W maju kwitną bzy 🌸🌺, spełnią się nasze sny!🤰👶
-
WIADOMOŚĆ
-
Ekta wrote:Z Medicover korzystam w Warszawie, a mieszkam 50 km od stolicy.
O, to tak jak ja, tzn ja mieszkam w Warszawie.
Podesłałabyś na priv nazwisko "swojego" lekarza? Jeśli go polecasz?
Trudno mi było w Medicover trafić na kogoś empatycznego, poza jednym panem. Wysyłam zapro do przyjaciółek i z góry dziękuję
Ps ja się jutro rano też wybieram na pobranie krwi w medicoverze, może się nieświadomie miniemy 🤣Ekta lubi tę wiadomość
-
Dziewczynki, dawno nie czułam się taka zagubiona... Na betę idę jednak w czwartek, postanowiłam trzymać się mojego postanowienia, że dopiero w dzień @.
W pracy wzięłam sobie na razie wolne do końca tygodnia (pracuje ze szkodliwymi substancjami, gdyby kropeczek się utrzymał, to nie chce mu zaszkodzić). Do lekarza się zapisalam na 18.05.
A na razie staram się cieszyć tym co jest 😍 moje pierwsze w życiu ⏸️🥺
Ale za Wasze bety trzymam bardzo mocne kciuki! 🍀🍀🍀Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 maja 2022, 20:15
Ekta, Anati, Kasik85, verliebtindich, Lolka997, Anett93, Monk@, Ta.aga.ta, Lipcowa, dracaena, Zazu92, Poziomka9204, gabi5443, Koteczka82, AgulaM lubią tę wiadomość
-
Ja również dołączam do majowego wątku🌸 Nie wiem jeszcze kiedy będę testować, bo mam różne cykle🙄 prawdopodobnie końcówka maja, póki co flo wskazuje 25🤷🏼♀️ Ja też witaminę D badam tę pierwszą
Ekta, Kasik85, verliebtindich, Anett93, Monk@ lubią tę wiadomość
Nikoś (32tc) 21.10.2020r [*]
Ona : 29l.
Trombofilia wrodzona /mutacja V leiden hetero
Po operacji wycięcia przytarczycy
Niewydolność nerek 2/3 st.
Osteoporoza
On: 30l.
Morfologia 3% -
Nutka super że udało co się to poukładać w głowie i spokojnie idź na bete, chociaż widzę po tych twoich testach że u ciebie to będzie super wynik 🤞🤞🤞
Ech rodzina i pytania, ja to w mojej rodzinie nie mówię wogole, a w rodzinie K dopiero będą pytali po ci nam to...kto mnie zna z innych wątków to już pisałam że oboje jesteśmy po rozwodzie i mamy dzieci każde swoje, wszystkie są z nami...ale wspólnego nie mamy i po 8latach związku nam się zachciało wspólnego dzidziorka...I tak miesiąc za miesiącem mija a dzidzi brak...🤷♀️...ale sprawiłam że K zluzował całkowicie...ja udaje przed nim że też chociaż czasem o dzidzi wspomnę ale testy owu robię pokryjomu...❤️❤️❤️ przy owulacji też sprawiam żeby były częściej...no i zobaczymy co z tego będzie...w marcu i kwietniu totalnie odpuściłam...I pomyślałam że hmmm w maju może by tak spróbować 😉Nutka85, verliebtindich, Anett93, Monk@, Poziomka9204, gabi5443, Koteczka82, AgulaM lubią tę wiadomość
💏Razem 9 lat
♀️36
♂️41
Starania o Nasze cudo ❤od lipca 2020 tak na luzie....
Styczeń 2022 zaczynamy starania tak na 100%... -
Nutka85 wrote:Dziewczynki, dawno nie czułam się taka zagubiona... Na betę idę jednak w czwartek, postanowiłam trzymać się mojego postanowienia, że dopiero w dzień @.
