X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Typowe trolle :-)
Odpowiedz

Typowe trolle :-)

Oceń ten wątek:
  • Karola - mama Julci i ... ? Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2016, 18:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no ja tez jestem tylko ciut mądrzejsza hehe i juz sikać kilka razy na jeden test ni będę ale z nastepnym spokojnie czekam zobaczymy co z tego bedzie ja poszłam sprzątać u córki bo o 16 zasypiałam przy laptopie i nie miaąłm wyjścia myslę sobie jak ja sie połoze przylezie mała zaśniemy razem i bedziemy spać do cholera wie której godziny a jutro przedszkole oj nei trzeba ruszyc dupe i cś zrobic no i ogarnęłąm ale teraz myslę po co jak jutro przyjdzie kumpela z córką i bedzie jeszcze większy syf

inaa lubi tę wiadomość

01.01.2011 - Aniołek 6 tc :(
    18.05.2012 - Juleczka nasze największe szczęście :)
    19.04.2016- Aniołek 14 tc :(
    Kochamy Was ;)

201205184874.png
  • inaa Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2016, 18:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hhaahahah no fakt syzyfowa praca, ale przynajmniej sie cos poruszałas a ja len do potegi ... !!!!!!!!! Tak sobie myśle, kurde chyba pierwszy raz trafiliśmy <3 typowo na owulke. Nie nie .. stop !!!! Don't !!! Nie wkrecam nie nie

thgf9n73strbq9ak.png

thgfyx8d9lmvw97c.png
    Aniołek (8tc)-3.2016 :* Kocham Cię !
    Aniołek (7tc)-12.2016 :* Kocham Cię !

Wysłany: 10 stycznia 2016, 18:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no z wyliczeń owu i ze śluzu to my niby tez hehe bo niby owu była 29 a my 29 no ten tego :) także też mam nadzieję no ale się nie wkręcam :) czuje się dziwnie ale pewnie sie wkręcam zobaczymy co bedzie hehe

Kochamy Was ;)

201205184874.png
  • inaa Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2016, 19:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Najbardziej drażni mnie fakt, że i tak nie mamy na to wpływu.. wkrecamy sobie, ale tym nic nie podziałamy. Kurde no kto by pomyslał ze tak ciezko bobo zrobić ! Ja nie wyobrazam sobie tego ze na dyskotece jakaś d**nie się raz i bach .. agr

Idę sobie zrobić sałatke grecka bo jakos mam ochotke <3

thgf9n73strbq9ak.png

thgfyx8d9lmvw97c.png

Wysłany: 10 stycznia 2016, 19:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mnie tez to wkurza i to bardzo alebo 16 latki na dyskotece ledwie ją facet fiu... dotknie albo kobieta która ma 4 dzieci mieszkaja w 1 pokoju i co 9 miesięcy rodzi kolejne no czasami to szlak człowieka trafia nie wiem jak można wpadke zaliczyć no kurcze nie wiem my wszystkie sie staramy dmaby o siebie łykamy leki leczenie a ciazy nie ma a może własnie trzeba dac na luz wypic 2 szybkie i miec wszystko w d... by wyszło ? ja sie odstresowałam i 6 stycznia wypiłam 3 drinki nachlałam sie jak świnia rzygałam 2 dni jak nigdy ( zawsze jak piłam a mogłam duzo pić i nic mi nie wyło nawet kaca nigdy nie miaąłm ) dlatego może cos tam kazało mi wypłukać ten alkohol bo cos tam kiełkuje sama nie wiem

Kochamy Was ;)

201205184874.png
  • Ania-nowa Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2016, 20:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej u mnie niestety zaczyna się plamienie,także d..a.. Tylko tempka na razie nie spada,ale pewnie jutro..

• Pełna Nadziei Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2016, 20:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karola powinnaś być okrzyknieta naszym głównym trollem bo się bardzo nakrecasz mimo to ze mówisz ze tego nie robisz :) ale nie sldziwie się bo wszystkie tego Tak bardzo pragniemy ze sfirujemy a prawda jest okrutna ja zawsze przed @ Mam mdłości a to jest również sprawka progesteronu kuje bo @ może być za rogiem i niestety prawdziwe objawy ciąży są później. Niestety mi do mnie realia też nie przemawiają jak już jestem po owulce i też się oszczędzam bo może się udało.

