W maju zatestowane ⏸️ zimą będą rozpakowane 👶👣
-
WIADOMOŚĆ
-
A tak z ciekawostek. Dziś jak co poniedziałek wyciągnęłam detektor, szukam serduszka i nie mogę znaleźć tam gdzie było zawsze. Przejechałam na drugą stronę brzucha i się znalazło 🧐 zaśmiałam się do męża że mamy buntownika jeszcze w brzuchu i się chowa, a tu... Znowu zgubiłam serduszko! Przejeżdżam z powrotem na tą stronę co zawsze a ono jest tam 😂 no jaki mały wiercipięta 🤦♀️
Rosalie lubi tę wiadomość
-
nulka_23 wrote:A tak z ciekawostek. Dziś jak co poniedziałek wyciągnęłam detektor, szukam serduszka i nie mogę znaleźć tam gdzie było zawsze. Przejechałam na drugą stronę brzucha i się znalazło 🧐 zaśmiałam się do męża że mamy buntownika jeszcze w brzuchu i się chowa, a tu... Znowu zgubiłam serduszko! Przejeżdżam z powrotem na tą stronę co zawsze a ono jest tam 😂 no jaki mały wiercipięta 🤦♀️
-
nick nieaktualny
-
Belie wrote:Kalcia, niezłą masz gromadkę chłopaków 😁
Podziwiam Cię że tyle razy w ciąży byłaś 🙂 to naprawdę niezłe wyzwanie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 sierpnia 2021, 15:03
Kasiekkk, Nunakala lubią tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link] -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyW sobotę był temat o rozróżnianiu płci na usg i o pomyłkach 😊
Tutaj ta rycina z rozwoju zewnętrznych narządów płciowych. Nie dziwię się, że można się pomylić 😁
https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/d/d6/Gray1119.png/500px-Gray1119.png -
nulka_23 wrote:A tak z ciekawostek. Dziś jak co poniedziałek wyciągnęłam detektor, szukam serduszka i nie mogę znaleźć tam gdzie było zawsze. Przejechałam na drugą stronę brzucha i się znalazło 🧐 zaśmiałam się do męża że mamy buntownika jeszcze w brzuchu i się chowa, a tu... Znowu zgubiłam serduszko! Przejeżdżam z powrotem na tą stronę co zawsze a ono jest tam 😂 no jaki mały wiercipięta 🤦♀️
Mój młody zaś kopie mnie jak uzywam detektora, normalnie słychać bicie serduszka a tu nagle buch szmer i kopniak😂 Mówi „matka przestan kontrolować”😂25.12.2020 (8cs)- 8tc [*]
10.05.2021-⏸🥰 ➡️14dpo bhcg 467➡️ 18dpo bhcg 2523
19.01.2022- synek na Świecie 💙 55 cm i 3600g szczęścia -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kalcia wiem co czujesz, ja siedzę jak na szpilkach bo czekam na wyniki 😁 jesteś bohaterka taka gromadka i jeszcze masz sile na następnego bobaska 😍
kasiek gratulacje ☺️
8.2019 👦
10 cs o rodzeństwo🛑 i 3 mc-ch
Niespodziewanie ⏸ 17.06
❤️7.07
11.08 będzie 👧 test panorama 👌
-
Właśnie Kasiek, gratuluje!!!!
Już wam polecalam chyba ubranka Lindex, ale powiem jeszcze raz- No takiej jakości ubranek w życiu nie widziałam 😍 Upolowałam teraz na vinted w mega cenie i one są używane, a jak nowe
A, i dwa rzędy napów więc rosną razem z maluchem
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 sierpnia 2021, 18:25
Nunakala, Belie, Dip88 lubią tę wiadomość
25.12.2020 (8cs)- 8tc [*]
10.05.2021-⏸🥰 ➡️14dpo bhcg 467➡️ 18dpo bhcg 2523
19.01.2022- synek na Świecie 💙 55 cm i 3600g szczęścia -
nick nieaktualny
-
Nunakala wrote:Kalcia wiem co czujesz, ja siedzę jak na szpilkach bo czekam na wyniki 😁 jesteś bohaterka taka gromadka i jeszcze masz sile na następnego bobaska 😍
kasiek gratulacje ☺️Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 sierpnia 2021, 22:44
[link=https://www.suwaczki.com/][/link] -
Hej dziewczyny!
Dołączam do wątku 🙂 tak Was czytam od jakiegoś tygodnia i mam wrażenie, że niektóre mimo, że to pierwsze dziecko mają dużą wiedzę i pewność co kupić i w jakich ilościach. Liczę ze czegoś się dowiem, a może ja też się kiedyś będę mogła czymś podzielić 😉
Dziś mam usg prenatalne i pappe. Termin porodu 13.02.22.Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 sierpnia 2021, 08:29
Kasiekkk, Belie, Eve, Kasienka22, AnnWer, Dip88 lubią tę wiadomość
Starania od 8.2019
12.2019 - cb
5.2020 - 8tc - puste jajo
11.2020 - cb
28.06.21 - 💓
3-5.2021 Aromek 2x1
Od 5.2021 Neoparin 1x1
Kariotypy ✔️
🧖♀️
PAI-1 heterozygotyczny
MTHFR A1298C i C677T heterozygotyczny