UDAŁO SIĘ! Zafasolkowana, ciężarna! Gratulujemy!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKasieńka:) wrote:Trzymam kciuki i zarazam
-
ewelina27 wrote:witam wy zarażajcie a ja łapie wiruski i mam nadzieje ze ten 1 grudzień będzie początkiem zielonej lawiny bąbelków magda1986 widze że w tym samym roku się narodziłaś co ja pozdrawiam wszystkie zielone kropeczki
ja też łapie wszystkie wiruski!!!Beta 2.01 - 4120 (19dpo)
Beta 4.01 - 8317 (21dpo) -
Wczoraj zaczął się w Kościele ROK RODZINY i wczoraj zobaczyliśmy na teście II kreski. Musi być dobrze
Dziewczyny kiedy jak nie teraz?olka25, Karolcia23369, Kajoni, Koza, Fedra, Jus1985 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
Niebieska wrote:Ovu mi napisał, że 15 grudnia. Także myślę, że w tych okolicach A Ty Karolcia ?
mi że 16 grudnia:D więc pewnie tak pojde a pow mi ja biore tylko kwas foliowya Ty już zarzywasz witaminy ? kupic sobie sama czy jak pójde do ginekologa
-
nick nieaktualnyNiebieska wrote:Ja nawet tego kwasu nie zażywałam, dopiero dziś idę kupić... Nie wiedziałam, że to takie ważne.. Nie biorę żadnych witamin. Ale może warto kupić to Centrum, z wszystkimi pierwiastkami. Zapytam panią w aptece
ja biore juz kwas od czerwca:D a co do witamin to popołudniu moze kupie ale wtedy sie spytaj czy musisz kwas foliow rac jak kupisz wtaminybo ponoc w nich już jest kwas zapytaj sie pani w aptece bo za duzo to tez nie zdrowo:) -
nick nieaktualny
-
Karolcia23369 wrote:spoko:) tyle co wiem to pisze:) do mnie jeszcze nie dotarło:D
jednak wróciłas do nas? ciesze się :* to co chyba termin porodu mamy podobnyKarolcia23369 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny