W grudniu ☃️ seks na każdym kroku ❤️🔥, będę mamą w nowym roku! 🤰
-
WIADOMOŚĆ
-
Atomówka wrote:https://ibb.co/S7YYxtf
Dziewczyny wiem, że dopiero zaczęłam się udzielać, ale proszę trzymajcie kciuki żeby to co widać (a coś widać - na zdjęciu gorzej) nie było znowu CB bardzo się boję, że jeśli to prawda to znowu będzie jak ostatnio
Nie wytrzymałam i po cieniu na pinkach kupiłam facelle w rossmanie. Cień mocniejszy niż na pinkach. Jutro rano zrobię kolejny, a o 17 akurat wizyta u gina. Nie mam jak zrobić jutro bety
Jutro powinno być już widać o wiele wyraźniej 🍀Atomówka lubi tę wiadomość
✨ 08.23 Stasieńko 🩵 -
Atomówka wrote:Tak wiem właśnie że nic nie będzie widział ale wizytę już chwile temu miałam umówioną więc pójde Przynajmniej mnie pokieruje co z tym tsh zrobić
@agentka93 Postaram się zrobić betę najszybciej jutro koło 18 albo rano w piątek, chyba umrę do tego czasu ;/ Rano na pewno dam znać jak wyszedł test
@siesiepy nie mam pojęcia patrząc na mój wykres temperatur myslałam że był to piątek, ale w poniedziałek progesteron 19,2 więc chyba wysoki jak na tak krótki okres po owu
Dzięki dziewczyny za kciuki dobrze, że mogę sie z kimś tym podzielić, pięknie by było pod choinkę albo chociaż na nowy rok podarować rodzinie taką informację w formie prezentu, rodzice bardzo czekają na pierwszego wnuka/ wnuczkę! Ale póki co nie nastawiam się w żadną stronę, wolę sie mile zaskoczyc niż rozczarowaćWiadomość wyedytowana przez autora: 14 grudnia 2022, 21:25
siesiepy, Atomówka lubią tę wiadomość
✨ 08.23 Stasieńko 🩵 -
Beezi wrote:Atomówka, M94 czekam jutro pod kibelkiem 🤞🤞🤞
Mi stary dzisiaj zrobił awanturę (a my ogólnie baaaaardzo rzadko się kłócimy), że zamierzam jutro na wigilii firmowej wypić drinka a przecież nie wiadomo czy nie jestem w ciąży. Więc na przekór już dzisiaj piję sobie drineczka do meczu. Nie zaszkodzi na tym etapie, a nie zamierzam sobie przez 2 tygodnie w miesiącu odmawiać alko, bo może zaszłam. 🤦♀️🤷♀️ Zdrówko 🥂
Tam staremu do dupy nakop. Na przekór mu zrobiłabym test i potem drinka sobie machnela. Póki nie dojdzie do zagnieżdżenia, nie masz jak zaszkodzić larwikowi.ChocoMonster, Beezi lubią tę wiadomość
walka o pierwsze 🦕 od 7.2022
♀️29
◾PCOS - długie cykle, często bezowulacyjne;
mała tarczyca;
◾01.2024 elektrokonizacja szyjki macicy (rak in situ 🦀 i HPV)
◾PAI hetero, MTHFR C677 hetero
◾8 stymulacji letrozolem ❌, 9⏳
◾07.2024 poronienie - puste jaja płodowe 💔💔
◾przewlekłe zapalenie błony śluzowej żołądka - predyspozycje do anemii złośliwej (APCa i Castle)
♂️ 33
◾HBA 70,5% ↗️🎉
◾łagodna oligospermia ↘️
✨IVF💉
Stymulacja 🔜luty?
