale to też może być wina tego że za mało tych temperatur mierzyłam....Lecę na jazdę ;) Miłego dnia <3

ckaidqk34aroni5a.png
‹‹ 45 46 47 48 49 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Warto walczyć o swoje marzenia, czyli historie starań o dziecko zakończone happy endem

O tym jak trudna i wyboista potrafi być droga do macierzyństwa, wiedzą doskonale pary, które od lat bezskutecznie starają się o dziecko. Niekończące się badania, intensywne szukanie przyczyny niepowodzeń, poddawanie się procedurom, ciągła walka, momentami bezsilność, ale też niegasnąca nadzieja... Dzisiaj swoją historią podzieliły się z nami dwie pary, których droga do wymarzonego macierzyństwa nie była łatwa. Karolina i Łukasz oraz Asia i Paweł opowiadają swoje poruszające historie zakończone happy endem! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z tarczycą - przyczyny, objawy, wpływ na płodność

Problemy z tarczycą są bardzo częstą przyczyną zaburzeń hormonalnych zarówno u kobiet, jak i u mężczyzn. Jakie są najczęstsze zaburzenia w funkcjonowaniu tarczycy? Jakie są typowe objawy problemów z tarczycą? Jak wygląda diagnostyka? Jak zaburzenia tarczycy mogą wpływać na płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