X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne W maju zatestowane ⏸️ zimą będą rozpakowane 👶👣
Odpowiedz

W maju zatestowane ⏸️ zimą będą rozpakowane 👶👣

Oceń ten wątek:
  • Dip88 Autorytet

Wysłany: 16 lipca 2021, 21:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paulina ja śpię albo na boku albo brzuchu … jeszcze 😂😂

Kasiekk oni to wiedzą kiedy zadzwonić 🤦🏼‍♀️ Jakby nie mógł w poniedziałek 😕 Mam nadzieje, że to nic takiego, może ten acard na przepływy chce ci dać albo coś takiego. Mimo wszystko, trzymam kciuki ✊

3jgx9jcgaorgom11.png
    Nikodem & Alexander ❤️
    Starania od 11.2019
    12.2019 Poronienie 6tc💔
    04.2021 Ciąża biochemiczna💔
    💗13.05.2021⏸ NIFTY ✅ 💙 Antoś 💙

PCOS❗️FSH❗️Testosteron ❗️LH/FSH ❗️
    Styczeń 2021 Klinika w NL 🇳🇱
  • nulka_23 Autorytet

Wysłany: 16 lipca 2021, 21:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasiekkk, już mógł ten lekarz zadzwonić w poniedziałek albo porozmawiać przez telefon 😡 a masz wgląd w te wyniki czy tylko dostałaś od niego taką informację? Bo może faktycznie o przepływy chodzi? Ja też miałam informacje że doktor chce ze mną konsultować a jedyne co powiedziała to że jest okey ale mam ten acard brać

• Eve Autorytet

Wysłany: 16 lipca 2021, 21:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasiekkk trzymamy kciuki! Pamiętaj,że nie są źle może chodzi o włączenie leku.

👨25/08/2010 Szymon💙
    👦07/11/2014 Aleksander💙
    👧08/01/2022 Klara ❤️
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 lipca 2021, 22:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niestety nie mam wglądu w wyniki, więc się denerwuję... No ale trudno, skoro powiedział, że nie jest źle, to oby chodziło tylko o te przepływy.

Hahaha, macie tak, że jak musicie rozmawiać z młodym, przystojnym mężczyzną, to denerwujecie się bardziej, niż jakby miał być stary lub brzydki? 😂😂 Ja to mam wrażenie, że się gapię na nich jak jełop, a później mi głupio, bo myślę, że to widać, że się gapię 😁

No nic, wbiję tam i zachowam się jak dorosły człowiek 😂

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lipca 2021, 22:14

• nulka_23 Autorytet

Wysłany: 16 lipca 2021, 22:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasiekkk a kiedy masz u niego wizytę?

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 lipca 2021, 22:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mogę przyjść w środę lub piątek jakoś między pacjentkami lub przed lub po, więc fajnie, że nie muszę za wizytę płacić, ale na minus to, że będę musiała trochę poczekać, zanim się dowiem o co chodzi :/

Znaczy mogę odebrać wyniki pappy w poniedziałek, ale mam z godzinę jazdy tam, więc pewnie odbiorę je dopiero, jak pojadę do lekarza

• nulka_23 Autorytet

Wysłany: 16 lipca 2021, 22:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O jejuu to jeszcze tyle czasu się będziesz stresowała :( chociaż myślę że masz tą samą sytuację co ja i się skończy na acardzie :)

Kasiekkk lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 lipca 2021, 22:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nulka_23 wrote:
    O jejuu to jeszcze tyle czasu się będziesz stresowała :( chociaż myślę że masz tą samą sytuację co ja i się skończy na acardzie :)

Mam nadzieję, że to o to chodzi :) Brałaś dzisiaj acard? Jeśli tak, to jak się czujesz?

• nulka_23 Autorytet

Wysłany: 16 lipca 2021, 22:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wzięłam teraz (dr kazała mi brać na noc), wczoraj się nie odważyłam a i tak miałam dziś mdłości ale chociaż bez wymiotów. Moja mama uważa że to od przeziębienia chociaż jakoś w to wątpię... Chociaż kto wie, w ciąży mi nawet uczulenie na chemię wróciło a tak długo już go nie miałam :(

• Nunakala Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2021, 08:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasiekkk wrote:
    Buuuu... Zadzwonił do mnie lekarz, który robił mi usg i powiedział, że ma moje wyniki pappy i że "nie są złe", ale chciałby ze mną porozmawiać i żebym przyjechała. Matko, teraz będę się denerwować cały weekend...
    Omg ale zasiał niepewność … staraj się myśleć pozytywnie, tak jak tutaj pisałyśmy to statystyka 😍 wszystko będzie dobrze :)

8.2019 👦
    10 cs o rodzeństwo🛑 i 3 mc-ch
    Niespodziewanie ⏸ 17.06
    ❤️7.07

11.08 będzie 👧 test panorama 👌

34bw43r8hka2lxc7.png
  • nulka_23 Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2021, 10:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wczoraj wzięłam acard a dziś się boję śniadania zjeść. Chociaż mam wrażenie że to jednak nie była jego wina bo dość dobrze sobie dziś radzę. Co orawda miałam taki ból gardła że od 5 nie śpię ale funkcjonuje. Tylko taki irracjonalny strach przed śniadaniem mam 🤔

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 lipca 2021, 11:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nulka, może na początek coś maleńkiego? Albo chociaż jeden kęs i zobaczysz, jak będzie?

