Typowe trolle :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
Pamiętajcie dziewczyny, że są też mikro poronienia i nieznaczy to ze miałyscie cien taki a nie byłyscie w ciazy. Ja miałamraz takie cienie, ale niestety przyszła @ i zaliczam to własnie jako mikroporonienie ! Trzymam kciuki Kamika bo cien to cień !
-
!!! Bardzo bym chciała żeby Twoja kreseczka rosła w siłe
Do mnie dzisiaj lepiej nie podchodzic... gryze !!!!!!! A na męża to już w ogole mam uczulenie !kamika23 lubi tę wiadomość
-
kamika23 wrote:Dzięki Lizzinka a co u Ciebie?
Karola co do objawów to napewno nie mam takich mocnych jak w poprzednich cyklach Od paru dni mnie lekko ćmi brzuch, pare razy dziennie zakłują jajniki, od 3 dni zaczeły mnie boleć lekko piersi (nie cały czas tylko takie ukłucia) no i wczoraj mnie zemdliło troche po zielonej herbacie z pigwą, ale nie potwierdzę bo dziś jej jeszcze nie piłam :p Ogólnie takie objawy, że ani na @ ani pewnie na ciąże
EDIT: Ale temperatura jest taka niska, że właściwie nie wiem jak to mogłoby się udać
A poza tym, to wszystko ok, dzisiaj kupiłam testy owu (razem z lekarstwami w aptece zostawiłam 100 zł ). Testy kupiłam tak z ciekawości - pierwszy raz będę robić w tym cyklu jakieś rady macie co do testowania?Konieczna II procedura IVF... brak refundacji na puregon -
inaa wrote:!!! Bardzo bym chciała żeby Twoja kreseczka rosła w siłe
Do mnie dzisiaj lepiej nie podchodzic... gryze !!!!!!! A na męża to już w ogole mam uczulenie !Konieczna II procedura IVF... brak refundacji na puregon -
Nie wiem .. mam na niego uczulenie... haha tak mnie wkrza dzisiaj !!! Nawet tym ze oddycha hahaha ta to pewnie objawy zagnieżdżania hahah ciąża za rogiem haha
No ooo dziołszki świętujemy. Myślałam, że wątek nie bedzie miał nawet 50 odpowiedzi a tu proszę hehe
Szampan winko i piwo się leje !!! -
skąd ja to znam Kamika... uhhh
Pełna Nadziei .. pomyśl pozytywnie.. karnawał więc nie żałuj %%% małpa pojdzie i juhuhuuhuhuhuhuhuhuhuhuh seeeeeksik dobra rzecz ! Poza tym tulam również -
Oj, Pełna Nadziei smuteczek ale tym samym zaczęłaś nowy cykl, w którym wszystko się może zdarzyć nie ma co rozpaczać nad rozlanym mlekiem, trzeba patrzeć w przyszłość i wierzyć, że w końcu się uda jeśli nie teraz, to następnym razem! A ten następny raz właśnie nadchodzi wraz z @!
Ps. Polecam czekoladę na poprawę nastroju mi bardzo pomogłaKonieczna II procedura IVF... brak refundacji na puregon -
Czesc dziewczyny
Kamilka trzymam kciuki i z calego serca zycze dzidzi
Inaa tez czasem tak mam , jak przeczytalam Twoj post to od razu przypomnial mi sie taki oto obrazek kiedys ujzany w necie
Wiecie jak mozna wstawic foto albo obrazek ?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2016, 00:56
-
nie dam rady wstawic tego obrazka , ale ogolnie przedstawia on kobiete siedzaca na sofie , w oddali faceta przy stole ze zlozonymi jak do modlitwy rekoma ( i spuszczona glowa I taka tam sie chmurka pojawia " Mozesz mrugac ciszej poj..bie ? "
LOLWiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2016, 01:00
Lizzinka, lanisska, antonna, inaa lubią tę wiadomość