W grudniu ☃️ seks na każdym kroku ❤️🔥, będę mamą w nowym roku! 🤰
-
WIADOMOŚĆ
-
Angelika95 wrote:siesiepy - prawy udrożniony, a lewy częściowo, wiec warto było:)
Przepraszam, że pytam, ale... bolało?=> różne opinie słyszałam xD
Dzień dobry wszystkim! U mnie mały skok temp. - czyli powinnam się choć trochę cieszyć?=>
Zastanawiam się czy po "zaburzeniach snu" temp. idzie bardziej w górę czy w dół?=> Hymmm
Ja dzisiaj w pracy ost. dzień (w sensie przed Świętami) i jestem mega pozytywnie nastawiona! Wczoraj miałam małą wojnę z kierowniczką, dzisiaj mam na pracę wywalone...xD
Cudownego dzionka
P.S. ost. tytuł @Siesiepy jest idealny! więcej niż winka i kebsika nie potrzebuję xDsiesiepy lubi tę wiadomość
-
nesairah wrote:Jestem skołowana trochę... wczoraj facelle robiłam (z wieczornego moczu) i była biel... dziś rano miałam już tylko Pepino i myślałam, że biel jest, ale po kilku minutach cień. Może lekko po czasie, bo zostawiłam go w szafce, poszłam do dzieci, wróciłam raz - biel, wróciłam drugi raz - cień 🤷♀️
Dzisiaj będę mogła iść do rossmanna, ale dopiero wieczorem, więc powtórzę jutro. Choć przeczucia mam jakieś, że biało będziewalka o pierwsze 🦕 od 7.2022
♀️29
◾PCOS - długie cykle, często bezowulacyjne;
mała tarczyca;
◾01.2024 elektrokonizacja szyjki macicy (rak in situ 🦀 i HPV)
◾PAI hetero, MTHFR C677 hetero
◾8 stymulacji letrozolem ❌, 9⏳
◾07.2024 poronienie - puste jaja płodowe 💔💔
◾przewlekłe zapalenie błony śluzowej żołądka - predyspozycje do anemii złośliwej (APCa i Castle)
♂️ 33
◾HBA 49%
✨IVF💉
Stymulacja 🔜luty?
"I used to float, now I just fall down
I used to know, but I'm not sure now
What I was made for
What was I made for?" -
GlamAnonimRe co tam u Ciebie?walka o pierwsze 🦕 od 7.2022
♀️29
mała tarczyca;
◾przewlekłe zapalenie błony śluzowej żołądka - predyspozycje do anemii złośliwej (APCa i Castle)
♂️ 33
◾HBA 49%
✨IVF💉
Stymulacja 🔜luty?
What I was made for
What was I made for?" -
nick nieaktualnysiesiepy wrote:Cześć Wam!
Ehh ehh, wiecie co. Wczoraj mi powiedzieli, że jednak dzisiaj jedziemy do mamy na święta. No i fajnie, idą do mnie 2 paczki do paczkomatu, w tym testy owulacyjne. Gdybym wiedziała, zamówiłabym szybciej. Niby zamówiłam w niedzielę, ale wiadomo jak teraz inpost przed świętami. Od poniedziałku paczka utknęła gdzieś w jakimś tam punkcie i dzisiaj na pewno nie dojdzie. Zostanę bez owulaków na święta. Może to i lepiej? A coś z tyłu głowy mówiło "nie rób dwóch dziennie". :p
Tempka poleciała w dół na łeb na szyję, w końcu (?) do poziomu temperatur z fazy folikularnej, więc nie zakładam, że owu była. Śluz kremowy. Zaraz wypalam na monit.
Czuję się coraz gorzej, więc po powrocie sprzedam sobie turbo herbatę z mięty, nagietka, kurkumy i imbiru okraszoną miodem i jakoś to będzie. Dawno nic mnie nie rozłożyło to to też nie rozłoży (poprzednie L4 na kilka dni to tak nad wyrost, ale temperaturę jeden dzień miałam, nie powiem).
Może to i lepiej że paczka nie dojdzie, oczyszczenie głowy,zajęcie myśli czymś innym bardzo pomaga. Olać to! To jest najlepszy plan jak widać 😅.
