Typowe trolle :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
Jeżeli w tym cyklu się nie uda, to zastanawiam się nad kupnem komputerka owulacyjnego, np. Afrodyta. Czytałam o nim w necie, a może któraś z Was się wypowie na ten temat? Koszt około 100 zł, opinie są podzielone, jednym pokazuje jakiś "znaczki", inne niby mają owulację, a tam nic nie widać no i czy ślina rzeczywiście jest materiałem do badania owulacji??
Testy LH z allegro są baaardzo marne jak dla mnie i nie do końca konkretnie pokazują, czy ta owulacja rzeczywiście jest. Strasznie licho barwią się te paseczki. Używałam je poprzednie cykle i średnio mi się podobały.
Udało się w cyklu
-
Antylopa nie posiadam i w sumie nie zastanawiałam się nad takim zakupem, więc niestety nie pomogę
Ja mam problem, że właśnie się dowiedziałam że od 16 będzie ksiądz po kolędzie w naszym bloku chodził, a ja nie mam nic...ani krzyżyka ani wody święconej :OOO Myślicie, że jak go przyjmę bez tych artybutów to będzie ok ? -
Ciężko przewidzieć reakcje... wg mnie to tylko symbol, u nas jesli nie ma sie wody świeconej to lejesz do miseczki tą z kranu i mówisz o tym księdzu, on ją poświęci ale krzyżyk trzebaby było chyba mieć... a świeczki mogą być te podgrzewacze...
Ja pożyczyłam dewocjonalia od babci, bo jak chciałam kupić to wszędzie były remanentyWiadomość wyedytowana przez autora: 7 stycznia 2016, 14:09
-
hej dziewczyny ja dzis umieram dosłaownie od wczoraj jestem przyklejona do wc cała noc wymiotowałam nad ranem zasnełam a potem znowu jazda jestem wykończona dobre w tym jest to że lekarzowi ni bede musiała jutro sciemniac i licze na dalsze L4 zobaczymy kuje mnie po prawej stronie za tydzień termin @ dziś 9 dzień po owu chyba idę zrobić sibie herbatke i sie kłade do wieczorka
-
dokładnie ja powiedziałam sobie że już testu przed @ nie zrobie koniec łudzeń czekam do 12-14 jak nanrazie czuję się fatalnie ale to chyba przez jakieś paskudztwo chorobę zobaczymy jak bezie dalej
-
Ja się w ogole nie czuje.. tzn objawy 2 fazy minęły... hehe dziwnie.. tylko lekko przy dotykaniu bolą piersi a tak... pfff ani jajory nie daja znac ani smutek, ani zmeczenie... po prostu teraz jakos o tym nie myśle i objawow zadnych nie ma nawet 2 fazy .. były tylko jeden dzień ! Ale jaja haha
-
za dużo już robiłam ostatnio tych testów za każdym razem widziałam 2 kreski maz juz na mnie patrzeć nie może i od wczoraj mówi namnie Mój troliku bo zobaczył tytuł wątku a ubaw miał jak cholera kurcze ajk mnie cycki bolą masakra ale nie całe tylko tak na górze wąłśie jakos dziwnie wszedzie pełno syfków czegoś mi powylaziło cholera już wie co to bedzie
-
to co z tym ananasem? jadłyście na "zagnieżdżenie"? Kupiłam w niedziele na promo w biedrze ... dzisiaj sobie zjadłam kawałek... jak nienawidze ananasów w puszce to surowy owoc okazał się meeeega pyszny i soczysty .
Jak jadłyście to ile dziennie?