W grudniu ☃️ seks na każdym kroku ❤️🔥, będę mamą w nowym roku! 🤰
-
WIADOMOŚĆ
-
Nadzieja97 wrote:Będzie dobrze, ja też 1 raz byłam dopiero w ciąży, ale nie taki diabel straszny 😂 i od razu do mężczyzny poszłam.
Sama się do niego śmiałam, że nie jest tak strasznie 😂😂 ostatnio mi robił nawet cały przegląd, czyli badania ginekologiczne cytologię i USG piersi
A i dziewczyny mam do was pytanie gin coś mi mówił o jakimś roztworze glukozowym żeby kupić w aptece i w dzień pobrania krwi mam to pić czy jakiś tak wiecie może o co chodzi ? Bo ja z tych emocji już zapomniałam.co ona do mnie mówiła 🤣 -
Elenaa wrote:No faktycznie strasznie nie było też się uśmiałam w gabinecie też miałam cały przegląd robiony. Wyniki cyto za 2 tyg, badania też mam zrobic po świętach bo teraz tłumy u nas wczoraj siedziałam w poczekalni do gina do 21 a miałam na 19 🙈
A i dziewczyny mam do was pytanie gin coś mi mówił o jakimś roztworze glukozowym żeby kupić w aptece i w dzień pobrania krwi mam to pić czy jakiś tak wiecie może o co chodzi ? Bo ja z tych emocji już zapomniałam.co ona do mnie mówiła 🤣 -
Akczi wrote:Pewnie do badania krzywej cukrowej, w aptece poproś poprostu o glukoze do picia przed badaniem 🙂
-
Elenaa wrote:Tak właśnie chodzi o krzywą cukrową ale to mam wypić przed pobraniem czy po pobraniu bo gin coś mówiła że mi pobiorą próbkę i dopiero to wypić na 3 razy czy jakoś tak 🤣 kurde będę musiała chyba w labo dopytać 🙈
Elenaa lubi tę wiadomość
👱♀️31l 👱♂️30l
21.10.2016 Bartosz 👶
23.12.2022 Miłosz 👼 poronienie septyczne 7tc 💔 (brak wad genetycznych)
24.03.2023 ⏸️ 15/16dpo hcg 206,6 🥹
29.03 hcg 3354,4 przyrost 205%
03.04 5w3d pęcherzyk ciążowy 1,07cm x 0,31cm z zarodkiem 🌈
26.05 prenatalne 13w5d 7,8cm dziewczynki 🌸 - ryzyka niskie 🥰
18.07 połówkowe 21w2d 409g zdrowej księżniczki 💝
12.09 III prenatalne 29w0d 1,4kg dziewczynki 🩷
11.11.2023 godz. 11:11 Lilianka 2800g 52cm 🥰 37tc
-
Hej! Witam w mroźny ale bezśnieżny poranek.
Jak się nie załamywać? Mierzę temp.no i gitarra niby, bo wzrost z wczorajszego 36.9 na 37.1. Więc ja już lekko banan na twarzy. Ale ale. Sprowadził mnie ovudoktorek w sensie detektorek ciąży czy jakoś tak.. Pokazał, że termin naszego ❤️ jest.. Uwaga.. Słaby 😭😭😭 no tak może być 😭 ech. I spadłam znów na ziemię ostro.. 🥴🥴
P.s. któraś pisała o tej całej glukozie do picia. Ja urodziłam 9 lat temu w Szkocji. Tam czegoś takiego nie było. Żadnej glukozy nie musiałam pić 👀. Co kraj to obyczaj..♀️ 41 lat:
* 12.2013 - syn
* 2019 - rozw.
* guz przytarczyc
* podwyższony wapń we krwi
* arytmia
* cykle: 25-28 dni
* starania od: wrzesień 2022
💊 magnez, wit. D 2000, do stycznia PrenaCare Complete, od lutego Pueria Uno; żel Conceive od grudnia 2022
♂️ 38 lat -
Elenaa wrote:Tak właśnie chodzi o krzywą cukrową ale to mam wypić przed pobraniem czy po pobraniu bo gin coś mówiła że mi pobiorą próbkę i dopiero to wypić na 3 razy czy jakoś tak 🤣 kurde będę musiała chyba w labo dopytać 🙈
-
Hej Dziewczyny. Ja nie zrobiłam testu. Wstałam wyspana i w dobrym humorze, stwierdziłam, że nie chce oglądać bieli. Może zrobię w ciągu dnia 😉
Rozalaa, GlamAnonim, M94przytulam! Pewnie jest jeszcze wcześnie 😇😇
Choco za Ciebie kciuków nie puściłam od wczoraj )
Beezi super, że masz taką ekipę. To się nie zdarza często.
JustMe wierze, że piesek dojdzie do siebie 😇 pod taką troskliwa opieka 😇Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 grudnia 2022, 08:12
M94, ChocoMonster, justme, Beezi, GlamAnonimRe, siesiepy lubią tę wiadomość
Ona: 32 lat, On: 32 lat, Starania od 1.2022
💃
✅ 11.2023 Histeroskopia i usunięcie polipa, stan zapalny endometrium
❌ Endometrioza, zajęty lewy jajnik, zrosty na jelicie cienkim i w jamie otrzewnowej
🕺
❌ morfo 2%, za mała ruchliwość, leukocyty, żylaki I/II st.
⏸️ 16.08, Beta 58, prog 17,64 19.08 beta 278, prog 34, 22.08 beta 1278 prog. 30
-
EwelinaNowa 😊 wrote:Najpierw pobiera się krew na czczo. Potem pijesz glukozę 😊 i po godzinie i po dwóch kolejne pobranie
-
GlamAnonimRe wrote:Dziewczyny, ku pamięci potomnych, wrzucam swoje testy owu z datami, co by ktoś inny spojrzał na to szaleństwo mego cyklu, bo ja tracę cierpliwość.
https://ibb.co/vH1fPFg
Nie dziwie się, że tracisz cierpliwość 😉 Może miałaś dwie owulacje? Albo za 2-3 dni zobaczysz kreski na ciążowym. Niby owulacyjne szybciej wyłapują ciążę..
A jakbys skoczyła na monitoring po prostu?GlamAnonimRe lubi tę wiadomość
Ona: 32 lat, On: 32 lat, Starania od 1.2022
💃
✅ 11.2023 Histeroskopia i usunięcie polipa, stan zapalny endometrium
❌ Endometrioza, zajęty lewy jajnik, zrosty na jelicie cienkim i w jamie otrzewnowej
🕺
❌ morfo 2%, za mała ruchliwość, leukocyty, żylaki I/II st.
⏸️ 16.08, Beta 58, prog 17,64 19.08 beta 278, prog 34, 22.08 beta 1278 prog. 30
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny kciuki za badania
Tule też za biele 😘
JustMe zdrowia dla pieska 😘 i szybkiej poprawyjustme, M94, ChocoMonster lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Bambi92 wrote:Nie dziwie się, że tracisz cierpliwość 😉 Może miałaś dwie owulacje? Albo za 2-3 dni zobaczysz kreski na ciążowym. Niby owulacyjne szybciej wyłapują ciążę..
A jakbys skoczyła na monitoring po prostu?Każdy o coś walczy.
Każdy o czymś marzy.
04.2021 ⏸️ (7cs)
01.2022 👶(CC) -
nick nieaktualnyGlamAnonimRe wrote:Dziewczyny, ku pamięci potomnych, wrzucam swoje testy owu z datami, co by ktoś inny spojrzał na to szaleństwo mego cyklu, bo ja tracę cierpliwość.
https://ibb.co/vH1fPFg -
Pozdrowienia z kolejki do Gina 😌 mam nadzieje że okaże się lepszy niż poprzedni i chociaż usg zrobi 🤞 może powie coś krzepiącego, lepiej niech się postara bo specjalnie nogi ogoliłam 😂
A wspomniałam ze jestem nienormalna?
Jak pisałam widziałam cień, ale zdjęcie się nie daje zrobić, oczywiście poprzerabialam na milion sposobów.. to jest paranoja w tej głowie jakaś….jest wcześnie to niby racja
https://ibb.co/378gWBP
Bankowo testowa, ale w głowie nadzieja się tli, zaraz z tego stresu 🐒 przyjdzie i będzie po wszystkimEvondita82 lubi tę wiadomość
👩 28
badania 3dc✅AMH - 4,2✅ Kir - genotyp AA 👎PAI-1 - homo 👎, MTHFR - hetero 👎kariotyp ✅
🧔30
seminogram✅HBA 42%👎ROS✅ DFI✅InhibinaB✅kariotyp ✅
1 IVF VII.2024
💉22 🫧->16 🥚-> 8🪄->ICSI->2x❄️
19.08 FET❄️ ❄️
8 dpt ⏸
💔 ciąża bezzarodkowa
2 IVF XII.2024
💉26🫧->21 🥚🪄 ->pICSI-> 8x❄️
FET 🔜 🍀🙏
🦖💚W najcięższych chwilach los stawia naszej drodze najlepszych ludzi 💚🦖 -
Kobietki kochane. Podpowiedzcie. 🙂
Staramy się półtora roku. Od kilku miesięcy moje cykle są dość fikuśne i mają po 45-60 dni, mam niedoczynność tarczycy i gruczolaka na przysadce, leczę się już kupę lat. Mój endokrynolog chce zrobić ze mną porządek i w styczniu mam iść na oddział do szpitala i chce mnie przebadać na co może, więc tak czekam, ale do brzegu.
Mam 26 dc, chyba. Wczoraj wieczorem zaczęły boleć mnie jajniki, był to ból nagły i nie trwał długo. Poszłam do łazienki i na wkładce mialam dużo śluzu zmieszanego z brązową wydzieliną a na papierze krew. Zrobiłam test owulacyjny wyszedł pozytywny. Z mężem kochamy się co 2 dzień, więc nie wszczęłam alarmu 😅 alee... Dzisiaj krwawie nadal, nie jest to dużo krwi, wkladka czysta, ale na papierze jest. Test owu pozytywny nadal.
Czy mam zakładać, że to faktycznie owulacja? czy jest jednak jakaś możliwość, że to jednak okres? mam coś mało śluzu jak na owulacje.👩🏻 29 | 👨🏻 30
📆 12/2023 ➡️ Laparoskopia, udrożnienie jajowodu ✅
📆 04/2024 ➡️ Dwie kreseczki - poronienie 6 tc 💔
📆 05/2024 ➡️ Ciąża biochemiczna 💔
📆 07/2024 ➡️ Dwie kreseczki - poronienie 7 tc 💔
📆 10/2024 ➡️ Dwie kreseczki (10.10)… 🤞🏻
📆 10/2024 ➡️ Konsultacja u doktora P. Mamy nadzieję 🩷💙🩷
📆 01/2025 ➡️ 164 g zdrowego chłopca, zostań 🥹 💙💙💙
2025 r. będzie Nasz. 💙
-
Hej hej! Trzymam kciuki za betę! I tule za te wstrętne biele🫠❤️
U mnie końcówka okresu, ciągnęły się te dni wstrętnie. Owulaki już czekają, a ja jakaś pełna nadziei i spokoju jestem w tym cyklu🤯
Pewnie zmieni się to po owulce😂
M94, Arieen, Meeg, Evondita82 lubią tę wiadomość
👩🏽 +👱🏽♂️+🐈=❤️
19 cykl siania 🍍
🍼 27.03- MAMY TO!⏸️🍍
🍼 02.04- 843 🥹 prog: 12.1❗️
🍼 04.04- 2611☀️prog: 9.8❗️
🍼 05.04- pęcherzyk ciążowy🍍
🍼 12.04- piękniusi zarodek 🪺
🍼 03.05- 2cm smerfa👶🏼❤️
🍼 21.05- mały wielki człowiek🤰🏽
NIFTY: Zdrowy Chłopczyk🩵💙