"I used to float, now I just fall down
I used to know, but I'm not sure now
What I was made for
What was I made for?" -
Atomówka wrote:Tak wiem właśnie że nic nie będzie widział ale wizytę już chwile temu miałam umówioną więc pójde Przynajmniej mnie pokieruje co z tym tsh zrobić
@agentka93 Postaram się zrobić betę najszybciej jutro koło 18 albo rano w piątek, chyba umrę do tego czasu ;/ Rano na pewno dam znać jak wyszedł test
@siesiepy nie mam pojęcia patrząc na mój wykres temperatur myslałam że był to piątek, ale w poniedziałek progesteron 19,2 więc chyba wysoki jak na tak krótki okres po owu
Dzięki dziewczyny za kciuki dobrze, że mogę sie z kimś tym podzielić, pięknie by było pod choinkę albo chociaż na nowy rok podarować rodzinie taką informację w formie prezentu, rodzice bardzo czekają na pierwszego wnuka/ wnuczkę! Ale póki co nie nastawiam się w żadną stronę, wolę sie mile zaskoczyc niż rozczarować
Fakt, pamiętam że patrzyłam. obstawiała bym owu w tym spadku dużym/tuż po nim.Atomówka lubi tę wiadomość
♀️29
mała tarczyca;
◾przewlekłe zapalenie błony śluzowej żołądka - predyspozycje do anemii złośliwej (APCa i Castle)
♂️ 33
◾HBA 70,5% ↗️🎉
◾łagodna oligospermia ↘️
✨IVF💉
Stymulacja 🔜luty?
What I was made for
What was I made for?" -
Atomówka czekamy rano pod kibelkiem, koniecznie daj znać ☺️🤞🫶 ja jeszcze jutro przeżyje i w piątek też sikam. Wtedy się uspokoję, bo cały czas się zastanawiam czy coś czuje czy sobie wkręcam 🤦♀️ mam takie wrażenie dziwne w podbrzuszu którego nie umiem opisać takie jest śmieszne, a tak będzie albo w jedną, albo w drugą i już 😅
Biedronka@, Meeg, Beezi, Atomówka , Niemampomyslunanick, Bambi92 lubią tę wiadomość
👩 28
badania 3dc✅AMH - 4,2✅ Kir - genotyp AA 👎PAI-1 - homo 👎, MTHFR - hetero 👎kariotyp ✅
🧔30
seminogram✅HBA 42%👎ROS✅ DFI✅InhibinaB✅kariotyp ✅
1 IVF VII.2024
💉22 🫧->16 🥚-> 8🪄->ICSI->2x❄️
19.08 FET❄️ ❄️
8 dpt ⏸
💔 ciąża bezzarodkowa
2 IVF XII.2024
💉26🫧->21 🥚🪄 ->pICSI-> 8x❄️
FET 🔜 🍀🙏
🦖💚W najcięższych chwilach los stawia naszej drodze najlepszych ludzi 💚🦖 -
Ja dziś miałam zrobić proga, ale w robocie młyn i się nie udało wyjść. Także nie wiem czy w końcu owu była wtedy, kiedy myślę, że była. Jeśli tak to powinnam być dziś tydzień po. Mam 26dc, chyba jak nie dostanę do poniedziałku @ to zatestuje z ciekawości, bo przed poronieniem nigdy nie miałam dłuższego cyklu niż 29 dni. Z drugiej strony ten cykl może być tez jeszcze dłuższy niż standard.Hashimoto, z.Sjögrena
ANA3 dodatnie
Pai homo 4G
10.2022- puste jajo 8tc.