Ja na przeziębienie zaparzam sobie Gripexa i czuję się po tym jak młody Bóg 😁.
Ja wczoraj wypiłam pierwszego Fertistima, dziś drugiego i chyba zaraz wszystko zwrócę...coś mi nie podszedł.Inofem smaczniejszy😏 -
EwelinaNowa wszystkiego najlepszego, spełnienia najskrytszych marzeń!
I M94, dla Ciebie też mocno spóźnione życzenia urodzinowe.EwelinaNowa 😊, M94 lubią tę wiadomość
walka o pierwsze 🦕 od 7.2022
♀️29
mała tarczyca;
♂️ 33
◾HBA 49%
✨IVF💉
Stymulacja 🔜luty?
What I was made for
What was I made for?" -
MerryCherry wrote:Maleńka w takim razie powodzenia na monicie. Oby coś się tam pozytywnie działo,coś czuję że tak będzie. 🤞.
Może to i lepiej że paczka nie dojdzie, oczyszczenie głowy,zajęcie myśli czymś innym bardzo pomaga. Olać to! To jest najlepszy plan jak widać 😅.
Ja na przeziębienie zaparzam sobie Gripexa i czuję się po tym jak młody Bóg 😁.
Ja wczoraj wypiłam pierwszego Fertistima, dziś drugiego i chyba zaraz wszystko zwrócę...coś mi nie podszedł.Inofem smaczniejszy😏
No najwyżej będę faktycznie wolnym strzelcem haha. To klucz do sukcesu jak widać.
Gripexów i wszystkich cytrynowych ciepłych cud nienawidzę (po przykrych przebojach z dzieciństwa z Fervexem 🤢) dlatego kombinuję jak mogę. I dlatego Fertistim mi podszedł.walka o pierwsze 🦕 od 7.2022
♀️29
mała tarczyca;
♂️ 33
◾HBA 49%
✨IVF💉
Stymulacja 🔜luty?
What I was made for
What was I made for?" -
nick nieaktualnysiesiepy wrote:No najwyżej będę faktycznie wolnym strzelcem haha. To klucz do sukcesu jak widać.
Gripexów i wszystkich cytrynowych ciepłych cud nienawidzę (po przykrych przebojach z dzieciństwa z Fervexem 🤢) dlatego kombinuję jak mogę. I dlatego Fertistim mi podszedł.
Cholera...a tak mi się skład tego Fertistima spodobał i zamówiłam dwa opakowania🙈.
Przede mną dluuugi czas męczarni,ale to dobrze...ciągle będzie mi niedobrze to może nie będę tak pochłaniać sałatek świątecznych 😅😖siesiepy lubi tę wiadomość
-
ELka wrote:Hej witaj
ja na Twoim miejscu przed wizytą u gina zrobiłabym badania podstawowe z pierwszej strony wątku żeby iść już z jakimś konkretem do ginekologa. I wizytę wybrałabym dzień czy dwa przed owulacja żeby lekarz zobaczył na usg jak z owulacjami.
Warto też poczytać jakie badanie zrobić u Ciebie i partnera na niskie libido (testosteron? 🤔 🤔)
Powodzenia 🍀 🤞
Wizytę umówiłam tuż przed sylwestrem, zgodnie z apka Flo, to już powinny być moje dni płodne.
Co do badań to wykonywałam tsh w zeszłym roku, miałam tez wykonywane badanie na toksoplazmozę. Postaram się wykonać jak najwiecej badań. Głównie myśle o przebadaniu progesteronu, bo wyczytałam, ze plamienie przed @ może oznaczać niski progesteron, biorąc pod uwagę stracona ciąże to może w tym znajdę odpowiedz.
