UDAŁO SIĘ! Zafasolkowana, ciężarna! Gratulujemy!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Karolcia23369 wrote:Kajoni ja dzis juz o 4 rano spać nie mogłam:D a kiedy sie do Gina wybieracie?
ja dziś dla pewności zrobię drugi test i jak wyjdzie, to dziś dzwonie się umówić, więc wizyta będzie pewnie w tym tyg albo w następnym:)Niebieska lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Karolcia23369 wrote:niestety poroniłam 7 lat temu;/ dlatego od razu wole powiedzieć.
może i tak ale żebyś sobie nie wykrakała. a co do Twojego poronienia, to strasznie Ci współczuje. Niestety, nie wiem skąd to się bierze, ale coraz więcej poronień jest -
Kajoni, raczej kobiety coraz szybciej odkrywają, ze są w ciąży. Teraz robi się teścik 11 dpo, potem w okolicy terminu @ przychodzi krwawienie i jest płacz.
Kiedyś tak nie było. Poza tym nie było for internetowych i o poronieniu zazwyczaj wiedział tylko mąż i najbliżsi
Poza tym wiadomo: stres, coraz późniejsze macierzyństwo - to wszystko ma wpływ na utrzymanie ciąży.Karolcia23369, Saramago, Niebieska, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Lillenka wrote:Kajoni, raczej kobiety coraz szybciej odkrywają, ze są w ciąży. Teraz robi się teścik 11 dpo, potem w okolicy terminu @ przychodzi krwawienie i jest płacz.
Kiedyś tak nie było. Poza tym nie było for internetowych i o poronieniu zazwyczaj wiedział tylko mąż i najbliżsi
Poza tym wiadomo: stres, coraz późniejsze macierzyństwo - to wszystko ma wpływ na utrzymanie ciąży.
Dlatego nie bez kozery lekarze, a na pewno mój, sugeruje aby lepiej zrobić w terminie @ test a najlepiej kilka dni po terminie.LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
usunięty jajowód z wodniakiem
Ciężka oligozoospermia
****************************7 lat walki.
5 zarodków bardzo dobrej jakości.
Pierwsze ICSI po dwóch latach przerwy.
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają