W listopadzie deszcz i plucha 🌧️ w sierpniu będę mieć malucha 🤰
-
WIADOMOŚĆ
-
Płotka wrote:Ha! W Warszawie w Alab prog + estradiol 136 zł.
Boże skąd oni biorą te ceny
Ja myślę właśnie iść we wtorek i sprawdziłam cennik u nas w przychodni to niby pisze że progesteron 26 i estradiol też 26 zł, więc mam nadzieję że tak faktycznie będzie jak pójdę 🤣Płotka, karczoch321 lubią tę wiadomość
2021-laparoskopia, jeden niedrożny jajowód
2022 - 👶🏼 nasz mały cud po 30 cs
•niedoczynność tarczycy
09.24 - TSH 3,09
11.24 - TSH 1,26 🙌
09.24- HSG oba jajowody drożne
Aktualnie 15 cs o rodzeństwo 🙌 -
Dziewczyny sprawdzajcie ceny na stronie badamysie.pl
Ja tam wykupuję i idę z zamówieniem do Alab. Progesteron + estradiol wychodzi chyba ok. 63 zł (Gdańsk).Darrika, Płotka, Ilka96, Chochlik12, AnMiPe lubią tę wiadomość
💃'95🕴️'90
⌛10cs naturalnie ✖️
Obecnie w planie: 1 IUI na cyklu stymulowanym 🍀
Wizyta w klinice: 06/03 🔥- start stymulacji
Diagnostyka:
❌ Endometrioza otrzewnowa
❌ Adenomioza rozproszona
❌ Prawy jajnik przyklejony do macicy (prawdopodobnie zrost) i za wysoko umiejscowiony
❓DHEA-S wynik 520ug/dl -> do powtórzenia badanie
➖ IO, BMI 24.6 📉(-> Siofor 500 XR + dieta przeciwzapalna)
➖ U partnera: morfologia 8%, ale ruch postępowy szybki "a" 0% (ale już a+b 29%). HBA 77%. Fragmentacja DNA 82%
➖ Dominacja estrogenowa
✔️ W miarę regularne cykle i naturalne owulacje (progesteron 7DPO zawsze w zakresie 16-22 ng/ml). Generalnie wyniki dobre. AMH (17.08.24) 2,29ng/ml
✔️ Jajowody drożne, wymaz MUCHa czysty, Pasożyty+ lambia+ helicobacter- nie wykryto, kariotypy prawidłowe u obu
✨ Just because it's taking time,
doesn't mean it's not happening. ✨ -
Dziewczyny używacie owulakow z Horiena?
Ja wcześniej używałam z facelle i te krechy jakieś bardziej wyraźne były. Łatwo wyłapywalam pik, a nawet jak go nie było to testowa mocno wybarwiona. Teraz mam pierwszy raz z horiena bo bardzo tanio wyszedł plik 50szt. Czuję się jak na owu, plecy mnie dziś bola i faktycznie dziś trochę ciemniejszy jak w ostatnich dniach, ale dużo jaśniejszy od testowej więc piku nie ma. Może będzie jutro. Mam w planach dziś poserduszkowac i liczę że się uda powtórzyć w sobotę 🫠 więc jak pik będzie jutro to idealnie 🤭 To moje plany ale zobaczymy jak z realizacją haha🧩 9cs o brakującego puzzelka
🩸5.02
⏸️x0
✅ szczęśliwa żona
✅ Zdrowy styl życia i życiowy wyuczony optymizm!
⚠️ "W życiu nigdy nie jest za późno na trzy rzeczy: miłość, naukę i spełnianie marzeń" -
Płotka wrote:Dziś mam wielki wkurw na publiczna służbę zdrowia😡
Kontekst: Skierowanie do szpitala na histeroskopię. Aktorzy: profesor, ordynator wydziału ginekologicznego i ja
Scena: Szpital w Warszawie, jedyny mający sprzet do histeroskopii bez znieczulenia.
