W listopadzie deszcz i plucha 🌧️ w sierpniu będę mieć malucha 🤰
-
WIADOMOŚĆ
-
Finch11 wrote:Ja jutro 11 dpo i też testuję. Ale nie nastawiam się, nie mam żadnych objawów a na dodatek dzisiaj chyba pierwsze objawy zaczynającej się znowu infekcji 🫠 musze jak najszybciej zrobić porządek z tą Ureaplasmą
Też staram się nie nastawiać (chyba się nie da) ale fajnie widzieć 🌱 przy swoim nicku i chciałabym żeby tak zostałoFinch11, Vergeet, Wojcinka, Intimacy92 lubią tę wiadomość
starania od 8/2023
Fertistim, Proxeed Women, Pregna Start, cynk, mangan, witamina D, witamina K, magnez+B6, omega 3
Olej lniany -
Myślę że może lepiej niech już wjedzie ankieta bo im więcej tym trudniej wybrać 😂🙎🏼♀️28🙎🏼♂️28
👰🏼🤵🏼2023
Starania o 1 bobasa 🍼
Starania na luzie od 08.23
Świadome starania od 05.24 👶🏻
Cykl start 30.10🩸
11/24- 1 cykl stymulowany Lametta +Ovitrelle💊
Owulacja 13.11 (15dc)🥚
Badania 27.09
TSH 1,677
AMH 2,78
Letrox 50, Siofor 1000 -
Miś wrote:Jutro powtarzam testowanie i się martwię bo u mnie w śluzie delikatne niteczki krwi. No i rano bolały mnie w dalszym ciągu plecy jak na @. To wczesne testowanie jest stresujące... Jutro 12 bądź 13 dpo.
Na pocieszenie mnie krzyż od 4 dni ciagke bardzo boli jak na @Miś lubi tę wiadomość
-
TSH dziś 2.9, dziwnie wysokie jak na dawkę 100, plus w sierpniu wynik wynosił 1.1 ...
Ma progra jeszcze czekam, ale już też zrezygnowałam, aby coś w tym cyklu się udało.
Takie przeczucie...2018 - 🦸♂️
08.24r - 💔 5/6tc
2cs, 02.11 🩸
Zobaczymy co przyniesie listopad.
IO, niedoczynność, otyłość.
Euthyrox 100, metformina 1500. -
Dagmarova wrote:TSH dziś 2.9, dziwnie wysokie jak na dawkę 100, plus w sierpniu wynik wynosił 1.1 ...
Ma progra jeszcze czekam, ale już też zrezygnowałam, aby coś w tym cyklu się udało.
Takie przeczucie...
Mi endokrynolog mówiła, że zaraz gdy się zajdzie w ciążę to tsh szybuje trochę do gory. Kazała mi zaraz po pozytywnie teście zwiększyć dawkę o 25. -
Maddelainen wrote:Mi endokrynolog mówiła, że zaraz gdy się zajdzie w ciążę to tsh szybuje trochę do gory. Kazała mi zaraz po pozytywnie teście zwiększyć dawkę o 25.
Tak myślę, czy po prostu po sierpniowym poronieniu nie namieszało się trochę, lub to że zaczęłam przyjmować różne sumplementy, NAC, inozytol ale nie w jakiej dużej dawce tylko 1000mg, może to trochę namieszało. W grudniu umówiłam wizytę do endo, bo moja ostatnia HOMA wychodziła prawie 6, więc podnieśliśmy dawkę i w grudniu mamy sprawdzić, czy jest poprawa w IO.2018 - 🦸♂️
08.24r - 💔 5/6tc
2cs, 02.11 🩸
Zobaczymy co przyniesie listopad.
IO, niedoczynność, otyłość.
Euthyrox 100, metformina 1500. -
Dagmarova wrote:Lepiej żebym sobie nie robiła nadziei tym 🤣
Tak myślę, czy po prostu po sierpniowym poronieniu nie namieszało się trochę, lub to że zaczęłam przyjmować różne sumplementy, NAC, inozytol ale nie w jakiej dużej dawce tylko 1000mg, może to trochę namieszało. W grudniu umówiłam wizytę do endo, bo moja ostatnia HOMA wychodziła prawie 6, więc podnieśliśmy dawkę i w grudniu mamy sprawdzić, czy jest poprawa w IO.
A mierzysz sobie cukier nadczczo?
Też mam io, ale nigdy tego testu homa nie robiłam.
