W listopadzie deszcz i plucha 🌧️ w sierpniu będę mieć malucha 🤰
-
WIADOMOŚĆ
-
Styśka 1998, cieszę się, że nie czekałaś z testem do 11.11, tylko dostarczasz nam tu takich dobrych wieści, poza tym przy tej grubości kreski już teraz na tej czułości testu, mogłybyśmy wzrok uszkodzić patrząc na grubaska na teście w poniedziałek😜 tym bardziej, ze (przynajmniej mój wzrok) po tych wszystkich vizirach już nie jest taki sam jak wcześniej 🤪
Gratulacje🥳Olo323, DreamBee, Styśka1998, Darrika, Nayeli, Kinia92, Kirby lubią tę wiadomość
3 synów (2015,2017,2023)👦🏼🧑🏼👶🏼
*biochem (luty 2024)
*poronienie(maj 2024)🔬syn 👼🏼trisomia 16
📌Hashimoto, niedoczynność tarczycy
🧬Pai-1 homozygota, MTHFR heterozygota -
@Kinia92, @Styśka1998 - dziewczyny, GRATULUJĘ 🥹♥️ Miło czyta się takie wieści! One dają nam wiarę i większą cierpliwość 🙌🏼 Rośnijcie zdrowo 🍀
Ja w ciągłym biegu, ale cały czas podczytuję i staram się być na bieżąco. Polecane seriale też zapisuję 🫡
Dobranoc 🌙Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 listopada, 23:41
Styśka1998, Darrika, Kinia92 lubią tę wiadomość
✨ 2 cs
Długa przerwa w staraniach…
6 👧🏼 35 👩🏽 42 👨🏼
🐈 + 🐈⬛ -
Styśka1998 wrote:
Gratulacje 🥳🥂
Kochana, czy Ty zauważyłaś jakieś objawy?Styśka1998 lubi tę wiadomość
🙋🏻♀️37
🙇🏻41
10 cs
⏸️ 19.11 (19DPO)
👩🏻⚕️ 04.12
Start Marzec '24
Biochem w 1cs i 7cs -
Styśka1998 wrote:
Piękne kreseczki 😍 Gratulacje Kochana!!! ❤Styśka1998 lubi tę wiadomość
👱♀️1986
🧔1979
Starania od 07.2023 -
Cześć dziewczyny!
Staram się Was codziennie nadrabiać, mimo tego, że nie mam za bardzo czasu się udzielać 🙈😄
Gratuluje kreseczek i trzymam kciuki! ❤️
No i tulę wszystkie za biele..
Ja zrobiłam test dwa dni temu, niestety biel… miałam robić dzisiaj, ale nie kupiłam drugiego testu, a po pracy wyjeżdżamy z mężem w góry. Dzisiaj jest mój dzień miesiączki, pewnie dostanę. Także można wpisać mi biel.
Styśka1998, Darrika lubią tę wiadomość
👱🏻♀️28
🧑🏻🦱28
👩🏼❤️💋👨🏻2015
💍2019
💒12.08.2022
Starania od: 02.2023
💊 magnez, olej z wiesiołka, wit D, omega 3, selen i cynk
18.10 ➡️ Pierwsza wizyta w Klinice Niepłodności -
Styśka1998 wrote:
Ale piękne wieści z rana! 🥰 gratulacje!!Styśka1998 lubi tę wiadomość
🙎♀️🧔♂️ 34
🧁4cs
💊 pregna, omega 3, wiesiołek, witamina D, NAC i zioła Ojca Sroki 🍵 -
Daga121222 wrote:Cześć dziewczyny!
Staram się Was codziennie nadrabiać, mimo tego, że nie mam za bardzo czasu się udzielać 🙈😄
Gratuluje kreseczek i trzymam kciuki! ❤️
No i tulę wszystkie za biele..
Ja zrobiłam test dwa dni temu, niestety biel… miałam robić dzisiaj, ale nie kupiłam drugiego testu, a po pracy wyjeżdżamy z mężem w góry. Dzisiaj jest mój dzień miesiączki, pewnie dostanę. Także można wpisać mi biel.
Przytulam 🫂🫂🫂👱♀️1986
🧔1979
Starania od 07.2023 -
3erin wrote:Gratulacje 🥳🥂
Kochana, czy Ty zauważyłaś jakieś objawy?
