W listopadzie lecą liście i dwie kreski na teście:)
-
WIADOMOŚĆ
-
StarającaSię wrote:Mnie facelle nigdy nie oszukał.jak nie byłam w ciąży to zawsze jedna kreska.jak zaszłam to 10dpo wyszedł bladzioch o 10.po południu to samo.testy mniej czułe na drugi dzień i 3 dni potem nic nie pokazywały.przy becie 47 na facelle mocniejsza kreska.potem jak beta spadła do 23 to już wiedziałam dlaczego mi tamte testy nie wychodziły.
Bella czekamy na pozytywne wieści.Mama Aniołków:
27.01.2018[*]💔
23.11.2019 [*] 💔
01.07.2021 [*] 💔
05.04.2024 - II ♥️
11.04.2024- beta 769
13.04.2024- beta 1772
15.04.2024- beta 3671
20.04.2024- 1 wizyta-pęcherzyk ciążowy 14 mm z pęcherzykiem żółtkowym 3mm
25.04.2024- mamy ♥️ i 2 mm dzidziusia 🥹
24.05- 2,9 cm dzidziusia , 164/min ♥️
29.05-4,2 cm dzidziusia , 176/min ♥️
03.06-NIFTY - NISKIE RYZYKA
12.06-PRENATALNE-6,5 cm zdrowego dzidziusia ♥️
20.06- 91 g szczęścia pod sercem ♥️
14.07- GENDER REAVEL PARTY 🩷🩵🎉
18.07 - VII USG ⏳
06.08 - POŁÓWKOWE
-
Biedronka masakra... Ja do tej pory kupowałam i Pink testy i facelle ale zawsze widziałam biel. Gdyby zobaczyła cień to nie wyobrażam sobie rozczarowania.
Reszte rozczarowań znoszę dzielnie.
Wvczoraj i dzisiaj rano ponownie brak wytrysku u mojego więc listopad mogę spisać na straty.
Siedzę dzisiaj w robocie do oporu więc jak przyjadę do domu to na pewno nie będę robić kolejnego podejścia.
Nie jestem zła, nie jestem rozczarowana ale mam takie dziwne emocje w sobie... Chodzą mi po głowie myśli, że naturalnie nie zajde na pewno.
♂️r. 81 - aspermia / brak możliwości oddania nasienia do badania
♀️r. 91 - owulacje potwierdzone monitoringami / podstawowe badania w normie
Starania od 08.2018 -
szona wrote:W konteście ciazy biochemicznej - moja, stracona w 5 tyg. skłoniła mnie do badań. Wyszła ureaplasma, a później tez PAI hetero. Mój biochem wiec mógł mieć podłoże nie do końca fizjologiczne. I z tego względu czasami dobrze go wyłapać, żeby trochę poszerzyć diagnostykę.
-
Bella czekamy na wieści , ściskam kciuki!1. 9 cykli starań
2. Poronienie w 12 tc
3. 1cs po poronieniu- córeczka, w 2018
4. Od maja 2019 starania o drugie dziecko
5. m. Oligoasthenoteratozoospermia , morfologia 0%
6. 02.2020 cb
7. 03.03.2020 II , 4.03.2020 bhcg 30.09 U/l, 06.03 bhcg 120, 9.03 bhcg 500,
8.13.03 USG pęcherzyk ciążowy na razie bez zarodka -
nick nieaktualny
-
Ja od dziś zaczynam wspomagać się Niepokalankiem, bo w koncu go dorwalam w zielarskim (ostatnia sztuka 😂 jakby na mnie czekal). Ciekawa jestem czy zobaczę jakiekolwiek zmiany po stosowaniu. Nie obraze się jak mi o pare dni wydluzy moje krótkie cykle.
-
nick nieaktualnydoomi03 wrote:Ja od dziś zaczynam wspomagać się Niepokalankiem, bo w koncu go dorwalam w zielarskim (ostatnia sztuka 😂 jakby na mnie czekal). Ciekawa jestem czy zobaczę jakiekolwiek zmiany po stosowaniu. Nie obraze się jak mi o pare dni wydluzy moje krótkie cykle.
Doomi, a niepokoją Cię Twoje-Nasze 😁 cykle 23-25 dni? Mi się wydają w porządku ☺️Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 października 2019, 22:04
-
Camarilla wrote:Biedronka masakra... Ja do tej pory kupowałam i Pink testy i facelle ale zawsze widziałam biel. Gdyby zobaczyła cień to nie wyobrażam sobie rozczarowania.