bl9cdf9hc1bxboyf.png

Wysłany: 10 stycznia 2016, 20:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja się nie oszczędzam dziś przemeblowałam córki pokoik w środe nawaliłam się jak ... ;) a gdybym az tak świrowała i sie nakręcała to bym tego nie robiła gdzieś tam po cichutku marze by się udało ale jakoś nie stresuje się że nie mam testu czy cos a zawsze tak było wiem że @ za rogiem i pewnie mnie zrobi w jako i przyjdzie zamiast 15 to 16 a;e w tym tyg bedzie na 100% no a jak przystało na trolle trzeba trollować no nie

Kochamy Was ;)

201205184874.png
  • kamika23 Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2016, 20:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ojej Ania nie lubie :/// Przeganiamy @ od Ani !!! Poszoł wonnnnn
    Oj tam dajcie spokój :P Nakręcone czy nie i tak się wszystko okaże jak przyjdzie czas na @ :P A skoro to wątek trollowy to można trollować ile sobie życzymy ;)

Ania-nowa, lanisska, Karola - mama Julci i ... ? lubią tę wiadomość

ckaidqk34aroni5a.png

Wysłany: 10 stycznia 2016, 20:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobrze ze chociaż na tym wątku to dopuszczalne :) Aniu @ jest u mnie i nie mam zamiaru ci jej oddawać ani żadnej z was . @ trzyma się mnie a od was z daleka ! ;)

Ania-nowa lubi tę wiadomość

bl9cdf9hc1bxboyf.png
  • Ania-nowa Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2016, 20:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamilka dzięki,może @ Cię posłucha;)

kamika23 lubi tę wiadomość

• Lizzinka Ekspertka

Wysłany: 10 stycznia 2016, 21:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja się od @ uwolniłam wczoraj :D póki co na luzie, ale za parę dni mam zamiar ostro <3 hehe nie no, bez przesady, bo ja na siłę to tak nie umiem...
    Ja jutro idę do pracy, po ponad dwóch tygodniach wolnego! Czuję się z tym fatalnie i strasznie nie chce mi się do pracy wracać ;) a poza tym to nadal jestem chora (zapalenie zatok od środy) i idę jutro drugi raz do lekarza. Byłam w piątek, dostałam lekarstwa, ale nic się nie polepszylo, więc chyba spróbuję jeszcze raz. Mam tylko nadzieję, że choroba nie przesunie mi owulacji...

Konieczna II procedura IVF... brak refundacji na puregon :-( :-( :-(
  • Ania-nowa Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2016, 21:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pełna Nadziei dzięki,jesteście super dziewczyny!

Wysłany: 10 stycznia 2016, 21:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lizinka mój ostatni cykl to była niespodzianka niby zachorowalam po owulce a była ona tak myślę zaraz po @ zamiast mieć cykl 30 dniowy to trwał on 26 dni więc teraz serduszkuje zaraz po @ bo nigdy nic nie wiadomo ;) Ania nie ma za co ten wątek jest stworzony do tego by się wspierać. Chcę nowe T trolotka na głównej stronie więc trzymam za was kciuki :)

bl9cdf9hc1bxboyf.png
  • inaa Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2016, 23:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Łahahahaha no to potrolluje poraz setny... tak to mnie cycki jeszcze nie bolały, znowu dzisiaj płakałam bez powodu. Mdłości żadnych nigdy nie miałam ;-) , ale tempka 37,5 szkoda tylko ze w późniejszych godzinach łahahah ja się nie oszczedzam bo pije alko normalnie w weekend. Ile takich było co na imprezkach balowały a jeszcze nie wiedziały i dzieciaczki cudne maja ... bez przesady! Jem co chce ( a apetyt mam) . Jak już będe w tej ciąży to wtedy owszem bede się może ograniczac z niezdrową żywnością, ale teraz hulaj dusza piekła nima !

thgf9n73strbq9ak.png

thgfyx8d9lmvw97c.png

• inaa Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2016, 23:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Poza tym czytałam ze dopiero po 5 tyg dziecko jest uzależnione od tego co robi mama , także w tak wczesnych ciążach nie ma takiego ryzyka. Ile w tym prawdy nie wiem

thgf9n73strbq9ak.png

thgfyx8d9lmvw97c.png

Wysłany: 10 stycznia 2016, 23:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Inaa i bardzo dobrze do tego podchodzisz ja w ciągu moich 14cykli gdzie się staram przechodzilam przez różne fazy. było tak ze nawet tuż po owu się oszczedzalam nie piłam itd. A jest właśnie tak jak mówisz to nie ma wpływu. Ile czasu się staracie ? bo ja chyba tu na watku najdłużej. Człowiek tak jak ja czuję się już bezsilna mam wrażenie ze nigdy nie będę miała swoich dzieci :(

