W maju zatestowane ⏸️ zimą będą rozpakowane 👶👣
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Martyna uroczy jest! Ale szczuplutka jestes to nie ma co się dziwić że się pojawił 😁 ja mam strategie że twierdzę że mi dobrze w małżeństwie to mi się przybrało ale skoro ktoś pyta to muszę się za siebie wziąć 😂 zmieszanie osób jest najlepsze 😂
Co do kwarantanny i przepisów, gis opublikował komunikat w którym podał że dnia przekroczenia granicy się nie liczy do tych 7 dni więc w praktyce w 8 dobie można zrobić test. Szaleństwo skrócić kwarantanne o 2 dni😂😂
Rosalie lubi tę wiadomość
-
A to ważenie to faktycznie bez sensu. Ja poprzednie miałam rano a teraz będę miała po południu to przecież bedzie że utyłam bardzo dużo bo jednak pić musze 🤔 na dodatek wystarczy że założę inne buty i już mnie przybędzie 😂 w zimę w kozakach to już całkiem 😂
-
Oj dziękuje wam za komplementy 😍😂
Rosalie, to pierwsze maleństwo 🥰 Pierwsza ciąża poroniona w 8tc, wtedy brzuch nawet nie ruszył
Nulka, No zarabiste te przepisy 😂 a zanim wynik testu to jeden dzień w sumie bez kwarantanny wyjdzie 😂25.12.2020 (8cs)- 8tc [*]
10.05.2021-⏸🥰 ➡️14dpo bhcg 467➡️ 18dpo bhcg 2523
19.01.2022- synek na Świecie 💙 55 cm i 3600g szczęścia -
nick nieaktualny
-
Martyna jaki śliczny brzuszek 😍 i widoczny jak na ten tydz ale Ty szczupła jesteś. Ja mam teraz tak wzdety brzuch ze masakra ale podobno tak może być na początku02.2021 ⏸
03.2021 7 tydz 💔
15.06.2021⏸ 12 dpo
21.06.2021 18 dpo beta hcg 3134,14
24.06.2021 21 dpo beta hcg 12678,64

-
O kurde dobre pytanie, ja wczoraj zamowilam zapas na najblizsze 3 msc 🙈nulka_23 wrote:Jak to jest z suplementami. Biorę teraz mama dha już w sumie drugie opakowanie. Akurat mi się kończy i się zastanawiam czy na drugi trymestr powinnam coś innego brać czy mogę sobie nadal te brać?

-
Też się podepnę pod pytanie tzn wiem co mam kupić, ale może coś lepszego się znajdzie 😅nulka_23 wrote:Jak to jest z suplementami. Biorę teraz mama dha już w sumie drugie opakowanie. Akurat mi się kończy i się zastanawiam czy na drugi trymestr powinnam coś innego brać czy mogę sobie nadal te brać?
Teraz biorę Prenatal Uno, on jest do 12 tc i nie wiem czy kupić Prenatal Duo czy może coś lepszego znacie ? 🤨 Choć wiem, że te są polecane i nie są napchane witaminami jak w innych, tylko to co najważniejsze i potrzebne 🤔
A w tyg muszę już zamówić coś, bo mi się kończą i jeszcze zanim z Pl mi dojdą to pare dni minie. -
Hmmm… zgłupiałam 🤣🤣 Na moje oko wychodzi na to, że te MamaDHA są ok, ale mają magnez 🤔 On chyba w ogóle nie jest zalecany już w ciąży bez powodu 🤷🏻♀️ Ale patrząc zostanę chyba jednak przy swoich Prenatal Duo, tam jedynie niby żelazo w składzie jest fuj bez powodu 😅nulka_23 wrote:Jestem w trakcie lektury ale tu to zostawię https://pantabletka.pl/jakie-witaminy-w-ciazy-opinia-analiza/
-
Dziewczyny nadrobię potem ale muszę Wam powiedzieć ze nie wytrzymałam - dziś 10dpo…

Odczytane po 30sek, teraz wytrzymać do jutra, zrobic drugi i jechac na bete….
Mam nadzieje ze mnie nie oszukuje
Nunakala, Eve, Rosalie, Dip88, Kasienka22, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Paulina95, AnnWer, wariancja, Alis96, maciejka, Ariadne002 lubią tę wiadomość
-
Widać !
Iskra444 lubi tę wiadomość
8.2019 👦
10 cs o rodzeństwo🛑 i 3 mc-ch
Niespodziewanie ⏸ 17.06
❤️7.07
11.08 będzie 👧 test panorama 👌