Typowe trolle :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
Haha Pełna Nadziei to niezłą @ imprezkę zafundowałaś I bardzo dobrze !
Pewnie masz racje, nie jeden egzamin juz za nami, więc gorzej być nie może
Ależ mnie brzuch małpowo ćmi. Nie krzyczcie na mnie ale badam szyjkę od 3 dni, bo chce się dowiedzieć jak to u mnie wygląda przed @ i dziś się wygieła w stronę kręgosłupa i jest wysoko, hm co się dzieje ? -
hej dziewczynki ja dopiero teraz ale była u mnie koleżanka z córcią i dopiero poszły mała się bawiła z koleżanka a mamusie plotkowały no ale co bałagan taki że masakra pomagałam małej posprzatac ona miała skończyć a ja wyprasować Julki kiecke na jutro i ogaRNAĆ NASZ POKÓJ BO TU TEZ SYF A TA RYCZY WSCIEKA SIĘ TUPIE KRZYCZY A NIECH SIĘ wścieka co mi tam konies sprzatania z małą ma już prawie 4 latka niech się uczy ja jutro znowu do lekarza mam nadzieję że wyżebram jeszcze L4 do niedzieli trzymajcie kciuki ja siedze w domu ponad 4 lata i dobrze mi z tym no ale do ludzi też bym chciała iśc ale do normalnej pracy a nie do biedronki z fałszywymi ludźmi u mnie niby jutro ma byc @ jak na razie przez chwilke rano bolal mnei brzuch zobaczymy co z tego bedzie
-
hej Karola. 3mam kciuki za L4 oj to ma mała charakterek No ale tak to pewnie z dziećmi bywa Nie wiem, bo nie posiadam Ale pamiętam jak się buntowałam jak mi mama kazała pomagać w sprzątaniu a jak poszłam na studia to już byłam pierwsza do sprzątania Do tego stopnia, że znajomi nazwali mnie wariatką i nie chcieli ze mną mieszkać, bo się ciągle ciskałam o bajzel No wiec później troszkę odpuścilam ale lubie mieć porządek i lubie go robic
Karola małpa do nas nie przyjdzie! Nie może ! Nie ma takie opcji! Ja jej nie pozwalam ! Pod żadnym pozorem! Wysyłam jej w mojej głowie groźby karalne Mimo, że brzuch mnie boli jak na @ to próbuje zaklinać rzeczywistość! -
hehe no a mnie brzuch nie boli a zawsze na 2 dni przed mnie bolał więc mam cicha nadzieję ale to zbyt pieknę by było prawdziwe bo w cuda przestałam wierzyć ;( oj tak mała ma charakterek ale już wykapana i padła spi mama ma spokój hehe i co mnei też zastanawia niby przed @ a ja mam chcicę też to dla mnie dziwne nie wiem o co chodzi zobaczymy co się wydarzy przez kolejne 2 dni jutro kupije test i jak dostane jeszcze L4 to test zrobie dopiero w czwartek lub piatek a jak nie to jeden zrobie jutro by w razie czego jechać do innego lekarza po L4 hehe ale mam nadzieję że mi jeszcze da 5 dni muszę coś wymysleć albo powiem wprost że chce 5 dni L4 bo maz idzie na 14 do pracy a ja nie mam z kim zostawić małej bo tezpowinnam iśc na 14 może lekarz będzie ludzki
-
Szybko chodzi spać Twoja mała.. ja zawsze wywołuje @ hehe a w okres mam najwieksza chcice wiec u mnie to juz całkiem popierdzielone. Kurde mnie boli owulacyjnie i miesiączkowo brzuch już drugi dzień kłują jajory ... oczywiscie tez mam nadzieje ale jakos pierwszy raz bardzo watpie.
-
no dziś była wykończona zabawa z koleżanką do tego w przedszkolu ją wymęcza zawsze idzie tak koło 19 -19.30 ale że dziś takie cyrki odstawiła to zasnęłą wcześniej
ja nigdy nie miałam ochoty na igraszki przed @ cholera dziwne to wszystko -
U mnie dziś 23 dc, od wczoraj mam ból cycuf, jakby mnie ktoś stłukł. Bardzo nieprzyjemne uczucie. A tak ogólnie zastanawiam się ze jedne kobity maja już te piersi obrzmiałe, niejedne piszą ze się dotknąć nie mogą, jedne ze same suty, , jeszcze kolejne ze tylko od zewnętrznej strony , a inne nic nie czuja. A najlepsze jest to ze niektóre to już czuja od owulacji. Czy to możliwe? Jedni piszą o jakimś mrowienie, chciałabym tego doświadczyć żeby poznać jak bardzo ten ból różni się od tego normalnego przed okresem
Udało się w cyklu
-
no właśnie mnie też bola gdzieś od uwu i z dnia na dzień bardziej a żeby było smieszniej jak byłam w ciązy z córka to cycki mi sie nic nie zmieniły nawet mnie nie bolały mało tego jak już urodziłąm i nei miałam pokarmu położna przyszła i mówi - niech się Pani nie obrazi ( po dotknieciu cycków kilka godz po porodzie ) ale ja mam pełniejsze bardziej jędrne cycki od pani a w ciaży i po po rodzie nie jestem nawet nie urosły mi 1 cm przez całą ciazę
-
haha Antylopa sprawa bolacych cyców też mnie kiedyś zastanawiała i kompletnie nie ogarniam Ale kazda z nas jest inna. Przypuszczam też że w wielu przypadkach mogę być te opisy troche wyolbrzymione a poza tym wysnulam teorię: "im większe tym bardziej bolą" haha ciekawe czy prawdziwa
Mnie jakoś nigdy nie bolały (pewnie dla tego że są malutkie ) aż tak bym nie mogła ich dotknąć, albo żeby prysznic był dla nich udręką zdażyło się, że bolały jak leżałam na brzuchu no to chyc na plecy i po bólu teraz mnie bolą trochę ale tylko jak ich dotykam i czasami mnie coś w nich zakłuje (to to dopiero dziwne jest jakby mi ktoś igłę od środka wbijał, albo trącał patykiem haha) -
Karola - mama Julci i ... ? wrote:no właśnie mnie też bola gdzieś od uwu i z dnia na dzień bardziej a żeby było smieszniej jak byłam w ciązy z córka to cycki mi sie nic nie zmieniły nawet mnie nie bolały mało tego jak już urodziłąm i nei miałam pokarmu położna przyszła i mówi - niech się Pani nie obrazi ( po dotknieciu cycków kilka godz po porodzie ) ale ja mam pełniejsze bardziej jędrne cycki od pani a w ciaży i po po rodzie nie jestem nawet nie urosły mi 1 cm przez całą ciazę
Ej a to wredna położna ! Zdzieliłabym ją czymś