Czas akcji: Dziś - dzień wizyty kwalifikującej do zabiegu.
Akcja: Wchodzę do profesora:
- W czym mogę pomóc?
- Mam skierowanie na histeroskopie, podejrzenia polipa (daje skierowanie i ostatnie USG)
- A jak duży polip?
- To jest podejrzenie polipa, więc nie wiadomo.
- Kiedy będzie okres?
- 3 grudnia.
- To proponuje zabieg 12 listopada.
- 12 grudnia? (dopytuję zmieszana)
- listopada...
- a to już po tym terminie jest dzis...
- aha, to 23 stycznia
- to nie wiem, w której fazie cyklu będę... A poza tym czy nie dałoby się w grudniu. Mam 38 lat i mało czasu...
- Tyle Pani czekała to i miesiąc Pani wytrzyma 😱
- Ale Pan nie wie, ile ja czekałam...
- No tak, tak - 6 grudnia
- Będę mieć okres
- Pani ciągle coś nie pasuje 😱 17 grudnia - to moja ostatnia propozycja.
Będę w drugiej fazie cyklu (powiedziałam już tylko w myślach). Ok, czyli zrobię w takim razie prywatnie za 3000 zł😱.
- Dziękuję Panie Profesorze.
Kurtyna.
Nawet nie wiem jak to skomentować 🤦🏻♀️ więc napiszę tylko że wku*w w pełni uzasadnionyDeyansu lubi tę wiadomość
👫 29 & 30
starania na luzie od 01.2024
z pomocą medyczną od 08.2024
👩🏻PCOS + IO + niedoczynność
💊 Euthyrox + Glucophage + dieta z niskim IG + suple
▪️naturalne cykle b. długie - 70 dni, częsty brak owulacji
▪️prawy jajowód niedrożny
🧬 PAI1 hetero, V R2 hetero
🧔🏼obniżone parametry nasienia listopad 2024 ➡️ luty 2025 pogorszenie wyników
- Pentohexal + wór supli
- ŻPN II st.
📆 kwiecień - operacja
🔹1 cs (sierpień) - LUF
🔹2, 3 cs ❌
🔹4 cs - bezowulacyjny + badania
🔹styczeń - torbiel, przesunięty cykl + drożność
🔹luty - 5 cs - podwójna owulacja ❌
🔹obecnie - przerwa, głębsza diagnostyka -
Siasi wrote:Dziewczyny używacie owulakow z Horiena?
Ja wcześniej używałam z facelle i te krechy jakieś bardziej wyraźne były. Łatwo wyłapywalam pik, a nawet jak go nie było to testowa mocno wybarwiona. Teraz mam pierwszy raz z horiena bo bardzo tanio wyszedł plik 50szt. Czuję się jak na owu, plecy mnie dziś bola i faktycznie dziś trochę ciemniejszy jak w ostatnich dniach, ale dużo jaśniejszy od testowej więc piku nie ma. Może będzie jutro. Mam w planach dziś poserduszkowac i liczę że się uda powtórzyć w sobotę 🫠 więc jak pik będzie jutro to idealnie 🤭 To moje plany ale zobaczymy jak z realizacją haha
Uważaj bardzo na Horieny. W ostatnim cyklu pierwszy raz przez nie wyłapałam piku. Chyba jakaś wadliwa seria się trafiła teraz (bo jakiś czas temu mi się sprawdzały)... Ale ogólnie one mają niską czułość niestety.
W tym cyklu robię Domowe laboratorium i jednocześnie Horieny, żeby już je zużyć, to na DL piękny pik, a na Horienach może już blisko, ale nie do uznania za pozytywny test.
