W listopadzie deszcz i plucha 🌧️ w sierpniu będę mieć malucha 🤰
-
WIADOMOŚĆ
-
Jednak nie wytrzymałam, przyjaciółka namówiła mnie na testowanie. Jest bladzioszek ale podchodzę do tego chłodno, nie mówię jeszcze nic mężowi, jutro powtórzę test, zobaczymy co będzie 🙈
https://ibb.co/kmpz2QG3erin, Jasmin1517, Katarena, Darrika, Lena23, almost.there, Loraa, Ilka96, Mała.mi 93, Migotka96, DreamBee, Styśka1998, onalola, Aurora13, Slava, Olisska, Belia, malkaro, Pacynka, Pokahontaz26, Nadziejka26, Finch11, karczoch321, Olalexa, cysterka95, AnitaK, kitka_, Jabłkowesny, Kinia92, Karolove, Olo323, Chantelle lubią tę wiadomość
-
Belia wrote:Dziewczyny tak sobie leżę i analizuje 😅 pisałam wam, że mam mocne bóle jajnika i generalnie myślałam że mam to przez mikroporonienie albo w wyniku cb zrobiła się torbiel i już miałam się zapisywać do giną z powrotem ale teraz tak sobie patrzę na moje wykresy i w zeszłym miesiącu też przed owu miałam kilka dni bóle jajnika a nie tak jak miałam klasycznie tylko jeden dzień. No a kiedyś też czytałam taki wątek na forum odnośnie Ziół Sorki i tam dziewczyny miały podobne obserwacje, że jajniki zaczynają pracować wcześniej i że tworzy się więcej pęcherzyków, że czują ciągnięcie itp. Czy macie podobne obserwacje po tych ziołach?👩🦳 33 l. 🧔♂️ 35 l.
👶 2 l.
Starania o rodzeństwo od 01.2024
Suple:
Fertistim, zioła ojca Sroki, olej z wiesiołka, olej z czarnuszki, siemie lniane -
Patrycja_Pati wrote:Jednak nie wytrzymałam, przyjaciółka namówiła mnie na testowanie. Jest bladzioszek ale podchodzę do tego chłodno, nie mówię jeszcze nic mężowi, jutro powtórzę test, zobaczymy co będzie 🙈
https://ibb.co/kmpz2QG👩🦳 33 l. 🧔♂️ 35 l.
👶 2 l.
Suple:
Fertistim, zioła ojca Sroki, olej z wiesiołka, olej z czarnuszki, siemie lniane -
Patrycja_Pati wrote:Jednak nie wytrzymałam, przyjaciółka namówiła mnie na testowanie. Jest bladzioszek ale podchodzę do tego chłodno, nie mówię jeszcze nic mężowi, jutro powtórzę test, zobaczymy co będzie 🙈
https://ibb.co/kmpz2QG
Nooo cudo ❤️ ale nie aż taki bladzioch, ładnie wybarwiona wyraźna krecha, trzymam kciuki za jutro 🤞😁Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 listopada, 12:07
33👧 37🧑 🐈🐈⬛🐈
💕2014👰♂️🤵2018
👨👩👧 02.2020 nasza mała Zuzia (12cs)
9 cs!🤞⏳️do kwietnia
💊 naturell: folian, B12, omega-3, koenzym Q10; d3 i k2, selen, chrom complex
🔬08.24 - morfo, mocz, transaminaza, ferrytyna(55,94), glukoza, cholesterol hdl, ldl ✅️kwas foliowy(15,96), b12(393) ☑️ cholesterol całkowity❌️
🔬08.24 - usg piersi✅️cytologia płynna✅️
🔬11.24 - TSH 2,09❌️ T4 1,06✅️anty TPO, anty TG ✅️ badania 2-5dc ✅️ Wit. D3 52✅️ Badanie nasienia✅️
Glukoza + insulina homa ir❌️ IO
Nadwaga - dieta i ruch (do tej pory -6 kg)
27.11 endo konsultacja ➡️dieta, dieta, dieta za 3 mc kontrola glukoza, insulina, tsh
🔜03.12 prog + estradiol 8 dpo
🔜04.12 wizyta u gina -
Ja tam pokusze się o gratulacje ❤️ -
Jeśli się jutro potwierdzi to napiszę Wam co w tym cyklu zrobiłam a czego nie robiłam wcześniej a być może miało to wpływ na zapłodnienie
Ilka96, Darrika, Gradiola, onalola, dailydamn, Finch11, karczoch321, Kirby, Kinia92, Olo323, Chantelle lubią tę wiadomość
