W grudniu ☃️ seks na każdym kroku ❤️🔥, będę mamą w nowym roku! 🤰
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnySesyjka wrote:Wiele kobiet z niższa rezerwą jajnikowej też zachodzi w ciążę naturalnie beż problemu.
Przez dwa lata też nie powinno diametralnie spaść. Trzymam mocno kciuki za wyniki 🍀✊
Warto sumplementować witaminę d.Sesyjka lubi tę wiadomość
-
M94 wrote:Intuicja to ciekawa sprawa. Ja np cos zawsze przeczuwałam, ze nie bedzie łatwo zajść w ciąże, nie mam pojęcia czemu 🤷🏼♀️ oby jednak los spłatał nam figla! 🍀
Choco, przypomnisz jak wygladalo u Ciebie plamienie implantacyjne? Lub inna obecna tu brzuchata? 😇M94 lubi tę wiadomość
✨ 08.23 Stasieńko 🩵 -
anka wrote:czemu nie jest ?
ja akurat jak na swoj wiek to niestety mam nizsze i boje sie ze moglo mega spasc i tylko invitro zostanie a obecnie nie ma takiej opcji.
Ja przy AMH 1.5 zaszłam normalnie w ciążę, w klinice mówili że nie jest aż tak źle. To było 4 lata temu. Teraz boje się sprawdzać, ale znam przypadki gdzie AMh poniżej 0.5h i są ciążęSesyjka lubi tę wiadomość
Oliwka ❤️ 30.12.2020
Zosia ❤️ 17.07.2024 -
Dziewczyny przepraszam, że wpadam jak filip z konopi ale.. przeszłam drugi etap rekrutacji! 😁
Jaram się bardzo mocno, jestem juz coraz bliżej celu ☺️☺️ proszę o pół kciuka 20.12, bo mam ostatni etap i najbardziej stresujący, bo rozmowę 😵 na samą myśl serce bije mocniej ale zostały łącznie ze mną 3 osoby także szanse są dość spore 😎😁
W wolnej chwili nadrobię całe forum, obiecuję 🤞🏻agentka93, oli23, Zapominajka, Bezimienna , M94, Idawoll, Angelika95, Niemampomyslunanick, ChocoMonster, Namisa, oloska, Nataliii, Poziomka9204, rozalaa, Kania_czubajka, Arieen, Biedronka@, Aleksandra_joanna_p, Beezi, Emka06, siesiepy, SandraH.97, Vivico, Anett93, okejka, .aś., Sara30, dominikawa, bzksz, Kil, Amunicja lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczynki! Ostatnio mam średnio jeden post na wątek 😅 nie daje rady być na bieżąco, ani czasowo ani psychicznie, ale zaglądam do was regularnie. Przede wszystkim gratulacje dla wszystkich grudniowych brzuszków, najpiękniejszy prezent pod choinkę 🎄
Nie wiem czy ktos tu jeszcze mnie w ogóle pamięta 🙈
U mnie już ponad rok starań, u mnie w zasadzie wszystko zdaje się być okej, mąż powtórzył badania nasienia i wyszły podobnie słabe jak pół roku temu. Poprawiła się ruchliwość, jest teraz w normie, ale jeśli chodzi o morfologie, koncentrację i ilość ogólnie to nie jest dobrze. Ale że nie potrafimy tego zinterpretować samodzielnie, to idzie jutro do androloga i zobaczymy. Na styczeń zaplanowałam nam wizytę w klinice leczenia niepłodności, trzeba już ruszyć coś bardziej, chociaż na samą myśl jestem przerażona.
W tej chwili jestem tuż przed okresem, wykres mi jeszcze robi nadzieję. Ale ani myślę o testowaniu. Zawzięłam się. Od paru już miesięcy nie dotykam ani owulacyjnych ani ciążowych testów. Za bardzo mnie to nakręca i skupiam się wtedy tylko na tym.
