Typowe trolle :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
ej ej błagam nie gratulujcie. No właśnie nie od razu. Cięzko to stwierdzić bo zrobiłam test 10 min przed wyjściem na zajęcia. W ciągu 5 min nic nie widziałam raczej wiec zostawiłam go i wyszłam. Wróciłam po 1,5 h i się przyjrzałam no i coś takiego zobaczyłam.... Ale jestem prawie pewna ze ten wynik jest nie ważny...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2016, 13:55
-
Kamilka wyluzuj ja mam 4 testy z takimi cieniami które pokazywały sie nie odrazu a po jakimś czasie i w ciązy nie jestem jak narazie oczywiscie życze ci ciazy ale wiesz zrób test za parę dni i bedzie wiadomo
-
mam nadal 4 takie testy w domu i co dziennie na nie patrze ja widze te cienie a ciazy nie ma wiem że fajnie widziec taki cień ale dziewczyny na innym watku już mnie postawiły do pionu że kreska powinna wyjśc odrazu nawet cień a nie po godzinie czy 2 ja bede testować we wtorek lub w czwartek i pewnie tez bede widziec te cień
-
a no to masz porównanie jak testujesz Troche się podekscytowałam jak dziewczyny zobaczyły ten cień, no ale pewnie masz rację. Pierwszy raz mi jakikolwiek cień wyszedł, dlatego tak emocjonalnie się we mnie zrobiło Zobaczymy. Jutro kupie drugi test i zrobie go w niedzielę.
Aczkolwiek fajnie by było jakbyś się Karola myliła w moim przypadkuWiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2016, 15:09
-
Kochana mam nadzieję że sie mylę lepiej byc mile zaskoczonym za 3-4 dni niż się zdołować ja to przechodziłam i teraz powiedziałam sobie czekam do @ koniec cieniami jak ma wyjsc to wyjdzie
Ja już nie mam zaufania do tych cieni bo nic z nich nie było no ale wiesz mam nadzieję że się mylę
Mówisz że zobaczyłaś go po 1,5 godzinie więc na innym wątku by już Cie sprowadziły na ziemię hehe no ale my jesteśmy Trollice więc po cichutku gratulujemy ale nie daj się zwariować zrób test jutro rano i bedzie jasne -
Haha no tak trollice Powiem Ci tak. On równie dobrze mogł być od razu, tylko jak go zrobiłam to patrzyłam na niego na szybko w łazience, a po powrocie wziełam go do salonu a tam zupełnie inne światło jest dużo jaśniej
Lanisska pamiętam, ze jak się do nas odezwałaś to też pisałaś o cieniach na teście, więc mnie to troszkę pociesza
-
no właśnie mógł być już wcześniej z taka kreską ale nie wiesz na 100% zrób jeszcze jeden a jak to jest TO to bedzie już ciemniejsza trzymam kciuki i wiesz co dajesz może i we mnie jest jakis groszek ale ja czekam cierpliwie do 12 a masz jakieś objawy ?
-
Dzięki Lizzinka a co u Ciebie?
Karola co do objawów to napewno nie mam takich mocnych jak w poprzednich cyklach Od paru dni mnie lekko ćmi brzuch, pare razy dziennie zakłują jajniki, od 3 dni zaczeły mnie boleć lekko piersi (nie cały czas tylko takie ukłucia) no i wczoraj mnie zemdliło troche po zielonej herbacie z pigwą, ale nie potwierdzę bo dziś jej jeszcze nie piłam :p Ogólnie takie objawy, że ani na @ ani pewnie na ciąże
EDIT: Ale temperatura jest taka niska, że właściwie nie wiem jak to mogłoby się udaćWiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2016, 16:32