W maju zatestowane ⏸️ zimą będą rozpakowane 👶👣
-
WIADOMOŚĆ
-
Martyna33 wrote:Dużo dziewczyn polecali jeszcZe avionaut pixel ale chyba nie podoba mi się ten wielki napis 😕
Fajnie wyglada ten tiny love -
Martyna33 wrote:Mnie w sumie do niczego nie ciągnie… chyba ze jedyne co to pije dużo coli. No niestety łagodzi trochę mdłości..
a na bagietkę z almette to niedługo patrzeć nie będę mogła bo jem prawie codziennie jak nic innego nie wchodzi 😂
Melona bym zjadła ! -
To mnie ciągnie do kwaśnych żelków 🤔
Tiny love wpisze sobie już na liste. Z tego co widzę to jest i opcja dla maluszka i jak już podrośnie to jest opcja bardziej do siedzenia. Ja swojemu chrześniakowi kupowałam taki najzwyklejszy leżaczek (tylko że on miał wtedy pół roku już) i korzystał z niego nawet jak już zaczął chodzić bo traktował go jak krzesełkoKasienka22 lubi tę wiadomość
-
nulka_23 wrote:Martyna, mam wrażenie że najgorzej spośród nas masz chętnie bym przejęła od Ciebie mdłości i wymioty np w dni parzyste żebyś sobie odpoczęła
To bardzo miłe co piszesz ☺️☺️☺️☺️ Naprawdę
Ale cieszę się ze po tych tabletkach mogę funkcjonować, oby było tylko lepiej już
Dziewczyny następny tydzień to maraton prenatalnych 😍😍😍25.12.2020 (8cs)- 8tc [*]
10.05.2021-⏸🥰 ➡️14dpo bhcg 467➡️ 18dpo bhcg 2523
19.01.2022- synek na Świecie 💙 55 cm i 3600g szczęścia -
Martyna33 wrote:To bardzo miłe co piszesz ☺️☺️☺️☺️ Naprawdę
Ale cieszę się ze po tych tabletkach mogę funkcjonować, oby było tylko lepiej już
Dziewczyny następny tydzień to maraton prenatalnych 😍😍😍
Już się nie mogę doczekać tego maratonu 😂 -
Hej kobitki chyba powiele dzisaj temat ale umnie od tygodnia coraz gorzej nawet rano mdłości mnie wybudzają . Jak narazie to tylko 2 razy kibelek zaliczyłam . To kolejna ciąża ale w poprzednich nie było tak złe .. Nie mam kompletnie apetytu z 5 posiłków dziennie jak zjem 3 obecnie to sukces . Kupiłam sobie cukierki z imbiru zobaczymy czy mi coś pomogą . A wy jak sobie radzicie albo radziliście z tym super stanem . Cały dzień czuje sie jak bym była po przepiciu na kacu 😂😂😂🤮[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
kalcia64 wrote:Hej kobitki chyba powiele dzisaj temat ale umnie od tygodnia coraz gorzej nawet rano mdłości mnie wybudzają . Jak narazie to tylko 2 razy kibelek zaliczyłam . To kolejna ciąża ale w poprzednich nie było tak złe .. Nie mam kompletnie apetytu z 5 posiłków dziennie jak zjem 3 obecnie to sukces . Kupiłam sobie cukierki z imbiru zobaczymy czy mi coś pomogą . A wy jak sobie radzicie albo radziliście z tym super stanem . Cały dzień czuje sie jak bym była po przepiciu na kacu 😂😂😂🤮
Rano śniadanie przed wstaniem z łóżka, najpierw banan, potem jakaś bagietka (u mnie z almette się sprawdza śmietankowym) i potem leżysz cZekasz żeby się przyjęło. U mnie to nie zawsze działa, czasem zwroce i dopiero jest lepiej.
Do tego cola/woda gazowana , słone paluszki. Przegryzanie czegoś co godzinę żeby nie czuć głodu
Spróbuj znaleźć tez jakieś tabletki które w składzie by miały imbir i wit b625.12.2020 (8cs)- 8tc [*]
Martyna33 wrote:Rano śniadanie przed wstaniem z łóżka, najpierw banan, potem jakaś bagietka (u mnie z almette się sprawdza śmietankowym) i potem leżysz cZekasz żeby się przyjęło. U mnie to nie zawsze działa, czasem zwroce i dopiero jest lepiej.
