Typowe trolle :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczynki, w końcu wyjdą te cholerne testy zobaczycie. Na pewno były felerne:)
Ja właśnie czekam w kolejce na monitoring, ciekawe czy dostanę metroformine, bo tak coś lekarz ostatnio wspominał, że peposze na lepszą owulke zobaczymy. Jeszcze 2 osoby przede mną nie cierpię wizyt i tego dowcipnego usg! -
hejka wróciłam od lekarza mam nastepne 4 dni zwolnienia kurcze już nie wiem co ściemniać by mi dała kilka dni we wtorek powiem że cały czas gorączkiję i delikatnie poproszę o kolejne 5 dni zwolnienia bo nie wiem co zrobie z córką bo i ja i mazż mamy miec popołudniówki masakra mam nadzieję żę mi da jeszcze chociaż do piątku a w piatek pójde do niej z córką wieczorem że mała gorączkuję i mam biegunke da mi opiekę - nam nadzieję plan jest taki ale czy wykonalny zobaczymy
Ogólnie nadal czuję się do dupy wszystko mnie boli a cycki mi zaraz odpadną Boże jak ja bym chciała 12 zobaczyć 2 kreski - marzenia -
Kamilka, na pocieszenie napiszę, że mi w 1 ciąży test (amil) pokazal delikatna druga kreskę, taki cień, abbeta hcg z tego samego dnia wynosiła ponad 1000 i na następny dzień było widać zarodek na usg te testy wychodzą jak chcą czasami...
antylopaa lubi tę wiadomość
-
wtedy dziewczyny by testy co godzine robiły hehe no kombinuje by jak najdłużej ciągnąć L4 zobaczymy jak mi to wyjdzie kurcze musze zanieś im to zwolnienie i po drodze małaż zabieram a jak mam ich w tym skiepie ogladac to mnie szlak trafia na miejscu masakra no ale nic nie zrobie nie mam wyjścia
a 12 oj tak sadny dzień zrobie 12 zobaczymy co mi wyjdzie ale nie nastawiam sie na nic odpuściliśmy ten grudniowy cykl i nie nakręcam się -
Ja mam drzwi dąb sonoma z przeszkleniami ( wybrałam je po raz 2) i panele dąb modena wsio z castoramy, panele i drzwi cudne bo nie znać kurzu a na panelach nie widac nawet okruchow wiec w utrzymaniu czystości ( względnej) nie są upierdliwe hehe
-
http://zapodaj.net/0560819cb3277.jpg.html
http://zapodaj.net/e0c7f778bec1d.jpg.html
Mam zwidy, moja głowa oszalała, czy widzę tam cień cienia, czy tylko linię która powinna się zabarwić ? Sprowadźcie mnie na ziemie prosze
Na żywo widać lepiej niby ale no....jak żadna z Was nie zobaczy tzn. ze ja ześwirowałamWiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2016, 12:53
antylopaa, inaa lubią tę wiadomość
-
Pełna Nadziei wrote:Cześć dziewczyny, ja wczoraj wylądowałam na pogotowiu ze wzgledu silnego bólu brzucha no i zapalenia pecherza. Zrobili mi tam badanie krwi hcg to byl 9 dzien po i w ciazy nie jestem
przykro mi teraz sie dobrze wykuruj kochana -
elficzka wrote:Dostałam metroformax i luteine od 18dc. Zobaczymy co z tego będzie. Endoketrium cienkie, brak dominujących pęcherzyków, ale gin mówił, że przy moich cyklach może być za wzesnie jeżeli dwa cykle nic się nie stanie, to wlaczymy clo
No to trzymajmy się zdania lekarza, że jeszcze jest za wcześnie Dobrze, że działa i planuje co dalej