Typowe trolle :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
Haha Pełna Nadziei to niezłą @ imprezkę zafundowałaś
I bardzo dobrze !
Pewnie masz racje, nie jeden egzamin juz za nami, więc gorzej być nie może
Ależ mnie brzuch małpowo ćmi. Nie krzyczcie na mnie ale badam szyjkę od 3 dni, bo chce się dowiedzieć jak to u mnie wygląda przed @ i dziś się wygieła w stronę kręgosłupa i jest wysoko, hm co się dzieje ? -
hej dziewczynki ja dopiero teraz ale była u mnie koleżanka z córcią i dopiero poszły mała się bawiła z koleżanka a mamusie plotkowały no ale co bałagan taki że masakra pomagałam małej posprzatac ona miała skończyć a ja wyprasować Julki kiecke na jutro i ogaRNAĆ NASZ POKÓJ BO TU TEZ SYF A TA RYCZY WSCIEKA SIĘ TUPIE KRZYCZY A NIECH SIĘ wścieka co mi tam konies sprzatania z małą ma już prawie 4 latka niech się uczy
ja jutro znowu do lekarza mam nadzieję że wyżebram jeszcze L4 do niedzieli trzymajcie kciuki
ja siedze w domu ponad 4 lata i dobrze mi z tym no ale do ludzi też bym chciała iśc ale do normalnej pracy a nie do biedronki z fałszywymi ludźmi u mnie niby jutro ma byc @ jak na razie przez chwilke rano bolal mnei brzuch zobaczymy co z tego bedzie
-
hej Karola. 3mam kciuki za L4
oj to ma mała charakterek
No ale tak to pewnie z dziećmi bywa
Nie wiem, bo nie posiadam
Ale pamiętam jak się buntowałam jak mi mama kazała pomagać w sprzątaniu a jak poszłam na studia to już byłam pierwsza do sprzątania
Do tego stopnia, że znajomi nazwali mnie wariatką i nie chcieli ze mną mieszkać, bo się ciągle ciskałam o bajzel
No wiec później troszkę odpuścilam ale lubie mieć porządek i lubie go robic
Karola małpa do nas nie przyjdzie! Nie może ! Nie ma takie opcji! Ja jej nie pozwalam ! Pod żadnym pozorem! Wysyłam jej w mojej głowie groźby karalneMimo, że brzuch mnie boli jak na @ to próbuje zaklinać rzeczywistość!
-
hehe no a mnie brzuch nie boli a zawsze na 2 dni przed mnie bolał więc mam cicha nadzieję ale to zbyt pieknę by było prawdziwe bo w cuda przestałam wierzyć ;( oj tak mała ma charakterek ale już wykapana i padła spi mama ma spokój hehe
i co mnei też zastanawia niby przed @ a ja mam chcicę
też to dla mnie dziwne nie wiem o co chodzi zobaczymy co się wydarzy przez kolejne 2 dni jutro kupije test i jak dostane jeszcze L4 to test zrobie dopiero w czwartek lub piatek a jak nie to jeden zrobie jutro by w razie czego jechać do innego lekarza po L4 hehe ale mam nadzieję że mi jeszcze da 5 dni muszę coś wymysleć albo powiem wprost że chce 5 dni L4 bo maz idzie na 14 do pracy a ja nie mam z kim zostawić małej bo tezpowinnam iśc na 14 może lekarz będzie ludzki
-
Szybko chodzi spać Twoja mała.. ja zawsze
wywołuje @ hehe a w okres mam najwieksza chcice wiec u mnie to juz całkiem popierdzielone. Kurde mnie boli owulacyjnie i miesiączkowo brzuch już drugi dzień kłują jajory ... oczywiscie tez mam nadzieje ale jakos pierwszy raz bardzo watpie.
-
no dziś była wykończona zabawa z koleżanką do tego w przedszkolu ją wymęcza zawsze idzie tak koło 19 -19.30 ale że dziś takie cyrki odstawiła to zasnęłą wcześniej
ja nigdy nie miałam ochoty na igraszki przed @ cholera dziwne to wszystko -
U mnie dziś 23 dc, od wczoraj mam ból cycuf, jakby mnie ktoś stłukł. Bardzo nieprzyjemne uczucie. A tak ogólnie zastanawiam się ze jedne kobity maja już te piersi obrzmiałe, niejedne piszą ze się dotknąć nie mogą, jedne ze same suty, , jeszcze kolejne ze tylko od zewnętrznej strony , a inne nic nie czuja. A najlepsze jest to ze niektóre to już czuja od owulacji. Czy to możliwe? Jedni piszą o jakimś mrowienie, chciałabym tego doświadczyć żeby poznać jak bardzo ten ból różni się od tego normalnego przed okresem
Udało się wcyklu
-
no właśnie mnie też bola gdzieś od uwu i z dnia na dzień bardziej a żeby było smieszniej jak byłam w ciązy z córka to cycki mi sie nic nie zmieniły nawet mnie nie bolały mało tego jak już urodziłąm i nei miałam pokarmu położna przyszła i mówi - niech się Pani nie obrazi ( po dotknieciu cycków kilka godz po porodzie ) ale ja mam pełniejsze bardziej jędrne cycki od pani a w ciaży i po po rodzie nie jestem nawet nie urosły mi 1 cm przez całą ciazę
-
haha Antylopa sprawa bolacych cyców też mnie kiedyś zastanawiała i kompletnie nie ogarniam
Ale kazda z nas jest inna. Przypuszczam też że w wielu przypadkach mogę być te opisy troche wyolbrzymione a poza tym wysnulam teorię: "im większe tym bardziej bolą" haha ciekawe czy prawdziwa
Mnie jakoś nigdy nie bolały (pewnie dla tego że są malutkie) aż tak bym nie mogła ich dotknąć, albo żeby prysznic był dla nich udręką
zdażyło się, że bolały jak leżałam na brzuchu no to chyc na plecy i po bólu
teraz mnie bolą trochę ale tylko jak ich dotykam i czasami mnie coś w nich zakłuje (to to dopiero dziwne jest
jakby mi ktoś igłę od środka wbijał, albo trącał patykiem haha)
-
Karola - mama Julci i ... ? wrote:no właśnie mnie też bola gdzieś od uwu i z dnia na dzień bardziej a żeby było smieszniej jak byłam w ciązy z córka to cycki mi sie nic nie zmieniły nawet mnie nie bolały mało tego jak już urodziłąm i nei miałam pokarmu położna przyszła i mówi - niech się Pani nie obrazi ( po dotknieciu cycków kilka godz po porodzie ) ale ja mam pełniejsze bardziej jędrne cycki od pani a w ciaży i po po rodzie nie jestem nawet nie urosły mi 1 cm przez całą ciazę
Ej a to wredna położna ! Zdzieliłabym ją czymś