W maju zatestowane ⏸️ zimą będą rozpakowane 👶👣
-
WIADOMOŚĆ
-
Jest super, patrzymy na skorygowane
Eve, Kasienka22 lubią tę wiadomość
25.12.2020 (8cs)- 8tc [*]
10.05.2021-⏸🥰 ➡️14dpo bhcg 467➡️ 18dpo bhcg 2523
19.01.2022- synek na Świecie 💙 55 cm i 3600g szczęścia -
Hej dziewczyny. Jestem po wizycie. Moje obserwacje owulacji się zgodziły z USG. Czyli ciąża 6+5 dzisiaj. Mamy bijące serduszko. Zarodek ma 0.45 co niby wskazuje że ciąża 4dni mniejsza ale wiem że na tym etapie pomiar musi być bardzo dokładny. Ale jak wpisał początkowo pierwszy dzień poronienia, mówię żeby zobaczył z owulacja to skomentowal "idealnie". A serduszko bije 127. Zdawało mi się że ma więcej bić, ale on mówi że bardzo dobrze. Zaraz doczytam.
Chciał dać dupka ale czytałam tyle wpisów Martyny że mówię że bym wolała nie. A on kombinuje sam sobie pod nosem że pod język luteinę. A na koniec mówi "a dobra, nie będziemy kombinować, ma Pani ładne ciałko żółte to nie daje, ale jakby jakieś plamienia czy bóle to proszę wziąć" bo mam z poprzedniej ciąży w domu.
Następna wizyta 19.08Eve, Kasienka22, Dip88, Axon, wariancja lubią tę wiadomość
-
AnnWer wrote:Hej dziewczyny. Jestem po wizycie. Moje obserwacje owulacji się zgodziły z USG. Czyli ciąża 6+5 dzisiaj. Mamy bijące serduszko. Zarodek ma 0.45 co niby wskazuje że ciąża 4dni mniejsza ale wiem że na tym etapie pomiar musi być bardzo dokładny. Ale jak wpisał początkowo pierwszy dzień poronienia, mówię żeby zobaczył z owulacja to skomentowal "idealnie". A serduszko bije 127. Zdawało mi się że ma więcej bić, ale on mówi że bardzo dobrze. Zaraz doczytam.
Chciał dać dupka ale czytałam tyle wpisów Martyny że mówię że bym wolała nie. A on kombinuje sam sobie pod nosem że pod język luteinę. A na koniec mówi "a dobra, nie będziemy kombinować, ma Pani ładne ciałko żółte to nie daje, ale jakby jakieś plamienia czy bóle to proszę wziąć" bo mam z poprzedniej ciąży w domu.
Następna wizyta 19.08
Super wiadomości! 😊
Robi się nas cała armia na 19 😅
🙋🏽♀️ 25l.
🙋🏽 27l.
+ 🐈🐈⬛
-
nick nieaktualnyAnWer dobre wieści zatem 🙂
Pewnie, nie ma co brać dupka jak cukierków. Ja też myślałam, że będzie on moim wybawieniem i dzięki niemu zajde w ciążę, a okazał się niepotrzebny 🙂
Oczywiście jak tylko by Ciebie coś niepokoiło to uderzaj do lekarza, bo czasem może być konieczność jego brania, ale nie ma co być nadgorliwym 🙂 -
nick nieaktualny
-
Belie wrote:Dip a czy ja dobrze pamiętam, że Ty w pierwszej wersji miałaś dziewczynkę mieć a teraz wyszła wersja, że jednak chłopak? 🙂
Trochę mnie chyba ominęło 🙂Belie lubi tę wiadomość
-
Belie wrote:Dziewczyny ja cały czas nie mam dokładnie nic dla bejbika a wy tu już takie zdjęcia pokazujecie🤷🏻♀️😁
Ja też jeszcze nic nie mam 😅 uznałam że potrzebuję dwukrotnego potwierdzenia plci najpierw, a na razie nie miałam żadnego 😅 poza tym póki co nie mamy nawet gdzie odkładać dziecięcych rzeczy
🙋🏽♀️ 25l.