Także jeśli masz wysoki poziom LH, to może się sprawdza, ale jednak większość narzeka na nie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 listopada 2024, 17:49
Siasi lubi tę wiadomość
💃'95🕴️'90
⌛10cs naturalnie ✖️
Diagnostyka:
❌ Adenomioza rozproszona
❌ Prawy jajnik przyklejony do macicy (prawdopodobnie zrost) i za wysoko umiejscowiony
➖ U partnera: morfologia 8%, ale ruch postępowy szybki "a" 0% (ale już a+b 29%). HBA 77%. Fragmentacja DNA 82%
➖ Dominacja estrogenowa
✔️ W miarę regularne cykle i naturalne owulacje (progesteron 7DPO zawsze w zakresie 16-22 ng/ml). Generalnie wyniki dobre. AMH (17.08.24) 2,29ng/ml
✔️ Jajowody drożne, wymaz MUCHa czysty, Pasożyty+ lambia+ helicobacter- nie wykryto, kariotypy prawidłowe u obu
Pytanie do tych doświadczonych w badaniach nasienia, a konkretnie chromatyny - jak bardzo istotna jest "niepełna kondensacja chromatyny - HDS"? Próbowałam przeszukać forum tym hasłem ale niewiele znalazłam.
% plemników z uszkodzoną strukturą wyszła w miarę - 15% więc idealnie w pierwszej granicy normy. Ale ta niepełna kondensacja jest powyżej. Jest może ktoś w stanie podpowiedzieć co to oznacza? Ten pierwszy parametr wydaje mi się bardziej istotny ale czuję się głupia czytając te wyniki 🙈Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 listopada 2024, 18:09
👫 29 & 30
starania na luzie od 01.2024
z pomocą medyczną od 08.2024
👩🏻PCOS + IO + niedoczynność
💊 Euthyrox + Glucophage + dieta z niskim IG + suple
▪️naturalne cykle b. długie - 70 dni, częsty brak owulacji
▪️prawy jajowód niedrożny
🧬 PAI1 hetero, V R2 hetero
🧔🏼obniżone parametry nasienia listopad 2024 ➡️ luty 2025 pogorszenie wyników
- Pentohexal + wór supli
- ŻPN II st.
📆 kwiecień - operacja
🔹1 cs (sierpień) - LUF
🔹2, 3 cs ❌
🔹4 cs - bezowulacyjny + badania
🔹styczeń - torbiel, przesunięty cykl + drożność
🔹luty - 5 cs - podwójna owulacja ❌
🔹obecnie - przerwa, głębsza diagnostyka -
Ja dziś mam wkurwa takiego ,że chyba na noc strzele sobie drinka na rozluznienie. ... dostałam za nadgodziny pasek i mówię sprawdzę bo mi się nie zgadza i to dość sporo...co się okazało za 11 godzin przepracowanych ponadwymiar mam niezapłacone...no kur.... Bo brałam dzień urlopu 🫣 i wez tu człowieku się nie denerwuj, nie stresuj...
-
Ja wczoraj rano dostałam plamienia lekko brązowego, które trwało kilka godzin. Myślałam że to start okresu, ale nic się do teraz nie rozkręciło. Myślę nad jutrzejsza beta. Masakra cały miesiąc przebiegał mi spokojnie w kontekście starań i w końcu wyluzowałam a to plamienie mi namieszało w głowie i dało jakaś nadzieję…Starania na luzie od 2023/2024
Starania na poważnie od 04.2024
Grudzień 9tc 💔👼 -
Liliuszka_2024 wrote:Ja dziś mam wkurwa takiego ,że chyba na noc strzele sobie drinka na rozluznienie. ... dostałam za nadgodziny pasek i mówię sprawdzę bo mi się nie zgadza i to dość sporo...co się okazało za 11 godzin przepracowanych ponadwymiar mam niezapłacone...no kur.... Bo brałam dzień urlopu 🫣 i wez tu człowieku się nie denerwuj, nie stresuj...