Reszte rozczarowań znoszę dzielnie.
Wvczoraj i dzisiaj rano ponownie brak wytrysku u mojego więc listopad mogę spisać na straty.
Siedzę dzisiaj w robocie do oporu więc jak przyjadę do domu to na pewno nie będę robić kolejnego podejścia.
Nie jestem zła, nie jestem rozczarowana ale mam takie dziwne emocje w sobie... Chodzą mi po głowie myśli, że naturalnie nie zajde na pewno.Mutacja genu m1ap u męża
Biopsja mtese 09.2021(3 słomki)
14.10.22 punkcja
7 komórek 7 plemników ♥️
15.10 3 komórki zapłodnione
19.10 transfer (odwołany, zarodki zatrzymały się 18.10)
04.2024 inseminacja nasieniem dawcy -
nick nieaktualny
-
Zajsonek wrote:Bella jak tam?
-
bella88 wrote:Nie mam jeszcze wyników bety. Nie wiem czemu diagnostyka ostatnio tak wolno pracuje. Zawsze miałam wynik tego samego dnia i to po 14. Pewnie będzie dopiero jutro 😕 cały czas odzwiezam ale teraz to już chyba nie pracują w laboratorium.
A diagnostykę masz w szpitalu?
Bo ja tak mialam kilka razy ze czekałam na wyniki i nie było, wkurzylam się zadzwoniłam do nich i się okazalo ze wyniki już dawno są, ale Pani nie wrzucila na stronę, podczas trwania rozmowy to załatwiła. A dzwoniłam o 22 😂
Jak masz możliwość to zadzwoń i powiedz że musisz mieć dzisiaj wynik, bo musisz jeszcze dziś skonsultować z lekarzem 😂 Ja tak zawsze mówię i wyniki są w ciągu minuty 😂 -
Kitka_87 wrote:Doomi, a niepokoją Cię Twoje-Nasze 😁 cykle 22-25 dni? Mi się wydają w porządku ☺️
Niby ok, chociaż mam takie poczucie ze moze jakby się odrobinę wydluzyla faza lutealna to zarodek mialby wiecej czasu zeby sie zagniezdzic porządnie. Sama nie wiem. U mnie częściej blizej tych 23/24 dni sa cykle... Moj najkrótszy trwal 22 (najdłuższy 26 ale nie pamiętam kiedy to bylo raczej bardziej na początku roku albo jeszcze w tamtym xD)...
Bynajmniej niepokolanek powinien miec ogolnie dobry wpływ na hormony (prolaktyne i proga zwłaszcza) więc zaszkodzić nie zaszkodzi, a może tylko wspomóc tak myślę, dlatego stwierdziłam ze co mi szkodzi spróbować -
Zajsonek wrote:A diagnostykę masz w szpitalu?
Bo ja tak mialam kilka razy ze czekałam na wyniki i nie było, wkurzylam się zadzwoniłam do nich i się okazalo ze wyniki już dawno są, ale Pani nie wrzucila na stronę, podczas trwania rozmowy to załatwiła. A dzwoniłam o 22 😂
Jak masz możliwość to zadzwoń i powiedz że musisz mieć dzisiaj wynik, bo musisz jeszcze dziś skonsultować z lekarzem 😂 Ja tak zawsze mówię i wyniki są w ciągu minuty 😂Zajsonek lubi tę wiadomość
-
bella88 wrote:Byłam w szpitalu ale było za dużo ludzi więc pojechałam do Punktu Pobrań 😕 no nic... Czekam. Pracuje do 24 więc może jeszcze dziś zobaczę bo już się nie mogę doczekać 😋
Kochana ja tez jeżdżę do punktu pobrań, ale te wszystkie próbki trafiają na szpital i zawsze tam dzwonię jak jeszcze wyników nie ma, może spróbuj a nóż się uda 😊bella88 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny😘 troszkę was tu podczytuje i trzymam kciuki za wszystkie testujące.
Domki i Kitka ja też mam takie krótkie cykle, zazwyczaj 23-24 w porywach do 25 ale to niezbyt często. Dzisiaj mój 24dc, ale @ jeszcze nie ma. Brzuch jedynie pobolewa.. ale u mnie to nie liczę że coś będzie bo morfologia męża 0% i dopiero zaczęliśmy leczenie więc czekam cierpliwie.
Bella trzymam kciuki ♥️♥️bella88 lubi tę wiadomość