W pracy wzięłam sobie na razie wolne do końca tygodnia (pracuje ze szkodliwymi substancjami, gdyby kropeczek się utrzymał, to nie chce mu zaszkodzić). Do lekarza się zapisalam na 18.05.
Ale za Wasze bety trzymam bardzo mocne kciuki! 🍀🍀🍀
Czwartek to już zaraz! 🥰
Trzymamy mocne kciuki 🤞Nutka85 lubi tę wiadomość
-
Nutka85 wrote:Dziewczynki, dawno nie czułam się taka zagubiona... Na betę idę jednak w czwartek, postanowiłam trzymać się mojego postanowienia, że dopiero w dzień @.
Ale za Wasze bety trzymam bardzo mocne kciuki! 🍀🍀🍀verliebtindich, Nutka85 lubią tę wiadomość
-
Nutka85 aaa i chyba jesteśmy z tego samego rocznika i gdzieś mi się obiło o oczy że piszesz o przeterminowaniu...kobietko my jesteśmy w kwiecie wieku do przeterminowania jeszcze dluuuuuuga droga...I kupę lat aż przepadnie nasz termin przydatności 😁😁😁...😉😉😉
Monk@, Nutka85, Ekta, Koteczka82, Ilaria, AgulaM lubią tę wiadomość
💏Razem 9 lat
♀️36
♂️41
Kasik85 wrote:Nutka85 aaa i chyba jesteśmy z tego samego rocznika i gdzieś mi się obiło o oczy że piszesz o przeterminowaniu...kobietko my jesteśmy w kwiecie wieku do przeterminowania jeszcze dluuuuuuga droga...I kupę lat aż przepadnie nasz termin przydatności 😁😁😁...😉😉😉
Polać jej! Czerwonym winkiem na endometrium 🍷😁Nutka85, Kasik85, Poziomka9204, Ekta, AgulaM lubią tę wiadomość
-
Kasik85 wrote:Nutka85 aaa i chyba jesteśmy z tego samego rocznika i gdzieś mi się obiło o oczy że piszesz o przeterminowaniu...kobietko my jesteśmy w kwiecie wieku do przeterminowania jeszcze dluuuuuuga droga...I kupę lat aż przepadnie nasz termin przydatności 😁😁😁...😉😉😉
Hihi, racja!
😘😘😘Kasik85 lubi tę wiadomość
-
Monk@ wrote:Takie nastawienie lubię 😁
Polać jej! Czerwonym winkiem na endometrium 🍷😁
😁😁😁Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 maja 2022, 21:30
Lolka997, 2+3, Monk@, Poziomka9204, Ekta, gabi5443, Koteczka82, Ilaria, AgulaM lubią tę wiadomość
💏Razem 9 lat
♀️36
♂️41
Kasik85 wrote:
Zapowiada się gorąca noc ❤️Kasik85 lubi tę wiadomość
-
Have fun! Za taką majówkę dzisiaj wznosiłam toast! 🤪😈
verliebtindich, Kasik85, Poziomka9204 lubią tę wiadomość
Starania o pierwszy cud od 04.2021
Ja- 25, Leśniowski-Crohn (2 operacje), podejrzenie PCOS, LUF, IO
On- 30, okaz zdrowia...
28.01.2022 II
14.02.2022 2 Ktośki na pokładzie 🥰
24.02.2022 Ktosie... 💔😭
05.2022 zaczynam walkę od nowa 💪
13.05.2022- badanie drożności HyCoSy- OBYDWA DROŻNE 😍
Maj zakończony 8 cm torbielą..
06.2022- pierwsza stymulacja cyklu- Letrozol, pęcherzyk 23 mm na lewym jajniku ❤
+Ovitrelle =pęcherzyk pęknięty + 2 cm torbiel krwotoczna
Czerwiec zakończony betą o wyniku 1
07.2022- Letrozol, pęcherzyk na prawym jajniku, Ovitrelle, po 48h niepęknięty, 2xOvitrelle
Lipiec zakończony bielą na teście.