Whaaat co to za praktyką chora.... walnij sobie tego drinka, nie ma co, szkoda nerwów a trochę rozluźni chociaż, co za dziady. Ale to jest jakaś chora akcja albo kasę Ci płacą albo oddają w dniu wolnym więc co ma do rego Twój urlop wzięty dziwna akcja33👧 37🧑 🐈🐈⬛🐈
💕2014👰♂️🤵2018
👨👩👧 02.2020 nasza mała Zuzia (12cs)
12 cs!🤞⏳️do marca
💊 naturell: folian, B12, omega-3, koenzym Q10; d3 i k2, selen
🔬08.24 - morfo, mocz, transaminaza, ferrytyna, cholesterol hdl, ldl ✅️kwas foliowy, b12☑️
🔬08.24 - usg piersi, cytologia płynna✅️
🔬11.24 - TSH, T4, anty TPO, anty TG ✅️badania 2-5dc ✅️ Wit. D3 52✅️ Badanie nasienia✅️
8dpo - prog + estradiol✅️
Cholesterol, IO, Nadwaga ❌️ -
Darrika wrote:Whaaat co to za praktyką chora.... walnij sobie tego drinka, nie ma co, szkoda nerwów a trochę rozluźni chociaż, co za dziady. Ale to jest jakaś chora akcja albo kasę Ci płacą albo oddają w dniu wolnym więc co ma do rego Twój urlop wzięty dziwna akcja
-
Julia24 wrote:Uważaj bardzo na Horieny. W ostatnim cyklu pierwszy raz przez nie wyłapałam piku. Chyba jakaś wadliwa seria się trafiła teraz (bo jakiś czas temu mi się sprawdzały)... Ale ogólnie one mają niską czułość niestety.
W tym cyklu robię Domowe laboratorium i jednocześnie Horieny, żeby już je zużyć, to na DL piękny pik, a na Horienach może już blisko, ale nie do uznania za pozytywny test.
Także jeśli masz wysoki poziom LH, to może się sprawdza, ale jednak większość narzeka na nie.🧩 9cs o brakującego puzzelka
🩸5.02
⏸️x0
✅ szczęśliwa żona
⚠️ "W życiu nigdy nie jest za późno na trzy rzeczy: miłość, naukę i spełnianie marzeń" -
Liliuszka_2024 wrote:Ja dziś mam wkurwa takiego ,że chyba na noc strzele sobie drinka na rozluznienie. ... dostałam za nadgodziny pasek i mówię sprawdzę bo mi się nie zgadza i to dość sporo...co się okazało za 11 godzin przepracowanych ponadwymiar mam niezapłacone...no kur.... Bo brałam dzień urlopu 🫣 i wez tu człowieku się nie denerwuj, nie stresuj...🧩 9cs o brakującego puzzelka
🩸5.02
⏸️x0
✅ szczęśliwa żona
Kinia92 wrote:A widzisz
to tego ja już nie doczytałam
mi tak polecała dietetyczka
Dziewczyny, właśnie was nadrabiam, może o tym dalej już będzie, ale chyba coś jest nie tak. Jestem na 100% pewna że olimpiamed nie wysyła do alabu, aż z ciekawości zerknęłam na stronę i nie znalazłam tam takiej informacji, gdzie ja przeczytałaś?. Właśnie dlatego robi się te badania w specjalistycznych labach a nie komercyjnych, bo w tych komercyjnych zazwyczaj wszystkie wyniki są ujemne.
Ją pasożyty robiłam w allergenie, sporo dietetyczek ma kody zniżkowe do nich jak np Justyna Wachnik (kod justyna10) i z tego co widziałam to tam wychodzi najtaniej na rynku z tych właśnie specjalistycznych labolatoriow.
Mi wyszły tam pasożyty, miałam ferrytyne 9. Po leczeniu i sumplementowaniu jedynie laktoferyny wzrosło mi 30, żelazo w górnej granicy normy, jeszcze walczę o lepszy wyniki ferrytyny oczywiście.