Do tego cola/woda gazowana , słone paluszki. Przegryzanie czegoś co godzinę żeby nie czuć głodu
Spróbuj znaleźć tez jakieś tabletki które w składzie by miały imbir i wit b6
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lipca 2021, 20:33
[link=https://www.suwaczki.com/][/link] -
Ja na mdłości widziałam Pregna Vomi czy jakoś tak 😅 Zawiera imbir, wit B6 i magnez, tylko to są chyba gumy do żucia 🤔 Ale nie wiem czy to dobre jest i czy pomaga coś.
-
Dip88 wrote:Ja na mdłości widziałam Pregna Vomi czy jakoś tak 😅 Zawiera imbir, wit B6 i magnez, tylko to są chyba gumy do żucia 🤔 Ale nie wiem czy to dobre jest i czy pomaga coś.
Dip88 lubi tę wiadomość
Mnie senność trzyma od początku do dnia dzisiejszego 😂 Zazwyczaj łapie mnie już o 12-13, a przy 2 latku nie da się 🙈 Dopiero idę na drzemkę jak mój wróci z pracy, bo inaczej oczy na zapałki 😂😂
-
kalcia64 wrote:No ja mam troszkę brzydko powiem przesrane bo jestem na diecie na nietolerancję a mam ich trochę zero laktozy glutenu ryżu soji żadnych cukrów . Owoce tylko o niskim indeksie glikemicznym . Jestem pod opieka dietetyk klinicznej . Ona poleciła mi właśnie herbatę albo produkty z imbiru . Zamówiłam teraz te opaski na nadgarstki zobaczę może one pomogą . Problem umnie jak nigdy w tej ciąży nie mam apetytu . Mam samych chłopców i rodzina się śmieje ze to będzie dziewczynka .😂❤️
Uuu to ciężko będzie Mi chleb żytni w ogóle nie wchodzi …
A po herbacie z imbiru rzygam jak kot 😂 opaski na nadgarstki tez miałam, nic nie warte 😅😅
Musisz popróbować, bo u każdego co innego zadziała…25.12.2020 (8cs)- 8tc [*]
nick nieaktualnyTo po kolei, Alis, współczuję tej senności, u mnie ma poziom ekstremalny i trzyma do teraz, przesypiam około 16 godzin w ciągu doby, jak śpię mniej, to następnego dnia jest jeszcze gorzej.
Co do smaków, to ja mam smaka na nabiał: twarogi, sery, maślanka, wchodzą mi też owoce i pikantne dania obiadowe, ale później męczy mnie zgaga, więc niezbyt sobie na ostre pozwalam
Niech ten czas szybciej leci, bo chyba nie dotrwam do tych moich prenatalnych 😂Alis96 lubi tę wiadomość
-
Dip88 wrote:Mnie senność trzyma od początku do dnia dzisiejszego 😂 Zazwyczaj łapie mnie już o 12-13, a przy 2 latku nie da się 🙈 Dopiero idę na drzemkę jak mój wróci z pracy, bo inaczej oczy na zapałki 😂😂
Mam tak samo z sennością, od początku, nawet zanim się dowiedziałam o ciąży do teraz 😂 tracę przez to masę czasu 🙄Alis96 lubi tę wiadomość
🙋🏽♀️ 25l.
🙋🏽 27l.
+ 🐈🐈⬛
-
Martyna33 wrote:Uuu to ciężko będzie Mi chleb żytni w ogóle nie wchodzi …
A po herbacie z imbiru rzygam jak kot 😂 opaski na nadgarstki tez miałam, nic nie warte 😅😅
Musisz popróbować, bo u każdego co innego zadziała…Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lipca 2021, 23:46
Dip88 wrote:Mnie senność trzyma od początku do dnia dzisiejszego 😂 Zazwyczaj łapie mnie już o 12-13, a przy 2 latku nie da się 🙈 Dopiero idę na drzemkę jak mój wróci z pracy, bo inaczej oczy na zapałki 😂😂
Alis96 lubi tę wiadomość
kalcia64 wrote:Ja tez musze walnac drzemke w ciagu dnia ale moj maly dzieki bogu idzie spac kolo 12 I spi 2 h to ja z nim zalegam ❤️😂