25.01- beta:80, prog: 31
03.02-pęcherzyk 0,69cm w macicy
11.02- mamy zarodek i serduszko❤️
17.02- IP, krwiak, bobo 1,05 cm
28.02- 2,16 cm bobasa, krwiak zniknął ❤️
18.03- NIFTY: niskie ryzyka, dziewczynka 🌸
21.03- prenatalne, 5,5 cm fikającej panienki 💖
11.04- 9,9 cm i 130 gramów obrażonej princessy👑
09.05- 284 gramy małej damy
22.05- 21+0, 405 gramów akrobatki
23.06-25+4, 880 gramów Myszki 🌸
04.07-27+1, jest 1 kilogram💪
21.07-29+4, III prenatalne, 1425g💖
04.08-31+4, 2kg bobasa 🙈
29.08-35+1, 2,7kg dużej panny 🤩
18.09-38+0, ok.3kg, przyjęcie na oddział i czekamy 🍀
28.09- 39+3, 2890g-Iga na świecie💝 -
rozalaa wrote:Atomówka czekamy rano pod kibelkiem, koniecznie daj znać ☺️🤞🫶 ja jeszcze jutro przeżyje i w piątek też sikam. Wtedy się uspokoję, bo cały czas się zastanawiam czy coś czuje czy sobie wkręcam 🤦♀️ mam takie wrażenie dziwne w podbrzuszu którego nie umiem opisać takie jest śmieszne, a tak będzie albo w jedną, albo w drugą i już 😅
-
Meeg wrote:Do sprzątania polecam podcast kryminalny Marcina Myszki Kryminatorium 👌👌 dostępny na Spotify lub YT🙂
Meeg lubi tę wiadomość
Starania o pierwsze maleństwo - w oczekiwaniu na Boży cud 🙏
Ja : Graves Basedowa ➡️operacyjne usunięcie tarczycy ➡️leczenie radiojodem ➡️ niedoczynność - euthyrox
TSH 0,866 ( październik 2023)
On : jakość nasienia do poprawy
Sierpień 22/ grudzień 22/ sierpień 23/ grudzien 23
Koncentracja/ 3mln /12mln/ 7mln/ 5mln
Ilość w próbie/ 13mln /94mln/ 37mln/ 25mln
Ruch postępowy/ 25% / 24%/ 18%/ 55%
Prawidłowa budowa/ - / 4%/ 6%/ -
IUI
*12.12.23 - 10mln, 80% ❌️
IVF
18.12.2024 - kwalifikacja
22-31.01.2025 - primolut nor -
rozalaa wrote:ja jeszcze jutro przeżyje i w piątek też sikam. Wtedy się uspokoję, bo cały czas się zastanawiam czy coś czuje czy sobie wkręcam 🤦♀️ mam takie wrażenie dziwne w podbrzuszu którego nie umiem opisać takie jest śmieszne, a tak będzie albo w jedną, albo w drugą i już 😅
U mnie to akurat występuje często tuż przed okresem, a tym razem już trzeci dzień takie kłucie/ciągnięcie odczuwam. Dzisiaj siknęłam na testa i nic tam nie było kompletnie No ale mam jeszcze promyczek nadziei, taki tyci tyci.Atomówka lubi tę wiadomość
-
Claire wrote:Też to mam właśnie, ciężko to opisać ale wiem o co Ci chodzi.
U mnie to akurat występuje często tuż przed okresem, a tym razem już trzeci dzień takie kłucie/ciągnięcie odczuwam. Dzisiaj siknęłam na testa i nic tam nie było kompletnie No ale mam jeszcze promyczek nadziei, taki tyci tyci.
Który dpo dziś jesteś? -
Claire wrote:Ooo a polecasz jakieś konkretne książki? Właśnie bym coś poczytała w przerwie świątecznej, ale totalnie nie orientuję się co się teraz fajnego można złapać
autorów ostatnio przeczytałam serię Przemysława Piotrowskiego. Zaliczam do udanychMeeg, Claire lubią tę wiadomość
Starania o pierwsze maleństwo - w oczekiwaniu na Boży cud 🙏
Ja : Graves Basedowa ➡️operacyjne usunięcie tarczycy ➡️leczenie radiojodem ➡️ niedoczynność - euthyrox
TSH 0,866 ( październik 2023)
On : jakość nasienia do poprawy
Sierpień 22/ grudzień 22/ sierpień 23/ grudzien 23
Koncentracja/ 3mln /12mln/ 7mln/ 5mln
Ilość w próbie/ 13mln /94mln/ 37mln/ 25mln
Ruch postępowy/ 25% / 24%/ 18%/ 55%
Prawidłowa budowa/ - / 4%/ 6%/ -
IUI
*12.12.23 - 10mln, 80% ❌️
IVF
18.12.2024 - kwalifikacja
22-31.01.2025 - primolut nor -
Meeg wrote:Twarda jesteś 😉 🤞 który to będzie dpo ?