Natomiast jak ci nie rośnie ferrytyna to faktycznie polecam gorąco sobie to sprawdzić, bo to zastanawiające. Czytałam też że przy suplementacji żelaza warto to robić co drugi dzień i wtedy jest skuteczniejsza ta suplementacja, bo organizm też broni się przed zbyt dużymi dawkami, bo żelazo w nadmiarze jest toksyczne.
Julia24 lubi tę wiadomość
-
Liliuszka_2024 wrote:No nie dość że z urlopu dzień i w dniu kiedy miałam urlop miałam mieć jedna godzinę ponadwymiar to za resztę tyg nie zapłacone mam również... no masakra... Wiec kompletnie mi się nie opłaca brać urlopu . 🫣 mam 11 godzin darmowo ....
Nie no ale to są nielegalne praktyki w ogóle, do pipu zgłosić albo co, muszą Ci zapłacić albo dać urlop za te godziny, nie ma innej opcjiWojcinka lubi tę wiadomość
33👧 37🧑 🐈🐈⬛🐈
💕2014👰♂️🤵2018
👨👩👧 02.2020 nasza mała Zuzia (12cs)
12 cs!🤞⏳️do marca
💊 naturell: folian, B12, omega-3, koenzym Q10; d3 i k2, selen
🔬08.24 - morfo, mocz, transaminaza, ferrytyna, cholesterol hdl, ldl ✅️kwas foliowy, b12☑️
🔬08.24 - usg piersi, cytologia płynna✅️
🔬11.24 - TSH, T4, anty TPO, anty TG ✅️badania 2-5dc ✅️ Wit. D3 52✅️ Badanie nasienia✅️
8dpo - prog + estradiol✅️
Cholesterol, IO, Nadwaga ❌️ -
cysterka95 wrote:Pytanie do tych doświadczonych w badaniach nasienia, a konkretnie chromatyny - jak bardzo istotna jest "niepełna kondensacja chromatyny - HDS"? Próbowałam przeszukać forum tym hasłem ale niewiele znalazłam.
% plemników z uszkodzoną strukturą wyszła w miarę - 15% więc idealnie w pierwszej granicy normy. Ale ta niepełna kondensacja jest powyżej. Jest może ktoś w stanie podpowiedzieć co to oznacza? Ten pierwszy parametr wydaje mi się bardziej istotny ale czuję się głupia czytając te wyniki 🙈
U nas było nieco wyżej niż 15 hds, koło 25. Przy 12% fragmentacji więc ładnie. Nikt się tego nie czepiał, a w necie znalazłam, że
1.Po dokładnym zapoznaniu się z literaturą dotyczącą HDS i cytometrii przepływowej oraz przeprowadzeniu szeregu badań związanych z wykrywaniem uszkodzeń DNA plemników, uważamy, że ustalenie HDS w wykrywaniu uszkodzeń DNA plemników nie ma podstaw teoretycznych ani też wsparcia medycyny opartej na faktach oraz że stosowanie HDS jako markera w wykrywaniu integralności DNA plemników jest niewłaściwe.
2.problem z niedojrzala chromatyna to taki, ze taki plemnik nie jest w stanie zaplodnic oocytu
Z tym, że mój Mąż się badał podczas stanu zapalnego i ogółem czuł się słabo więc w sumie to się ucieszyliśmy - ogółem było dobrze, a najważniejsze jest dfi.
Jakby hds było bardzo wysokie to chyba szansa na zapłodnienie spada. Za to jakby dfi byli wysokie to zapłodnienie może być ale większą jest szansa poronien bo plemnik ma uszkodzony materiał genetyczny
Stąd dla nas najważniejsze było dfipóki hds nie jest jakieś super wysokie
Dodam, że udało się w tym cyklu w którym się badał, za 1 razem po przerwie.
