Typowe trolle :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
lanisska wrote:Cześć trollowe ciotki
http://zapodaj.net/28ef07ea150f2.jpg.html
A Wy kobietki spac nie możecie że do nocy piszecie ile musiałam nadrabiać w czytaniu tak z rana
A co do szampana to ja poproszę Picolo bo na inny alkohol mam uczulenie na samą mysl mi się niedobrze robi -
Cudowne Lanisska Ahhhhh marzy mi się marzy Będziemy dobrymi ciotkami trollątka
A ja jestem jakoś dziwnie spokojna Dopiero wstałam, zjadłam śniadanko i wybieramy się na zakupy spożywcze, bo cos trzeba jeść
Ej wiecie jakie checa ? Mężulkowi się sniło w nocy że jestem w ciąży, a dokładniej scena, że wrócił z pracy i mu o tym powiedziałam. A mi się śniło że gonie jakieś małe dzieci po łące hihi piękny sen -
w tym cyklu mi się już conajmniej 5 razy śniły dzieci lub ciąża, więc przywykłam Zreszta w poprzednich cyklach też to sie zdażało, więc nie wierze w sny prorocze. Za to mężowi chyba pierwszy raz
Ja w tym cyklu robiłam testy owu i podobno była 12dc, ale jak zrobiłam 19dc jeszcze jeden owu bo mi został, to się zdziwiłam, że pokazuje obie tak mocne krechy a nawet tą testową mocniejszą od kontrolnej;p
LANISSKA czy Tobie przypadkiem test owu nie zapowiedział ciąży ? Bo cos mi się kojarzy -
Tak tak kamilka jeszcze przed pozytywnym ciążowym testy owulacyjne wychodziły ładniejsze niż przed owulacją
Dzień przed testem śniło mi się że jest pozytywny a kilka dni wcześniej śnił mi się mój skarb A i koleżanka mówiła że jej się śniłam w ciążykamika23, ktosiowa, Lizzinka lubią tę wiadomość
-
Ah te sny !! Oby były dla Was prorocze...
Ja też mam pms, ból głowy i jakos wierci mi w nosie ! Ahhh jeszcze tydzien do małpki ... juz bym ja chciała miec i być w tej spokojniejszej I fazie hiu hiu -
hejka a ja zaraz ide pod prysznic i zabieram paczke ciastek i idę do łóżeczka bo albo sobie cos zrobię albo kogoś udusze jejku jak mi dziś wszystko na nerwy działa a mąż niech się nie odzywa bo zabiję nirmalnie ale żeby tak szybko dopadło mnie pms kurcze do @ jeszcze daleko bo do 14 oszaleję do tego czasu nawet wychlałam Cole a nie piłam juz tego wieki a taka miałam ochotę . Mąż poszedł kąpać małą ja szykuje kolację zażyczył sobie jajecznice Pan sobię zażyczył a służąca robi
-
bo kurcze wytrzymać już z nim nie idzie udusić i tyle masakra idę zrżreć jakieś ciastka czy coś słodkiego by go nie udusić bie jak w tym miesiący przyjjdzie @ to mi jeszcze chłop bedzie potrzebny hehe
-
no u nas cisza trwa max kilka godzin smiejemy się że u nas nie ma cichych dni a cichę godziny hehe jesteśmy razem prawie 13 lat i jeszcze nie było takiej konkretnej kłótni no raz była abo nie chciał się iść zgłaosic na badania ale on twierdził że nie musi bo ja już jestem w ciąży i tak było hehe