Partnera tez wyślę na badania, nie znam w sumie innego faceta, który nie ma ochoty na seks, wiec może coś być na rzeczy z testosteronem 🤔
W kazdym razie dziś poczyniłem zakupy w aptece, zamówiłam polecany Fertilman Plus, dla mnie Pregna start i olej z wiesiołka.ELka lubi tę wiadomość
🏋️🏃♀️
Marzec 2022 8tc 💔 poronienie wstrzymane - łyżeczkowanie 😭
Starania od VI 2022
💁♀️
AMH 1,97 ng/ml
TSH - 2,020
9.11 - wykryty 1 mały guzek tarczycy
Mutacja MTHRF 1298A > układ heterozygotyczny
Kariotypy ✅
Badanie drożności 10.10.23
Prawy jajowód drożny
Lewy jajowód niedrożny
💁♂️
Kariotypy ✅
Morfologia: 3%
11.12.2023 - IUI ❌
31.01.2024 - IUI ❌
27.02.2024 - IUI ❌
11.09 punkcja 💉 -> 17 🥚 -> 4❄️
6BB (hatched blastocysta)
4BB (blastocysta)
4AB (blastocysta)
5/6BB (hatched blastocysta)
16.10 I transfer blastocysta 4AB ✖️
13.12 II transfer blastocysta 6BB ✖️ -
Hej dziewczyny, chyba zaczynam szaleć. Jutro robię betę a wizyta dopiero 27.12. Boję się że coś będzie nie tak... Jak zaczynam się cieszyć to po chwili myślę, że jeszcze nie powinnam nie wiem jak wytrzymam do tego wtorku07.2022 CB
24 lata
26 lat m
starania od 03.2022
długie cykle
TSH- 3,5
14.12.2022 - cień cienia
15.12.2022- dwie kreski
15.12.2022-beta 17,82 mlU/ml
17.12.2022-beta 45,15mlu/ml
23.12.2022-beta 659,90mlU/ml
27.12.2022- piękny pęcherzyk ciążowy 😍 (5 tydzień ciąży)
10.01.2023- 0.78 cm dzidziutka z bijącym serduszkiem
26.04.2023- połówkowe - 450g, zdrowej, bardzo ruchliwej i upartej księżniczki
euthyrox 25
-
Hej hej! Miłego dnia wam życzę🥰🌹
U mnie tempka coraz mocniej w dół, mam nadzieję, że owu się zbliża, a nie znów zrobi mnie w konia i przyjdzie późno🫣
Obudziłam się dziś chyba z zapaleniem dziąseł, nie wiem skąd, jak i dlaczego, ale tak mnie nawalają dolne dziąsła, że dramat 😳
Wargę mam jakbym nieudany botoks sobie zrobiła😂😂👩🏽 +👱🏽♂️+🐈=❤️
19 cykl siania 🍍
🍼 27.03- MAMY TO!⏸️🍍
🍼 02.04- 843 🥹 prog: 12.1❗️
🍼 04.04- 2611☀️prog: 9.8❗️
🍼 05.04- pęcherzyk ciążowy🍍
🍼 12.04- piękniusi zarodek 🪺
🍼 03.05- 2cm smerfa👶🏼❤️
🍼 21.05- mały wielki człowiek🤰🏽
NIFTY: Zdrowy Chłopczyk🩵💙
🍼 28.06- obrażony Niko😂
🍼24.07-431g szczęścia🐻 📍🇵🇱
🍼12.08- wizyta 🥰
-
Siesiepy dawaj znaka jak po monicie!
