W maju zatestowane ⏸️ zimą będą rozpakowane 👶👣
-
WIADOMOŚĆ
-
Tak mówicie o tych rozmiarach ze się zaczęłam zastanawiać czy nie kupić już teraz czegoś na 50😂 bo plany był taki, żeby kupić jeśli pod koniec ciąży będzie z usg wiadomo ze bobo mały. Jak myślicie?25.12.2020 (8cs)- 8tc [*]
10.05.2021-⏸🥰 ➡️14dpo bhcg 467➡️ 18dpo bhcg 2523
19.01.2022- synek na Świecie 💙 55 cm i 3600g szczęścia -
Martyna33 wrote:Tak mówicie o tych rozmiarach ze się zaczęłam zastanawiać czy nie kupić już teraz czegoś na 50😂 bo plany był taki, żeby kupić jeśli pod koniec ciąży będzie z usg wiadomo ze bobo mały. Jak myślicie?
Martyna33 lubi tę wiadomość
-
Dip88 wrote:Ja bym zaczekała chociaż do 3 trymestru, wtedy już widać czy bobas jest z tych mniejszych czy większych. Choć ja nie ukrywam, że wcześniej już kupiłam z 3 bodziaki na 50 i 2 pajace, na koniec dopiero dokupiłam troszkę więcej, bo położna mi powiedziała, że będzie mniejszy, tylko nie spodziewałam się, że aż tak… w sumie ona też nie 😅 Idealnie też się nie przewidzi tego 🤷🏻♀️
O właśnie, czyli dobry miałam plan, No to nie będę już go zmieniać ✊🏻 Jak coś to pod koniec ciąży dokupie tak jak mówiszDip88, Eve lubią tę wiadomość
25.12.2020 (8cs)- 8tc [*]
Tez mam taki plan na ten moment kompletuje 56,62 i moze 68, jak reszte pokupuje, a bedzie mi malo zakupow 🤣 a 50 dopiero jesli sie okaze, ze bedzie malutkie to rozsadne, a jednak chyba wiekszosc dzieci startuje od ciuszkow 56, nawet jak sa troche luzne, to i tak jest oki 😊
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnynulka_23 wrote:Tak akurat nie ale mój pokazywał niewłaściwy miesiąc, jakoś tak wiedział lepiej 😂
Już się poprawił, może o późniejszej godzinie aktualizują, niż sprawdzałam -
nick nieaktualny
-
Kasiek, jak dostałam swoją to cały dzień leżałam na niej i było mi wygodnie na maxa, a potem przyszła noc i tak się nie mogłam ułożyć, wierciłam się, w końcu ją w połowie nocy wywalilam na podłogę 🤣🤣 na tydzień odstawiłam i używałam tylko w dzień, potem znowu drugie podejście i już wygodnie i śpie z nią☺️ Tez mi na początku było jakoś tak za twardo i wysoko na głowę.
Dip, ciężko było się przewracać z tą ręką, budziłam się jak się przewracałam ale szybko zasypiałam. Teraz już boli mniej, czyli wszystko identycznie jak u Ciebie ☺️25.12.2020 (8cs)- 8tc [*]
Martyna to w sumie dobrze 😅 Bo teraz będzie już tylko lepiej 😉 Ja dziś już spałam normalnie na tej ręce, a teraz praktycznie już tam nic nie czuje. To teraz oby po drugiej dawce było tak samo jak teraz 😃
Martyna33 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMartyna33 wrote:Kasiek, jak dostałam swoją to cały dzień leżałam na niej i było mi wygodnie na maxa, a potem przyszła noc i tak się nie mogłam ułożyć, wierciłam się, w końcu ją w połowie nocy wywalilam na podłogę 🤣🤣 na tydzień odstawiłam i używałam tylko w dzień, potem znowu drugie podejście i już wygodnie i śpie z nią☺️ Tez mi na początku było jakoś tak za twardo i wysoko na głowę.
Dip, ciężko było się przewracać z tą ręką, budziłam się jak się przewracałam ale szybko zasypiałam. Teraz już boli mniej, czyli wszystko identycznie jak u Ciebie ☺️
No to ja obudziłam się nad ranem odrętwiała, zwinięta w kłębek w połowie wysokości łóżka, bo wyżej leżała poduszka, więc tam było be 😂
Ale tak, zdecydowanie do odpoczynku w ciągu dnia jest wygodniej, niż do spania Podoba mi się za to, że jest ogromna i że nie zgniata się, jak na niej położę nogę i że jest wiązana na końcach i mogę ją sobie związać w u lub na rozwiązanym rogalu spać 😊Martyna33 lubi tę wiadomość
-
Kasiekk, dokładnie, używaj na razie w dzień, a przyjdzie czas, spać będzie coraz trudniej i zaprosisz ją jeszcze do sypialni
Ja już czuje dyskomfort na brzuchu, lub jak na boku opieram się o brzuch, dlatego z poduszką lepiejKasiekkk lubi tę wiadomość
25.12.2020 (8cs)- 8tc [*]
Ja dopiero druga noc śpię z poduszką wcześniej mi przeszkadzała. Ale generalnie nie mam jej pod głową tylko między nogami i to jest pozycja idealna.
Ciesze się dziewczyny ze szczepienie przeszło gładko, druga dawka generalnie nie powinna być gorsza.Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 lipca 2021, 08:15
Dip88, Kasiekkk lubią tę wiadomość
👨25/08/2010 Szymon💙
👦07/11/2014 Aleksander💙
👧08/01/2022 Klara ❤️
-
nick nieaktualnyEve wrote:Ja dopiero druga noc śpię z poduszką wcześniej mi przeszkadzała. Ale generalnie nie mam jej pod głową tylko między nogami i to jest pozycja idealna.
Ciesze się dziewczyny ze szczepienie przeszło gładko, druga dawka generalnie nie powinna być gorsza.Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 lipca 2021, 08:32
Eve lubi tę wiadomość
-
Belie wrote:Nulka chciałaś sobie przedłużyć ciążę na cały rok? 😁🤣
Kasiekkk, Belie, Eve lubią tę wiadomość
-
Ja tez pod glowa mam swoja ulubiona poduche, a ciazowa, mimo, ze jest w ksztalcie C jest tylko do opierania nogi. Poki co nie wedruje z nia z boku na bok, bo mi sie nie chce, za duzo szarpania bylo i sie wybudzalam, wiec mam ja pod noge jak spie na lewym boku, bo jest wtedy od zewnetrznej strony materaca i jak cos to moge ja skopac 😂 ale podejrzewam, ze jeszcze troche i bedzie mocno pomocna, na ten moment spie jeszcze czesciowo na brzuchu poki moge, ale to co raz mniej wygodne
-
Dziewczyny ja w poprzedniej ciąży w ogóle nie spałam z tą poduszką, próbowałam dużo razy na tysiąc sposobów i wiecznie mi gdzieś przeszkadzała 🙈 Za każdym razem w nocy lądowała na podłodze 😂