Mój mąż przed dwoma kreskami tuż xd był u androloga no i on się skupił na ruchliwości plemników. Miał mąż w normie i ok, ale lekarz chcial więcej tych najszybszych. Morfologie powiedział że jest ok bo zna labolatorium w którym się badaliśmy i sugerował że tam zawsze nieco niżej wychodzi, więc 4% spoko w tym przypadkuWiadomość wyedytowana przez autora: 28 listopada 2024, 19:33
cysterka95 lubi tę wiadomość
👰🏻♀️29 👨💼32
2023/2024 - odkrycie przeciwciał zespołu antyfosfolipidowego, zespołu Sjögrena, 1 kir implantacyjny
Letrox, hydroxychloroquine, acard
+ ⏸️ neoparin (+ do 18tc encorton, duphaston, utrogestan)
Wznowienie starań 09'24
1cs ⏸️ 🎉13/10 ładne przyrosty bety
6/11 - jest 💗 147/ min CRL 9,3mm
10/11 plamienia, IP, żyjemy 💪🏻
18/11 9+0, CRL 2,4 💗 178/min
5/12 11+4, CRL 5,4 💗 158/min
Prenatalne 9/12 - wszystko ok🥳🌈
3/01 - 137g Córeczki 🤗💗
21/01 - 220g mistrzyni jogi 💫🦔
II prenatalne 3.02 - 330g akrobatki 🌸
7.02 - 410g księżniczki 🥰
28.02 - 615g Córeczki ze zdrowym serduszkiem ❤️
🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀
-
Ilka96 wrote:Dziewczyny, właśnie was nadrabiam, może o tym dalej już będzie, ale chyba coś jest nie tak. Jestem na 100% pewna że olimpiamed nie wysyła do alabu, aż z ciekawości zerknęłam na stronę i nie znalazłam tam takiej informacji, gdzie ja przeczytałaś?. Właśnie dlatego robi się te badania w specjalistycznych labach a nie komercyjnych, bo w tych komercyjnych zazwyczaj wszystkie wyniki są ujemne.
Ją pasożyty robiłam w allergenie, sporo dietetyczek ma kody zniżkowe do nich jak np Justyna Wachnik (kod justyna10) i z tego co widziałam to tam wychodzi najtaniej na rynku z tych właśnie specjalistycznych labolatoriow.
Mi wyszły tam pasożyty, miałam ferrytyne 9. Po leczeniu i sumplementowaniu jedynie laktoferyny wzrosło mi 30, żelazo w górnej granicy normy, jeszcze walczę o lepszy wyniki ferrytyny oczywiście.
Natomiast jak ci nie rośnie ferrytyna to faktycznie polecam gorąco sobie to sprawdzić, bo to zastanawiające. Czytałam też że przy suplementacji żelaza warto to robić co drugi dzień i wtedy jest skuteczniejsza ta suplementacja, bo organizm też broni się przed zbyt dużymi dawkami, bo żelazo w nadmiarze jest toksyczne.
Same pasożyty zdecydowanie warto robić w specjalistycznym labie!Julia24 lubi tę wiadomość
-
Ilka96 wrote:Ok już widzę, że doszłyście że to inne badanie, choć swoją drogą jestem zdziwiona że olimpia to badanie organix zleca Alabowi 🤔
Same pasożyty zdecydowanie warto robić w specjalistycznym labie!
Tak zrobię 🤗. Już wolę więcej zapłacić i mieć pewność, że wynik jest prawidłowy...
Ale dzięki za czujność!! 😁Ilka96 lubi tę wiadomość
💃'95🕴️'90
⌛10cs naturalnie ✖️
Diagnostyka:
❌ Adenomioza rozproszona
➖ Dominacja estrogenowa
Julia24 wrote:@Valie05 to już nie wiem, przemyślę to jeszcze 🫣🫣. Nie ciszy mnie ten wydatek, a pewnie nikt mi na NFZ tego nie zrobi...
