W maju zatestowane ⏸️ zimą będą rozpakowane 👶👣
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja wsumie nam dzisaj lenia . Jak to przy mojej gromadce rano ogarnelam dom a potem siebie . Po południu byłam na carboot sale to taki duży lumpeks można powiedzieć hehe Tu unas w każda niedziele jeśli jest pogoda ludzie przyjeżdzają ze swoimi niepotrzebnymi gratami ciuchami różne różności można kupić prawie za darmo . Mi dzisaj udało się kupić dwie pary spodni ciążowych jedne takie dresowe a drugie getry prawie jak nowki . Była kupa ślicznych bejbikowych ciuchów ale jeszcze nie mam odwagi kupować do wyników pappy i nifty mam jakiś opór boje się .. Ale miło was czytać jak się cieszycie z waszych małych zakupów 💚💚 Mam nadzieje ze pod koniec miesiąca i ja będę mogła szaleć i z maleństwem będzie wszystko Ok ..[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
nick nieaktualnyKalcia ja dobrze Cię rozumiem z tym na razie nie kupowaniem nic 🙂 Ja też czekałam do wyników prenatalnych, a później jeszcze do kolejne wizyty po prenatalnych. 🙂
Teraz tylko jedne zakupy zrobiłam, ale jeszcze do mnie nie przyszły. Z jednej strony bym się chciała obkupic, ale mam wrażenie z drugiej strony, że to jeszcze nie czas na to. No i jeszcze mój mnie stopuje, bo wg niego to w ogóle jest w opór czasu na to wszystko.kalcia64 lubi tę wiadomość
-
Belie wrote:Kalcia ja dobrze Cię rozumiem z tym na razie nie kupowaniem nic 🙂 Ja też czekałam do wyników prenatalnych, a później jeszcze do kolejne wizyty po prenatalnych. 🙂
Teraz tylko jedne zakupy zrobiłam, ale jeszcze do mnie nie przyszły. Z jednej strony bym się chciała obkupic, ale mam wrażenie z drugiej strony, że to jeszcze nie czas na to. No i jeszcze mój mnie stopuje, bo wg niego to w ogóle jest w opór czasu na to wszystko.[link=https://www.suwaczki.com/][/link] -
nulka_23 wrote:Mi dziś głowa odpada
Powiedzcie mi mądre głowy, czy mogę mówić że jestem w 4.5 miesiąca czy jeszcze nie? Czemu ludzie pytają o miesiąc jak ja się w nich tak bardzo gubię
Te miesiące są mylące 🙄 ja bym mówiła na Twoim miejscu ze w 4, ale ja nie lubię takiego rozdzielania na połówki 😅
Osoba nie mająca pojęcia o ciąży może pomyśleć ze jesteś już w połowie ciąży jak powiesz 4,5 msc 😁
🙋🏽♀️ 25l.
🙋🏽 27l.
+ 🐈🐈⬛
-
nick nieaktualny
-
Dzisiaj spojrzałam w kalendarz i jestem mega szczęśliwa 🤗
Jeszcze tylko ten tydzień i następny a potem urlop wreszcie.... a po urlopie zobaczę sie juz z dzidza szybko zleci 😍
A potem rozmowa w pracy i wreszcie koniec tej męki tutaj 💪nulka_23, Belie, Kasienka22 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA my od dzisiaj na urlopie ❤️ W praktyce oznacza to prace na działce, ale i tak zawsze to jakaś odskocznia 😊
Nulka, daj znać, jak dostaniesz tę paczkę z wyprawkowo.
Co do tych miesięcy i tygodni, to możesz tłumaczyć tym ludziom, że miesiące są tylko orientacyjnie i że wiek ciąży liczy się w tygodniach. Bo według książki o ciąży, która jest właśnie podzielona z opisami na miesiące, to niektóre miesiące mają 5 tygodni, a inne 4, więc naprawdę ciężko się w tym połapać 😁
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 sierpnia 2021, 09:42
-
Na pewno dam, też czekam z niecierpliwością na nią 😁
Próbowałam mówić który to tydzień ale wtedy sami sobie przeliczają i jak mówię że jeden miesiąc to 4 tygodnie a jeden to 5 to się patrzą na mnie jak na wariatkę. I żeby nie było, to są kobiety posiadające dzieci 😂
My od dziś też urlop ale tak mnie głowa nadal boli że nie wiem czy coś pożytecznego zrobie a miałam tyle planów 🥺Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 sierpnia 2021, 09:48
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny temat łóżeczka. Drewniane klasyczne czy turystyczne z dokupionym materacem porządnym?
Ja przy starszaku miałam drewniane które szybko wymienić musiałam na turystyczne bo się mocno obijał, przy młodszym turystyczne po starszym, a teraz w sumie rozważałam ale skłaniam się ku turystycznemu jednak że względu na doświadczenia swoje z mega ruchliwymi dziećmi.👨25/08/2010 Szymon💙
👦07/11/2014 Aleksander💙
👧08/01/2022 Klara ❤️
-
Jeju, łączę się w bólu z tymi wzdęciami. Wieczorami jest masakra, mam brzuch jak balon, w nocy te wzdęcia potrafią mnie wybudzic... w pierwszej ciazy tego nie bylo. Moze w drugim trym odpusci?
Ja rowniez operuje tygodniami ciazy, zainteresowani niech sobie policzą ktory to miesiac 😅
Kasienka, nie obawiasz sie leciec do Grecji? Nam tez sie marzy w koncu gdzies pojechac, ale troche sie cykam. I to juz nawet nie o ciaze chodzi, tylko te covidy....
Wlasnie rozpoczelam dwutygodniowy urlop, marzylam o nim od czerwca 😁 ale siedze i sie martwie bo moja coreczka poszla pierwszy dzien do przedszkola (chodzila do zlobka, wiec powinno byc ok). Ale wiecie ona dopiero co się urodziła a już przedszkolak... Dzieci tak szybko rosna, czlowiek probuje zatrzymac czas a on galopuje. Ehhh hormony 😅
-
Eve wrote:Dziewczyny temat łóżeczka. Drewniane klasyczne czy turystyczne z dokupionym materacem porządnym?
Ja przy starszaku miałam drewniane które szybko wymienić musiałam na turystyczne bo się mocno obijał, przy młodszym turystyczne po starszym, a teraz w sumie rozważałam ale skłaniam się ku turystycznemu jednak że względu na doświadczenia swoje z mega ruchliwymi dziećmi.
Ja myśle ze Ty wiesz najlepiej co się u Ciebie sprawdzi:) jeśli turystyczne to obowiązkowo trójstopniowe, z resztą drewniane tez.
Ja stawiam na drewniane, ponieważ dostałam, ale w sumie tez turystycznego nie brałam pod uwagę w ogóle 😂25.12.2020 (8cs)- 8tc [*]
10.05.2021-⏸🥰 ➡️14dpo bhcg 467➡️ 18dpo bhcg 2523
19.01.2022- synek na Świecie 💙 55 cm i 3600g szczęścia -
nick nieaktualny