W grudniu ☃️ seks na każdym kroku ❤️🔥, będę mamą w nowym roku! 🤰
-
WIADOMOŚĆ
-
Namisa, podobno nienarodzone dzieci nie odchodzą, one tylko zmieniają datę swojego przyjścia na świat ✨️ Los zabrał Wam synka i oddał z powrotem 💙 Gratuluję zdrowego chłopaka, rośnijcie zdrowo 😘
ChocoMonster, Niemampomyslunanick, Namisa, natkurka, siesiepy, Beezi, Aleksandra_joanna_p, .aś., MonikaMonia, Anett93, Natala26 lubią tę wiadomość
Początek starań o dziecko: 04/2022
3 x IUI ❌️
➡️ IVF✨️🙏🏻
„Słońce, przestań się już bać,
Wysuń się zza chmur i świeć.” -
Dziewczyny, wysiusiałam wczoraj bardzo dziwną sytuacje, cień cienia cienia, popołudniu, tak się jakoś wyrwałam. Oczywiście na Facelle, więc bez panikowania i zbytniego entuzjazmu. Dziś rano dosikałam, i dalej cień, może ciut wyraźniejszy, ale cień. Żeby rozwiać wątpliwości zrobiłam betę, i tak jestem w pracy. No i z lekka szok.
ChocoMonster, bzksz, Idawoll, Niemampomyslunanick, dominikawa, Zapominajka, Nataliii, Claire, Kamsi, MimiM29, Biedronka@, natkurka, Emka06, ELka, Namisa, anka, Kinusia_25, Meeg, Vivico, Kania_czubajka, Babova, Madziq6, Paulina666, Zosis, Victoria006, czarneniebo, Beezi, Ona11, Aleksandra_joanna_p, SandraH.97, agentka93, Pauli19, Cotakoza, .aś., Evondita82, Poziomka9204, MonikaMonia, Akczi, Ancalime, Anett93, smoothie, Marteczka92, Amunicja, Natala26, M94 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
oloska wrote:Dziewczyny, wysiusiałam wczoraj bardzo dziwną sytuacje, cień cienia cienia, popołudniu, tak się jakoś wyrwałam. Oczywiście na Facelle, więc bez panikowania i zbytniego entuzjazmu. Dziś rano dosikałam, i dalej cień, może ciut wyraźniejszy, ale cień. Żeby rozwiać wątpliwości zrobiłam betę, i tak jestem w pracy. No i z lekka szok.
oloska lubi tę wiadomość
✨ 08.23 Stasieńko 🩵 -
oloska wrote:Dziewczyny, wysiusiałam wczoraj bardzo dziwną sytuacje, cień cienia cienia, popołudniu, tak się jakoś wyrwałam. Oczywiście na Facelle, więc bez panikowania i zbytniego entuzjazmu. Dziś rano dosikałam, i dalej cień, może ciut wyraźniejszy, ale cień. Żeby rozwiać wątpliwości zrobiłam betę, i tak jestem w pracy. No i z lekka szok.
