X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Typowe trolle :-)
Odpowiedz

Typowe trolle :-)

Oceń ten wątek:
  • Lizzinka Ekspertka

Wysłany: 11 stycznia 2016, 21:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    antylopaa wrote:
    A mnie dziś wkurza mój maź , dzisiaj dziwny dzień mam, Boże co z tymi chłopami?
    Ja od paru dni mam spokój, dlatego chyba, że jestem chora... Więc ja nie mam siły się kłócić, a on też daje na luz. Cieszę się, bo gdybym jeszcze miała jakieś akcje w domu, to bym na serio umarła :( od dzisiaj mam l4, tydzień mam leżeć w łóżku i brać antybiotyk :( nie mam nawet siły robić obiadu czy kolacji, więc cieszę się, że mąż jest wyrozumiały :) ale z chłopami ogólnie zawsze coś musi być! Rzadko kiedy chyba jest idealnie hehe

Konieczna II procedura IVF... brak refundacji na puregon :-( :-( :-(
  • Karola - mama Julci i ... ? Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2016, 21:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no kurna włąśnie nie ;( najbliżej Piła 28 km od mojego domu i Poznań 60 km ;( w mojej wiosce nie ma takich sklepów a w miejscowości gdzie moja mama mieszka 13 km od nas to są ale tam to nie mam szans bo to rodzinny sklep i sama rodzinak tam pracuje więc dupa

01.01.2011 - Aniołek 6 tc :(
    18.05.2012 - Juleczka nasze największe szczęście :)
    19.04.2016- Aniołek 14 tc :(
    Kochamy Was ;)

201205184874.png
  • lanisska Koleżanka

Wysłany: 11 stycznia 2016, 21:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zdjęcia z usg proszę nie wstawiać ;)

Karola - mama Julci i ... ?, inaa lubią tę wiadomość

rfxg9jcgat7m0j75.png
  • antonna Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2016, 21:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 marca 2017, 20:57

👧 2017 ❤ 👶 2021
    3jgxflw10w63fzkn.png
  • Lizzinka Ekspertka

Wysłany: 11 stycznia 2016, 21:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karola - mama Julci i ... ? wrote:
    no kurna włąśnie nie ;( najbliżej Piła 28 km od mojego domu i Poznań 60 km ;( w mojej wiosce nie ma takich sklepów a w miejscowości gdzie moja mama mieszka 13 km od nas to są ale tam to nie mam szans bo to rodzinny sklep i sama rodzinak tam pracuje więc dupa
    O ja... ale skąd ja to znam :( też mam to samo - u nas wszystko też obstawione przez rodziny...

• Ania-nowa Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2016, 21:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej do mnie przyszedł małpiszon...:( Na pociechę dostałam miesiąc gratis abonamentu premium ech..

• Lizzinka Ekspertka

Wysłany: 11 stycznia 2016, 21:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    antonna wrote:
    Lizzinka no baa. W tym cyklu nie mierzę temperatury, więc nawet nie będę udostępniać wykresu. Jestem obrażona na Los :D Co noc mu wizualizuję dwie kreski, ciążę i poród a on udaje, że nie wie o co mi chodzi :P
    Miałam nadzieję, że z koleżanką razem będziemy w ciąży, ale nie zdążyłam zajść, a ona urodziła 6 tyg przed terminem :> Wciąż mam nadzieję, że urodzę w tym roku i nasze dzieci będą z tego samego rocznika. Mam czas do marca. Wtedy będzie 6 miesiąc starań.
    Ja też mam taką nadzieję! Ona termin ma na lipiec, też chciałyśmy razem niańczyć dzieci ;) więc tak samo liczę, że uda się wkrótce zajść. Ja chyba będę mierzyć tylko do owulacji, tak, żeby wiedzieć, czy w ogóle była. Niestety po samych objawach nie jestem w stanie tego stwierdzić. Później odpuszczę i zdam się na ten Los, na który się obraziłaś :D w poprzednim cyklu wszystko mierzyłam i zapisywałam jak opętana, teraz trochę wyluzuję, bo trochę mam dosyć presji, którą sama na sobie wywieram.

