W listopadzie deszcz i plucha 🌧️ w sierpniu będę mieć malucha 🤰
-
WIADOMOŚĆ
-
Liliuszka2024 Mam nadzieję, że nie wmówisz sobie, że to Twoja wina albo coś robisz nie tak. Jemu o to chodziło żeby zrobić Ci przykrość i użył celowo słów które Cię bardzo zabolą. Dla mnie to totalne przekroczenie granicy. Starania nie są łatwe, każdy ma gorsze dni ale są pewne granice dojrzałości i odpowiedzialności za swoje słowa i czyny. Jesteś wspaniała, masz córkę i nie daj sobie wmówić że coś z Tobą nie tak. Na szczęście nigdy się z tym nie zmagałam, ale dla mnie to przemoc psychiczna. Trzymaj się i zastanów czy to na pewno odpowiednia osoba na ojca. Ściskam Cię mocno i nie daj się!
Olisska, Liliuszka_2024, Darrika lubią tę wiadomość
🧩 6cs naturalnych 🩸15.11 ⏸️x0
✅ 5cs monitorowany+badania 3dc, 7dpo, tsh, ft3, ft4, antyTPO, antyTg, witaminy
✅ szczęśliwa żona
💊 suplementacja: foliany, centrum complex, b6+b12, C1000, D4000, magnez, A+K. Od tego cyklu fertistim.
✅ Zdrowy styl życia i życiowy wyuczony optymizm!
⚠️ "W życiu nigdy nie jest za późno na trzy rzeczy: miłość, naukę i spełnianie marzeń" -
Miwaay wrote:Boże dziewczyny pomóżcie mi, bo już przekopałam cały internet na ten temat 😭 Dzisiaj zrobiłam testy ciążowe, wydaje mi się, że dzisiaj jest 9-10dpo. Pojechałam na betę i wyszła 6,9 prog 17,20. I tu pytanie do Was, czy znacie kogoś kto startował z tak niskiej bety i wszystko było okej? Wiem, że przyrost bada się co 48h, po prostu bardzo zmartwił mnie aż tak niski wynik, a to już nasz 10cs. 🥺
https://zapodaj.net/plik-Cxm3MRB0p1
https://zapodaj.net/plik-LfELixDYVX -
Siasi wrote:Liliuszka2024 Mam nadzieję, że nie wmówisz sobie, że to Twoja wina albo coś robisz nie tak. Jemu o to chodziło żeby zrobić Ci przykrość i użył celowo słów które Cię bardzo zabolą. Dla mnie to totalne przekroczenie granicy. Starania nie są łatwe, każdy ma gorsze dni ale są pewne granice dojrzałości i odpowiedzialności za swoje słowa i czyny. Jesteś wspaniała, masz córkę i nie daj sobie wmówić że coś z Tobą nie tak. Na szczęście nigdy się z tym nie zmagałam, ale dla mnie to przemoc psychiczna. Trzymaj się i zastanów czy to na pewno odpowiednia osoba na ojca. Ściskam Cię mocno i nie daj się!
Dziękuję za wparcie ... póki co muszę ochlonac. Książę wrocil do domu ale poszłam spać do innego pokoju. Nie chcę spedzac nocy razem. Powiedział mi tylko,żebym szopek nie robiła i kładła się do łóżka... ale nic z tego zabrałam poduszeczkę i tyle mnie widział. -
Didi147 wrote:Ja jutro mam chyba 9dpo i właśnie wącham się czy iść na bete czy nie, a w środę wyjeżdżam i nie będę mieć możliwości zrobienia 🙈 spodziewałaś się takiego wyniku? Przeczowalas ?
-
Miwaay wrote:W ogóle się nie spodziewałam… wręcz całkowicie odpuściłam w tym cyklu i spisałam go na straty. Ale nadal nie uważam, że to kwestia „odpuszczenia”, bo nic mnie tak nie denerwowało jak teksty, wyluzuj się, nie myśl o tym itd. 🤦♀️
Wiem… tez nie uważam ze to nie jest tego kwestia… nie da się nie myśleć. Ja wiem ze są w tym cebulki małe szanse, wręcz nikłe ale nadzieja jest… -