W maju zatestowane ⏸️ zimą będą rozpakowane 👶👣
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Martyna uroczy jest! Ale szczuplutka jestes to nie ma co się dziwić że się pojawił 😁 ja mam strategie że twierdzę że mi dobrze w małżeństwie to mi się przybrało ale skoro ktoś pyta to muszę się za siebie wziąć 😂 zmieszanie osób jest najlepsze 😂
Co do kwarantanny i przepisów, gis opublikował komunikat w którym podał że dnia przekroczenia granicy się nie liczy do tych 7 dni więc w praktyce w 8 dobie można zrobić test. Szaleństwo skrócić kwarantanne o 2 dni😂😂Rosalie lubi tę wiadomość
-
A to ważenie to faktycznie bez sensu. Ja poprzednie miałam rano a teraz będę miała po południu to przecież bedzie że utyłam bardzo dużo bo jednak pić musze 🤔 na dodatek wystarczy że założę inne buty i już mnie przybędzie 😂 w zimę w kozakach to już całkiem 😂
-
Oj dziękuje wam za komplementy 😍😂
Rosalie, to pierwsze maleństwo 🥰 Pierwsza ciąża poroniona w 8tc, wtedy brzuch nawet nie ruszył
Nulka, No zarabiste te przepisy 😂 a zanim wynik testu to jeden dzień w sumie bez kwarantanny wyjdzie 😂25.12.2020 (8cs)- 8tc [*]
10.05.2021-⏸🥰 ➡️14dpo bhcg 467➡️ 18dpo bhcg 2523
19.01.2022- synek na Świecie 💙 55 cm i 3600g szczęścia -
nick nieaktualny
-
Martyna jaki śliczny brzuszek 😍 i widoczny jak na ten tydz ale Ty szczupła jesteś. Ja mam teraz tak wzdety brzuch ze masakra ale podobno tak może być na początku02.2021 ⏸
03.2021 7 tydz 💔
15.06.2021⏸ 12 dpo
21.06.2021 18 dpo beta hcg 3134,14
24.06.2021 21 dpo beta hcg 12678,64
-
nulka_23 wrote:Jak to jest z suplementami. Biorę teraz mama dha już w sumie drugie opakowanie. Akurat mi się kończy i się zastanawiam czy na drugi trymestr powinnam coś innego brać czy mogę sobie nadal te brać?
-
nulka_23 wrote:Jak to jest z suplementami. Biorę teraz mama dha już w sumie drugie opakowanie. Akurat mi się kończy i się zastanawiam czy na drugi trymestr powinnam coś innego brać czy mogę sobie nadal te brać?
Teraz biorę Prenatal Uno, on jest do 12 tc i nie wiem czy kupić Prenatal Duo czy może coś lepszego znacie ? 🤨 Choć wiem, że te są polecane i nie są napchane witaminami jak w innych, tylko to co najważniejsze i potrzebne 🤔
A w tyg muszę już zamówić coś, bo mi się kończą i jeszcze zanim z Pl mi dojdą to pare dni minie. -
nulka_23 wrote:Jestem w trakcie lektury ale tu to zostawię https://pantabletka.pl/jakie-witaminy-w-ciazy-opinia-analiza/
-
Dziewczyny nadrobię potem ale muszę Wam powiedzieć ze nie wytrzymałam - dziś 10dpo…
Odczytane po 30sek, teraz wytrzymać do jutra, zrobic drugi i jechac na bete….
Mam nadzieje ze mnie nie oszukujeNunakala, Eve, Rosalie, Dip88, Kasienka22, Kasiekkk, Kasiekkk, Kasiekkk, Belie, Paulina95, AnnWer, wariancja, Alis96, maciejka, Ariadne002 lubią tę wiadomość
-
Widać !
Iskra444 lubi tę wiadomość
8.2019 👦
10 cs o rodzeństwo🛑 i 3 mc-ch
Niespodziewanie ⏸ 17.06
❤️7.07
11.08 będzie 👧 test panorama 👌