W grudniu ☃️ seks na każdym kroku ❤️🔥, będę mamą w nowym roku! 🤰
-
WIADOMOŚĆ
-
Zapisałam się do poprzedniej babeczki ginekolog na szybkie USG na 16:15, mam nadzieję, że mnie uspokoi... dzisiaj napierdziela mnie mocniej niż mniej xD eh...
@Atomówka - dokładnie tak jak piszą dziewczyny! Chill i myśl pozytywnie Zrobiłaś więcej, my robimy więcej niż masa dziewczyn które zachodzi w ciążę i rodzą zdrowe dzieci będzie pięknie! to są Twoje pierwsze Święta jako mama! ciesz się tym na maxaMerryCherry, Atomówka , ELka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEwiwi wrote:Na razie nie planuję 🤣
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 grudnia 2022, 14:06
-
Sara30 wrote:Nesairah niby 25 wg opakowania ale w ciąży z T. miałam na pinku cień cienia widoczny po czasie a na bobotescie kreseczkę 🫣 9dpo
kupię, kupię i zobaczymy
już gdzieś o tych bobo testach czytałam, że są czulsze niż nie jeden pink super czuły czy inny 10. -
MerryCherry wrote:Ja się niby wpisałam na 27.12 ale to chyba za wcześnie. Zresztą będę u rodziców i tak sobie myślę, żeby może "zapomnieć" zabrać testów 😆. Psychicznie chyba mi to dobrze zrobi,żeby sie nie nastawiać. A z drugiej strony... Jeżeli nawiedzą mnie jakieś objawy ,testów nie będę miała pod ręką no i dodatkowo wjedzie świąteczne winko??? To są kurde dylematy😅😅. Dziewczyny! Jak żyć ja się pytam?!😆*starania od XI 2021
*maj 2022 beta 30
*15 sierpnia 2022 poronienie samoistne 17+3tc. (przyczyna nieznana)
*euthyrox, bromocorn, dong quai,inofem -
nick nieaktualny
-
MerryCherry wrote:Udam, że tego nie przeczytałam 😅😅😅
a wpisałam się na 'po Świętach' no, ale owu wcześniej była, niż początkowo zakładałamWiadomość wyedytowana przez autora: 22 grudnia 2022, 14:16
-
nick nieaktualnyEwiwi wrote:O to to to. Wprawdzie ja będę w domu ale jak testów pod ręką nie będzie? 🤣🤣🤣🤣🤣 Dobra zrobię tak. Jutro mam wizytę. Jeśli potwierdzi że była owu kupuje testy 🤣
-
U mnie w drugi dzień świąt będzie 8 dpo. Teoretycznie mogłabym się skusić . Nawet dzień po świętach raczej z rana po testy lecieć nie będę. Dlatego zobaczę co jutro powie gin. Jak pęcherzyk nie pękł czy nic nie wskaże na to że owu była nie kupuje. Na razie patrząc na premom wykres tempki i seksikow identyczny jak w szczęśliwym cyklu🤣 tylko wtedy po piku nie robiłam owulakow bo mi się skonczyly*starania od XI 2021
*maj 2022 beta 30
Dziewczyny bije się z myślami. Wbijać się na Warszawę swoim autem czy jednak pociąg i komunikacja miejska? Będę wracac po 16 czyli najgorszy czas...*starania od XI 2021
*maj 2022 beta 30
@MerryCherry
@Kil
@Niemampomyslunanick
Dzięki dziewczyny ❤️ aż mi się oczy w zaszkliły! Dzięki za takie wsparcie ❤️❤️❤️MerryCherry, Niemampomyslunanick, Kil lubią tę wiadomość
07.2022 CB
24 lata
26 lat m
starania od 03.2022
długie cykle
TSH- 3,5
14.12.2022 - cień cienia
15.12.2022- dwie kreski
15.12.2022-beta 17,82 mlU/ml
17.12.2022-beta 45,15mlu/ml
23.12.2022-beta 659,90mlU/ml
27.12.2022- piękny pęcherzyk ciążowy 😍 (5 tydzień ciąży)
10.01.2023- 0.78 cm dzidziutka z bijącym serduszkiem
26.04.2023- połówkowe - 450g, zdrowej, bardzo ruchliwej i upartej księżniczki
euthyrox 25
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEwiwi wrote:Dziewczyny bije się z myślami. Wbijać się na Warszawę swoim autem czy jednak pociąg i komunikacja miejska? Będę wracac po 16 czyli najgorszy czas...
-
MerryCherry wrote:No właśnie zerknelam i widzę do testowania to jeszcze miałaś hoho...😏. Nieźle Cię owulka zaskoczyła😆
Bo ja zazwyczaj mam 20-21 dc, a tutaj w 16dc mialam pozytywnego owulaka już, dzień wcześniej nie robiłam, więc nie wiem w sumie kiedy pik był. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
MerryCherry wrote:Ja jechałam na Mokotów dziś około 10:00 i klnelam jak szewc,ale ja to zawsze tak. Dla mnie zawsze są korki😅. Ja to bym chciała sama być na drodze..o jakże pięknie by było. Różnie to może być,obstawiam że jednak będzie to już intensywny czas wyjazdów*starania od XI 2021
*maj 2022 beta 30
Melduję brak okresu, dzisiaj kolejny cień na Facelle z rana, minimalnie mocniejszy niż wczoraj, ale może kwestia bardziej stężonego moczu. Nie mam jak już zrobić bety przed świętami, bo nadganiam z robotą. Tempka na poziomie 37.2. Będę dalej testować, ale skoro cienie wychodzą tylko rano, a później nie, to albo biochem, albo za wcześnie, albo coś się dzieje, mam gina po świętach zaraz, to będę szukać może torbieli, czy innego licha.
Marikamb, Niemampomyslunanick, Evondita82, ELka, siesiepy, Roxanne lubią tę wiadomość
Każdy o coś walczy.
Każdy o czymś marzy.
04.2021 ⏸️ (7cs)
01.2022 👶(CC) -
Hej dziewczyny, wpadam pomiędzy uszkami a krokietami 😁 nadrobię wieczorkiem ☺️
Pomożecie z interpretacja wyników badań? 🤓 wrzucam 🤞
https://ibb.co/h1kMVhx
https://ibb.co/nbTwkQd👩 28
badania 3dc✅AMH - 4,2✅ Kir - genotyp AA 👎PAI-1 - homo 👎, MTHFR - hetero 👎kariotyp ✅
🧔30
seminogram✅HBA 42%👎ROS✅ DFI✅InhibinaB✅kariotyp ✅
1 IVF VII.2024
💉22 🫧->16 🥚-> 8🪄->ICSI->2x❄️
19.08 FET❄️ ❄️
8 dpt ⏸
💔 ciąża bezzarodkowa
2 IVF XII.2024
💉26🫧->21 🥚🪄 ->pICSI-> 8x❄️
FET 🔜 🍀🙏
🦖💚W najcięższych chwilach los stawia naszej drodze najlepszych ludzi 💚🦖 -
nick nieaktualny@Rozalaa
Hmm stosunek FSH/Lh powinien być jak najbardziej zblizony do 1. Prolaktyna troszkę za wysoko. TSH generalnie na ciążę najlepsze do 1,5 ale myślę że nie jest tu źle. Lekarz zapewne coś ci przepisze i będzie git🤞Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 grudnia 2022, 15:36