W grudniu ☃️ seks na każdym kroku ❤️🔥, będę mamą w nowym roku! 🤰
-
WIADOMOŚĆ
-
Atomówka wrote:Hej dziewczyny, chyba zaczynam szaleć. Jutro robię betę a wizyta dopiero 27.12. Boję się że coś będzie nie tak... Jak zaczynam się cieszyć to po chwili myślę, że jeszcze nie powinnam nie wiem jak wytrzymam do tego wtorku
Nie martw się, będzie wszystko dobrze 😊. Też się na początku bardzo martwiłam czy wszystko jest ok i wszyscy wkoło mnie uspokajali, a po pierwszej wizycie jak ręką odjął, jak już wiem, że jestem pod opieką lekarza to od razu się zrobiłam dużo bardziej spokojna 🤗. Więc na spokojnie wytrzymaj do tego 27.12, dla pewności jak tak bardzo się stresujesz to posikaj sobie trochę na testy ciążowe, jak będziesz widziała te porządne grube krechy to może to Cię uspokoi i przetrzymasz do wizyty 😁. Pamiętaj, że zawsze możesz się tutaj wygadać, bo wszystkie walczymy o to samo 🤗.👩🏻32 & 👨🏻38
03 grudnia 2022 - ⏸️
16 stycznia 2023 - 9t4d/7t4d - poronienie samoistne 💔
20 maja 2023 - ⏸️ - rośnij mój tęczowy Maluszku 🙏🌈
21 stycznia 2024 - Antosia już z nami 🩷 3410g, 54cm, 10/10pkt 🥹
Idziemy po rodzeństwo dla Tośki ❤️:
12 listopada 2024 - ⏸️
13 listopada 2024 - 11dpo - beta HCG 28 mIU/l 🍀
16 listopada 2024 - 14dpo - beta HCG 151.9 mIU/l 🤩 średni dwudniowy przyrost 203.6% 🥳
23 listopada 2024 - 21dpo - beta HCG 3429,1 mIU/mL, średni dwudniowy przyrost 144% 🥰
4 grudnia 2024 - mamy zarodek z serduszkiem ❤️🎁
19 grudnia 2024 - 2.06cm Bobasa 🥰
-
Muszę wam się pochwalić!😅
Pierwszy raz po odstawieniu anty odnotowuje śluz rozciągliwy w okolicach owulki🙈
Nigdy nie sądziłam, że tak bardzo będzie mnie to cieszyć🤣Ewiwi, MerryCherry, Mart768, ELka, Amunicja, Niemampomyslunanick, Evondita82, Anett93, Cotakoza, .aś., Roxanne lubią tę wiadomość
👩🏽 +👱🏽♂️+🐈=❤️
19 cykl siania 🍍
🍼 27.03- MAMY TO!⏸️🍍
🍼 02.04- 843 🥹 prog: 12.1❗️
🍼 04.04- 2611☀️prog: 9.8❗️
🍼 05.04- pęcherzyk ciążowy🍍
🍼 12.04- piękniusi zarodek 🪺
🍼 03.05- 2cm smerfa👶🏼❤️
🍼 21.05- mały wielki człowiek🤰🏽
NIFTY: Zdrowy Chłopczyk🩵💙
🍼 28.06- obrażony Niko😂
🍼24.07-431g szczęścia🐻 📍🇵🇱
🍼12.08- wizyta 🥰
-
Też miałam ostatnie dni mega zapalenie dziąseł (u mnie w sumie podniebienia) i nie wiem od czego. Może to jakiś wirus lata w powietrzu.
Co u mnie? Opiszę to tak:
"Ciemno wszędzie, głucho wszędzie, co to będzie, co to będzie" lub "Nic się nie dziejeee, nananana".
Standardowo - endo poowulacyjne i cienkie jak papier, jajniki cicho siedzą i nic nie mówią. Więc w sumie mi to lotto chyba już w tym cyklu, bo kij wie kiedy ta owu łaskawie dotrze. Męczy mnie to trochę chyba...walka o pierwsze 🦕 od 7.2022
♀️29
◾PCOS - długie cykle, często bezowulacyjne;
mała tarczyca;
◾01.2024 elektrokonizacja szyjki macicy (rak in situ 🦀 i HPV)
◾PAI hetero, MTHFR C677 hetero
◾8 stymulacji letrozolem ❌, 9⏳
◾07.2024 poronienie - puste jaja płodowe 💔💔
◾przewlekłe zapalenie błony śluzowej żołądka - predyspozycje do anemii złośliwej (APCa i Castle)
♂️ 33
◾HBA 49%
✨IVF💉
Stymulacja 🔜luty?
