🌞W maju pełen brzuch kiełbasek🌭 niedługo zamieszka tam bobasek 👶
-
WIADOMOŚĆ
-
Kinia197 wrote:Aaaaaa gratuluję wszystkim dwóch kreseczek 🎉 Maj zapowiada się owocnie 🔥
A ja jestem taka zła już 35 dzień cyklu i ani okresu ani bóli okresowych. Jedyne co mnie męczy to wzdęcia. No dramat, wkurzam się bo jak nie ciąża to niech przyjdzie ten okres. Nie wiem teraz kiedy miałam owulację, no nic nie wiem wychodzi na to. Testów nie robiłam ale okropnie jajnik bolał mnie 16.04 a okresu jak nie było tak nie ma.
Kup jutro facelle z rossmana paskowy i sprawdzaj!
Kompotlinka, Kinia197 lubią tę wiadomość
09/2017 (2cs) ⏸️ -> 06/2018 💙
03/2020 (2cs) ⏸️ -> 11/2020 💙
05/2026 (1cs) ⏸️❤️ -
Kompotlinka wrote:Trzymaj się kochana! 🫂 Długa droga za Tobą, jesteś bardzo silna. 🫂 Ale nowy cykl, nowa nadzieja! 🤞
Bardzo dziekuje, jestescie tu wszystkie wielkim wsparciem🥹🫶🏻
Ciesze sie ze trafilam na to forum, bo mam wrazenie ze jedynie tutaj mnie ktos rozumie.
Kompotlinka, Buburuza, Karolaxoxo, _Dysia_, BillieJean, Kathrine32, Lisia00 lubią tę wiadomość
💁🏼♀️35💁🏼36
Po operacji bariatrycznej SLEEVE
⬇️-30kilo
ANA2 1:1000
ANA3 - ok 🤷🏼♀️
06.2025 biochem 👼
08.2025 IUI
2.2026 lipiodol
TSH po lipiodolu 3,57
Euthyrox 25 1x1
💁🏼- wszystkie badania ok -
W marcu @ spóźniła mi się koło 2tyg, fakt było trochę stresu i nie zdrowego jedzenia 🙈 .. Cykle mam nieregularne. W kwietniu @ nie było, bo pewnie się wszystko wydłużyło (oby nie) 🤣
Cycki to mi tak spuchły, że nie idzie ich dotknąć, ból brzucha się pojawia jak na @, od czasu do czasu kłócie lewego jajnika i ból pleców w nocy🤣
Doradźcie, kiedy najlepiej zatestować?Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 maja, 20:32
~ patience -
Heja dziewczyny. Nieśmiało jedną nogą do was wracam. Co prawda drożność mam dalej zaplanowana na lipiec, ale w tym cyklu wyhodowałam dorodny pęcherzyk i postanowiliśmy na próbę wdrożyć progesteron dopochwowy 200 i a nóż kliknie😅 owulacja była wczoraj więc od dziś wdrażam proga i testuję za 12 dni.
W tym miesiącu trafiłam na ginekologa, który zapytał się mnie czy chce gonić króliczka czy mieć króliczka i zasugerował, że może zamiast ciągle szukać po omacku dlaczego nam nie wychodzi trochę bardziej podziałać. Zasugerował umówić się do kliniki bocian na jesień, ale wspierać się progiem i iść na drożność, ale mieć z tyłu głowy dalsze kroki. Powiedział, że sam fakt, że wiadomo co dalej pozwala odciążyć głowę. Nie wiem jeszcze co o tym myśleć. Na ten moment podzialiśmy z mężem dosłownie raz przed owulacja i na nic się nie nastawiam, ale no tak jak wspomniałam powoli wracam do gry ❤️ dajcie mi chwilę a się wdrożę w historię tych z was, których nicków nie kojarzę, ale ogromnie się cieszę z ilości dziewczyn które odeszły już od nas na fioletową stronę 🫶🫶
patience, dzydzy, Tofuszka, Kompotlinka, J.ss, Karolaxoxo, _Dysia_, baassiia, KamilaAnt2026, Kinia197, shaylen, Axana, Aga_92, Werox, BillieJean, Kathrine32, Lisia00 lubią tę wiadomość
👩🏻28 👨🏻🦱30
👫🏻2016
💒2022
👦🏻2024
styczeń 2026 4dc
FSH 4,55 mlU/ml
LH 4,64 ng/ml
Prolaktyna 128np/ml
Estradiol <13pg/ml
02.2026 potwierdzona ovu 💪
03.2026 drożność ❓ -
Buburuza wrote:Heja dziewczyny. Nieśmiało jedną nogą do was wracam. Co prawda drożność mam dalej zaplanowana na lipiec, ale w tym cyklu wyhodowałam dorodny pęcherzyk i postanowiliśmy na próbę wdrożyć progesteron dopochwowy 200 i a nóż kliknie😅 owulacja była wczoraj więc od dziś wdrażam proga i testuję za 12 dni.