Meeg, siesiepy lubią tę wiadomość
👩 28
badania 3dc✅AMH - 4,2✅ Kir - genotyp AA 👎PAI-1 - homo 👎, MTHFR - hetero 👎kariotyp ✅
🧔30
seminogram✅HBA 42%👎ROS✅ DFI✅InhibinaB✅kariotyp ✅
1 IVF VII.2024
💉22 🫧->16 🥚-> 8🪄->ICSI->2x❄️
19.08 FET❄️ ❄️
8 dpt ⏸
💔 ciąża bezzarodkowa
2 IVF XII.2024
💉26🫧->21 🥚🪄 ->pICSI-> 8x❄️
FET 🔜 🍀🙏
🦖💚W najcięższych chwilach los stawia naszej drodze najlepszych ludzi 💚🦖 -
Siesiepy, jutro rano zamierzam rekreacyjnie nasikać, będzie 8/9dpo, więc szansę marne, ale niech ma dowód, że mi się należy. 😅 Dostał lekką reprymendę i drugiego drinka już mi sam zrobił. 😅🤷♀️
Atomówka , oloska, M94, Biedronka@, agentka93, Mart768, siesiepy, Evondita82, .aś., ChocoMonster, Emka06 lubią tę wiadomość
31 & 31
12.2023 🩵
Trombofilia - czynnik II protrombiny hetero
MTHFR hetero
PAI homo -
KiniuśiKinio wrote:Polecam całą serię Chrisa Cartera - morderstwa chyba ponad nasze wyobrażenie , ich opis przez autora też , także dla wielbicieli kryminałów o mocnych nerwach. Kolejny dobry autor Jeffery Deaver - praktycznie wszystkie książki. Bernard Minier - cała seria z Martinem Servazem. Z polskich
autorów ostatnio przeczytałam serię Przemysława Piotrowskiego. Zaliczam do udanychKiniuśiKinio lubi tę wiadomość
-
rozalaa wrote:Atomówka czekamy rano pod kibelkiem, koniecznie daj znać ☺️🤞🫶 ja jeszcze jutro przeżyje i w piątek też sikam. Wtedy się uspokoję, bo cały czas się zastanawiam czy coś czuje czy sobie wkręcam 🤦♀️ mam takie wrażenie dziwne w podbrzuszu którego nie umiem opisać takie jest śmieszne, a tak będzie albo w jedną, albo w drugą i już 😅
Brzuch mam wzdęty cały czas dziwnie, wczoraj troche pobolewał jak na okres07.2022 CB
24 lata
26 lat m
starania od 03.2022
długie cykle
TSH- 3,5
14.12.2022 - cień cienia
15.12.2022- dwie kreski
15.12.2022-beta 17,82 mlU/ml
17.12.2022-beta 45,15mlu/ml
23.12.2022-beta 659,90mlU/ml
27.12.2022- piękny pęcherzyk ciążowy 😍 (5 tydzień ciąży)
10.01.2023- 0.78 cm dzidziutka z bijącym serduszkiem
26.04.2023- połówkowe - 450g, zdrowej, bardzo ruchliwej i upartej księżniczki
euthyrox 25
-
Atomówka wrote:https://ibb.co/S7YYxtf
Dziewczyny wiem, że dopiero zaczęłam się udzielać, ale proszę trzymajcie kciuki żeby to co widać (a coś widać - na zdjęciu gorzej) nie było znowu CB bardzo się boję, że jeśli to prawda to znowu będzie jak ostatnio
Nie wytrzymałam i po cieniu na pinkach kupiłam facelle w rossmanie. Cień mocniejszy niż na pinkach. Jutro rano zrobię kolejny, a o 17 akurat wizyta u gina. Nie mam jak zrobić jutro betyAtomówka lubi tę wiadomość
Starania od : 10.2021 -
Beezi wrote:Siesiepy, jutro rano zamierzam rekreacyjnie nasikać, będzie 8/9dpo, więc szansę marne, ale niech ma dowód, że mi się należy. 😅 Dostał lekką reprymendę i drugiego drinka już mi sam zrobił. 😅🤷♀️walka o pierwsze 🦕 od 7.2022
♀️29
mała tarczyca;
♂️ 33
◾HBA 70,5% ↗️🎉
◾łagodna oligospermia ↘️
✨IVF💉
Stymulacja 🔜luty?
What I was made for
What was I made for?" -
Claire wrote:już 12
Claire lubi tę wiadomość
♀️29
mała tarczyca;
♂️ 33
◾HBA 70,5% ↗️🎉
◾łagodna oligospermia ↘️
✨IVF💉
Stymulacja 🔜luty?
What I was made for
What was I made for?"