W maju zatestowane ⏸️ zimą będą rozpakowane 👶👣
-
WIADOMOŚĆ
-
Co do wózków to wiadomo, pierwszy, wymarzony, nówka, funkiel z salonu. Nawet dostałam wówczas przepustkę od gina, że mogę wstać i jechać obejrzeć do sklepu 😄 Braliśmy 2w1, bo nie ufam tym fotelikom. Noo i tak się skończyło, że po 9msc jazdy w gondoli sprzedaliśmy go, bo nie mogłam patrzeć na tą landare spacerówkę 😄 Kupiłam sobie nową, typową spacerówkę. Kocham ją miłością ogromną i czeka na kolejnego Malucha ❤️ Teraz stwierdziłam, że chyba zdecyduje się na wózek używany. Jest jedna babeczka, niedaleko naszej miejscowości, co wystawia takie petardy, że najchętniej to już bym coś kupiła hehe.początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm) -
Martyna33 Coletto Joggy 🙂
Alis96 czasem wydaje mi się, że coś poczuje, ale sama nie wiem. Czekam na jakieś oczywiste potwierdzenie 😄 że będę pewna, że to TO. Z Córką pierwsze ruchy poczułam w 18+1, ale też chyba z 3 dni wcześniej wyczekiwałam czy to napewno to. A Ty już czujesz Maluszka?początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm) -
Caro wrote:Martyna33 Coletto Joggy 🙂
Alis96 czasem wydaje mi się, że coś poczuje, ale sama nie wiem. Czekam na jakieś oczywiste potwierdzenie 😄 że będę pewna, że to TO. Z Córką pierwsze ruchy poczułam w 18+1, ale też chyba z 3 dni wcześniej wyczekiwałam czy to napewno to. A Ty już czujesz Maluszka?
Jeszcze nie 😥 albo nie wiem że to juz to a mamy podobne terminy więc pewnie będziemy podobnie czuły , mam nadzieję że niebawem będziemy czuły wszystkie fikołki naszych maluszków 🥰 nie moge sie doczekać tego, mąż mówi że jeszcze będę miała dosyć kopniakow 😁😁 -
Papierowka wrote:Hejo, w końcu ruszają nam na grupie wizyty! Eve, Kalcia, Belie- trzymamy za was kciuki! ❤️👨25/08/2010 Szymon💙
👦07/11/2014 Aleksander💙
👧08/01/2022 Klara ❤️
-
nick nieaktualnyPapierówka dziękuję Ci za Twój komentarz
Przeczytałam rano w łóżku i sobie uświadomiłam, że muszę lecieć do labu Nic nie dzieje się bez przyczyny
Uratowałaś mnie bo bym zapomniała, a na jutro muszę mieć wyniki!:*Papierowka, Eve lubią tę wiadomość
-
Mam dylemat.. rozlozylo mnie konkretnie, katar, bol gardla i glowy, ogolnie mega slabo sie czuje, no a w czwartek usg 2 trymestru. Jechalybyscie? Maja prawo odmowic mi wykonania badania? Bo tego sie boje najbardziej. Generalnie trzeba sie umawiac z mega wyprzedzeniem, wiec nie wierze, ze bedzie jakis termin na za tydzien, poza tym nie chcialabym zmieniac
-
nick nieaktualnyRosalie, a moze sprobuj tam zadzwonić i powiedzieć o swojej sytuacji, moze w takich wyjatkowych okolicznościach to Ci przełożą? Nie wiem jak to też funkcjonuje w miejscu w którym robisz te badania i jacy tam ludzie pracują. Może Cię gdzieś wcisną np na za tydzień?
-
O kurcze, Rosalie nie wiem co Ci powiedzieć. Pewnie gdyby to nie były takie czasy jakie są to nie byłoby problemu ale tak to dużo może zależeć od miejsca i lekarza:(
Alis, z jednej strony mąż ma rację a z drugiej jak teraz przez dwa dni Leon dość konkretnie ograniczył kopniaczki to wczoraj wieczorem musiałam z nim odbyć poważną rozmowę że mnie stresuje. Dziś od rana na szczęście ma znowu wzmożoną aktywność
Dip, faktycznie się gorzej czułaś po szczepionce na krztusiec? -
Belie wrote:Papierówka dziękuję Ci za Twój komentarz
Przeczytałam rano w łóżku i sobie uświadomiłam, że muszę lecieć do labu Nic nie dzieje się bez przyczyny
Uratowałaś mnie bo bym zapomniała, a na jutro muszę mieć wyniki!:*
Rosalie, tak jak pisze Belie najlepiej zadzwonić i się podpytać samą przychodnie jak się na to zaopatrują ;( Dużo zdrówka, R. 😘
U mnie już jest końcówka 20 tygodnia i nadal nie czuje kopniaczków ;( czuje pulsowanie, ale kopniaków brak -
Nulka tylko wczoraj mnie lekko ręka bolała, ale dużo mniej niż po szczepieniu na Covid, a tak to zero objawów 😉 Dziś też wszystko ok 🙂
Rosalie ja też nie wiem co Ci doradzić 🤷🏻♀️ Może najpierw zorientuj się czy masz szanse w ogóle przełożyć to badanie.nulka_23 lubi tę wiadomość
-
Rosalie, tak jak dziewczyny napisały, zadzwoń i zapytaj, może lepiej przełożyć..
I kochana, pij dużo herbaty z miodem i imbirem, do nosa sol morska, jeśli jest krytycznie zatkany to nasivin. Przy gorączce paracetamol. Na gardło można tamtum verde spray i tabletki isla. U mnie gardło odpuściło po 2 dniach, z katarem już lepiej, ale kaszel dalej meczy. Już tydzień mnie trzyma ale jestem już bliska wyzdrowienia.
Jak myślicie dziewczyny, czy chicco baby hug może przez pierwsze 3 Msc zupełnie zamienić łóżeczko?25.12.2020 (8cs)- 8tc [*]
10.05.2021-⏸🥰 ➡️14dpo bhcg 467➡️ 18dpo bhcg 2523
19.01.2022- synek na Świecie 💙 55 cm i 3600g szczęścia -
nick nieaktualnyJa dopiero w 21+4 poczułam coś 😃 także luzik 🙂 od tamtego momentu czuję codziennie. Jeszcze musiałam dopytać koleżanki czy to na pewno to, bo jakoś inaczej to sobie wyobrażałam. No i moim zdaniem to nie wszystko jest takie oczywiste jak się może niektórym wydawać. Dlatego ja nie lubię takiego określenia jak to będzie się działo to będziesz wiedziała, w żadnym aspekcie życia🤣
Ja poczułam taki bąbel/takie pyk/puk. To nie było zadne delikatne muśnięcie jak kiedyś myślałam 😁Alis96 lubi tę wiadomość
-
A u mnie od kilku dni mały wypycha mi kulkę z boku 😅 Albo główka albo pupa, choć raczej główka, bo jednocześnie po drugiej stronie brzucha czuje w tym momencie kopniaki. Jak posmyram ręką to chowa się 🙃