W maju zatestowane ⏸️ zimą będą rozpakowane 👶👣
-
WIADOMOŚĆ
-
Paulina ja śpię albo na boku albo brzuchu … jeszcze 😂😂
Kasiekk oni to wiedzą kiedy zadzwonić 🤦🏼♀️ Jakby nie mógł w poniedziałek 😕 Mam nadzieje, że to nic takiego, może ten acard na przepływy chce ci dać albo coś takiego. Mimo wszystko, trzymam kciuki ✊ -
Kasiekkk, już mógł ten lekarz zadzwonić w poniedziałek albo porozmawiać przez telefon 😡 a masz wgląd w te wyniki czy tylko dostałaś od niego taką informację? Bo może faktycznie o przepływy chodzi? Ja też miałam informacje że doktor chce ze mną konsultować a jedyne co powiedziała to że jest okey ale mam ten acard brać
-
nick nieaktualnyNiestety nie mam wglądu w wyniki, więc się denerwuję... No ale trudno, skoro powiedział, że nie jest źle, to oby chodziło tylko o te przepływy.
Hahaha, macie tak, że jak musicie rozmawiać z młodym, przystojnym mężczyzną, to denerwujecie się bardziej, niż jakby miał być stary lub brzydki? 😂😂 Ja to mam wrażenie, że się gapię na nich jak jełop, a później mi głupio, bo myślę, że to widać, że się gapię 😁
No nic, wbiję tam i zachowam się jak dorosły człowiek 😂Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lipca 2021, 22:14
-
nick nieaktualnyMogę przyjść w środę lub piątek jakoś między pacjentkami lub przed lub po, więc fajnie, że nie muszę za wizytę płacić, ale na minus to, że będę musiała trochę poczekać, zanim się dowiem o co chodzi
Znaczy mogę odebrać wyniki pappy w poniedziałek, ale mam z godzinę jazdy tam, więc pewnie odbiorę je dopiero, jak pojadę do lekarza -
nick nieaktualny
-
Wzięłam teraz (dr kazała mi brać na noc), wczoraj się nie odważyłam a i tak miałam dziś mdłości ale chociaż bez wymiotów. Moja mama uważa że to od przeziębienia chociaż jakoś w to wątpię... Chociaż kto wie, w ciąży mi nawet uczulenie na chemię wróciło a tak długo już go nie miałam
-
Kasiekkk wrote:Buuuu... Zadzwonił do mnie lekarz, który robił mi usg i powiedział, że ma moje wyniki pappy i że "nie są złe", ale chciałby ze mną porozmawiać i żebym przyjechała. Matko, teraz będę się denerwować cały weekend...8.2019 👦
10 cs o rodzeństwo🛑 i 3 mc-ch
Niespodziewanie ⏸ 17.06
❤️7.07
11.08 będzie 👧 test panorama 👌
-
Wczoraj wzięłam acard a dziś się boję śniadania zjeść. Chociaż mam wrażenie że to jednak nie była jego wina bo dość dobrze sobie dziś radzę. Co orawda miałam taki ból gardła że od 5 nie śpię ale funkcjonuje. Tylko taki irracjonalny strach przed śniadaniem mam 🤔
-
nick nieaktualnyNulka, może na początek coś maleńkiego? Albo chociaż jeden kęs i zobaczysz, jak będzie?
U nas dzisiaj tak dla odmiany ślub... Powiem Wam, że nie daję rady w tej ciąży tak tydzień w tydzień nocki zarywać, wolniej dochodzę do siebie i co odeśpię i z jeden / dwa dni jest dobrze, to od nowa... Więc jako że wiem, że będę zombie przez 4 dni po kolejnym ślubie, to czuje do tego jakąś taką niechęć i tak okropnie mi się nie chce jechać. Do tego mój organizm jeszcze to wykorzystuje przeciwko mnie i a to mdłości, a to zawroty głowy, a to osłabienie i duszności, a to ból brzucha... I liczy pewnie na to, że zostaniemy dzięki temu w domu 😂 -
Nulka ja obstawiam, że te mdłości/wymioty to jakiś wirus ci się przypałętał, tymbardziej że wczoraj też miałaś mdłości, a Acardu nie brałaś 🤨 Jak jest ok to jedz, co ma być to i tak będzie, czy zjesz czy nie, a nie będziesz przecież głodna chodzić 😉
Kasiekk mam nadzieje, że skończy się tylko na niepotrzebnym stresie, szkoda tylko że tyle musisz czekać do wizyty 😣 -
Jeju Kasiekkk dużo jeszcze macie zleceń w tym roku? Podziwiam Cię, na prawde. Dla mnie praca w ten sposób to istna tortura. A przecież na zrobieniu zdjęć się nie kończy tylko jeszcze później ślęczysz przed komputerem to obrabiając 😳
Zjadłam kanapke i żyje. Nawet chyba mam się lepiej niż przed śniadaniem 🤔 także możliwe że to faktycznie jakiś wirus był chociaż nie wiem gdzie mogłam go złapać 😳 no nic, mam tylko nadzieję że nie zaszkodził maluszkowi ❤️ -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja tylko melduje, ze dojechaliśmy ✊🏻 Zdarzylam już zaliczyć wymioty w galerii handlowej, wiec sadze ze u Nulki dziś wszystko ok 😂😂
Jedyne na co mam teraz sile to rozpakowanie przesyłek i spanie 😂
A wiec tak, od góry:
Lupilu - polecam bo fajna jakość, a teraz jest jakaś zniżka i jeden bodziak wychodzi 3,50 😬 Można jednorazowo je zużywać 😂
Sinsay- dla mnie są mega malutkie, trochę zaniżona rozmiarówka, No ale takie tez się przydadzą. Te 56 moim zdaniem bardziej są 50. Co do jakości- wypadają najgorzej z tej całej listy, są dość szorstkie, ale może po praniu będą milsze 🧐
5-10-15 mega jakość, bardzo milutkie i to tez były w bardzo dobrych cenach. Porządna i gruba bawełna w porównaniu do sinsay
H&M śpiworek do spania - bardzo fajny, średnio ciepły, ale moim zdaniem dla ubranego na cebulkę dziecka zimą będzie ok. Kupiłam tez spodnie ciążowe i są tez ekstra.
Eve, Dip88, wariancja, Alis96 lubią tę wiadomość
25.12.2020 (8cs)- 8tc [*]
10.05.2021-⏸🥰 ➡️14dpo bhcg 467➡️ 18dpo bhcg 2523
19.01.2022- synek na Świecie 💙 55 cm i 3600g szczęścia -
To Ci Kasiekk lekarz weekend zrobił... Dobrze, że masz się czym zająć, gorzej że odżywać później będziesz niewiadomo ile.
Martyna ale Ty chyba nie masz objawu częstego siusiania? W takiej podróży to by Wam jeszcze na to dodatkowa godzina zeszła 😂 siostra na 5h podróży zatrzymywała się 7razy także... Aczkolwiek współczuję z tymi wymiotami.
Mnie w tamtej ciąży odrzuciło od jajek, ciekawe czy coś w tej będzie. A tak z objawów... Zaczynają mnie boleć piersi, a dokładnie prawa. I tak myślę sobie że fajnie bo znaczy że okej, a z drugiej już myślę jak będę się stresować jak czasem będą chwilowo objawy ustępować, a w mojej głowie będzie panika.
Ja tymczasem korzystam z soboty 😂
Zapraszam jak coś 😃