W maju zatestowane ⏸️ zimą będą rozpakowane 👶👣
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ja stwierdziłam ze dostawka u nas bez sensu, mamy łóżko ponad 220 szerokości, więc i tak bym się musiała do tej dostawki doczłapać🤣
Czy to dziś pogoda zawiniła, czy tylko ja się kiepsko czuje?25.12.2020 (8cs)- 8tc [*]
10.05.2021-⏸🥰 ➡️14dpo bhcg 467➡️ 18dpo bhcg 2523
19.01.2022- synek na Świecie 💙 55 cm i 3600g szczęścia -
Martyna33 wrote:Ja stwierdziłam ze dostawka u nas bez sensu, mamy łóżko ponad 220 szerokości, więc i tak bym się musiała do tej dostawki doczłapać🤣
Czy to dziś pogoda zawiniła, czy tylko ja się kiepsko czuje?👨25/08/2010 Szymon💙
👦07/11/2014 Aleksander💙
👧08/01/2022 Klara ❤️
-
nick nieaktualny
-
wariancja wrote:Jeju, łączę się w bólu z tymi wzdęciami. Wieczorami jest masakra, mam brzuch jak balon, w nocy te wzdęcia potrafią mnie wybudzic... w pierwszej ciazy tego nie bylo. Moze w drugim trym odpusci?
Ja rowniez operuje tygodniami ciazy, zainteresowani niech sobie policzą ktory to miesiac 😅
Kasienka, nie obawiasz sie leciec do Grecji? Nam tez sie marzy w koncu gdzies pojechac, ale troche sie cykam. I to juz nawet nie o ciaze chodzi, tylko te covidy....
Wlasnie rozpoczelam dwutygodniowy urlop, marzylam o nim od czerwca 😁 ale siedze i sie martwie bo moja coreczka poszla pierwszy dzien do przedszkola (chodzila do zlobka, wiec powinno byc ok). Ale wiecie ona dopiero co się urodziła a już przedszkolak... Dzieci tak szybko rosna, czlowiek probuje zatrzymac czas a on galopuje. Ehhh hormony 😅
Ja tez dzis zaczelam urlop, ale tygodniowy i wzięty tylko dlatego ze potrzebuję odpocząć od pracy 😅
Na pewno zapytam o to lekarza na następnej wizycie, ale póki co się nie obawiam 😁 zależy mi bardzo na ostatnich wakacjach bez dziecka 😀 a Grecję wybraliśmy przez to, że ozdrowieńcy nie potrzebują testów 🤷🏽♀️ no i mousaka i oliwki 🥰
🙋🏽♀️ 25l.
🙋🏽 27l.
+ 🐈🐈⬛
-
Btw właśnie się dowiedziałam, że dostałam awans 💃🏽 opłaciło mi się odmówienie l4 na poprzedniej wizycie 😅 no i mam fajne perspektywy powrotu po macierzyńskim 😁
Eve, Belie, Rosalie, nulka_23, Dip88, Alis96, Nunakala lubią tę wiadomość
🙋🏽♀️ 25l.
🙋🏽 27l.
+ 🐈🐈⬛
-
Może i pogoda bo mi do bólu głowy doszły mdłości. Sen i woda mi nie pomogą bo zaczęła mnoe boleć wczoraj wieczorem. W nocy co się budziłam to ciągle bolała i boli nadal...
Co do łóżeczka to ja idę w drewniane. Co prawda na strychu mam po chrześniaku ale chyba wolalabym kupić swoje -
nick nieaktualny
-
Jak się miewacie kobitki. Ja w jakimś wisielczym nastroju wstałam .. Dzięki Bogu gastryczne przypadłości trochę przeszły nawet zaliczyłam kibelek wiec już nie wyglądam jak w 8 miesiącu ciąży . Chyba zaczynam się stresować prenatalnymi a jeszcze po nich tyle czekać na nifty bo do 18🙄🥴🥺[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
nick nieaktualny
-
Martyna33 wrote:Ja stwierdziłam ze dostawka u nas bez sensu, mamy łóżko ponad 220 szerokości, więc i tak bym się musiała do tej dostawki doczłapać🤣
Czy to dziś pogoda zawiniła, czy tylko ja się kiepsko czuje?Kasienka22 lubi tę wiadomość
-
Ja łóżeczko również planuje drewniane, zastanawiam się nad kupieniem mebelków do pokoju używek, niektórzy strasznie krótko używają i można znaleźć te mebelki w super cenie 😁
Dziewczyny które szczepiły się przeciw Covid, w którym tygodniu się szczepiłyście?
🙋🏽♀️ 25l.
🙋🏽 27l.
+ 🐈🐈⬛
-
nick nieaktualnyKasienka, gratuluję!
Ja o dziwo czuję się w końcu dobrze. Nic mnie nie boli, mam trochę siły i biegam z sekatorem po działce 😊
My kupiliśmy drewniane łóżeczko, dokupimy do niego kółeczka i w razie konieczności przebudujemy, żeby jeden bok był odpinany i żeby służyło też jako dostawka. Póki co planuję bez odpinanego boku, tylko z tymi kółkami, żeby sobie wieczorem dosunąć do łóżka i widzieć malucha w nocy. Do tego planujemy dokupić na dzień leżaczek tiny live, żeby mieć małego pod ręką i mam nadzieję, że to wystarczy
Kasienka22 lubi tę wiadomość
-
Belie wrote:Kalcia a Ty robisz prenatalne USG plus nifty tak?🙂
Prenatalne wyjdzie ok to już nie będzie się co stresować 🙂Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 sierpnia 2021, 12:39
[link=https://www.suwaczki.com/][/link] -
nick nieaktualnykalcia64 wrote:Tak kochana prenatalne robi mi szpital tak jak w Polsce NFZ …a nifty we własnym zakresie . Jam mam 41 lat wiec dla świetego spokoju zdecydowaliśmy się na dodatkowe badania 🥴😍
-
Belie wrote:Jasne, rozumiem. Na pewno będzie wszystko dobrze. No i nifty też Ci powie jaka płeć maluszka ☺️[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
nick nieaktualny