No to taki tylko krótki update ode mnie 😊Niemampomyslunanick, Victoria006, ChocoMonster, Namisa, oloska, Aleksandra_joanna_p, Beezi, Claire, Emka06, Anett93, .aś., dominikawa, Evondita82 lubią tę wiadomość
Starania o pierwsze 👶 od 09.2021
📅 08.2023 IVF
Mamy: ❄️3.2.1❄️5.2.2
25.10. Transfer❄️5.1.1 🧚♀️
29.10 ⏸️✨
31.10 Beta 36🧚♀️
02.11 Beta 112 😍
06.11 Beta 950 🚀
14.11 5+4, pęcherzyk ciążowy z pęcherzykiem żółtkowym
29.11 7+5, 1.57cm Dzidziulka z pięknym ❤️
29.12 USG prenatalne, niskie ryzyka, 6cm Bąbla 🧸
29.06.24 👶3300g, 53 cm 🩵
-
Lipcowa wrote:Dziewczyny przepraszam, że wpadam jak filip z konopi ale.. przeszłam drugi etap rekrutacji! 😁
Jaram się bardzo mocno, jestem juz coraz bliżej celu ☺️☺️ proszę o pół kciuka 20.12, bo mam ostatni etap i najbardziej stresujący, bo rozmowę 😵 na samą myśl serce bije mocniej ale zostały łącznie ze mną 3 osoby także szanse są dość spore 😎😁
W wolnej chwili nadrobię całe forum, obiecuję 🤞🏻
Będzie dobrze! Powodzenia 🤞🤞Lipcowa lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny a czy 🍺 do meczu dziś może zaburzyć wynik progesteronu jutro koło południa? Umówiłam się na badanie i pomyślałam o tym dopiero, jak już prawie kończę 🙈
Lipcowa czad 🔥🔥 You go Girl❤️Lipcowa lubi tę wiadomość
Hashimoto, z.Sjögrena
ANA3 dodatnie
Pai homo 4G
10.2022- puste jajo 8tc.
25.01- beta:80, prog: 31
03.02-pęcherzyk 0,69cm w macicy
11.02- mamy zarodek i serduszko❤️
17.02- IP, krwiak, bobo 1,05 cm
28.02- 2,16 cm bobasa, krwiak zniknął ❤️
18.03- NIFTY: niskie ryzyka, dziewczynka 🌸
21.03- prenatalne, 5,5 cm fikającej panienki 💖
11.04- 9,9 cm i 130 gramów obrażonej princessy👑
09.05- 284 gramy małej damy
22.05- 21+0, 405 gramów akrobatki
23.06-25+4, 880 gramów Myszki 🌸
04.07-27+1, jest 1 kilogram💪
21.07-29+4, III prenatalne, 1425g💖
04.08-31+4, 2kg bobasa 🙈
29.08-35+1, 2,7kg dużej panny 🤩
18.09-38+0, ok.3kg, przyjęcie na oddział i czekamy 🍀
28.09- 39+3, 2890g-Iga na świecie💝 -
dominikawa wrote:A to u mnie zupełnie inna historia, ja chciałam od razu po ślubie, ale musiałam poczekać aż mój mąż dojrzeje do tej decyzji
Ja niestety tak samo czekałam na Mój uzna że już czas i dojrzeje do starań.. ale do takiej decyzji nie można nikogo zmuszać i przyspieszać.
Teraz boję się że jest za późno ⏳️⌛️ -
beza wrote:Beezi, to całkiem podobnie jak u nas.
Ja tak naprawdę poczułam gotowość dopiero w tym roku ( może po przekroczeniu magicznej 30 😆) a tak naprawdę przez kilka lat byłam wręcz przekonana, że nigdy nie będę chciała. A tu proszę, nadszedł jakiś moment i coś w mojej głowie mocno się zmieniło! 🙈
Dziewczyny trochę mnie nie było, nie jestem w stanie wszystkich stron nadrobić. Gratulacje tym którym udało się wysikać dwie kreseczki i powodzenia dla tych ktore wciąż walczą.
Ja ostatnio tydzien potrzebowałam trochę odwrócić myśli od staran szczególnie że byłam w tym czasie między okresem a dniami płodnymi. Owulacja za pasem a więc myśli i moja obecność na forum wróciły bałam się że owu trafi w czas naszego wyjazdu do rodziców a tam nie byłoby warunków do działania, ale chyba mi się cykl tym razem tak nie rozjechał i zdążymy aczkolwiek nie nastawiam się i staram się podejsc na luzie. Podobnie jak beezi jakoś nie czuje że ciąża mnie spotka w najbliższym czasie.
