W maju zatestowane ⏸️ zimą będą rozpakowane 👶👣
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnySuperowa ta mata😁
A pierwszy prawnuczek to będzie dopiero przeżycie 😍
U nas to będzie kolejny wnuczek i z jednej i z drugiej strony, więc już emocje nie te co za pierwszą wnuczką czy wnuczkiem🙂 Już nie mówiąc o prawnikach, bo tych też już jest😅
No te imiona, które nam się kojarzą z osobami konkretnymi i nie ma szans, żeby je nadać. Nie i koniec 😁😅Martyna33 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTeż tak miałam z imionami, że jak jakiekolwiek skojarzenie negatywne, to odpada. A później sobie zdałam sprawę, że kojarzą mi się negatywnie, bo nie mam żadnych innych skojarzeń i że gdyby dziecko miało tak na imię, to po chwili kojarzyłoby mi się tylko z nim 😊
No i wtedy mąż zaproponował Albert i miałam tylko w głowie "Albercik z Seksmisji", ale dla zgrywu zaczęliśmy tak mówić do mojego brzucha i po 3 dniach kojarzyło nam już się tylko z maluszkiem. Do tego św. Brat Albert, jako patron -artysta i osoba wspierająca bezdomnych też bardzo nam przypadł do gustu, mimo że nie utożsamiamy się z żadną religią i już został Albert ❤️Belie, Eve lubią tę wiadomość
-
Dla mnie wszystkie imiona z listy najpopularniejszych w 2020 i 2021 od razu są skreślone 😅 teraz zauważyłam dodatkowo dużą popularność Borysa, Tymona i Leona.
Mój mąż twierdzi że jak dowiemy się plci to wybierzemy imię raz dwa, ale ja nie jestem taka pewna co do tego 😅
U nas to pierwszy wnuczek z obu stron i pierwszy prawnuczek, bo tylko jedna babcia nam została 😊 ale my prosiliśmy o niekupowanie niczego dopóki nie mamy gdzie tego odkładać 😁
🙋🏽♀️ 25l.
🙋🏽 27l.
+ 🐈🐈⬛
-
nick nieaktualnyKasieńka, ale ja patrzę na wszystkie nadawane w 2020 nie tylko te najpopularniejsze. Tam jest 800 pozycji, nawet te nadane tylko 2 razy w tym roku, więc są też takie mocno nietypowe. 🙂
Na te listy kilku najpopularniejszych to nawet nie patrzę, bo tam w porywach jest z 10 imion.🙂 -
To u nas jest mieszanka. Z mojej strony to kolejny wnuk i prawnuk (dla jednej babci to będzie 20 prawnuk!), a ze strony męża pierwszy wnuk i prawnuk😂 tyle że u męża w rodzinie jest założenie że wyprawkę kupuje się najwcześniej w 9 miesiącu 😂😂 moje obecne zakupy utrzymuje w tajemnicy przed teściowa bo mi słabo od słuchania jak to kupując wcześniej kobieta zapesza i coś się może dziecku stać 🤦♀️🤦♀️
-
U nas pierwszy wnuk i pierwszy prawnuk także jest szał🙈
Co do imion- my się narazie poddaliśmy. Dla dziewczynki mamy tyle opcji, a dla chłopca jest strasznie trudno. Naprawdę. Także narazie przestałam o tym myśleć 🤣
Lecę po paczki do reserved i smyka ☺️ i czekam na wasze piękności, aż pokażecie 😍Belie, Dip88 lubią tę wiadomość
25.12.2020 (8cs)- 8tc [*]
10.05.2021-⏸🥰 ➡️14dpo bhcg 467➡️ 18dpo bhcg 2523
19.01.2022- synek na Świecie 💙 55 cm i 3600g szczęścia -
Belie wrote:Kasieńka, ale ja patrzę na wszystkie nadawane w 2020 nie tylko te najpopularniejsze. Tam jest 800 pozycji, nawet te nadane tylko 2 razy w tym roku, więc są też takie mocno nietypowe. 🙂
Na te listy kilku najpopularniejszych to nawet nie patrzę, bo tam w porywach jest z 10 imion.🙂
Nie pomyślałam o takiej liście 😁 to prawda, że w tych najpopularniejszych jedynie 10, zacznę patrzeć tak jak Ty, to lepszy pomysł 👌
🙋🏽♀️ 25l.