Obstawiam, że owu jeszcze Cię nie odwiedziła😃siesiepy lubi tę wiadomość
👩🏽 +👱🏽♂️+🐈=❤️
19 cykl siania 🍍
🍼 27.03- MAMY TO!⏸️🍍
🍼 03.05- 2cm smerfa👶🏼❤️
🍼 28.06- obrażony Niko😂
🍼12.08- wizyta 🥰
-
Atomówka wrote:Hej dziewczyny, chyba zaczynam szaleć. Jutro robię betę a wizyta dopiero 27.12. Boję się że coś będzie nie tak... Jak zaczynam się cieszyć to po chwili myślę, że jeszcze nie powinnam nie wiem jak wytrzymam do tego wtorku
Spokojnie! Stres nie wpływa dobrze na twój stan, a aktualnie nie możesz zrobić nic więcej jak odpoczywać i się nie zamartwiać na zapas☺️❤️Atomówka lubi tę wiadomość
👩🏽 +👱🏽♂️+🐈=❤️
19 cykl siania 🍍
🍼 27.03- MAMY TO!⏸️🍍
🍼 03.05- 2cm smerfa👶🏼❤️
🍼 28.06- obrażony Niko😂
🍼12.08- wizyta 🥰
-
Kil wrote:Przepraszam, że pytam, ale... bolało?=> różne opinie słyszałam xD
Dzień dobry wszystkim! U mnie mały skok temp. - czyli powinnam się choć trochę cieszyć?=>
Zastanawiam się czy po "zaburzeniach snu" temp. idzie bardziej w górę czy w dół?=> Hymmm
Ja dzisiaj w pracy ost. dzień (w sensie przed Świętami) i jestem mega pozytywnie nastawiona! Wczoraj miałam małą wojnę z kierowniczką, dzisiaj mam na pracę wywalone...xD
Cudownego dzionka
P.S. ost. tytuł @Siesiepy jest idealny! więcej niż winka i kebsika nie potrzebuję xD
Dostałam 'głupiego Jasia' i pyralgina w kroplówce, ale mimo to bolało, takie uczucie mocnego rozpierania. Ale do przeżycia, bo nie trwa to zbyt długo:)Kil lubi tę wiadomość
👩 28 lat 👦 31 lat
9cs - ten szczęśliwy 😍
12.04 (10dpo) ⏸️
14.04 beta 88, prog 20
15.04 beta 123,5
18.04 beta 535.24 🥳🥳🥳
20.04 pęcherzyk 4mm we właściwym miejscu🥰
01.06 4cm machającego człowieczka, problemy z szyjką - leżymy
07.08 - połówkowe, 392g zdrowej dziewczynki 🩷
25.09 - 1100g 🥰
13-21.11 - 2300g, skurcze, zagrażający poród przedwczesny, szpital
04.12 - ciąża donoszona 🥳 ponowne skurcze, przyjęcie do szpitala na cc (ułożenie miednicowe)
05.12 - witamy naszą cudną Jagódkę, 2940g, 56cm 🩷🩷🩷 (37+1)
-
MerryCherry wrote:O widzisz! Powiem ci że moje dwie ciąże były z zupelnego zaskoczenia,bez starań kompletnie,więc wiesz😅 dużo w tym prawdy.
Cholera...a tak mi się skład tego Fertistima spodobał i zamówiłam dwa opakowania🙈.
Przede mną dluuugi czas męczarni,ale to dobrze...ciągle będzie mi niedobrze to może nie będę tak pochłaniać sałatek świątecznych 😅😖
Ja tez poszalałam z fertistimem😂
Dla kobiet jest pyszny, ale mój stary swój pije z zatkanym nosem i popija sokiem😂👩🏽 +👱🏽♂️+🐈=❤️
19 cykl siania 🍍
🍼 27.03- MAMY TO!⏸️🍍
🍼 03.05- 2cm smerfa👶🏼❤️
🍼 28.06- obrażony Niko😂
🍼12.08- wizyta 🥰
-
nick nieaktualnyBialeekk wrote:Ja tez poszalałam z fertistimem😂
Dla kobiet jest pyszny, ale mój stary swój pije z zatkanym nosem i popija sokiem😂Bialeekk lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBialeekk wrote:Hej hej! Miłego dnia wam życzę🥰🌹
U mnie tempka coraz mocniej w dół, mam nadzieję, że owu się zbliża, a nie znów zrobi mnie w konia i przyjdzie późno🫣
Obudziłam się dziś chyba z zapaleniem dziąseł, nie wiem skąd, jak i dlaczego, ale tak mnie nawalają dolne dziąsła, że dramat 😳
Wargę mam jakbym nieudany botoks sobie zrobiła😂😂 -
MerryCherry wrote:To co wy tam wczoraj ze starym robiliście,że masz zapalenie dziąseł???😅😅
Dzień święty był obchodzony😂😂
Nie No żarty żartami, ale nie wiem skąd mi się takie coś wzięło, na przeciwbólowych lecę teraz bo boli jak cholera😟MerryCherry lubi tę wiadomość
👩🏽 +👱🏽♂️+🐈=❤️
19 cykl siania 🍍
🍼 27.03- MAMY TO!⏸️🍍
🍼 03.05- 2cm smerfa👶🏼❤️
🍼 28.06- obrażony Niko😂