UDAŁO SIĘ! Zafasolkowana, ciężarna! Gratulujemy!
-
WIADOMOŚĆ
-
Gratulacje dla nowo zaciążonych, proszę o wiruski.
LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
usunięty jajowód z wodniakiem
Ciężka oligozoospermia
****************************7 lat walki.
5 zarodków bardzo dobrej jakości.
Pierwsze ICSI po dwóch latach przerwy.
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
Saramago wrote:Dlatego nie bez kozery lekarze, a na pewno mój, sugeruje aby lepiej zrobić w terminie @ test a najlepiej kilka dni po terminie.
Tzn jeśli zdarzają się często.Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 grudnia 2013, 10:47
weronika86 lubi tę wiadomość
-
Maracuja wrote:Kajoni po jakim czasie Wam się udało?
jak popatrzysz na mój wykres to to jest mój jedyny wykres. od czasu serduszkowania tak na prawdę się "staramy" bo miałam zapalenie jajnika i nie mogliśmy nic działać. Więc u nas to było na razie korzystanie z wolności, a skończyło się zielono więc w sumie od 19 listopada.Lucy91, Saramago lubią tę wiadomość
-
mam pytanie do tych ktorym sie juz udalo jak zobaczylyscie 2 kreske to mialyscie uczucie jakbyscie mialy dostac @ ja dzis rano zrobilam test i byla 2 bladziutka kreska jest mi niedobrze i robi mi sie slabo i taki dziwny bol w podbrzuszu nie wiem co myslec boje sie cieszyc bo termin @ mam dopiero na 17 grudnia i do tego jestem przeziebiona.doradzicie mi cos?
-
Tak. Spokój. Tylko tyle możemy ci poradzić. Jak dostaniesz @ to była to ciąża biochemiczna. Mnie też bolał brzuch jak na @. Później przeszło. Zamiast tego pojawiły się wymioty, które trwają po dziś dzień.
Na przeziębienie nie bierz nic z ibuprofenem. Najlepiej witaminę c i dużo herbaty, mleko z czosnek i miodem + masło. -
Gratulacje :****LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
usunięty jajowód z wodniakiem
Ciężka oligozoospermia
****************************7 lat walki.
5 zarodków bardzo dobrej jakości.
Pierwsze ICSI po dwóch latach przerwy.
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają