W listopadzie lecą liście i dwie kreski na teście:)
-
WIADOMOŚĆ
-
Skrzydlata wrote:Bella88 - super gratuluję! W 7dpo taka beta... A może bliźniaki? 😁
-
Biedronka89 wrote:Dziękuję.
Jakoś się nie nastawiam i nie liczę na nic . Kupiłam inny test i zobaczę.
Za to ja za Ciebie trzymam kciuki żeby w końcu było owocnie
Wspieram się właśnie lampka wina 😎♂️r. 81 - aspermia / brak możliwości oddania nasienia do badania
♀️r. 91 - owulacje potwierdzone monitoringami / podstawowe badania w normie
Starania od 08.2018 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witajcie w listopadowym wątku, oby był szczęśliwy dla wielu z nas 😉 ja już po owu, dziś 6 dzień po. Póki co temperatura ładnie rośnie, ale to jeszcze żaden wyznacznik. Obawiam się jednak, że po zmniejszeniu dawki bromergonu znów skoczyła mi prolaktyna bo piersi zaczęły boleć zaraz po owy. A w zeszłym miesiącu, gdy miała bardzo niską prolaktynę nie bolały wcale... Staram się mimo wszystko pozytywnie nastawić na ten cykl. Jutro robię znów badania tsh, ft3 i fr4 a po południu wizyta u endo. Ciekawe czy coś konkretnego się dowiem. Trzymam kciuki za wszystkie testowania 😉
Kitka_87 lubi tę wiadomość
-
bella88 wrote:Dziewczyny chyba się udało 😁
Miałam zrobić dziś progesteron. Ale zrobiłam od razu też betę. Wyszło mi 139 😁 nie wierzę normalnie 😁 udało się 😁 oby było wszystko dobrze ❤️
Ale wczoraj robiłam test ciążowy i wiecie że mi nic nie wyszło? Nawet cienia cienia nie było. To mój 20dc i 7dpobella88 lubi tę wiadomość
04.01.2020 💔
14.03.20 1 IUI 😔
06.05 IUI 😔
29.03.21 usunięcie żylaków powrózka u M.
Biegnij przed siebie, uciekaj, zanim złapie Cię czas.Pewnie przed siebie idź nim zmęczenie da o sobie znać.Świat dla nikogo się nie zatrzyma,Zdradzi Cię nie raz.Biegnij przed siebie, kierunek trzymaj z wiatrem lub pod wiatr. -
nick nieaktualny
-
Z jednej strony to troche was nie rozumiem wiecie ze ten test juz tyle razy pokazal druga kreske falszywie a nadal go kupujecie przeciez w rossmannie dpstepnych testow jest kilka rodzaji. W tym choc by pink strumieniowy tez o niskiej czulosci
Olga856 lubi tę wiadomość
-
Hejka. Ja dzisiaj zrobiłam kolejne 2 testy innej firmy i nadal wychodzi jedna kreska. Wczoraj beta 139. Ciekawe.... Jadę zaraz betę powtórzyć
-
nick nieaktualnySzpilkka wrote:Z jednej strony to troche was nie rozumiem wiecie ze ten test juz tyle razy pokazal druga kreske falszywie a nadal go kupujecie przeciez w rossmannie dpstepnych testow jest kilka rodzaji. W tym choc by pink strumieniowy tez o niskiej czulosci
Przyznaję kupiłam go w swojej głupocie ale nigdy więcej:) -
bella88 wrote:Hejka. Ja dzisiaj zrobiłam kolejne 2 testy innej firmy i nadal wychodzi jedna kreska. Wczoraj beta 139. Ciekawe.... Jadę zaraz betę powtórzyć
Miejmy nadzieję, że to nie był żaden błąd w laboratorium.. kurczę.. u mnie przy becie 8 byl bladzioch, a przy becie 49 już byla ciemniejsza.. dziwna sprawa na maksa.. A testy jakiej firmy? Robiłaś 2 różnych firm? -
nick nieaktualnyZajsonek wrote:Miejmy nadzieję, że to nie był żaden błąd w laboratorium.. kurczę.. u mnie przy becie 8 byl bladzioch, a przy becie 49 już byla ciemniejsza.. dziwna sprawa na maksa.. A testy jakiej firmy? Robiłaś 2 różnych firm?
A nawet w laboratorium błędy bywają moja koleżanka np poszła w piątek ba betę bo test jej wyszedł pozytyw a tu zonk beta ujemna. Potem w sobotę byłyśmy na weselu i było ostro a w poniedziałek kobieta dzwoni że pomyliły wyniki i beta 51 -
bella88 wrote:Hejka. Ja dzisiaj zrobiłam kolejne 2 testy innej firmy i nadal wychodzi jedna kreska. Wczoraj beta 139. Ciekawe.... Jadę zaraz betę powtórzyć15.04.2016 synek Filipek ❤️
12.01.2018 Aniołek [*] 8 tc (cp) laparotomia, usunięty lewy jajowód
31.03.2019 Bliźniaki [*][*] 12 tc poronienie zatrzymane
Ja: 33 lata
kwas foliowy, wit. D3, jod, kwasy DHA, magnez
TSH 0,596
Prolaktyna 8,6
Testosteron 0,39
On: 33 lata
Cynk, selen, kwas foliowy, wit. D3
Nie jesteś wybrakowana. Nie zrobiłaś niczego złego. Jesteś silna, jesteś odważna i zawsze pozostaje nadzieja. – Ashley Williams -
Zajsonek wrote:Miejmy nadzieję, że to nie był żaden błąd w laboratorium.. kurczę.. u mnie przy becie 8 byl bladzioch, a przy becie 49 już byla ciemniejsza.. dziwna sprawa na maksa.. A testy jakiej firmy? Robiłaś 2 różnych firm?
Mocz napewno nie był rozcieczony bo dzisiaj robiłam z pierwszego porannego. -
bella88 wrote:Hejka. Ja dzisiaj zrobiłam kolejne 2 testy innej firmy i nadal wychodzi jedna kreska. Wczoraj beta 139. Ciekawe.... Jadę zaraz betę powtórzyć
bella88 lubi tę wiadomość