"I used to float, now I just fall down
I used to know, but I'm not sure now
What I was made for
What was I made for?" -
Marika Hej! Witamy na pokładzie
Nesairah ja wciąż wierzę 😍 nie takie jaja z testami to forum widziało kciukasy
Tulę za wszystkie biele 😘
Ja dziś mam dzień zalatany bo staremu się pracuś włączył 🫣 dopiero wróciliśmy z miasta, od weterynarza, oczywiście wpadł Maczek
No i mamy już choinkę
Dziś będziemy ubierać z dziećmi
Potem jadę na zakupy spożywcze i startuje z gotowaniem 😵💫😵💫😵💫
Ewiwi, Marikamb, Cotakoza lubią tę wiadomość
-
Ha. U mnie owulaki podskoczyły w górę..m dziwne bo zawsze po owu równa krecha na niskim poziomie. A dzisiaj bach w górę...*starania od XI 2021
*maj 2022 beta 30
*15 sierpnia 2022 poronienie samoistne 17+3tc. (przyczyna nieznana)
*euthyrox, bromocorn, dong quai,inofem -
nick nieaktualnyBialeekk wrote:Dzień święty był obchodzony😂😂
Nie No żarty żartami, ale nie wiem skąd mi się takie coś wzięło, na przeciwbólowych lecę teraz bo boli jak cholera😟
Na dziąsła mogę ci polecić maść Elugel, jest rewelacyjna. -
Odkopalam ostatni test jaki mi się uchował - Home Check, czułość 10 według ulotki. Wyszedł tak:
Jakiś taki mini cień widze... wieczorem sikne na facelle i oby coś pokazał 🙏Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 grudnia 2022, 12:41
Namisa, Idawoll, SandraH.97, ELka, Atomówka , Niemampomyslunanick, Emka06, Beezi, Evondita82, Anett93, .aś. lubią tę wiadomość
-
nesairah wrote:
Coś tam jest! Powodzenia, czekamy na wieczornego facelaka! 🤞🤞🤞🍀nesairah lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNie trzeba się za bardzo doszukiwać. Pytanie tylko czy to nie fabryczna,ale kurde...tyle testów miałoby oszukać.? Wytoczyłabym procesy chyba! 😖. Kciuki zaciśnięte!❤️
-
Może to być fabryczna, pierwszy raz używam testu tej firmy. O Pepino się naczytałam, że oszukują, choć mnie jeszcze nigdy nie oszukały. W sumie to dopiero 27dc, a owu była według mnie najwcześniej w 16dc (choć chyba bardziej 17 lub 18). Także na dniach się okaże...
-
nesairah wrote:Może to być fabryczna, pierwszy raz używam testu tej firmy. O Pepino się naczytałam, że oszukują, choć mnie jeszcze nigdy nie oszukały. W sumie to dopiero 27dc, a owu była według mnie najwcześniej w 16dc (choć chyba bardziej 17 lub 18). Także na dniach się okaże...✨ 08.23 Stasieńko 🩵
-
nesairah wrote:
Widać! 🤞🏽🍀👩🏽 +👱🏽♂️+🐈=❤️
19 cykl siania 🍍
🍼 27.03- MAMY TO!⏸️🍍
🍼 02.04- 843 🥹 prog: 12.1❗️
🍼 04.04- 2611☀️prog: 9.8❗️
🍼 05.04- pęcherzyk ciążowy🍍
🍼 12.04- piękniusi zarodek 🪺
🍼 03.05- 2cm smerfa👶🏼❤️
🍼 21.05- mały wielki człowiek🤰🏽
NIFTY: Zdrowy Chłopczyk🩵💙
🍼 28.06- obrażony Niko😂
🍼24.07-431g szczęścia🐻 📍🇵🇱
🍼12.08- wizyta 🥰
-
MerryCherry wrote:@Siesiepy, cholera! Ale bądź cierpliwa a damulka-owulka Cię nawiedzi😁
@Ewiwi,no no..ładnie się rozkręca, który masz dzień po owu?*starania od XI 2021
*maj 2022 beta 30
nick nieaktualny
-
MerryCherry wrote:No to idziemy prawie łeb w łeb 😁. Ja dziś 3/4.
Nie kuś tymi owulakami bo polecę do Rossmana😅*starania od XI 2021
*maj 2022 beta 30
nesairah wrote:
Ja też widzę ten mini cień! Trzymam kciuki 🤞🏻
-
Nesairah w listopadzie co miałam kreski na facelle to właśnie ten test co zrobiłaś był biały jak śnieg.
Więc musi coś byc na rzeczy.
Jak będziesz w Rossmanie to weź żółty bobotest. Ja naprawdę je lubię i polecam bo się wybarwiają superMarikamb lubi tę wiadomość