@Malami93 koniecznie odstaw zioła już po ⏸️. Jak lubisz pić różne herbatki, to warto poczytać, które zioła można w ciąży ☺️
Dzięki bardzo 🩷Start starań: 12/2023
01/2024 - 💔 ciąża biochemiczna
05/2024 - 💔 ciąża biochemiczna
06/2024 - stymulacja - lametta + Ovi ❌
07/2024 - stymulacja - lametta + Ovi ❌
08/2024 - stymulacja - lametta + Ovi ❌
09/2024 - stymulacja - lametta + Ovi ❌
10/2024 - stymulacja - lametta + Ovi ❌
11/2024 - cykl naturalny, udało się ⏸
beta 264,82 mlU/ml
Beta 686,99 mlU/ml
Beta 1856,30 mlU/ml
06.12 🎅 pęcherzyk w macicy 🩷
08.12
Tsh 1,981 ulu/ml
Beta 6018,33 🩷🥹
Ona:
HLA-C ✅KIR✅Trombofila wrodzona - Mutacje (acard150), CROSSMATCH ✅ALLO MLR - 34,1✅ TSH- 1,5 (euthyrox 50)
On:
Zdrowy💪
Suplamenatcja: B6,Jod,VitD,Cynk,koenzym q10,B12,Omega komplex, selen,folian, heparyna
-
Ala1118 wrote:Hej,
Pierwszy raz się tutaj udzielę ale czytam Was już od 2 miesięcy.
Staramy się z mężem krótko bo dwa miesiące ale mam takie pytanie które mnie dziś bardzo zastanawia. Mianowicie jestem 9 dpo. Tak myślę, licząc jeden dzień od pozytywnego testu owulacyjnego. Zrobiłam dziś rano betę i wyszła ujemna. Jednak zanim otrzymałam wyniki zrobiłam dwa testy o czułości 10, po południu i wyszły na obu bardzo blade kreski. Czy możliwe jest by beta rano o 6 była niska <2.3 a już po południu mógł wyjść cień? Czy to mało możliwe. Oczywiście rano zrobię drugi dla pewności ale zastanawia mnie czy ktoś może miał taką sytuację
Dziękuję z góry i życzę miłego wieczoru🧔 35 🧑🦱 35
👶 2022 (4cs)
4cs ➡️ 29.12.24 ⏸️ (12DPO)
🩺15.01 (6+1) jagoda CRL 4.8mm + ❤️
🩺05.02 (9+2) jeżyna CRL 2.66cm
🩺07.03 (13+4)
27.02 USG (12+3) figa CRL 5.95cm
24.02 test genetyczny (12+1) 🆗 - niskie ryzyka, płeć 💙
20.02 PAPPA+Beta (11+4) 🆗 - niskie ryzyka
01.2025 endokrynolog & cytologia🆗
11.2024 USG piersi 🆗
Niedoczynność tarczycy
-
Siasi wrote:Seriooo ale dziady!!! Też bym się wkurzyła na maxa. Jakas dziwna sprawa co mają nadgodziny do urlopu? Świnie… a jak sprawa z partnerem? Mam nadzieje że doszliście do porozumienia i się ogarnął 🙏🏻
No z godzinami serio nie wiem jutro będę gadała z dziewczyną która rozlicza. Normalnie ciśnienie podniesione na koniec dnia pracy. 🫣
Z partnerem rozmawialiśmy
On uważa, że skoro rzadko się klucimy i skoro stworzyliśmy dom mimo wszystkich tych rzeczy jakie przeszliśmy to szkoda walnąć ponad 3 i pół roku od tak... że lepiej byśmy doszli do porozumienia i kompromisów wspólnie. Wczoraj nawet było małe co nieco i przyznam szczerze,że było całkiem miło. 🫣 Ale nie nastawiam się napewno potrzebny jest czas..Darrika, Siasi lubią tę wiadomość