W listopadzie lecą liście i dwie kreski na teście:)
-
WIADOMOŚĆ
-
Migotka wrote:Niestety i ja dopisuje się do testowania w listopadzie choć okresu Jeszce brak .
10 dpo beta negatywna
12 dpo test supeczuly negatywny
Już nie mam złudzeń4x córka😁❤️🤪
-
Migotka wrote:Teraz 2 cykl.
Ale generalnie jestem po czterech promieniach
Z 5 ciazy mam córkę
I teraz walczę o drugieWiadomość wyedytowana przez autora: 21 października 2019, 12:22
-
Angie1985 wrote:Migotka na kiedy mam Cię dopisać? Będzie dobrze uda się. A tak sobie myślę mam nadzieję że cię nie urażę ani żadnej innej dziewczynki że lepiej dostać okres niż potem zmagać się z taką stratą.
Tylko że czułam się strasznie ciążowy i dlatego mi smutno że się nie udało
Jednak psychika robi swoje
Ja na szczęście straty miałam bardzo wcześnie. Nigdy nie było serduszka.
Okazało się że miałam hiperprolaktynemie i od tego to wszystko.
Teraz prolaktyns w normie więc mam nadzieję że niedługo się uda -
Cześć, proszę o wpisanie na 20. Co prawda robię sobie odpoczynek i nie będę prowadziła obserwacji ale jeśli plamieniewcześniej się nie pojawi to zatestuję w terminie @
kic83 lubi tę wiadomość
Starania o drugie dziecko - 33cs/18cs po cb
16.09 beta 103
18.09 beta 238
22.09 beta 1361 -
Turkusowa90 wrote:Ja też muszę przyznać, że podczytywanie forum mi pomaga😊 jestem jakaś spokojniejsza, uzależniłam się od forum😜, chociaż nie często się odzywam. Wcześniej też dużo o tym mówiłam mężowi, przeżywałam, płakałam. Chyba już się przyzwyczaiłam, że @ przychodzi na czas...
Mnie też forum odpręża 😀 tym bardziej ze możemy tu porozmawiać dosłownie o wszystkim, a kto jak nie inne staraczki zrozumie te wszystkie gadanie o temperaturach, sluzach, owulacjach, progesteronach, betach, jajnikach itd itd xD dla nas to chleb powszedni i milo jest porozmawiać z osobami które to rozumieją i to samo przechodzą co miesiąc i żadna z nas nie spojrzy na druga jak na wariatke myśląc sobie "o czym ona do mnie wygaduje" 😂😂Turkusowa90 lubi tę wiadomość
-
doomi03 wrote:Mnie też forum odpręża 😀 tym bardziej ze możemy tu porozmawiać dosłownie o wszystkim, a kto jak nie inne staraczki zrozumie te wszystkie gadanie o temperaturach, sluzach, owulacjach, progesteronach, betach, jajnikach itd itd xD dla nas to chleb powszedni i milo jest porozmawiać z osobami które to rozumieją i to samo przechodzą co miesiąc i żadna z nas nie spojrzy na druga jak na wariatke myśląc sobie "o czym ona do mnie wygaduje" 😂😂
-
nick nieaktualnyU mnie 6dc,cykle ostatnio śr.25 d. Myślę, że od jutra bierzemy się do roboty 😉 w sumie czekam na sygnały mojego organizmu zwiastujące płodne dni 😉 nie mierzę temperatury, nie robię testów...znudziło mi się w pierwszym cyklu.
Wpisuję się na 11.11 😀Angie1985, Miśka 91 lubią tę wiadomość
-
Migotka, a może jeszcze nic straconego?
Byłam u gin na nfz. Napisała mi, że mam zbadać około 20-23 dnia cyklu progesteron, prolaktynę i tsh. Co sądzicie? Cykle mam przeróżne od 18 do nawet 40 dni. Zdziwiłam się, że po 20 dniu. Myślałam, że zleci na początku cyklu. A i jeszcze zleciła mężowi badanie nasienia twierdząc, że to podstawa... Wszystko prywatnie bo ponoć nie da się na nfz.💊Acard, Neoparin, Luteina, Pregna
PAI homo
ANA typ homogenny 1:640
IBS
09.10.2024
beta hcg 9,62 mIU/ml; progesteron 14,86 ng/ml
11.10.2024
beta hcg 30,01 mIU/ml; progesteron 17 ng/ml [acard 75 mg]
14.10.2024
beta hcg 92,54 mIU/ml; progesteron 17,62 ng/ml [neoparin 0,4 mg]
16.10.2024
beta hcg 272,33 mIU/ml; progesteron 13,53 ng/ml
24.10.2024 wizyta
04.2024 cb (7cs)
10.2023 wznowienie starań
04.2020 cp - zaśniad groniasty częściowy (7cs)
02.2020 cb (6cs)
08.2018 rozpoczęcie starań
01.2016 córka 💙
-
koktajlowa wrote:Migotka, a może jeszcze nic straconego?
Byłam u gin na nfz. Napisała mi, że mam zbadać około 20-23 dnia cyklu progesteron, prolaktynę i tsh. Co sądzicie? Cykle mam przeróżne od 18 do nawet 40 dni. Zdziwiłam się, że po 20 dniu. Myślałam, że zleci na początku cyklu. A i jeszcze zleciła mężowi badanie nasienia twierdząc, że to podstawa... Wszystko prywatnie bo ponoć nie da się na nfz.Starania o drugie dziecko - 33cs/18cs po cb
16.09 beta 103
18.09 beta 238
22.09 beta 1361 -
Cześć 😁 u mnie dzisiaj piękny tescik ovu wyszedł ❤️
https://zapodaj.net/0ac1f5ec8d945.jpg.html
a mam pytanko takie. Wiem że wiesiołka bierze się do dnia ovu i odstawia. A wiecie może jak to jest z Niepokalankiem? Można go brać cały czas czy lepiej odstawić? W ulotce jest napisane żeby w ciąży np nie brać bo nie zostało to przebadane. -
bella88 wrote:Cześć 😁 u mnie dzisiaj piękny tescik ovu wyszedł ❤️
https://zapodaj.net/0ac1f5ec8d945.jpg.html
a mam pytanko takie. Wiem że wiesiołka bierze się do dnia ovu i odstawia. A wiecie może jak to jest z Niepokalankiem? Można go brać cały czas czy lepiej odstawić? W ulotce jest napisane żeby w ciąży np nie brać bo nie zostało to przebadane.
No to do dziełabella88 lubi tę wiadomość