W maju zatestowane ⏸️ zimą będą rozpakowane 👶👣
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ves wrote:Hej dziewczyny!
Dołączam do wątku 🙂 tak Was czytam od jakiegoś tygodnia i mam wrażenie, że niektóre mimo, że to pierwsze dziecko mają dużą wiedzę i pewność co kupić i w jakich ilościach. Liczę ze czegoś się dowiem, a może ja też się kiedyś będę mogła czymś podzielić 😉
Dziś mam usg prenatalne i pappe. Termin porodu 13.02.22.
Jeszcze dodam, ze na poczatku tez sie bardzo gubilam, dalej mi sie zdarza, ale im wiecej o tym czytam i im wiecej tu rozmawiamy tym latwiej sie zorientowac, wiec spokojnie, tez dojdziesz do tego etapu 😃 no a potem zycie i maluszek zweryfikuja, co jest potrzebne, a co jednak nie 😅Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 sierpnia 2021, 09:02
Ves lubi tę wiadomość
-
Witaj Ves! Rozgość sie:) Dołączenie do tego wątku duuużo mi dało, tu są same super dziewczyny:) mam nadzieje ze i Ty sie zadomowisz:)
Rosalie, No to kciuki za te przepływy dziś! Ty to sie napatrzysz na swojego bobasa 🤪Ves, Rosalie lubią tę wiadomość
25.12.2020 (8cs)- 8tc [*]
10.05.2021-⏸🥰 ➡️14dpo bhcg 467➡️ 18dpo bhcg 2523
19.01.2022- synek na Świecie 💙 55 cm i 3600g szczęścia -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTak, jak tylko się obudzę, to właśnie tak wygląda. Przekręcam się na plecy i w ciągu kilku - kilkunastu sekund wraca do normy 😁 Ale co to dokładnie jest za organ to ja nie mam pojęcia, ale myślę, że może to być jakieś połączenie spania na boku, rosnącej macicy i pełnego pęcherza 😁
-
nick nieaktualnyKasiek o kurna nieźle 😁
Ja przeglądam listę imion nadawanych w 2020 chłopcom po raz tysiąc pięćset sto dziewięćset 🤣
Tym razem już zaznaczam na czerwono te imiona, które są na nie 🤣
No i wyczekuję mojej pierwszej pączki z ubraniami dla Niuniusia mojego 💙Kasiekkk lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBelie wrote:Kasiek o kurna nieźle 😁
Ja przeglądam listę imion nadawanych w 2020 chłopcom po raz tysiąc pięćset sto dziewięćset 🤣
Tym razem już zaznaczam na czerwono te imiona, które są na nie 🤣
No i wyczekuję mojej pierwszej pączki z ubraniami dla Niuniusia mojego 💙
Do mnie dzisiaj dotarła paczka z HMu
Edit: hahaha , kompletnie mi się dni poprzestawiały 😂Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 sierpnia 2021, 09:35
Belie lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa miałam swoje typy, ale mojemu nic się nie podoba 😐
Także szukam dalej😃
Ja to jestem fanem dwusylabowych imion. Nie przepadam za długimi, bo krótkie wygodniej wołać.
W dodatku nie chciałabym takiego imienia, które jest teraz bardzo popularne 🙂
Trudne zadanie przed nami.
Jak pytałam mojego jakie imię dla syna to on do mnie "Barabasz" więc sama rozumiesz 😅 oczywiście to nie na poważnie 😉
Taka z nim gadka na razie 😅
Moja paczka będzie między 11.15 a 13.15 😁Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 sierpnia 2021, 09:41
-
nick nieaktualnyBelie wrote:Ja miałam swoje typy, ale mojemu nic się nie podoba 😐
Także szukam dalej😃
Ja to jestem fanem dwusylabowych imion. Nie przepadam za długimi, bo krótkie wygodniej wołać.
W dodatku nie chciałabym takiego imienia, które jest teraz bardzo popularne 🙂
Trudne zadanie przed nami.
Jak pytałam mojego jakie imię dla syna to on do mnie "Barabasz" więc sama rozumiesz 😅 oczywiście to nie na poważnie 😉
Taka z nim gadka na razie 😅
Moja paczka będzie między 11.15 a 13.15 😁
Hahaha, to ja mojemu, jak jak wymyślał coś głupiego, to odpowiadałam "tak no, Belzebub od razu" 😁 Też nie chciałam takiego imienia jakich jest teraz mnóstwo, więc wszystkie Antki, Franki, Olki itp. odpadły. Na pewno coś ciekawego wybierzecie! -
Hej Ves!
Kasiekkk haha ale ta kulka wygląda! Takie coś widziałam już tylko w pozniejszej ciąży jak dziecko się tak wypychało 😂
Dziewczyny, czy któraś z mdłościami znalazła jakiś super specyfik który na nie działa? 😥
Tak było fajnie, a od jakiegoś tygodnia już mnie męczą. Raz, dwa razy dziennie hafcik i spokój, no ale ciągle czuję jakbym taka głodna była, że aż mi niedobrze, a nie jestem głodna. Kupiłam krakersy, biszkopty.
U mnie z rana na prawdę problem zjeść bo wstaje 4:30 ale no dziś napchalam się tych krakersów i nic, dalej .
Zauważyłam, że też często mnie to dopada przy zmianie pozycji. Długo siedzę to ok, wstane i już. A najgorzej po południu, często po drzemce 😳 aż spać się boje.Ves lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny