W grudniu ☃️ seks na każdym kroku ❤️🔥, będę mamą w nowym roku! 🤰
-
WIADOMOŚĆ
-
eRKow. wrote:Dziewczyny, jak patrzeć na wykres? Czy spadek który dziś nastąpił to już spadek przed okresem? Niby dalej jest w górnych temperaturach. Coś nie ogarniam tego wykresu...
siesiepy lubi tę wiadomość
*starania od XI 2021
*maj 2022 beta 30
*15 sierpnia 2022 poronienie samoistne 17+3tc. (przyczyna nieznana)
*euthyrox, bromocorn, dong quai,inofem -
A tak w ogóle hej dzisiaj w tym mało zimowym dniu🤣 u mnie tempka skoczyła i coś mnie tknęło. Przewertowałam i taki sam wykres miałam. W szczęśliwym cyklu. Skok w dniu piku potem spadek dwa dni i w górę. Pamiętam jak wtedy straciłam nadzieję bo tempka nie skoczyła... nawet seksy były tak samo 🤣 ale się nie nakręcam. Grzecznie czekam na piątek i wizytę.
@sara30 podziwiam cię za te potrawy. U mnie dzieciaki wielu wigilijnych nie jedzą więc jest mniej albo kombinacje typu mintaj zamiast karpia 🤣 osobiście nie tykam śledzi więc 🤣MerryCherry, Evondita82, Beezi, siesiepy, ELka lubią tę wiadomość
*starania od XI 2021
*maj 2022 beta 30
Ewiwi, za mało zimy u Ciebie? Zapraszam do mnie 😂 znowu nas zamroziło a na jezdni szklanka 🫣
Co do potraw to wiesz co, ogólnie to ze stołu wigilijnego dzieciaki zjedzą barszcz z uszkami, karpia i napchają się racuchami 🫣
Ogólnie wigilia sama w sobie jest słaba dla dzieci bo jest mnóstwo kapusty i grzybów, czyli rzeczy nienajlepszych na dziecięce trawienie
Gotuje tradycyjne potrawy, te które pamiętam z dzieciństwa i które od lat przygotowywała babcia
Wszystkiego po troszku, symbolicznie bo i będzie raptem 4 dorosłych
Kiedy testujesz?
Glamanonim ja widzę cień bez dwóch zdań 😍 jeśli jutro będzie ciemniejszy to będzie wiadomo. Mocno trzymam kciuki bo zapowiada się obiecująco ❤️GlamAnonimRe lubi tę wiadomość
-
Sara30 wrote:Ewiwi, za mało zimy u Ciebie? Zapraszam do mnie 😂 znowu nas zamroziło a na jezdni szklanka 🫣
Co do potraw to wiesz co, ogólnie to ze stołu wigilijnego dzieciaki zjedzą barszcz z uszkami, karpia i napchają się racuchami 🫣
Ogólnie wigilia sama w sobie jest słaba dla dzieci bo jest mnóstwo kapusty i grzybów, czyli rzeczy nienajlepszych na dziecięce trawienie
Gotuje tradycyjne potrawy, te które pamiętam z dzieciństwa i które od lat przygotowywała babcia
Wszystkiego po troszku, symbolicznie bo i będzie raptem 4 dorosłych
Kiedy testujesz?
Glamanonim ja widzę cień bez dwóch zdań 😍 jeśli jutro będzie ciemniejszy to będzie wiadomo. Mocno trzymam kciuki bo zapowiada się obiecująco ❤️
O testowaniu nie myślę na razie
W piątek mam wizytę u nowego gina zobaczymy co powie. Bo jak pęcherzyk nie pękł to co testować? Ogólnie przewidywany termin @ mam na sylwestra*starania od XI 2021
*maj 2022 beta 30
Zapominajka, Pauli19, Evondita82, GlamAnonimRe, Beezi, Ona11, Mart768, Sara30, ChocoMonster, siesiepy, Atomówka , SandraH.97, Lipcowa, Anett93 lubią tę wiadomość
Staranie od 08.2022
TSH 2,42 06/06/2023
ft3 4,46 (2,63-5,70)
ft4 14,30 (9,00-19,00)
✔️ MamaDHA Premium
✔️Conceive Plus -
Zapominajka wrote:A który masz dpo? 🤞🏻♀️ 41 lat:
* 12.2013 - syn
* 2019 - rozw.
* guz przytarczyc
* podwyższony wapń we krwi
* arytmia
* cykle: 25-28 dni
* starania od: wrzesień 2022
💊 magnez, wit. D 2000, do stycznia PrenaCare Complete, od lutego Pueria Uno; żel Conceive od grudnia 2022
♂️ 38 lat -
siesiepy wrote:Evondita82 ja ci powiem: sikaj. 😇
GlamAnonimRe zdecydowanie do dosikania, coś tam widzę. 🧐 Na betę chyba bym nie szła dziaiaj bo jak już wykrylas ciążę, to pewnie wielkości 3-5 i będziemy się zastanawiać czy to już coś czy nic.
Na spokojnie do dosikania i jak będzie ciemnieć to dopiero. 😁
Jakiś metaliczny posmak mi dzisiaj doszedł. Ale to może być od syropów i innych paracetamoli♀️ 41 lat:
* 12.2013 - syn
* 2019 - rozw.
* guz przytarczyc
* arytmia
💊 magnez, wit. D 2000, do stycznia PrenaCare Complete, od lutego Pueria Uno; żel Conceive od grudnia 2022
♂️ 38 lat -
Hej hej!