Wysłany: 11 stycznia 2016, 21:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lizzinka wrote:
    O ja... ale skąd ja to znam :( też mam to samo - u nas wszystko też obstawione przez rodziny...
    a na dodatek ja mieszkam na wsi więc wiadomo jak jest ze sklepami wszedzie znajomi lub rodzina a ja musze mieć pracę jednozmianową lub od 10 do 18 a wszędzie w zakładach 2-3 zmiany masakra

Kochamy Was ;)

201205184874.png
  • antylopaa Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2016, 21:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jednak etat jednozmianowy to dobra rzecz. Nie wyobrażam sobie gdzieś chodzić do pracy na nocki

ex2bdf9hnbh57908.png

Udało się w <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 cyklu

Wysłany: 11 stycznia 2016, 22:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no szczególnie jak mąż ma 3 zmiany i małe dziecko w domu i nikogo do pomocy masakra mam nadzieję że jutro lekarza da mi jeszcze 5 dni L4 bo jak na złośc i ja i maz mamy isc na 14 do pracy oszaleje

Kochamy Was ;)

201205184874.png
  • motylek000 Koleżanka

Wysłany: 11 stycznia 2016, 22:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dolaczam do Antonny i tez jestem obrazona na Los!!! Nawet potwornie wsciekla!!! @ miala byc w niedziele a dzisiaj zaczela sie juz "babranina" i to zwiastuje tylko jedno!@@@@@ cala noc bolal mnie brzuch i juz sobie wkrecilam ze to moze zagniezdzenie;) a tu dupa! normalnie mi rece opadly:/ to nie jest tak ze ta faza lutealna ma taka sama dlugosc? bo juz chyba zglupialam raz 12 raz 15 raz 11. A w tym cyklu naprawde sie przylozylam: mierzylam temp, robilam testy ovu, bralam inofem i pare innych wit, nawet wino nie pomoglo:(( zalamka totalna:(

• antonna Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2016, 22:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 marca 2017, 20:57

👧 2017 ❤ 👶 2021
    3jgxflw10w63fzkn.png
  • inaa Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2016, 22:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hm tez tak myslałam ze nie jest rowna, ale jest po prostu ja mi sie spozniał okres albo był szybciej to owulka była szybciej albo pozniej niestety :-) ovu to tylko algorytm wiec nie bazujmy na nim na 100 %

thgf9n73strbq9ak.png

thgfyx8d9lmvw97c.png
    Aniołek (8tc)-3.2016 :* Kocham Cię !
    Aniołek (7tc)-12.2016 :* Kocham Cię !

• antylopaa Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2016, 06:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tam się już nie przejmuje, wiem wewnętrznie ze żadnej ciąży nie ma wiec się nie nastawiam . I żadnych objawów już nie wyszukuje bo to męczące. Miałam robić test 15 ale ni groma wcześniej jak w poniedziałek 18.01 nie zrobię, POSTANOWIONE!!

ex2bdf9hnbh57908.png

• inaa Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2016, 07:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj kobity... u mnie katastrofa :( ! Już mam dość jak trakuje mnie mąż. Robi mi huśtawke emocjonalna. Wstaliśmy dzisiaj ja mu zrobiłam śniadanko i kanapki do pracy . Poprosilam go zeby kuwete wysypał do kosza i zabrał śmieci, jak to robił to dodałam ze całą... wydarł się na mnie . Potem w łazience kiedy rozczesywałam włosy to sie popatrzał zapytałam ładnec " co?" a on do mnie ze gówno jebnał drzwiami. Wkurzyłam się i zabrałam mu z plecaka te kanapki mówiąc, że naginam się dla niego i jestem chyba za dobra, on dodał ze on mi moze zabrac JEGO pieniądze. Mam dosc tego traktowania.... Nie umiem opanować łez i nie wiem czy z takim chujem chciałabym miec dziecko ... skoro jestem dla niego zwykła szmatą

thgf9n73strbq9ak.png

thgfyx8d9lmvw97c.png
    Aniołek (8tc)-3.2016 :* Kocham Cię !
    Aniołek (7tc)-12.2016 :* Kocham Cię !