🙋🏽 27l.
+ 🐈🐈⬛
-
nick nieaktualny
-
Belie wrote:No polecam 😁
To jest jakaś odnoga strony rządowej gov, oficjalne statystyki 🙂
Chociaż ja mam wrażenie, że tak bardzo chciałabym nazwać dziecko imieniem niepopularnych a na końcu wyjdzie jakieś zwykle popularne imię 😅
🙋🏽♀️ 25l.
🙋🏽 27l.
+ 🐈🐈⬛
-
nick nieaktualny
-
Dziękuję wszystkim za wsparcie 😊 stres jest wiadomo - ważne badanie... A dodatkowo jeszcze pierwsze usg z mężem 🥰 jestem ciekawa reakcji😏
Tak nasze pierwsze 🙂
Wizyta o 17.20, także dam znać 😉
Rosalie również trzymam kciuki 🤞🤞 też myślę, że wprawa i znajomość tematu wymaga czasu 😅
Kasiek ciekawe zjawisko ten Twój brzuszek 😁
AnnWer też zmagam się z nudnościami od 6 tygodnia😒 u mnie trochę pomagają migdały i suszone morele rano + ew jako przekąska, a naprawdę super działa woda z cytryną!! 😲 W pracy jak jeszcze nie wiedzieli tylko to pozwoliło mi przetrwać długie godziny😉 Jak gdzieś wychodzimy biorę zawsze lemoniadę 🤣 też miałam taki etap, że kładłam się spać w ciągu dnia, żeby nie czuć mdłości, a po wstaniu jeszcze gorzej... Przeszło po jakimś czasie... Nie wiem czy dlatego że przestałam spać w dzień czy po prostu się skończyło 😅 liczy się efekt 😏
Belie też patrzyłam kiedyś na wszystkie imiona nadawane - można wyszukać coś fajnego 🙂 śliczne ciuszki 😍
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 sierpnia 2021, 11:29
Starania od 8.2019
12.2019 - cb
5.2020 - 8tc - puste jajo
11.2020 - cb
28.06.21 - 💓
3-5.2021 Aromek 2x1
Od 5.2021 Neoparin 1x1
Kariotypy ✔️
🧖♀️
PAI-1 heterozygotyczny
MTHFR A1298C i C677T heterozygotyczny
TSH, Glikemia, PRG, Immunofenotyp ✔️
💊Pregna Plus, Pregna DHA, Acard, Neoparin, Sorbifer
-
Odnośnie imion to my jeszcze poważnie nie rozmawialiśmy, chociaż mam swoje typy 😉 priorytet dla mnie to zdrowie, ale mam cichą nadzieję że to dziewczynka bo mam dla niej imię które spróbuję przeforsować 😁 wg chińskiego kalendarza to dziewczynka hahaha😅
U męża jest to drugie wnuczątko, a u mnie pierwsze 🙂Belie lubi tę wiadomość
Starania od 8.2019
12.2019 - cb
5.2020 - 8tc - puste jajo
11.2020 - cb
28.06.21 - 💓
3-5.2021 Aromek 2x1
Od 5.2021 Neoparin 1x1
Kariotypy ✔️
🧖♀️
PAI-1 heterozygotyczny
MTHFR A1298C i C677T heterozygotyczny
TSH, Glikemia, PRG, Immunofenotyp ✔️
💊Pregna Plus, Pregna DHA, Acard, Neoparin, Sorbifer
-
nick nieaktualny
-
Kasiekkk wrote:
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 sierpnia 2021, 11:49
[link=https://www.suwaczki.com/][/link] -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKalcia, widziałam na grupie na fb, że sporo dziewczyn ma też coś takiego po nocy, więc się tym nie przejmuję Wydaje mi się, że to nie ma u mnie nic wspólnego właśnie ze skurczami, więc magnezu póki co nie biorę, bo tak jak pisałam, to się samo chowa, jak się obrócę na placu no i to tylko po nocy, w ciągu dnia mi nie wywala 😂
-
nick nieaktualny