X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Typowe trolle :-)
Odpowiedz

Typowe trolle :-)

Oceń ten wątek:
  • kamika23 Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2016, 10:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny objawy blizajacej sie @ mi zniknely...o c chodzi? Chyba ze to taka jej gra: "przestane ją dzos meczyc niech ma nadzieję a w nocy uderze z hukiem!".....

ckaidqk34aroni5a.png
  • Karola - mama Julci i ... ? Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2016, 11:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamilka ja tez nie mam objawów @ jak na razie czekam spokojnie dla pewnosci wsadziłąm naset sobie podpaske w gacie by mnie nie zaskoczyła hehe brzuch mnei nie boli za to cycki mi za chwile pękną ;) zrobiłam na obiad sos pomiodorowy z makaronem mój ulubiony już zjadłam miseczkę nie do końca bo mnie zemdliło cos pomidorowych rzeczy nie mogę ostatnio dziwne to wszystko czekam cierpliwie ;)

01.01.2011 - Aniołek 6 tc :(
    18.05.2012 - Juleczka nasze największe szczęście :)
    19.04.2016- Aniołek 14 tc :(
    Kochamy Was ;)

201205184874.png
  • kamika23 Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2016, 11:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to obie jesteśmy przygotowane i czekamy :p ah niech juz bedzie jutro :)

ckaidqk34aroni5a.png
  • antonna Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2016, 11:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 marca 2017, 20:57

inaa lubi tę wiadomość

👧 2017 ❤ 👶 2021
    3jgxflw10w63fzkn.png
  • antylopaa Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2016, 11:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja to chyba dziś wyciągnę z mojej winiarni jakąś buteleczkę, mam cały regał ślubnych win mmmmmmm :D

ex2bdf9hnbh57908.png

Udało się w <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 cyklu
  • antylopaa Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2016, 11:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczęta, dzięki Waszym wpisom podniosłyście mnie trochę na duchu i dziś zdecydowanie mam lepszy humor, tak jak napisałyście, nie haruję bez potrzeby, mam w tym cel :D I potem jak spojrzę na pięknie umeblowane mieszkanko , będę z siebie dumna :)

A dzis śnił mi się mój były chłopak, jeszcze z czasów liceum, że wtargnął do mojego domu i chciał, żebym zostawił męża i wyjaśniła mu czemu do niego nie wróciłam :D haha

Lizzinka lubi tę wiadomość

ex2bdf9hnbh57908.png

• Lizzinka Ekspertka

Wysłany: 12 stycznia 2016, 13:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    antylopaa - No i super podejście :) tak jak pisałam, ja do dzisiaj cieszę się z każdej pierdoły do mieszkania, na którą mnie stać :) ostatnio kupiłam wieszak na klucze w kształcie klucza (z Pepco) i tak mnie on cieszy, że nawet sobie nie wyobrażacie :D naprawdę, docenisz to później :)
    inaa - nie wiem co poradzić, w takiej sytuacji chyba trudno coś mądrego powiedzieć :( ale trochę znam Twój problem, bo mój mąż też znacznie więcej zarabia i przy urządzaniu mieszkania lubił mi o tym przypominać (szczególnie, jak ja się upierałam przy zakupie czegoś, co nie do końca mu się podobało, to lubił mówić "przecież i tak ja za to zapłacę"). Ja nigdy nie odpuszczałam, kiedyś się strasznie o to pokłóciliśmy i chyba zrozumiał, bo mam spokój :) u nas kłótnie są dosyć często, ale to dlatego, że oboje jesteśmy wredni, złośliwi i wybuchowi ;) ale wszystko ma swoje granice... Może ma jakieś problemy w pracy czy prywatne - z rodziną?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia 2016, 13:01

Konieczna II procedura IVF... brak refundacji na puregon :-( :-( :-(
  • Lizzinka Ekspertka

