W grudniu ☃️ seks na każdym kroku ❤️🔥, będę mamą w nowym roku! 🤰
-
WIADOMOŚĆ
-
ChocoMonster wrote:Zauważyłam, że dużo dziewczyn ostatnio ucichło troszkę. Ja sama u siebie zauważyłam, że coraz częściej potrzebuje oddechu od forum i ciągłego krążenia myślami wokół starań. Jestem na wątku, ale w większym cieniu niż kiedyś.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 grudnia 2022, 14:49
siesiepy, justme, Bambi92 lubią tę wiadomość
-
oloska wrote:Dziewczyny, wysiusiałam wczoraj bardzo dziwną sytuacje, cień cienia cienia, popołudniu, tak się jakoś wyrwałam. Oczywiście na Facelle, więc bez panikowania i zbytniego entuzjazmu. Dziś rano dosikałam, i dalej cień, może ciut wyraźniejszy, ale cień. Żeby rozwiać wątpliwości zrobiłam betę, i tak jestem w pracy. No i z lekka szok.
Ale prezencik czekał pod choinką! 🎁🎄 Bardzo się cieszę, niech teraz szybuje do góry 🤞🍀oloska lubi tę wiadomość
-
oloska wrote:Dziewczyny, wysiusiałam wczoraj bardzo dziwną sytuacje, cień cienia cienia, popołudniu, tak się jakoś wyrwałam. Oczywiście na Facelle, więc bez panikowania i zbytniego entuzjazmu. Dziś rano dosikałam, i dalej cień, może ciut wyraźniejszy, ale cień. Żeby rozwiać wątpliwości zrobiłam betę, i tak jestem w pracy. No i z lekka szok.
Beezi, oloska lubią tę wiadomość
walka o pierwsze 🦕 od 7.2022
♀️29
◾PCOS - długie cykle, często bezowulacyjne;
mała tarczyca;
◾01.2024 elektrokonizacja szyjki macicy (rak in situ 🦀 i HPV)
◾PAI hetero, MTHFR C677 hetero
◾8 stymulacji letrozolem ❌, 9⏳
◾07.2024 poronienie - puste jaja płodowe 💔💔
◾przewlekłe zapalenie błony śluzowej żołądka - predyspozycje do anemii złośliwej (APCa i Castle)
♂️ 33
◾HBA 70,5%
◾łagodna oligospermia
✨IVF💉
Stymulacja 🔜luty?
"I used to float, now I just fall down
I used to know, but I'm not sure now
What I was made for
What was I made for?" -
ChocoMonster wrote:No ale jednak plamienie w dniu spadku to wręcz książkowy objaw, nie dziwie się, że się nakręciłaś.
Mam nadzieje, że w tym cyklu NAC u Ciebie podziała (a już widze, że coś ruszyło) i owu bedziesz mieć już niedługo. A zauważyłaś już jakąś różnice (sluz, szyjka, owulaki) po NAC czy to jeszcze za wcześnie?
Innych różnic nie zauważyłam jeszcze, poza może tą dzisiejszą temperaturą. We wcześniejszych podchodach chyba nigdy aż tak długo i tak wysoko nie rosła.walka o pierwsze 🦕 od 7.2022
♀️29
mała tarczyca;
◾przewlekłe zapalenie błony śluzowej żołądka - predyspozycje do anemii złośliwej (APCa i Castle)
♂️ 33
◾HBA 70,5%
◾łagodna oligospermia
✨IVF💉
Stymulacja 🔜luty?
What I was made for
What was I made for?" -
Claire wrote:To prawda, wymienia się tu sporo osób, niektórzy starają się miesiącami inni latami, a jeszcze ktoś dopiero zaczął. Mi osobiście niestety ten entuzjazm przed testowaniem udziela się negatywnie, dlatego troszkę odeszłam w cień. I nie mam tu nikomu absolutnie niczego za złe, każdy jest na swoim etapie przeżywania tego czasu. Ja mam go już stety albo niestety za sobą, dlatego się delikatnie wycofałam. Niemniej zżyłam się z Wami i zaglądam z ciekawością jak się sprawy mają
Claire, siesiepy lubią tę wiadomość
✨ 08.23 Stasieńko 🩵 -
Emka06 kolejnego wątku już chyba nie będę chciała prowadzić, potrzebuję mieć przestrzeń i możliwość do wyciszenia się chyba. Aktualnie czytam Was ciągle, ale ile można nakręcać się, że ta owulacja jest, a jednak jej nie ma itd. :p Nic się ciekawego nie dzieje - bez zmian u mnie całkowicie, poza ewentualnymi przykrymi rzeczami jak kłótnie, i nie bardzo mam co opowiadać. Ale cieszę się szczęściem każdej i za każdą trzymam kciuki!
Choco masz rację. Niemniej Cię podziwiam, bo mimo tego i tak tu jesteś i wszystkie regularnie wspierasz mocno, dla każdej masz dobre słowo.
Claire chyba rozumiem o co Ci chodzi. I ja również czekam, że w końcu wpadniesz do nas trochę jak Filip z konopii, aby powiedzieć, że zakreskowałaś.
Kurde, ale smutasy się wylewają dzisiaj jakieś takie. Zwalmy to na deszcz i aurę na dworze.Claire, Emka06 lubią tę wiadomość
walka o pierwsze 🦕 od 7.2022
♀️29
mała tarczyca;
♂️ 33
◾HBA 70,5%
◾łagodna oligospermia
✨IVF💉
Stymulacja 🔜luty?