I tak z ciekawości kiedy robisz pierwszy test, bo owu miałaś dzień przede mną i tak strasznie mnie już korci 😜Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 listopada, 18:23
-
Co myslicie o tyn zeby wypic w dniu owulacji dwie lampki wina dla rozluznienia? Moze wtwdy sie uda zajsc w coaze jak bede mniej spieta;p
Siasi lubi tę wiadomość
👩35🧔♂️34
starania od 07.24r.-3cs
Mutacja Mthr(C677)-homozygota
Mutacja Pa-1 heterozygota
Czynnik V R2-heterozygota
Na stanie trójeczka dzieci i jeden Aniołek ( 20tyg ciazy;() -
Liliowa wrote:Co myslicie o tyn zeby wypic w dniu owulacji dwie lampki wina dla rozluznienia? Moze wtwdy sie uda zajsc w coaze jak bede mniej spieta;p
Wojcinka, onalola, karczoch321, Pokahontaz26, Mała.mi 93 lubią tę wiadomość
🚩Hashimoto
🚩 Trombofilia wrodzona ↩️
🧬 czynnik V(Leiden) hetero, PAI-1 4G hetero
~~~~~~~~~~~~~~
13.02.2024 ⏸️ 5cs
19.03.2024 💔💔
~~~~~~~~~~~~~~~~
9cs:
- 1cs stymulowany Clostilbegyt+Ovitrelle❌
- 2cs z Clo 🙏✨
💉Neoparin+💊 Acard150
„Somewhere over the rainbow…” -
Liliowa wrote:Co myslicie o tyn zeby wypic w dniu owulacji dwie lampki wina dla rozluznienia? Moze wtwdy sie uda zajsc w coaze jak bede mniej spieta;p
onalola, cysterka95, Siasi, Loraa, Kirby, Jabłkowesny, Karolove, Pokahontaz26, Gradiola lubią tę wiadomość
♀️29
◾PCOS - długie cykle, często bezowulacyjne;
mała tarczyca i niedoczynność;
◾01.2024 elektrokonizacja szyjki macicy (rak in situ 🦀 i HPV)
◾PAI hetero, MTHFR C677 hetero - acard i heparyna 💉
◾7.2024 puste jajo płodowe + nierozwijający się pęcherzyk - IV stymulacja 💔💔
◾9-10.2024 prawdopodobnie brak owulacji który sama wykryłam mimo stymulacji
◾11-12.2024 walczę, stymulacje
♂️ 33
◾HBA 49%
walka o pierwsze 🦕 od 7.2022
🩺Rządowy Program leczenia niepłodności do końca 2024r. 🔚
✅kariotyp ja
🔜kariotyp męża, HSG
🔜 2025 IVF
"Do you ever get a little bit tired of life?
Like you're not really happy but ya don't wanna die.
Like you're hanging by a thread 'cause you gotta survive.
'Cause you gotta survive." ❤️🩹👎 -
aszin wrote:Jak masz ochotę możesz wypić nawet całą butelkę 😉
Siasi, 3erin, Vergeet, Pokahontaz26, Mała.mi 93 lubią tę wiadomość
-
AnitaK wrote:Gratulacje Ile ja bym dała, za tak szybki wynik bety
-
Wojcinka wrote:Na betę sie nie wybierasz?
Na pocieszenie mnie krzyż od 4 dni ciagke bardzo boli jak na @Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 listopada, 19:00
3erin lubi tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny,
Na ten moment sobie obserwuję wątek i jeszcze się nie udzielałam. U mnie niedługo powinna pojawić się @ mam nadzieję, że w końcu zrobimy sobie przerwę od siebie na te 9 miesięcy .. Jeśli chodzi o plastry to polecam te menstruacyjne z Rossmanna firmy facelle 🙂 u mnie od wczoraj lekkie skurcze dziś po jedzeniu straszna gula myślałam że zwymiotuje.. Staramy się już prawie 2 lata, widząc Wasze ⏸️ wierzę, że i Nam w końcu się uda 🥹Siasi, Vergeet, Wojcinka, Gradiola, Intimacy92 lubią tę wiadomość
-
Maddelainen wrote:Mi endokrynolog mówiła, że zaraz gdy się zajdzie w ciążę to tsh szybuje trochę do gory. Kazała mi zaraz po pozytywnie teście zwiększyć dawkę o 25.
Mi też Endo mówiła, że jak tylko pozytywny test to mam brać całą tabletkę cały tydzień, bo w weekendy biorę pół aktualnie, więc od razu większa dawka. -
Anaam wrote:Cześć dziewczyny,
Na ten moment sobie obserwuję wątek i jeszcze się nie udzielałam. U mnie niedługo powinna pojawić się @ mam nadzieję, że w końcu zrobimy sobie przerwę od siebie na te 9 miesięcy .. Jeśli chodzi o plastry to polecam te menstruacyjne z Rossmanna firmy facelle 🙂 u mnie od wczoraj lekkie skurcze dziś po jedzeniu straszna gula myślałam że zwymiotuje.. Staramy się już prawie 2 lata, widząc Wasze ⏸️ wierzę, że i Nam w końcu się uda 🥹
A robiłaś test? 😀 -
Anaam wrote:Cześć dziewczyny,
Na ten moment sobie obserwuję wątek i jeszcze się nie udzielałam. U mnie niedługo powinna pojawić się @ mam nadzieję, że w końcu zrobimy sobie przerwę od siebie na te 9 miesięcy .. Jeśli chodzi o plastry to polecam te menstruacyjne z Rossmanna firmy facelle 🙂 u mnie od wczoraj lekkie skurcze dziś po jedzeniu straszna gula myślałam że zwymiotuje.. Staramy się już prawie 2 lata, widząc Wasze ⏸️ wierzę, że i Nam w końcu się uda 🥹
Mam nadzieję że z tą przerwa to tylko żarty. 😁 W ciąży również można cieszyć się sobą.♀️29
◾PCOS - długie cykle, często bezowulacyjne;
mała tarczyca i niedoczynność;
◾01.2024 elektrokonizacja szyjki macicy (rak in situ 🦀 i HPV)
◾PAI hetero, MTHFR C677 hetero - acard i heparyna 💉
◾7.2024 puste jajo płodowe + nierozwijający się pęcherzyk - IV stymulacja 💔💔
◾9-10.2024 prawdopodobnie brak owulacji który sama wykryłam mimo stymulacji
◾11-12.2024 walczę, stymulacje
♂️ 33
◾HBA 49%
walka o pierwsze 🦕 od 7.2022
🩺Rządowy Program leczenia niepłodności do końca 2024r. 🔚
✅kariotyp ja
🔜kariotyp męża, HSG
🔜 2025 IVF
"Do you ever get a little bit tired of life?
Like you're not really happy but ya don't wanna die.
Like you're hanging by a thread 'cause you gotta survive.
'Cause you gotta survive." ❤️🩹👎