Wysłany: 12 stycznia 2016, 13:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    motylek000 wrote:
    Dolaczam do Antonny i tez jestem obrazona na Los!!! Nawet potwornie wsciekla!!! @ miala byc w niedziele a dzisiaj zaczela sie juz "babranina" i to zwiastuje tylko jedno!@@@@@ cala noc bolal mnie brzuch i juz sobie wkrecilam ze to moze zagniezdzenie;) a tu dupa! normalnie mi rece opadly:/ to nie jest tak ze ta faza lutealna ma taka sama dlugosc? bo juz chyba zglupialam raz 12 raz 15 raz 11. A w tym cyklu naprawde sie przylozylam: mierzylam temp, robilam testy ovu, bralam inofem i pare innych wit, nawet wino nie pomoglo:(( zalamka totalna:(
    A jak to z tym winem? Na co ono ma pomóc? Gdzieś coś kiedyś czytałam tak przelotem, ale nie jestem do końca pewna? Chyba chodzi o czerwone?

• kamika23 Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2016, 14:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lizzinka podobno na wzrot endometrium przed owulką :P Ale nie wiem nie sprawdzałam ;P

ckaidqk34aroni5a.png
  • antylopaa Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2016, 14:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak, czerwone wino 'podobno' ma w super sposób zwiększyć ścianki macicy tak, żeby zarodek się łatwo zagnieździł.

Tak samo mają działać ponoć orzech, suszone morele, ogólnie bakalie no i ten nieszczęsny ananas.

ex2bdf9hnbh57908.png

• antylopaa Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2016, 14:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pojechałam na zakupy do sklepu, zdźwigałam się jak cholera , tępych mam tych chłopów w firmie jednak, żaden nie wyszedł z propozycją pomocy żeby na te zakupy pojechać. Oczywiście chodzi o zakupy do biura.

Czekam i czekam na tą ciążę, mam zamiar w niedługim czasie pójść na L4 a potem wykorzystać matczyne świadczenia. Potem chciałabym szukać czegoś innego, niestety, ale ten etat mnie nie rozwija a wręcz czuję jak się cofam w rozwoju :/

ex2bdf9hnbh57908.png

• kamika23 Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2016, 14:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie przyznałam się rano, ale zrobiłam test. Kasa wydana w błoto...i po o mi to było ? ;(

ckaidqk34aroni5a.png
  • Lizzinka Ekspertka

Wysłany: 12 stycznia 2016, 15:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    antylopaa, a planujesz od razu iść na L4, czy trochę poczekać? Ja nie wiem co zrobię jak uda mi się zajść, zależy mi na pracy, więc może powinnam się z l4 wstrzymać? Chciałabym tam wrócić po macierzyńskim, więc nie chciałabym ich "zawieść" i od razu iść na l4...

• antylopaa Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2016, 15:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamilka, nie lubię. Ale ja mimo, że i tak czuje że nic z tego, też kupiłam w Auchan pepino za 3 zeta.

A, niech tradycji stanie się za dość, popatrze se na jedną kreskę obrzydlą.

Lizzinka, wiem o czym mówisz. A jak długo pracujesz? Ja prawie 1.5 roku, więc uważam że doskonale wiedzieli przyjmując młodą kobietę (wtedy panne) , że będzie zakladala rodzine. Mam taki zamiar popracować ze 2 miesiące jeszcze zanim pojde na zwolnienie. Wiesz, wiadomo jak to jest z ciążami, niejednokrotnie wszystko pięknie się rozwija, a niektóre właśnie do 2 miesiąca potrafią obumrzeć... Będę wtedy wszystko spokojniejsza i będę odpoczywać w domu. Oczywiście, jeśli stan mi na to pozwoli, bo nieraz już od samego początku trzeba leżeć i wtedy chciał czy nie chciał, bede musiala iść. Ale jeżeli nie, to właśnie tak od 2- 3 miesiąca planuje. Wcale za nimi tęsknić nie będę.