Niemampomyslunanick, Victoria006 lubią tę wiadomość
-
izzy91 wrote:To tak jak ja, bardzo długo miałam myślenie że chyba nie chce poświęcać wolności i życia dziecku, jak ktoś pytał to odpowiadałam że jak już to po 30, ale szczerze wątpiłam ze mi się zmieni myślenie, a kilka miesięcy po 30 urodzinach jakby mi się coś odblokowało i poczułam instynkt macierzyński
izzy91 identycznie jak u mnie, nastąpiło zwolnienie blokady 😅 powodzenia!
izzy91 lubi tę wiadomość
-
agentka93 wrote:Dziewczyny a czy 🍺 do meczu dziś może zaburzyć wynik progesteronu jutro koło południa? Umówiłam się na badanie i pomyślałam o tym dopiero, jak już prawie kończę 🙈
Lipcowa czad 🔥🔥 You go Girl❤️agentka93 lubi tę wiadomość
✨ 08.23 Stasieńko 🩵 -
Ja wam powiem, że mimo tego, iż jesteśmy bardzo młodzi, to od początku gdy pojawiły się między nami rozmowy to wiedzieliśmy, że chcielibyśmy jak najszybciej rozpocząć starania, zrobić to z głową.
Chyba nie przechodziliśmy tego etapu dojrzewania do posiadania dziecka. Myśle, że w moim przypadku było to dlatego, że pochodzę z rodziny wielodzietnej, a stary po prostu uwielbia dzieciaki.
No i też od nastoletnich lat się spełnialiśmy w różnych dziedzinach życia. Ja zaczęłam jako dziecko sportowo i ten mój wiek aktualnie jest najlepszym żebym zaszła w ciąże, a później mogła jeszcze wrócić do zawodowego sportu.👩🏽 +👱🏽♂️+🐈=❤️
19 cykl siania 🍍
🍼 27.03- MAMY TO!⏸️🍍
🍼 02.04- 843 🥹 prog: 12.1❗️
🍼 04.04- 2611☀️prog: 9.8❗️
🍼 05.04- pęcherzyk ciążowy🍍
🍼 12.04- piękniusi zarodek 🪺
🍼 03.05- 2cm smerfa👶🏼❤️
🍼 21.05- mały wielki człowiek🤰🏽
NIFTY: Zdrowy Chłopczyk🩵💙
🍼 28.06- obrażony Niko😂
🍼24.07-431g szczęścia🐻 📍🇵🇱
🍼12.08- wizyta 🥰
-
Lipcowa wrote:Dziewczyny przepraszam, że wpadam jak filip z konopi ale.. przeszłam drugi etap rekrutacji! 😁
W wolnej chwili nadrobię całe forum, obiecuję 🤞🏻Lipcowa lubi tę wiadomość
👫 31lat
09.01.2023: Aleksander ❤️ 4100g i 61cm do kochania 💙🥰 -
Siesiepy wpisz mi 🐒♀ 33
♂ 33
👩❤️👨 04.2013
💒 06.2020
2022 🐕❤️
Starania od 04.2019
👧
AMH 2,63
Endometrioza 1 stopnia
Mthfr homo, pai hetero
🧑🦱
Wyniki ok
07.22-06.23 AD Clinic Tychy/ Angelius Katowice /stymulacje, iui
05.2024 zmiana lekarza! Ruda Śląska dr I.J.