Jedyne jakie objawy odczuwałam to taki od tygodnia rozdzierający ból w podbrzuszu, raz z jednej a raz z drugiej strony 😊 Dodatkowo powiększyły mi się piersi i stały się bardziej tkliwe...Nigdy przed okresem takich objawów nie miałam, jedynie lekki ból w podbrzuszu ale to takie dwa dni przed okresem 😊 Teraz dodatkowo jeszcze odczuwam ale to od wczoraj dopiero, pobolewają mnie lędźwia 🤭3erin, Kinia92, Mała.mi 93, Olo323 lubią tę wiadomość
-
Styśka1998 wrote:
Gratulacje 🤩Styśka1998 lubi tę wiadomość
👧 2021 (16 cs)
starania o rodzeństwo od 02.2024 -
Kinia, Staśka- szczere gratulacje ! Spokojnej ciąży ❤️
Wczoraj mało podczytywałam Was bo miałam jakieś pasmo niepowodzeń. Zaczęło się rano od bieli na teście, później odwożąc młodą do przedszkola facet wyprzedzał na trzeciego i naprawdę było o krok od czołówki- dojechałam do roboty całą roztrzęsiona. A po południu mąż mi powiedział że jego kuzyn z żoną i córką którzy przyjeżdżają do nas na weekend spodziewają się dziecka- i wiecie takie mnie emocje zalały, w sumie pierwszy raz tak dotkliwie to odczułam może dlatego że w weekend ma być małpa.
Mój mąż szykuje się do badania nasienia, a z racji tego że do dużego miasta w którym je wykona mamy ok 100 km to pomyslalam że może odbylibyśmy wizytę taką pierwszorazową w klinice- może jakoś inaczej spojrzy na badania które mam, coś zaproponuje. I mam pytanie, czy oni tam wymagają by zrobić wyniki u nich ? Czy jak sobie zrobię AMH w labie u siebie i powtórzę hormony w 2- 3 dc j pójdę na wizytę w 5 dc to uznają to ? Bo mam możliwość zrobienia wyników u siebie w pracy, w szpitalu po naprawdę dobrych cenach, a u nich pojedynczy hormon to 50 zł..Styśka1998, Kinia92 lubią tę wiadomość
Lena- 10.2020❤️
Starania o rodzeństwo- od 02.2024
VR2- hetero
MTHFR--hetero
PAI-homo
LH:FSH: 0.98 -
Tulę za biele z rana 🫂🫂🫂 trzymam kciuki dziewczyny za rosnące bety teraz i kolejne testujące na dniach 🤞
Annsze ja w prawdzie nie mam doświadczenia z klinikami, ale tak na logikę jakbym pomyślała sobie to noe powinni się czepiać badań z innych miejsc tylko je normalnie analizować 🤔 zwłaszcza, że no te badania są drogie, tego się w kółko robi dużo, do tego suple, wizyty itd to wiadomo, że na ile się da człowiek chce to po kosztach zrobić3erin, Kinia92 lubią tę wiadomość
33👧 37🧑 🐈🐈⬛🐈
💕2014👰♂️🤵2018
👨👩👧 02.2020 nasza mała Zuzia (12cs)
9 cs!🤞⏳️do kwietnia
💊 naturell: folian, B12, omega-3, koenzym Q10; d3 i k2, selen, chrom complex
🔬08.24 - morfo, mocz, transaminaza, ferrytyna(55,94), glukoza, cholesterol hdl, ldl ✅️kwas foliowy(15,96), b12(393) ☑️ cholesterol całkowity❌️
🔬08.24 - usg piersi✅️cytologia płynna✅️
🔬11.24 - TSH 2,09❌️ T4 1,06✅️anty TPO, anty TG ✅️ badania 2-5dc ✅️ Wit. D3 52✅️ Badanie nasienia✅️
Glukoza + insulina homa ir❌️ IO
Nadwaga - dieta i ruch (do tej pory -6 kg)
27.11 endo konsultacja ➡️dieta, dieta, dieta za 3 mc kontrola glukoza, insulina, tsh
🔜03.12 prog + estradiol 8 dpo
🔜04.12 wizyta u gina -