• kamika23 Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2016, 08:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    omg Inaa ale jak to ? Czy to się kiedyś juz zdarzało zy pierwszy raz ? Ja nie rozumiem jak tak mozna traktowa żone zy dziewzyne :( W łeb bym mu dała.

Klawiature mam zepsuta i mi zjada niektóre literki

ckaidqk34aroni5a.png
  • lanisska Koleżanka

Wysłany: 12 stycznia 2016, 09:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Faceci... Oj ja bym zrobiła z nim porządek

rfxg9jcgat7m0j75.png
  • antylopaa Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2016, 09:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ina, nie wiem, czy doczytałam, jak długo jesteście razem, ale takie zachowanie nie jest normalne i nie powinnaś się na nie godzić.

Ja z mężem nawet jeśli się pokłócę albo szarpniemy za coś, to nigdy takich słów nie używaliśmy w stosunku do siebie. nigdy. Nawet w najgorszej kłótni! Tak nie może być! A co, jeśli już będziesz w ciązy? Może rękę na ciebie podniesie? W ogole to zdarzało się wcześniej ? Nie wiem, oczywiście ja mogę tylko poradzić, ale to już troche przeginka. Nawet nie trochę tylko BARDZO

ex2bdf9hnbh57908.png

• kamika23 Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2016, 10:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zgadzam sie z antylopą w 100%

ckaidqk34aroni5a.png

Wysłany: 12 stycznia 2016, 10:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej dziewczynki ;) test kupiony l4 mam do piątku więc 15 rano zrobie jak @ nie będzie hehe zobaczymy nie chcę się nakręcać że może jest jedna kreska bo za szybko zrobiłam więc cierpliwie czekam;)

Inaa zachowanie faceta ma wytłumaczenie on tez to przeżywa to że ciązy nie ma moj zachowywałą się podobnie zanim zaszłąm w ciążę z Julką były kłótnie zale obwinianie siebie nawzajem groziłam mojemu rozwodem a nawet wiedziała ze szukałam innego faceta po to by byc w ciąży powiedziałąm że zrobie sobie dziecko albo z nim albo z innym przez 2 tyg nie odzywalismy sie do siebie to było okropne ile ja łez wylałam :( ale powiem Ci że teraz gdy mamy małą jest ok jest dobrym męzem i ojcem walczymy o 2 maluszka i on już tak nie bierze dos iebie tego co ja czasem mówię ale wiem że on tez to przeżywa ale po swojemu pogadajcie spokojnie dajcie sobie czas to pomaga ;)

inaa, inaa lubią tę wiadomość

Kochamy Was ;)

201205184874.png
‹‹ 56 57 58 59 60 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

O tym jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko - relacja ze spotkania Ovu dzieci!

Jeśli kiedykolwiek zastanawiałaś się co sprawia, że kobiety, matki są tak silne i wytrzymałe, to musisz to przeczytać! My znamy już odpowiedź – nasza moc leży w relacjach jakie potrafimy tworzyć z innymi kobietami. Wsparcie jakie sobie dajemy i energię do działania jaką sobie nawzajem przekazujemy jest wartością o której należy mówić głośno! Dowodem na to jest ta relacja z wyjątkowego zdarzenia – zlotu użytkowniczek OvuFriend i BellyBestFriend, wspaniałych kobiet, cudownych Mam! Przeczytaj, jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko  

CZYTAJ WIĘCEJ

5 sposobów jak zwiększyć inteligencję swojego dziecka jeszcze w brzuchu!

Czy wiesz, że na poziom inteligencji swojego dziecka możesz mieć już wpływ podczas ciąży? Połączenia nerwowe w mózgu dziecka tworzą się już na etapie życia płodowego. Stymulację neuronów w mózgu dziecka mogą zwiększać pewne aktywności. Sprawdź, co robić lub czego unikać, aby zadbać o optymalny rozwój mózgu Twojego dziecka! 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz owulacji OvuFriend

Wydaje Ci się, że działanie kalendarza owulacji sprowadza się tylko do wyznaczania dni płodnych i terminu owulacji? Nic bardziej mylnego! Podczas prowadzenia obserwacji w kalendarzu OvuFriend możesz dowiedzieć się o rzeczach, które wspomogą Twoje starania o dziecko. Poznaj 7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz dni płodnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