Witam się z wami wyspana jak nigdy kosztem tego, że nie wstałam do lekarza😂🙈 miałam dziś zrobić wyniki, ale spanko wygrało.
Tule za wasze biele i małpy!❤️🤞🏽
GlamAnonim ja również coś tam widzę!🤞🏽🤞🏽siesiepy lubi tę wiadomość
👩🏽 +👱🏽♂️+🐈=❤️
19 cykl siania 🍍
🍼 27.03- MAMY TO!⏸️🍍
🍼 02.04- 843 🥹 prog: 12.1❗️
🍼 04.04- 2611☀️prog: 9.8❗️
🍼 05.04- pęcherzyk ciążowy🍍
🍼 12.04- piękniusi zarodek 🪺
🍼 03.05- 2cm smerfa👶🏼❤️
🍼 21.05- mały wielki człowiek🤰🏽
NIFTY: Zdrowy Chłopczyk🩵💙
🍼 28.06- obrażony Niko😂
🍼24.07-431g szczęścia🐻 📍🇵🇱
🍼12.08- wizyta 🥰
-
Mimi, owu zazwyczaj 12-36h od piku. Ale kto to wie kiedy dokładnie? Działajcie 🔥
Glamanonim, widać cień, sikaj dalej 🤞🍀
U mnie taka mega tradycyjna Wigilia z Beskidów, dużo kapusty, kasze z grzybami i śliwkami suszonymi, zupa z grochu... Plus u nas w Wigilię tylko potrawy na ciepło, z sałatki, śledzie itp dopiero na śniadanie w Boże Narodzenie. Czekam na to jedzenie cały rok, bo niektóre potrawy tylko w Wigilię.
mimi_m lubi tę wiadomość
31 & 31
12.2023 🩵
Trombofilia - czynnik II protrombiny hetero
MTHFR hetero
PAI homo -
Evondita, zdrowiej ❤️ Przez chorobę będziesz miała zafalszowany wykres 😥
Ja też znowu kaszel i katar, mąż mi nawet jakieś leki zaaplikował, bo to drugi raz w grudniu, poprzednie przeziębienie minęło w czwartek 🤦♀️Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 grudnia 2022, 11:10
Evondita82 lubi tę wiadomość
31 & 31
12.2023 🩵
MTHFR hetero
PAI homo -
mimi_m wrote:Beezi - a spadek temperatury jest dzień przed owulka czy nie ma reguły?
Wydaje mi się, że w dzień owulacji albo dzień po, ale nie wiem dokładnie, nie mierzę temperatury. 🤷♀️31 & 31
12.2023 🩵
MTHFR hetero
PAI homo -
Evondita82 wrote:Sikałam wczoraj i biel. Jutro siknę, bo mam lekarza w związku z przeziębieniem i na w razie.. Do tego został mi tylko 1 facelle i nie bardzo kto ma mi kupić 🤣 więc jak jutro nic nie wyjdzie to dopiero jak mi L4 zejdzie 🥴
Jakiś metaliczny posmak mi dzisiaj doszedł. Ale to może być od syropów i innych paracetamoli
Sikaj jutro rano! Koniecznie!
Metaliczny posmak to jeden z bardziej charakterystycznych objawów 🫣
Ewiwi ja ogólnie zawsze wychodzę z założenia, że nie wolno robić nic wbrew sobie. Nie bo wypada, nie bo "trzeba". Tak naprawdę gotuje tradycyjne potrawy bardziej ze względu na to, że dziadkowie będą.
Jakbyśmy byli z mężem sami to prędzej sushi byśmy jedli 🫣
Tak jak mówisz, święta są po to by spędzić fajnie czas a nie denerwować się bo wszystko musi być pod linijkęEwiwi, Evondita82, siesiepy lubią tę wiadomość
-
GlamAnonimRe wrote:Wrzucam bez lampy błyskowej, jedynie świtało w łazience https://ibb.co/tMPPhJD
Siknę jeszcze z wieczora i rano, jeśli nic nie przyjdzie. -
Sara30 wrote:Sikaj jutro rano! Koniecznie!
Metaliczny posmak to jeden z bardziej charakterystycznych objawów 🫣
Ewiwi ja ogólnie zawsze wychodzę z założenia, że nie wolno robić nic wbrew sobie. Nie bo wypada, nie bo "trzeba". Tak naprawdę gotuje tradycyjne potrawy bardziej ze względu na to, że dziadkowie będą.
Jakbyśmy byli z mężem sami to prędzej sushi byśmy jedli 🫣
Tak jak mówisz, święta są po to by spędzić fajnie czas a nie denerwować się bo wszystko musi być pod linijkęSara30 lubi tę wiadomość
*starania od XI 2021
*maj 2022 beta 30
Ja na nic już się nie nastawiam, bo po 1. dwa cykle temu to miałam sporo objawów pasujących do ciąży. A wyszła d**a. Druga sprawa - jak któraś wspomniała wyżej - choróbsko zafałszowało wykres i to jest jak najbardziej logiczne. Jutro lub pojutrze pewnie temp. huknie w dół.
Zatestować zatestuję, ale tak jak wczoraj spodziewam się jutro totalnej ⚪♀️ 41 lat:
* 12.2013 - syn
* 2019 - rozw.
* guz przytarczyc
* arytmia
♂️ 38 lat -
Ja wiernie będę stać pod kibelkiem z zaciśniętymi kciukami
Rica, czy to Twoje kreseczki?
😍😍😍 Gratulacje!!!Evondita82 lubi tę wiadomość