08.2022- PIERWSZE PODEJŚCIE DO IUI+hirudoterapia ❤️
Leki:
3-7 dc- Letrozol, NAC
do owulacji- dzięgiel chiński
Ovitrelle
stale- Euthyrox 25, inozytol, kurkumina -
Hejka. Udzielam się mało, ale co wieczór jak już mała śpi nadrabiam. Dziewczyny gratuluję II kresek!❤️ Pluto.nova o Tobie cały czas myślałam i co rano zaglądałam co wysikałaś🙈 trzymam kciuki! Jeszcze @nie ma, jest nadzieja! Ja mam termin @ na jutro, ale dziś zrobiłam oczywiście test i bielutko😞 chyba nic z tego.. pozdrawiam i ściskam mocno wszystkie cudowne kobiety!
verliebtindich, Anka1312, Poziomka9204, pluto_nova lubią tę wiadomość
-
Kasia_z wrote:Hejka. Udzielam się mało, ale co wieczór jak już mała śpi nadrabiam. Dziewczyny gratuluję II kresek!❤️ Pluto.nova o Tobie cały czas myślałam i co rano zaglądałam co wysikałaś🙈 trzymam kciuki! Jeszcze @nie ma, jest nadzieja! Ja mam termin @ na jutro, ale dziś zrobiłam oczywiście test i bielutko😞 chyba nic z tego.. pozdrawiam i ściskam mocno wszystkie cudowne kobiety!
A który to dpo?
Trzymamy kciuki, żeby @ jednak nie przyszła, ale jeśli przyjdzie to daj znać, czy będziesz jeszcze w maju testować 🍀Kasia_z lubi tę wiadomość
-
verliebtindich wrote:A który to dpo?
Trzymamy kciuki, żeby @ jednak nie przyszła, ale jeśli przyjdzie to daj znać, czy będziesz jeszcze w maju testować 🍀 -
To ja wracam z moimi pytaniami o badania 😂 idę jutro na te z 3dc. Tarczycy nie badam, bo już badałam ostatnio. Czy mam rano brać euthyrox? Wiem, że przy badaniu tarczycy bym nie brała a przy innych badaniach?
-
O kurczaki! Nie śledziłam na bieżąco forum, a tu takie wieści ❤️ Ekta, Nutka, Poziomka gratulacje 😍
Monk@, fajnie, że jesteś! Tak się zastanawiałam ostatnio gdzie się podziewasz 😉
Gwiazdeczko, spóźnione życzenia urodzinowe i spełnienia marzeń 🌷
Smerfetka, trzymam kciuki żeby testy ciemniały 😉 widac, że coś przebija 😉
Lolka babcie mają jakieś swoje "układziki" tam na Górze.. Mam łzy w oczach, jak czytam, że pojechała sama tak daleko 😍
Dziewczyny mam nadzieję, że u was majówka spoko i odpoczęłyście 😉Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 maja 2022, 22:59
Monk@, Poziomka9204, Ekta, Lolka997, gabi5443 lubią tę wiadomość
07.23 Misia 🩷👶 -
Hej czytam was i czytam. Dzisiaj 3 dpo i czekam😅 mam nadzieję że się uda odkąd biorę leki pierwszy raz mąż w domu idealnie w terminie🤣 jak dotrwam do niedzieli z testowaniem to sobie medal wręczę
Monk@, Ekta, Anett93, AgulaM lubią tę wiadomość
*starania od XI 2021
*maj 2022 beta 30
*15 sierpnia 2022 poronienie samoistne 17+3tc. (przyczyna nieznana)
*euthyrox, bromocorn, dong quai,inofem -
Monk@ wrote:To ja wracam z moimi pytaniami o badania 😂 idę jutro na te z 3dc. Tarczycy nie badam, bo już badałam ostatnio. Czy mam rano brać euthyrox? Wiem, że przy badaniu tarczycy bym nie brała a przy innych badaniach?
Monk@ lubi tę wiadomość
👫 31lat
09.01.2023: Aleksander ❤️ 4100g i 61cm do kochania 💙🥰