W tym miesiącu trafiłam na ginekologa, który zapytał się mnie czy chce gonić króliczka czy mieć króliczka i zasugerował, że może zamiast ciągle szukać po omacku dlaczego nam nie wychodzi trochę bardziej podziałać. Zasugerował umówić się do kliniki bocian na jesień, ale wspierać się progiem i iść na drożność, ale mieć z tyłu głowy dalsze kroki. Powiedział, że sam fakt, że wiadomo co dalej pozwala odciążyć głowę. Nie wiem jeszcze co o tym myśleć. Na ten moment podzialiśmy z mężem dosłownie raz przed owulacja i na nic się nie nastawiam, ale no tak jak wspomniałam powoli wracam do gry ❤️ dajcie mi chwilę a się wdrożę w historię tych z was, których nicków nie kojarzę, ale ogromnie się cieszę z ilości dziewczyn które odeszły już od nas na fioletową stronę 🫶🫶
Jestem nowa w tym wątku, więc miło poznać🥰
Trzymam za Was kciuki, żebyś za 12 dni wróciła do nas z wspaniałymi ⏸️ 💛
Buburuza lubi tę wiadomość
~ patience -
Buburuza, witamy spowrotem, aczkolwiek wolalabym zebys nas juz tu przywitala dwoma kreseczkami 😊
Tez wydaje mi sie, ze kolejne kroki pozwalaja odciazyc glowe i skupic sie na dzialaniu. Trzymam kciuki za dwie kreseczki w tym cyklu
09/25 -początek starań
🩸 28-35
TSH ✔️
FSH, LH, Estradiol ✔️
Badanie nasienia ⏳ -
A który dziś dzień cyklu? Wiesz kiedy była owulacja? Kiedy spodziewany termin miesiączki? 😉patience wrote:W marcu @ spóźniła mi się koło 2tyg, fakt było trochę stresu i nie zdrowego jedzenia 🙈 .. Cykle mam nieregularne. W kwietniu @ nie było, bo pewnie się wszystko wydłużyło (oby nie) 🤣
Cycki to mi tak spuchły, że nie idzie ich dotknąć, ból brzucha się pojawia jak na @, od czasu do czasu kłócie lewego jajnika i ból pleców w nocy🤣
Doradźcie, kiedy najlepiej zatestować?
patience lubi tę wiadomość
👩34 👦35 & 🐕 🐕
starania od 10.25 -
Majskoko trzymaj się, jeszcze będzie pięknie 🫂
Bubu witaj ponownie, jak znikałaś to ja dopiero pojawiłam się na miesięcznych więc nie wiem czy mnie kojarzysz ale ja ciebie tak 😅 Trzymam kciuki żeby jednak ten cykl Cię zaskoczył 🤞
Buburuza, majskoko lubią tę wiadomość
🌱Starania o pierwsze dziecko od 08.2025🌱
⏸️ 11.2025
💔12.2025 poronienie zatrzymane, łyżeczkowanie
Powrót do starań od 02.2026 🍀
⏸️ 05.2026 🤞🌈
🌈W oczekiwaniu na tęczę po deszczu🌈 -
patience wrote:W marcu @ spóźniła mi się koło 2tyg, fakt było trochę stresu i nie zdrowego jedzenia 🙈 .. Cykle mam nieregularne. W kwietniu @ nie było, bo pewnie się wszystko wydłużyło (oby nie) 🤣
Doradźcie, kiedy najlepiej zatestować?
