Typowe trolle :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
inaa nie łam sie z facetami tak jest wiem cos o tym po 13 latach razem do tego z jednym facetem to wiesz u mnei łatwo tez nie jest ale co nas nie zabije to nas wzmocni kurcze ale mam zgage dziś masakra
Mona_M lubi tę wiadomość
-
Wiem, że będzie dobrze, ale ja należe do tych niecierpliwych i nie lubie takich sytuacji. Nie wiem na co mam oochote ... piję szampana z sylwestra i zamówiłam coś z dowozem, ale boje sie ze to nie to. Te uczucie, że na coś masz mega uczucie a nie wiesz na co jest dobijające . Pałaszuje wtedy wszystko po kolei agr
-
Kamilka nie rób jaj na prawdę ? miałas robic jutro a nie dziś Przykro mi daj fotke może jednak jest cień cienia ?
Mi cycki jakies takei duże się zrobiła nie wiem czy to na @ czy na jej brak oczy mi sie same zamykają wczoraj przed 22 zasnęłam i obudziłam sie o 9 a dalej bym spała na obiad robie mój ulubiony gulasz ale kurde mięso mnie odrzuca cholera juz wie na co takie smaki mi sie zmieniaja na @ czy na 2 kreski testuje w czwartek no chyb aże nie wytrzymam we wtorek kupie test zobaczymy jak na rzie nadal mnie mdli ale mniej i mam oczhote na słodkieWiadomość wyedytowana przez autora: 10 stycznia 2016, 10:29
-
nawet tak nie mów ja o córke starałam się 6 lat wiele łez wylanych żalu obwiniania siebie męza wszystkich ale warto było nia poddawaj się teraz się staramy pół roku i też nic ale wierzę że Julka bedzie mieć upragnione rodzeństwo wczoraj przyszął pogłaskała mi brzuch i spytała czy mam tam dzidzie bo ona tak bardzo chce braciszka poryczałam się jesteś jeszcze młoda bedziesz matką zobaczysz ja w tym roku kończe 31 lata maż 40 nie mamy duzo czasu i coraz bardziej zdaję sobie sprawę że Julka bedzie jedynaczką
-
Ojejjj kamika tulę !!!!!!!!!!
Wiem co czujesz... ale nie poddawaj sie ! Teraz żal jutro siła ! Wiem,że się powtarzam- póki nie ma @ jest nadzieja! I tak szybciej wszystkie tu bedziecie miały trollątka niż ja hehe za 20 lat inaa na frum w wątku typowe trolle nadal aktywna haha -
No wiem dziewczyny wiem Takie moją głowę głupoty naszły w pierwszej chwili złości
Dzisiaj robiłam test Amil, a ten z cieniem to był facelle Ale wiecie co ? Hah na tym facelle co widziałyśmy cień dzisiaj są 3 kreski haha więc to jednak musiałobyć miejsce ktore miało się zabarwić ale nie wyszło także no ;P Nie ma co w tym cyklu wyjątkowo portollowałam
To prawda, słyszałam, że niektórym kobietą dopiero po terminie @ wychodzą blade kreski, ale jakoś nie wierze żeby tak było w moim przypadku.. Także @ zapraszam we wtorek do mnie! -
ja jestem tak rozdrażniona że bez noża nie podchodźcie normalnie szok co się ze mną dzieję zawsze byłam nerwowa przed @ ale to już przechodzi ludzie pojęcie a cycki to czuję jakbym miała nadmuchane no nic we wtorek no może w czwartek się okaże co to ma być
-
Hej dziewczyny, pojawiła się u mnie cichutka nadzieja na owu Test owulacyjny wyszedł mi pozytywnie. Zobaczymy, jak to się dalej rozwinie, bo to jeszcze nic nie znaczy. Jak na razie tempka nie poszła w górę.
Kamila, przykro, że test nie wyszedł pozytywnie, ale jeszcze nic straconego. Nadzieja umiera wraz z @. Na wielu zielonych wykresach widziałam jednego dnia negatywny wynik, a już za dwa pozytywny także głowa do góry Trzymam kciuki.
Lanisska, śliczne to Twoje dzidziusiątko Obyśmy wszystkie niedługo wrzuciły takie foteczki
Ja ze swoim mężem dość często miewamy ciche dni. On niestety nie umie rozmawiać o problemach, woli przemilczeć i poczekać aż złość mu przejdzie, a mnie taka sytuacja po prostu zabija. Ja się złoszczę i za 15 minut mi przechodzi, ale muszę pogadać o tym, co mnie boli, więc nie zawsze łatwo nam się dogadać.
-
Ja postanowiłam, że nie bede testować tylko grzecznie poczekam haha ojjj samotnie dzisiaj mam. Jeszcze mąż musiał wziąć moje auto bo jego jest zepsute i kompletnie nie mam co robic... poradźcie coś ciekawego
-
hej Kocimiętka To super! Teraz działajcie ile macie tylko sił Dzięki dzięki. No jeszcze sie nie łamię, ale wolę się nastawić na to że @ przyjdzie niż potem płakać. Póki co jeszcze się pocieszam, że ten Amil pewnie mniej czuly od Facelle i dlatego nic nie wyszło, ale to chyba marne tłumaczenie
Inaa podziwiam za postanowienie. Też tak chciałam ale "znowu w życiu mi nie wyszło" -
to inaa masz tak jak ja do testowania kilka dni i mam taki zamiar wytrwać tzn zobaczymy we wtorej ja lekarz rodzinny da mi jeszcze L4 do piatku to zatestuję w czwartek a jak nie to zmuszona bede już we wtorek tak dla pewności by w razie czego iśc w srodę do innego lekarza ale mysle że nic z tego nie bedzie chociaz tak dziwnie spokojna jestem pod tym wzgledem testowania oczywiście bo w środku wszystko we mnie lata i zabiłabym wszystkich jak leci hehe własnie wysprzatałam córki pokoik a mdli mnie jak cholera co dziwme mam ochote na słodkie a jak już ugryze coś słodkiego to mnie odrzuca i od kilku dni nie jem kolacji hmm dziwne to wszystko organizm płata filge i to duże
-
kamika23 wrote:Inaa pewnie tak jak i u mnie Tylko nie zrób tego błędu co ja i nie szukaj cieni
-
hahahahaha posikałam sie ze śmiechu ... bo ja też sikałam pare razy na ten sam test kiedyś. Teraz jestem ciut ( tylko ciut ciut) mądrzejsza hahah !
Oh chciałabym coś wysprzątac, ale nie chce mi się. Możesz to mnie wspać bo ostatnio mam mega syf w domu z lenistwa, a zawsze było czyściutko. Hahahaha
Ja miałam raz cienie , no ale potem był okresiorKarola - mama Julci i ... ? lubi tę wiadomość
-
no nieźle mi się to jeszcze nie zdażyło, ale patrząc na to że powoli staje się sfrustrowana to kto wie co mi się zdaży zrobić
Ja dzisiaj też sprzątałam i całkiem sprawnie mi to poszło. Teraz leżę w sypialni i czytam jakieś pierdołki a dodatkowo co chwile odświeżam nasz wątek z nadzieją że coś napisałyście