bl9cdf9hc1bxboyf.png
  • inaa Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2016, 00:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ponad 2 latka już będzie ;-)

thgf9n73strbq9ak.png

thgfyx8d9lmvw97c.png

• inaa Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2016, 00:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oglądałam jakiś program, zreszta moja mama się tym zajmuje i ma bardzo wielkie sukcesy na różnych sferach problemowych. Ona jest kosmoenergetykiem - mnóstwo pazjentów wyleczyła. Ja zawsze do tego sceptycznie podchodziłam, ale spróbuje . Trzeba sobie wizualizować to ze jestescie w ciazy, porod i to jak trzymamy dzidziusia. Tak dopiero dzisiaj do tego doszłam. Musze spróbować bo wiele rzeczy zanim do mnie przyszło to sobie przed snem zawsze wizualizowałam. Ciekawe

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 stycznia 2016, 00:05

thgf9n73strbq9ak.png

thgfyx8d9lmvw97c.png

• antylopaa Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2016, 09:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczynki. Przez cały weekened nie udzielałam się, bo rozładował mi się telefon, a ładowarka została w robocie. Nie wiem czemu te zasrane Ajfony mają ładowarki inne niż wszystkie?!

Dziś mam mega doła, przez pogodę i przez wszystko. Mamy bardzo dużo pracy, mało czasu na życie, tak po prostu. W piątek byłam na siłowni - pierwszy raz od .......?? Czułam się wspaniale, zmęczenie dobrze robi człowiekowi. Co prawda nie wytrzymałam całych 60 minut Cardio tylko 45, ale uwierzcie mi przy takim tempie po niećwiczeniu to i tak dobry wynik. Jestem nadal cała obolała. Dziś miałam wybrać się na Zdrowe Plecy. Ale oczywiście co? Muszę jechać na angielski. Co prawda to mój własny wybór, mój i nie mój. Wiem, zarabiam, mam za to pieniądze, dzięki temu mogę odłożyć każdą wypłatę z pracy i potem umeblować dom chociaż w części. Ale czy nie wydaje wam się, że jesteśmy niewolnikami swojego życia? Zarabiamy, żeby mieszkać w domach w 30%, bo resztę spędzamy poza nim. Harujemy do nocy, żeby raz w roku wyjechać na parę dni, pocieszyć się wakacjami, potem znów wracamy do tej szarej rzeczywistości i znów nic nie cieszy. Słuchajcie, to jakiś koszmar. Mam dziś straszny humor. Nie chciałabym stracić swoich uczniów, bo to moje pieniądze i ciężka praca, ale czasami idę do nich tak wypalona i zła, że boję się, że to odbije się na jakości mojego nauczania no i na nich. Sama nie chciałabym wysłać dziecka do kogoś, kto robi to z musu. Mam nadzieję, że nie napisałam tego zbyt mądrze, dziewczyny, dodajcie słowa otuchy, bo tak naprawdę tylko tutaj piszę o wszystkim szczerze.

ex2bdf9hnbh57908.png

Udało się w <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 cyklu
‹‹ 52 53 54 55 56 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

3 naturalne sposoby na mdłości w ciąży

Mdłości i nudności to jedna z najczęstszych i najbardziej typowych dolegliwości w pierwszych tygodniach ciąży. Czym są one spowodowane i jak sobie pomóc? Poznaj sprawdzone i skuteczne sposoby, jak zmniejszyć mdłości w ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Histeroskopia skuteczna metoda diagnostyki i leczenia niepłodności

Histeroskopia to metoda, która pozwala wykryć i wyleczyć niektóre przyczyny niepłodności: polipy macicy, zrosty, mięśniaki. Histeroskopia diagnostyczna czy histeroskopia zabiegowa - kiedy warto zdecydować się na zabieg?  Jak wygląda histeroskopia? W którym momencie cyklu wykonuje się zabieg? Jakie mogą być skutki uboczne? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza a starania o ciążę - poruszające historie trzech kobiet

Endometrioza jest na tyle niezbadaną jeszcze do końca chorobą, że postawienie prawidłowej diagnozy może zająć lata... A właściwa diagnoza i szybkie podjęcie odpowiedniego leczenia, to najważniejsza kwestia szczególnie w przypadku kobiet, które starają się o dziecko. Trzy kobiety podzieliły się z nami swoimi doświadczeniami w drodze do diagnozy endometriozy i upragnionego macierzyństwa. Przeczytaj historie, które dodają skrzydeł i nadziei, że pomimo trudów będzie dobrze! 

CZYTAJ WIĘCEJ