Ja już bym testowała 😂
Buburuza, patience, BillieJean, Kompotlinka lubią tę wiadomość
👩🏼29&30👨🏻
🐈⬛🐈
🩷 - 08.2024
Starania od 04.2026 -
Kinia197 wrote:Ja już bym testowała 😂
Haha, moja nazwa 'patience' to cierpliwość w języku angielskim 🤣
Korci mnie, żeby jutro zrobić betę, jeśli jest coś na rzeczy to beta jest najwiarygodniejsza..Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 maja, 21:21
Buburuza, Kinia197, BillieJean, Kompotlinka lubią tę wiadomość
~ patience -
majskoko wrote:Jeny ile wiadomosci! Ile dobrych wiesci! Gratuluje i ciese sie razem z Wami- duzo duzo zdrowka Wam zycze!🌷🌷🌷
Az mi glupio pisac, ze moje plamienie ktore moglo byc implantacyjnie jednak okazalo sie byc @ w 10dpo.. 🥺
A co do staran- my staramy sie od jakis niecalych 3 lat, a od 2 tak intensywnie pod okiem lekarzy
Bardzo mi przykro 😭 tak myślę, że jak masz zwykle regularne cykle, to mogło być coś na rzeczy i np nie udana implantacja. Bierzesz coś wspierającego w tej chwili?
majskoko lubi tę wiadomość
3.2016 dziewczynka
9.2017 chlopiec -
.patience wrote:Haha, moja nazwa 'patience' to cierpliwość w języku angielskim 🤣
Korci mnie, żeby jutro zrobić betę, jeśli jest coś na rzeczy to beta jest najwiarygodniejsza..
Chodź. Idziemy jutro na bete razem! 🥰 ja też już bym sikacze robiła na Twoim miejscu dawno 😆
patience, Kinia197 lubią tę wiadomość
05/2026 (1cs) ⏸️❤️ -
Buburuza wrote:Heja dziewczyny. Nieśmiało jedną nogą do was wracam. Co prawda drożność mam dalej zaplanowana na lipiec, ale w tym cyklu wyhodowałam dorodny pęcherzyk i postanowiliśmy na próbę wdrożyć progesteron dopochwowy 200 i a nóż kliknie😅 owulacja była wczoraj więc od dziś wdrażam proga i testuję za 12 dni.
Witaj! Miło Cię poznać! Też wróciłam po kilku latach 🤭 trzymam kciuki za 12 dni, żwbyś ujrzała ⏸️
05/2026 (1cs) ⏸️❤️ -
Axana wrote:.
Chodź. Idziemy jutro na bete razem! 🥰 ja też już bym sikacze robiła na Twoim miejscu dawno 😆
Ajj, we dwie zawsze raźniej 💛
Ja polecę z rańca w drodze do pracy 🤭
Chociaż tak mnie ciągnie w podbrzuszu teraz, że pewnie @ zrobi psikusa jak się dowiedziała o moich planach🤣
Axana lubi tę wiadomość
~ patience -
patience wrote:Ajj, we dwie zawsze raźniej 💛
Ja polecę z rańca w drodze do pracy 🤭
Chociaż tak mnie ciągnie w podbrzuszu teraz, że pewnie @ zrobi psikusa jak się dowiedziała o moich planach🤣
Myśle ze cos jest na rzeczy. Jak czułam bóle miesiączkowe a miesiączki nie miałam zrobiłam test to od razu mi gruba krecha wyszła, więc mocno trzymam kciuki
Buburuza, patience lubią tę wiadomość
👩🏼29&30👨🏻
🐈⬛🐈
🩷 - 08.2024
Starania od 04.2026 -
Ja jutro ide do gina sprawdzić czy pęcherzyk urósł 👍 Chociaż owulacja zrobiła mi psikusa i dziś test wyłapał mi peak LH. Mimo że owu miała wypadać w sobote, więc jakoś specjalnie nie mamy obstawionego okna płodnego 🙈🤣
Kinia197, Buburuza, Kompotlinka, Kathrine32, Werox, Karolaxoxo, Axana lubią tę wiadomość
♀️95 ♂️97
♀️
* zmagam się z plamieniami od 7dpo do @
2/2026 (2dc)
Ferrytyna - 17 ng/ml -> 46 ng/ml w 5 tyg
TSH - 1,33 mIU/L
E2 – 176 pmol/l
FT4 - 15,50 pmol/L
FSH – 5,1 mIU/mL
LH – 4,67 mIU/ml
Prolaktyna – 6,91 ng/mL
♂️