Super, gratulacje 🤞🥰! Piękny prezent mikołajkowy!Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 grudnia 2022, 14:13
oloska lubi tę wiadomość
👩🏻32 & 👨🏻38
03 grudnia 2022 - ⏸️
16 stycznia 2023 - 9t4d/7t4d - poronienie samoistne 💔
20 maja 2023 - ⏸️ - rośnij mój tęczowy Maluszku 🙏🌈
21 stycznia 2024 - Antosia już z nami 🩷 3410g, 54cm, 10/10pkt 🥹
Idziemy po rodzeństwo dla Tośki ❤️:
12 listopada 2024 - ⏸️
13 listopada 2024 - 11dpo - beta HCG 28 mIU/l 🍀
16 listopada 2024 - 14dpo - beta HCG 151.9 mIU/l 🤩 średni dwudniowy przyrost 203.6% 🥳
23 listopada 2024 - 21dpo - beta HCG 3429,1 mIU/mL, średni dwudniowy przyrost 144% 🥰
4 grudnia 2024 - mamy zarodek z serduszkiem ❤️🎁
19 grudnia 2024 - 2.06cm Bobasa 🥰
-
Gratulacje 💚oloska lubi tę wiadomość
-
Powiem wam, że zawsze byłam twardą babką (No miękkie pół życia nie biją się w ringu) ciężko było mnie złamać, a tu proszę🙄
Poryczalam się jak bóbr chłopu…
Nie sądziłam, że aż tak bardzo będą wpływać na mnie te starania😒
Może za bardzo to przeżywam, ale wiecie jak jest… każda chyba to przeżyła🫠🤷🏽♀️justme lubi tę wiadomość
👩🏽 +👱🏽♂️+🐈=❤️
19 cykl siania 🍍
🍼 27.03- MAMY TO!⏸️🍍
🍼 02.04- 843 🥹 prog: 12.1❗️
🍼 04.04- 2611☀️prog: 9.8❗️
🍼 05.04- pęcherzyk ciążowy🍍
🍼 12.04- piękniusi zarodek 🪺
🍼 03.05- 2cm smerfa👶🏼❤️
🍼 21.05- mały wielki człowiek🤰🏽
NIFTY: Zdrowy Chłopczyk🩵💙
🍼 28.06- obrażony Niko😂
🍼24.07-431g szczęścia🐻 📍🇵🇱
🍼12.08- wizyta 🥰
-
Cudnie ❤️ trzymamy wszystkie kciuki za piękne wzrosty bety 🦠🦠🦠oloska lubi tę wiadomość
-
Beezi wrote:Claire, miło Cię widzieć. ❤️
Jak się w tym odnajdujesz psychicznie? Co przykładowo jecie, a co musieliście wyrzucić?
W kwestii Fertilmana nie pomogę, mój (częściej nie) łyka Fertistim.
Psychicznie z dietą jest ok, z tym nie mamy problemu. Dziś np. na śniadanie były grzanki z burakiem hmm no nie brzmiało to super, ale przemogliśmy się i też nie było najgorzej . W rozpisce są 4 posiłki a my na codzień jedliśmy zawsze 3, więc tu jest trochę zmiana. No i niektóre z nich są na prawdę czasochłonne, jakieś krewetki które się obiera pół godziny w dodatku drogie jak cholera.. jednak po pracy jak nie mieliśmy ochoty gotować to wjeżdżało jakieś zamawiane jedzonko, tak z 1-2 w tygodniu. Teraz sobie powiedzieliśmy że koniec z tym, więc czasami się jednak muszę trochę zmusić do gotowania. No a aura za oknem, pogoda, brak słońca - to jest dla mnie najgorsze. Śpię do 9:30 z łóżka mi się wstawać nie chce, w ciągu dnia najchętniej też bym spała...
Wszystko jest takie za mgłą i bez życia. Taka szara egzystencja. Czekam na lepsze dni 🙈 Jakiś promyk nadziei ✨ Wczoraj jeszcze śnił mi się Dziadzio a nad ranem się dowiedziałam że odszedł 😢 I w ogóle jest mi tak okropnie smutno i ciężko. -
Jak cudownie! 🥰oloska lubi tę wiadomość
-
Ile dni po owulacji jesteś??oloska lubi tę wiadomość
Starania od : 10.2021 -
Claire, dobrze Cię widzieć ☺️ Tak się właśnie zastanawiałam co u Ciebie, bo jakoś Cię mniej ostatnio. Trzymam kciuki niezmiennie.