What I was made for
What was I made for?" -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Czy mimi_m testowała dzisiaj? Przeoczyłam może? Może deklarowała @ kilka dni wcześniej? 😶walka o pierwsze 🦕 od 7.2022
♀️29
mała tarczyca;
♂️ 33
◾HBA 70,5%
◾łagodna oligospermia
✨IVF💉
Stymulacja 🔜luty?
What I was made for
What was I made for?" -
nick nieaktualny
-
Staaraczkaaa wrote:a dla mężczyzn jaka jest optymalna norma? też do 2,5?
U mężczyzn chyba nie ma takich sztywnych norm jak dla starających się o ciążę kobiet, ale tak czy inaczej warto żeby skontrolował wolne hormony tarczycy i wdrożył leczenie jeśli będzie taka konieczność. -
nick nieaktualnyNamisa wrote:U mężczyzn chyba nie ma takich sztywnych norm jak dla starających się o ciążę kobiet, ale tak czy inaczej warto żeby skontrolował wolne hormony tarczycy i wdrożył leczenie jeśli będzie taka konieczność.
Akczi lubi tę wiadomość
-
Hej Dziewczyny ,byłam na monicie i pecherzyk jest duży Ponad 20 mm i nie chce pęknąć, wzięłam zastrzyk ,mam nadzieję że po nim pęknie. Czy ktoras wyhodowala takiego giganta i cos z tego bylo ?Trzymajcie proszę kciuki!za w dni idę na kolejną wizytę i wszystko się okaże!
ELka lubi tę wiadomość
-
StaraniowaOna wrote:Hej Dziewczyny ,byłam na monicie i pecherzyk jest duży Ponad 20 mm i nie chce pęknąć, wzięłam zastrzyk ,mam nadzieję że po nim pęknie. Czy ktoras wyhodowala takiego giganta i cos z tego bylo ?Trzymajcie proszę kciuki!za w dni idę na kolejną wizytę i wszystko się okaże!
StaraniowaOna lubi tę wiadomość
👩30👨35 WROCŁAW
długie cykle ok. 35dni, 4cs z testami ovu 🍀
💊 wit. D, wit. C, cynk, omega, kwas foliowy, inozytol
09.12 13dpo - ⏸️ 🍀
10.12 beta: 481 mlU/mL
12.12 beta: 1162 mlU/mL
21.12 5t5d pęcherzyk ciążowy i żółtkowy 🍀
03.01 7t4d dzidzia 13mm, bijące pięknie 💙
24.01 10t6d maluszek 3.9cm, rośnij zdrowo 😍
09.02 13t2d mały zdrowy tygrys 😀
28.02 🍀 -
siesiepy wrote:Czy mimi_m testowała dzisiaj? Przeoczyłam może? Może deklarowała @ kilka dni wcześniej? 😶
mimi_m, siesiepy, czarneniebo lubią tę wiadomość
👩30👨35 WROCŁAW
długie cykle ok. 35dni, 4cs z testami ovu 🍀
💊 wit. D, wit. C, cynk, omega, kwas foliowy, inozytol
09.12 13dpo - ⏸️ 🍀
10.12 beta: 481 mlU/mL
12.12 beta: 1162 mlU/mL
21.12 5t5d pęcherzyk ciążowy i żółtkowy 🍀
03.01 7t4d dzidzia 13mm, bijące pięknie 💙
24.01 10t6d maluszek 3.9cm, rośnij zdrowo 😍
09.02 13t2d mały zdrowy tygrys 😀
28.02 🍀 -
Claire wrote:To prawda, wymienia się tu sporo osób, niektórzy starają się miesiącami inni latami, a jeszcze ktoś dopiero zaczął. Mi osobiście niestety ten entuzjazm przed testowaniem udziela się negatywnie, dlatego troszkę odeszłam w cień. I nie mam tu nikomu absolutnie niczego za złe, każdy jest na swoim etapie przeżywania tego czasu. Ja mam go już stety albo niestety za sobą, dlatego się delikatnie wycofałam. Niemniej zżyłam się z Wami i zaglądam z ciekawością jak się sprawy mają
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 grudnia 2022, 15:30
Sara30, siesiepy, justme, Bambi92, Claire, oloska lubią tę wiadomość
Początek starań o dziecko: 04/2022
3 x IUI ❌️
➡️ IVF✨️🙏🏻
„Słońce, przestań się już bać,
Wysuń się zza chmur i świeć.” -
siesiepy wrote:Czy mimi_m testowała dzisiaj? Przeoczyłam może? Może deklarowała @ kilka dni wcześniej? 😶
dziękuje ze pamiętasz - tak biel, ale 9/10dpo także będą kolejne rundy;-)
dziś wieczorem machnę jak mi senność nie przejdziesiesiepy lubi tę wiadomość
-
Namisa 😍😍😍😍
Piękny kawaler. I najważniejsze, że wyniki dobre 😍 jeszcze troszeczkę a wkroczysz w magiczny czas kopniaczków
Oloska ale wylapalas ❤️ gratulacje
Powiem wam, że tak dziwnego cyklu jak ten to nie pamiętam u siebie. Gdyby nie to, że męża nie ma od ponad miesiąca to bym testowała
Piszecie o odpoczynku od forum...
Ja jestem w tej chwili na takim etapie, że starania o dziecko są gdzieś równolegle do całego życia ale go nie definiują. Pamiętam jednak starania o pierwsze dziecko, bolesne upadki, rozczarowania i wspominam to jako bardzo bardzo trudny czas.
Najważniejsze, byście były w zgodzie ze sobą 😘Namisa, siesiepy, Arieen, oloska lubią tę wiadomość