Gdy zaczynałam pracę, też myślałam jak ty, nie chciałam ich zawieść zachodząc od razu w ciążę, no ale wtedy by była ona nieplanowana

ex2bdf9hnbh57908.png

• kamika23 Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2016, 15:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Straciłam już całą nadzieję przez ten test. No bo przecież w dniu @ w 15dpo już by przecież wyszedł prawda? No nie ma bata na te 2 kreski w tym cyklu :(

ckaidqk34aroni5a.png

Wysłany: 12 stycznia 2016, 17:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej Kamilka nie martw się dopóki nie ma @ jest nadzieja ja w ciązy z córka test zrobiłam 12 dni po @ bo o niej zapomniałam i wyszła blada kreska ;)
    Ja nadal się czuje dziwnie cycki bolą jestem zmęczona spałam od14 do 15 masakra potem smazyłam naleśniki zrobiłam 22 krokiety własnie wróćiłam z kuchni obiadna 2-3 dni gotowy :)
    Ja dziś zaniosłam do pracy L4 mam do piatku i w piatek zanoszę wypowiedzenie mam już dosyć biedronki
    co do L4 w ciązy ja szłam jak tylko sie o niej dowiedziałąm w poniedziałek był test i UŻ w pracy we wtorek lekarz i L4 to był poczatek 6 tc potem macierzyński reszta urlopu wychowawczy 3 lata i teraz koniec z pracą no chyba że zdarzy się cud i w czwartek zobaczę 2 kreski w co watpie :(

Kochamy Was ;)

201205184874.png
  • antylopaa Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2016, 19:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to powodzenia Karola, mój test tez już leży i czeka na wykonanie, jeszczectroche

ex2bdf9hnbh57908.png

Wysłany: 12 stycznia 2016, 19:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie dziękuję ;) nie wierzę w cuda no ale zawsze jest nadzieja znowu mi sie zasnęło z córcią w łóżeczku :)

Kochamy Was ;)

201205184874.png
  • kamika23 Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2016, 20:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No wiem,wiem Karola ;P Może coś w tym jest, choć takich wykresów np w galerii jest malutko co by tyle czasu negatywy a potem nagle 16,17,18 dpo testy pozytywne ;P Troche ich przejrzałam :P

Lepiej mi powiedzcie, czy jak @ nie przyjdzie do rana to czy robić kolejny test ? Chyba nie ma sensu skoro do tej pory nawet bladej kreski nie było no nie ?

Dobrze że od kilku godzin robiłam projekt na jutro na uczelnie to nie myslałam o ciąży aż do teraz. Chwila przerwy na kolacje i jeszcze nauka na kolokwium :/

Ej padniecie jak Wam powiem jaki projekt wymyśliłam. Mieliśmy za zadanie wymyślić produkt którego jeszcze nie ma na rynku, zaprojektować wygląd i działanie itd itp :P
    I co zrobiłam ? Wazon na cięte kwiaty, który sam będzie codziennie wymieniał wodę na świeżutką ;) I to ma nawet szansę działać z teoretycznego punktu widzenia xD Ba nawet praktycznego bo wszystkie niezbędne elementy składowe można na rynku dostać :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia 2016, 20:22

ckaidqk34aroni5a.png

Wysłany: 12 stycznia 2016, 20:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agentka wazon który zmienia wodę hehe ;)

Ja oststeczny dzień @ mam jutro cekawe czy przyjdzie ta wredota czy nie jak nie przyjdzie to w czwartek robie test ale jakos jestem spokojna bo wiem że i tak bedzie negatywny ale nie gdybam już czekam do czwartku ;)

A ty nic nie czujesz żeby mial aię @ zbliżać czy cos mi cycki jakieś takie duże się zrobiły napuchły czy cos i jestem strasznei senna

Kochamy Was ;)

201205184874.png
‹‹ 57 58 59 60 61 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Starania o dziecko i ciąża po poronieniu - prawdziwe historie ♡

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko" - opowieść o Karolinie, która doświadczyła bolesnej straty w 21. tygodniu ciąży... Jak sama mówi: wszystko układało się idealnie, nic nie wskazywało na to, że coś może być nie tak. "Starania o dziecko i ciąża po poronieniu" -  o bólu, bezsilności, traumie, ale również o pięknym odrodzeniu, niegasnącej nadziei i szczęśliwym zakończeniu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Obrotowy fotelik tyłem - bezpieczeństwo i funkcjonalność

Fotelik obrotowy to wygoda i bezpieczeństwo w jednym – dzięki funkcji obracania ułatwia wkładanie i wyjmowanie dziecka z samochodu, a także pozwala na łatwe ustawienie tyłem do kierunku jazdy, co jest najbezpieczniejszą pozycją dla najmłodszych pasażerów. Jakie ma jeszcze korzyści?

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