Siesiepy, Twoją mniejszą aktywność też zauważyłam. Nie dziwię się, że brak Ci czasem siły przez to wieczne oczekiwanie na owulację. Podziwiam, że zdecydowałaś się na prowadzenie wątku, bo wymaga to dużego zaangażowania. Dużo siły 🧡
Ja też potrzebuję się wycofać trochę. Podczytuję Was, choć już mniej intensywnie niż dotychczas, bo przez cały weekend przyjmowaliśmy gości i nawet nie miałam jak nadrobić. Gratuluję dziewczyny pięknych kresek i życzę Wam spokojnych ciąż 🧡 Za wszystkie znajome "twarze" trzymam kciuki🤞Będę wpadać i podczytywać co u Was, lajkować Wasze podwójne kreski, pozytywne bety i zdjęcia kropków 🤗Claire, siesiepy lubią tę wiadomość
3 x IUI ❌️
➡️ IVF✨️🙏🏻
MimiM29, oloska lubią tę wiadomość
3 x IUI ❌️
➡️ IVF✨️🙏🏻
oloska lubi tę wiadomość
29.04 ⏸ (22 dc)
05.05 💉 Beta HCG 158 mlU/ml (28 dc)
08.05 💉 Beta HCG 579 mlU/ml (31 dc)
18.05 🍤 5t5d CRL 0,28 cm, FHR 101 u/min
25.05 🍤 6t5d CRL 1 cm, FHR 136 u/min
07.06 🍤 8t4d CRL 2,31 cm
21.06 👶10t4d CRL 4,5 cm, FHR 175 u/min 🩷
07.07 👶12t6d CRL 7 cm, FHR 163 u/min
02.08 👶16t4d 189 g
30.08 👶20t4d 404 g, FHR 144 u/min
27.09 👶24t4d 918 g
24.10 👶28t3d 1570 g
14.11 👶31t3d 2002 g
05.12 👶34t3d 2700 g
21.12 👶36t5d 3300 g
04.01.24 r. 👶38t5d Marcelina 🩷 3400 g, 57 cm
👩 39 l 🧑 47 l
Styczeń'23 💔 cb 6 tc
Marzec '22 💔 7/9 tc łyżeczkowanie
Styczeń '22 💔 cb 5 tc
Grudzień '21💔 9/10 tc łyżeczkowanie
Luty/marzec'23- szczepienie limfocytami partnera.
Maj'23- szczepienie limfocytami partnera w 7 tc.
-
Bialeekk wrote:Powiem wam, że zawsze byłam twardą babką (No miękkie pół życia nie biją się w ringu) ciężko było mnie złamać, a tu proszę🙄
Poryczalam się jak bóbr chłopu…
Nie sądziłam, że aż tak bardzo będą wpływać na mnie te starania😒
Może za bardzo to przeżywam, ale wiecie jak jest… każda chyba to przeżyła🫠🤷🏽♀️siesiepy, Bialeekk, MonikaMonia lubią tę wiadomość
✨ 08.23 Stasieńko 🩵 -
Emka06 wrote:Claire, dobrze Cię widzieć ☺️ Tak się właśnie zastanawiałam co u Ciebie, bo jakoś Cię mniej ostatnio. Trzymam kciuki niezmiennie.
Siesiepy, Twoją mniejszą aktywność też zauważyłam. Nie dziwię się, że brak Ci czasem siły przez to wieczne oczekiwanie na owulację. Podziwiam, że zdecydowałaś się na prowadzenie wątku, bo wymaga to dużego zaangażowania. Dużo siły 🧡
Ja też potrzebuję się wycofać trochę. Podczytuję Was, choć już mniej intensywnie niż dotychczas, bo przez cały weekend przyjmowaliśmy gości i nawet nie miałam jak nadrobić. Gratuluję dziewczyny pięknych kresek i życzę Wam spokojnych ciąż 🧡 Za wszystkie znajome "twarze" trzymam kciuki🤞Będę wpadać i podczytywać co u Was, lajkować Wasze podwójne kreski, pozytywne bety i zdjęcia kropków 🤗Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 grudnia 2022, 14:38
siesiepy lubi tę wiadomość
✨ 08.23 Stasieńko 🩵 -
Emka06 wrote:Namisa, podobno nienarodzone dzieci nie odchodzą, one tylko zmieniają datę swojego przyjścia na świat ✨️ Los zabrał Wam synka i oddał z powrotem 💙 Gratuluję zdrowego chłopaka, rośnijcie zdrowo 😘
Emka! 🥹 Wzruszyły mnie niesamowicie twoje słowa, dziękuję!💖 Też tak sobie pomyślałam po wyjściu od lekarza, że tak jakby powróciło do nas to co zostało utracone.
Dziękuję najmocniej za wszystkie dobre słowa 💝 Wiem że te Mikołajki i w ogóle okoloswiateczny czas mogą być dla niektórych przyjemne, a dla innych z was wyjątkowo trudne. Ale wierzę z całego serca że wasze szczęście czeka już za rogiem - czasem przychodzi w innym terminie niż byśmy tego oczekiwali, tak jak to było u mnie, ale a końcu przychodzi - musi! 💪❤️Kinusia_25, ChocoMonster, Vivico, siesiepy, Emka06, Beezi, Evondita82, Anett93 lubią tę wiadomość