-
Który to wasz cykl starań?Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 listopada, 12:15
-
Super, gratulacje 🥳💚 -
Jasmin1517 wrote:Ja pije zioła od połowy zeszłego cyklu i teraz 5dc i jajniki już świrują 🤪 Miła odmiana, bo w zeszłym cyklu chyba zrobiły sobie wolne 🙈
-
Loraa wrote:Jest krecha! Gratulacje ❤️
Który to wasz cykl starań
Z piąty albo szósty ale pierwsze były takie na spokojnie czyli serduszkowanie bez zabezpieczenia, dopiero później takie już na poważnie z aplikacjami,oberwacjami ze stresem że pewnie jest coś jest nie takWiadomość wyedytowana przez autora: 11 listopada, 12:16
-
Też chce takie bladzioszka 🩷 trzymam kciuki za jutro 🩷Gradiola, Ilka96, Olo323 lubią tę wiadomość
Start starań: 12/2023
01/2024 - 💔 ciąża biochemiczna
05/2024 - 💔 ciąża biochemiczna
06/2024 - stymulacja - lametta + Ovi ❌
07/2024 - stymulacja - lametta + Ovi ❌
08/2024 - stymulacja - lametta + Ovi ❌
09/2024 - stymulacja - lametta + Ovi ❌
10/2024 - stymulacja - lametta + Ovi ❌
11/2024 - cykl naturalny ❓❓❓
Ona:
HLA-C ✅KIR✅Trombofila wrodzona - Mutacje (acard150), CROSSMATCH ✅ALLO MLR - 34,1✅ TSH- 1,5 (euthyrox 50)
On:
Zdrowy💪
Suplamenatcja: B6,Jod,VitD,Cynk,koenzym q10,B12,Omega komplex, selen,folian,zioła Ojca Sroki -
Pięknie ❤️ Gratulacje ❤️ Niech się nam zieleni -
Witajcie kochane.
Dawno się nie udzielałam, ale jestem dość na bieżąco, bo zaglądam regularnie. Spowodowane jest to tym, że w tym miesiącu udało mi się mocno wyluzować, nie szukać objawów, nie nakręcać się. Pomogło składanie klocków i book nooków. 🙈 aktualnie jestem 6 DPO i jedyne co zauważyłam, bo ciężko to przeoczyć to niesamowicie duża ilość śluzu, która powoduje juz trochę dyskomfort. No i oczywiście dzisiejszy sen o 2 kreseczkach. Mąż w tym śnie namówił mnie do testu i mówi na początku ze mu przykro, ale nic nie widać. Daje mi je a ja widzę dwa piękne różowe bladziochy. Nie mogę uwierzyć i ciągle powtarzam " muszę jechać po pinka" i nie umiem znaleźć auta 🤣 kompletnie się nie nastawiam.
Gratuluję nowych kreseczek, codziennie zaglądam, żeby uśmiechnąć się do komputera na wieść o sukcesie kolejnej z Was. 🥰Belia, malkaro, Loraa, almost.there, Darrika, Ilka96, Kirby, Kinia92, Olo323, Chantelle lubią tę wiadomość
👩30l.
🧔30l.
starania od 05.2023
08.2023 👼
feel, heal, and know you're not alone. -
Aurora13 wrote:Witajcie kochane.
Dawno się nie udzielałam, ale jestem dość na bieżąco, bo zaglądam regularnie. Spowodowane jest to tym, że w tym miesiącu udało mi się mocno wyluzować, nie szukać objawów, nie nakręcać się. Pomogło składanie klocków i book nooków. 🙈 aktualnie jestem 6 DPO i jedyne co zauważyłam, bo ciężko to przeoczyć to niesamowicie duża ilość śluzu, która powoduje juz trochę dyskomfort. No i oczywiście dzisiejszy sen o 2 kreseczkach. Mąż w tym śnie namówił mnie do testu i mówi na początku ze mu przykro, ale nic nie widać. Daje mi je a ja widzę dwa piękne różowe bladziochy. Nie mogę uwierzyć i ciągle powtarzam " muszę jechać po pinka" i nie umiem znaleźć auta 🤣 kompletnie się nie nastawiam.