🙋🏽 27l.
+ 🐈🐈⬛
-
Hej, melduję się po wizycie. U nas wszystko ok, dzidzius sliczny, troszke wiekszy niz om bo wychodzi na 10+0🥰 W pierwszej ciazy tez tak mialam, wiec poki co sie nie martwie. Serduszko ladnie bije. Zmienilam termin prenatalnych na 18.08, wiec prosze o korekte 😉
AnnWer, nie masz powodow do zmartwień. U mnie 6+2 serduszko bilo 123 ud, ale lekarka nie miala zastrzezen, stwierdzila jedynie, ze bardzo wczesna ciaza. Aktualnie serduszko mamy 175 ud. Nie czytaj internetow, jest ok 🙂Kasienka22, maciejka lubią tę wiadomość
-
Załamałam sie jednak wyczytałam i jak nic wychodzi mli cukrzyca 😓😓😓😓
A moja lekarka prowadzaca odpisalai badania są ok , kurde nie wiem co robić . Czy iść za tydzień znów badać na czczo czy od razu na cukrowa.
A jesli bede miala cukrzycę to może być bardzo źle wyczytalam 😔😔😔 -
Alis96 wrote:Załamałam sie jednak wyczytałam i jak nic wychodzi mli cukrzyca 😓😓😓😓
A moja lekarka prowadzaca odpisalai badania są ok , kurde nie wiem co robić . Czy iść za tydzień znów badać na czczo czy od razu na cukrowa.
A jesli bede miala cukrzycę to może być bardzo źle wyczytalam 😔😔😔
Jak masz się stresować to lepiej iść na badania kolejne. Oby lekarka miala rację, że wszystko jest w porządku. Ale bez sensu jeśli masz się zamartwiać 🙂
🙋🏽♀️ 25l.
🙋🏽 27l.
+ 🐈🐈⬛
-
Alis96 wrote:Załamałam sie jednak wyczytałam i jak nic wychodzi mli cukrzyca 😓😓😓😓
A jesli bede miala cukrzycę to może być bardzo źle wyczytalam 😔😔😔Alis96 lubi tę wiadomość
👨25/08/2010 Szymon💙
👦07/11/2014 Aleksander💙
👧08/01/2022 Klara ❤️
-
A jesli bede miala cukrzycę to może być bardzo źle wyczytalam 😔😔😔Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lipca 2021, 07:06
Alis96 lubi tę wiadomość
8.2019 👦
10 cs o rodzeństwo🛑 i 3 mc-ch
Niespodziewanie ⏸ 17.06
❤️7.07
11.08 będzie 👧 test panorama 👌
-
AnnWer wrote:Hej dziewczyny. Jestem po wizycie. Moje obserwacje owulacji się zgodziły z USG. Czyli ciąża 6+5 dzisiaj. Mamy bijące serduszko. Zarodek ma 0.45 co niby wskazuje że ciąża 4dni mniejsza ale wiem że na tym etapie pomiar musi być bardzo dokładny. Ale jak wpisał początkowo pierwszy dzień poronienia, mówię żeby zobaczył z owulacja to skomentowal "idealnie". A serduszko bije 127. Zdawało mi się że ma więcej bić, ale on mówi że bardzo dobrze. Zaraz doczytam.
Następna wizyta 19.08
I brawa dla Ciebie!!! Nawet nie wiesz jak serduszko mi się raduje jak na forum pojawia się kolejna świadoma osoba, która czyta i wie co jest dla niej dobre a nie ślepo wierzy lekarzowi 🧡🧡🧡🧡 Widzisz, sam lekarz nie wiedział po co Ci ten duphaston, skoro powiedział „nie będziemy kombinować” 😂
Super wymiary i super tetno. Ja miałam jakiś podobny CRL przy 6+5Nunakala lubi tę wiadomość
25.12.2020 (8cs)- 8tc [*]
10.05.2021-⏸🥰 ➡️14dpo bhcg 467➡️ 18dpo bhcg 2523
19.01.2022- synek na Świecie 💙 55 cm i 3600g szczęścia