Styśka1998 wrote:Jedyne jakie objawy odczuwałam to taki od tygodnia rozdzierający ból w podbrzuszu, raz z jednej a raz z drugiej strony 😊 Dodatkowo powiększyły mi się piersi i stały się bardziej tkliwe...Nigdy przed okresem takich objawów nie miałam, jedynie lekki ból w podbrzuszu ale to takie dwa dni przed okresem 😊 Teraz dodatkowo jeszcze odczuwam ale to od wczoraj dopiero, pobolewają mnie lędźwia 🤭
Dzięki, czyli takie które ja mam co miesiąc 🤣
W którym DPO testowałaś? 🤗
Styśka1998, Ilka96 lubią tę wiadomość
🙋🏻♀️37
🙇🏻41
10 cs
⏸️ 19.11 (19DPO)
👩🏻⚕️ 04.12
Start Marzec '24
Biochem w 1cs i 7cs -
3erin wrote:Dzięki, czyli takie które ja mam co miesiąc 🤣
W którym DPO testowałaś? 🤗
Testowałam w 15 DPO 😊Kinia92, 3erin, Slava lubią tę wiadomość
-
Może to jest znak, że warto czekać z testowaniem a nie cisnąć od 8 dpo🤭🤣 ja dzisiaj 12 dpo, kusi, ale silniejsze od pokusy jest lenistwo, żeby jechać po test, bo mi się nie chce haha
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 listopada, 07:44
Styśka1998, almost.there, Loraa, hakorośl, Kinia92, karczoch321, 3erin, Kirby, DreamBee, Olo323, Ilka96, Chantelle lubią tę wiadomość
33👧 37🧑 🐈🐈⬛🐈
💕2014👰♂️🤵2018
👨👩👧 02.2020 nasza mała Zuzia (12cs)
9 cs!🤞⏳️do kwietnia
💊 naturell: folian, B12, omega-3, koenzym Q10; d3 i k2, selen, chrom complex
🔬08.24 - morfo, mocz, transaminaza, ferrytyna(55,94), glukoza, cholesterol hdl, ldl ✅️kwas foliowy(15,96), b12(393) ☑️ cholesterol całkowity❌️
🔬08.24 - usg piersi✅️cytologia płynna✅️
🔬11.24 - TSH 2,09❌️ T4 1,06✅️anty TPO, anty TG ✅️ badania 2-5dc ✅️ Wit. D3 52✅️ Badanie nasienia✅️
Glukoza + insulina homa ir❌️ IO
Nadwaga - dieta i ruch (do tej pory -6 kg)
27.11 endo konsultacja ➡️dieta, dieta, dieta za 3 mc kontrola glukoza, insulina, tsh
🔜03.12 prog + estradiol 8 dpo
🔜04.12 wizyta u gina -
Styśka1998 gratulacje wyczułaś chyba bo pisałaś ostatnio o tych objawach i też pomyślałam, że tu się musi udać 😄
Pięknych przyrostów🥰
Annsze przytulam za biel🫂 współczuję tego zdarzenia drogowego, mnie też takie rzeczy mocno stresują. Najważniejsze, że nic się nie stało ❤️Styśka1998 lubi tę wiadomość
👩🏻34 👨🏼🦱41 🐱
9 cs
10.2024 biochem 💔
HSG 👍 -
Darrika wrote:Może to jest znak, że warto czekać z testowaniem a nie cisnąć od 8 dpo🤭🤣 ja dzisiaj 12 dpo, kusi, ale silniejsze od pokusy jest lenistwo, żeby jechać po test, bo mi się nie chce haha
No ja ciebie na cierpliwosc podziwiam😅 Ale chyba dobra metode obralas ze nie masz testu w domu.
Ja czekam na 🐒 i zastanawiam sie czy nie isc do dm albo roska po wiesiolka. Przy pierwszym staraniu bralam juz pod
koniec staran. Do tego nie wiem czy nie kupic innych testow owulacyjnych, bo dwa miesiace uzywam i nie udalo mi sie piku wylapac. Przy pierwszych staraniach mialam praktycznie co miesiac wylapane.
Ach i zapomnialam dodac, gratki za dwie kreski dziewczyny.Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 listopada, 07:51
Styśka1998, Darrika lubią tę wiadomość
-
Hej wszystkim z rana,
Mocno przytulam za biele 🫂 i jeszcze raz gratuluję dwóch kreseczek ❤️
Ja dziś ostatni dzień małpy i od jutra wyłapuje owulację, która powinna przyjść w środę.
Wychodzi na to że owulke mam w 10 dc, nie jest to niepokojące, że mam zbyt krótką fazę folikularną?
Styśka1998, Kinia92 lubią tę wiadomość