UDAŁO SIĘ! Zafasolkowana, ciężarna! Gratulujemy!
-
WIADOMOŚĆ
-
madzianka wrote:mam pytanie do tych ktorym sie juz udalo jak zobaczylyscie 2 kreske to mialyscie uczucie jakbyscie mialy dostac @ ja dzis rano zrobilam test i byla 2 bladziutka kreska jest mi niedobrze i robi mi sie slabo i taki dziwny bol w podbrzuszu nie wiem co myslec boje sie cieszyc bo termin @ mam dopiero na 17 grudnia i do tego jestem przeziebiona.doradzicie mi cos?
Dlatego wlansie od tego cyklu testuje dopiero 3 dni po terminie @, zeby ominac te jasne kreseczki juz drugi cykl tak mialam ze byly dwie kreski i przyszla @...wole nie wiedziec jednak. -
slodka100 wrote:madzianka i co dostałaś te @ czy nie ?? bo termin @ miałaś tj. ja na 17 grudnia i co ??
-
madzianka wrote:W nocy z 16 na 17 grudnia przyszla wredna @ z ogromnym bolem brzucha i bardziej obfitym krwawieniem a wiec obstawiam ze byla to biochemiczna niestety 2 dni przeplakalam a raczej noce. nadal krwawie ze skrzepami ale brzuch juz przestal bolec i to mnie cieszy.
-
nick nieaktualny
-
Paula55 wrote:Mi sie nie wlaczyl wogole bo po 1: nie mierzylam pozniej temp bo zapomnialam termometru
Po 2: nie wykupilam premium bo bylam pewna ze sie nie udalo a to mial byc ostatni cykl staran
A tu "klops" udało sięK
Mój Aniołek 29.10.2013 [*] 6tc
Mój Aniołek 7.05.2016 [*] 9 tc
-
Pamiętam ten dzień jak się dowiedziałam - to nie mogłam przestać się uśmiechać! zacieszałam jak głupi do sera, a gdyby nie uszy to bym miała usmiech dookoła głowy.....aaaaa cudowne uczucie ))) Chciałam wybuchnąć tą wiadomością na cały świat, a musiałam milczeć póki co...
trzymam kciuki żeby teraz wszystko było dobrze u Ciebie !weronika86 lubi tę wiadomość
K
Mój Aniołek 29.10.2013 [*] 6tc
Mój Aniołek 7.05.2016 [*] 9 tc