Gratuluję nowych kreseczek, codziennie zaglądam, żeby uśmiechnąć się do komputera na wieść o sukcesie kolejnej z Was. 🥰
A wiesz że ja dziś też miałam same sny o ciążach, testach i śniła mi się moja przyjaciółka z brzuszkiem która ma termin na luty ☺️ dlatego też nie wytrzymałam i ten test robiłam dziś -
Loraa wrote:Ja czuję teraz kłucie w lewym jajniku przed owulką. Ostnio miałam według kłucia owulację z prawego jajnika. Oby ten był lepszy i miał lepsze pęcherzyki 🙏
Darrika lubi tę wiadomość
👩🦳 33 l. 🧔♂️ 35 l.
👶 2 l.
Suple:
Belia wrote:Dziewczyny tak sobie leżę i analizuje 😅 pisałam wam, że mam mocne bóle jajnika i generalnie myślałam że mam to przez mikroporonienie albo w wyniku cb zrobiła się torbiel i już miałam się zapisywać do giną z powrotem ale teraz tak sobie patrzę na moje wykresy i w zeszłym miesiącu też przed owu miałam kilka dni bóle jajnika a nie tak jak miałam klasycznie tylko jeden dzień. No a kiedyś też czytałam taki wątek na forum odnośnie Ziół Sorki i tam dziewczyny miały podobne obserwacje, że jajniki zaczynają pracować wcześniej i że tworzy się więcej pęcherzyków, że czują ciągnięcie itp. Czy macie podobne obserwacje po tych ziołach?27 i 29 lat
Podejrzenie PCOS (wcześniej długie i nieregularne cykle 35-50 dni)
starania "na luzie" od 07/2024
z pomocą medyczną od 10/2024
10/24 Ovitrelle + progesteron besins 200 ❌
11/24 Aromek+ Ovitrelle+progesteron besins ❌
12/24 Aromek+Ovitrelle
27.11 🩸
WYNIKI:
-witamina B12 479 pg/ml
-kwas foliowy 12.70 ng/ml
-TSH 1.82
-witamina D 65,8 ng/ml
-AMH 4.99 ng/ml
-insulina 7.7
-glukoza 80
-SHGB 82.60
-badania na toxoplasme/ wzw typu C/ wirus różyczki/ cytomegalowirus ✔️
- wyniki nasienia partnera dobre
🔴Ureaplasma w trakcie leczenia -
https://ibb.co/kmpz2QG27 i 29 lat
12/24 Aromek+Ovitrelle
27.11 🩸
WYNIKI:
-witamina B12 479 pg/ml
-TSH 1.82
-witamina D 65,8 ng/ml
-AMH 4.99 ng/ml
-insulina 7.7
-glukoza 80
-SHGB 82.60
Ja dziewczyny od wczoraj na Ovitrelle, jutro lecę na monitoring i potwierdzenie czy była owulacja bo narazie od początku starań ani razu nie była potwierdzona 😓
Teraz dopiero był pierwszy cały cykl stymulowany i monitorowany więc bardzo liczę na to, że tym razem uda nam się potwierdzić owulację 🥹🤞🏻almost.there, Darrika, Kinia92, Olo323, Chantelle lubią tę wiadomość
27 i 29 lat
12/24 Aromek+Ovitrelle
27.11 🩸
WYNIKI:
-witamina B12 479 pg/ml
-TSH 1.82
-witamina D 65,8 ng/ml
-AMH 4.99 ng/ml
-insulina 7.7
-glukoza 80
-SHGB 82.60
Finch11 wrote:Ja dziewczyny od wczoraj na Ovitrelle, jutro lecę na monitoring i potwierdzenie czy była owulacja bo narazie od początku starań ani razu nie była potwierdzona 😓
Teraz dopiero był pierwszy cały cykl stymulowany i monitorowany więc bardzo liczę na to, że tym razem uda nam się potwierdzić owulację 🥹🤞🏻
Daj nam znać od razu jutro jak tam po monitoringu, trzymam mocno kciuki za piękne pęcherzyki 🤞🏼Finch11 lubi tę wiadomość