05.24 -9.24 lametta, ovitrelle, encorton
10.24 kwalifikacja i początek stymulacji Gyncentrum
11.24 punkcja 18 komórek > 10 zapłodnionych> 2 zarodki 🥹
6.12.24 transfer dwóch ❄️❄️AA
13.12.24 dwie kreski 🥹
16.12.24 beta 399,20 mlU/ml prog 38,5 ng/mL 🥹
18.12.24 beta 955,30 próg 36,80 ✊
21.12.24 beta 4573,70 próg 39,42 🥺
03.23 cb 💔
08.23 cb💔
-
Lipcowa, kciuki na pokładzie, dasz radę 🔥🤞 Rozwal ich tam 🔥🔥🔥
Kropka, pewnie, że pamiętamy. Trzymam kciuki, żeby jednak teraz przydał się test 🤞🍀
Izzy, działajcie 🔥izzy91, Lipcowa lubią tę wiadomość
31 & 31
12.2023 🩵
Trombofilia - czynnik II protrombiny hetero
MTHFR hetero
PAI homo -
kropka27 wrote:Hej dziewczynki! Ostatnio mam średnio jeden post na wątek 😅 nie daje rady być na bieżąco, ani czasowo ani psychicznie, ale zaglądam do was regularnie. Przede wszystkim gratulacje dla wszystkich grudniowych brzuszków, najpiękniejszy prezent pod choinkę 🎄
Nie wiem czy ktos tu jeszcze mnie w ogóle pamięta 🙈
U mnie już ponad rok starań, u mnie w zasadzie wszystko zdaje się być okej, mąż powtórzył badania nasienia i wyszły podobnie słabe jak pół roku temu. Poprawiła się ruchliwość, jest teraz w normie, ale jeśli chodzi o morfologie, koncentrację i ilość ogólnie to nie jest dobrze. Ale że nie potrafimy tego zinterpretować samodzielnie, to idzie jutro do androloga i zobaczymy. Na styczeń zaplanowałam nam wizytę w klinice leczenia niepłodności, trzeba już ruszyć coś bardziej, chociaż na samą myśl jestem przerażona.
W tej chwili jestem tuż przed okresem, wykres mi jeszcze robi nadzieję. Ale ani myślę o testowaniu. Zawzięłam się. Od paru już miesięcy nie dotykam ani owulacyjnych ani ciążowych testów. Za bardzo mnie to nakręca i skupiam się wtedy tylko na tym.
No to taki tylko krótki update ode mnie 😊
My na ten moment również walczymy o poprawę parametrów nasienia. Aż się boję co wyjdzie za te 3-4 miesiące na powtórce. Ja też się zawzięłam i nie testuję w tym cyklu, ani owulacyjnie ani ciążowo Chociaż myślałam że się złamię dzisiaj, ale czuję się tak okresowo, że tylko to mnie powstrzymuje. Niby wiem, że ten cień szansy może być, ale jednak szkoda mi testu :pkropka27 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny ja w tym cyklu się wyłączam niestety, mój stary dorobił się zapalenia pęcherza 🙈 lekarz powiedzial ze kuracja moze potrwać do 2 tygodni a owulacja we wtorek więc nic z tego nie będzie 😮💨 No cóż może przyszły rok będzie dla nas łaskawszy, odpoczniemy troszkę od tego wiru starań i może się uda 🍀🤞🏼
Trzymam kciuki za brzuszki, przyszłe testujące i życzę nudnej ciąży 😋
I tak tu będę do was zaglądać na ploteczki albo może któraś pokaże ubraną choinkę to coś się podejrzy 😂
Całuski 😘🥰Niemampomyslunanick, Beezi lubią tę wiadomość
-
Witam się z Wami dopiero wieczorkiem po moim małym załamaniu 😔
Mam wrażenie, że ten cykl caly jest nie tak. Myślę, że owulacji nie miałam wcale, dziś 14 dzień cyklu a nie czułam, żeby mnie jajnik jakos wybitnie rozbolał... przez ostatnie kilka dni pobolewa mnie w miarę regularnie ale to tyle.. żaden z testów owulacyjnych też nie wyszedł pozytywny. Było kilka ciemniejszych ale to dalej nie to... myślę, że nie mam co liczyć w tym miesiącu na świąteczny cud 😔 chyba, że coś się poprzesuwa... to byłoby zbyt piękne gdyby udało się w pierwszym cyklu 😅
Gratuluje pięknych przyrostów i obiecujących progów 😍👨🏻🦰👧🏼 29l.
06.21 - rozpoczęcie starań
07.21 - 💍
07.21 - ⏸️
01.22 - 🏩
03.22 - 👶🏼 Leoś
11.22 - czas na rodzeństwo ❤️
05.23 - cb 💔
01.09.23 - ⏸️
02.09 - ⏸️ i beta 179 mlU/ml 🥹 wdzięczność razy milion 🥹❤️🤞🏼
04.09 - 360 mlU/ml, prog 13.4 ng/ml ❤️ 🤞🏼🤞🏼🤞🏼
22.09 - 8 mm 🍤 z ❤️ 6+5
28.09 - 1,5 cm 🍤