U nas dzisiaj tak dla odmiany ślub... Powiem Wam, że nie daję rady w tej ciąży tak tydzień w tydzień nocki zarywać, wolniej dochodzę do siebie i co odeśpię i z jeden / dwa dni jest dobrze, to od nowa... Więc jako że wiem, że będę zombie przez 4 dni po kolejnym ślubie, to czuje do tego jakąś taką niechęć i tak okropnie mi się nie chce jechać. Do tego mój organizm jeszcze to wykorzystuje przeciwko mnie i a to mdłości, a to zawroty głowy, a to osłabienie i duszności, a to ból brzucha... I liczy pewnie na to, że zostaniemy dzięki temu w domu 😂

• Dip88 Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2021, 11:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nulka ja obstawiam, że te mdłości/wymioty to jakiś wirus ci się przypałętał, tymbardziej że wczoraj też miałaś mdłości, a Acardu nie brałaś 🤨 Jak jest ok to jedz, co ma być to i tak będzie, czy zjesz czy nie, a nie będziesz przecież głodna chodzić 😉

Kasiekk mam nadzieje, że skończy się tylko na niepotrzebnym stresie, szkoda tylko że tyle musisz czekać do wizyty 😣

3jgx9jcgaorgom11.png
    Nikodem & Alexander ❤️
    Starania od 11.2019
    12.2019 Poronienie 6tc💔
    04.2021 Ciąża biochemiczna💔
    💗13.05.2021⏸ NIFTY ✅ 💙 Antoś 💙

PCOS❗️FSH❗️Testosteron ❗️LH/FSH ❗️
    Styczeń 2021 Klinika w NL 🇳🇱
  • nulka_23 Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2021, 11:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeju Kasiekkk dużo jeszcze macie zleceń w tym roku? Podziwiam Cię, na prawde. Dla mnie praca w ten sposób to istna tortura. A przecież na zrobieniu zdjęć się nie kończy tylko jeszcze później ślęczysz przed komputerem to obrabiając 😳

Zjadłam kanapke i żyje. Nawet chyba mam się lepiej niż przed śniadaniem 🤔 także możliwe że to faktycznie jakiś wirus był chociaż nie wiem gdzie mogłam go złapać 😳 no nic, mam tylko nadzieję że nie zaszkodził maluszkowi ❤️

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 lipca 2021, 11:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeszcze 7 w tym raz dzień po dniu, ale za 2 tygodnie urlop i to jakoś podnosi na duchu :)

Gratuluję zjedzonej kanapki 😁

• nulka_23 Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2021, 11:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To jeszcze dużo :( w sumie 6 weekendów wychodzi... Nie wiem jak dajesz radę 😳

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 lipca 2021, 12:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szczerze mówiąc, to ja też nie 😁 Staram się po prostu o tym nie myśleć, taką sobie pracę wybrałam ;)

• Martyna33 Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2021, 20:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tylko melduje, ze dojechaliśmy ✊🏻 Zdarzylam już zaliczyć wymioty w galerii handlowej, wiec sadze ze u Nulki dziś wszystko ok 😂😂

Jedyne na co mam teraz sile to rozpakowanie przesyłek i spanie 😂

A wiec tak, od góry:
    Lupilu - polecam bo fajna jakość, a teraz jest jakaś zniżka i jeden bodziak wychodzi 3,50 😬 Można jednorazowo je zużywać 😂
    Sinsay- dla mnie są mega malutkie, trochę zaniżona rozmiarówka, No ale takie tez się przydadzą. Te 56 moim zdaniem bardziej są 50. Co do jakości- wypadają najgorzej z tej całej listy, są dość szorstkie, ale może po praniu będą milsze 🧐
    5-10-15 mega jakość, bardzo milutkie i to tez były w bardzo dobrych cenach. Porządna i gruba bawełna w porównaniu do sinsay
    H&M śpiworek do spania - bardzo fajny, średnio ciepły, ale moim zdaniem dla ubranego na cebulkę dziecka zimą będzie ok. Kupiłam tez spodnie ciążowe i są tez ekstra.

0e468ac7b7f4.jpg

Eve, Dip88, wariancja, Alis96 lubią tę wiadomość

25.12.2020 (8cs)- 8tc [*]
    10.05.2021-⏸🥰 ➡️14dpo bhcg 467➡️ 18dpo bhcg 2523
    19.01.2022- synek na Świecie 💙 55 cm i 3600g szczęścia
  • nulka_23 Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2021, 21:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Martyna masz rację że u mnie okey 😂 nawet leczo zrobiłam i dwa prania. Przykro mi że u Ciebie gorzej 😟 ale chociaż podróż masz już za sobą 🥺 ale masz zakupów już 😳😳

• AnnWer Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2021, 21:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To Ci Kasiekk lekarz weekend zrobił... Dobrze, że masz się czym zająć, gorzej że odżywać później będziesz niewiadomo ile.
    Martyna ale Ty chyba nie masz objawu częstego siusiania? W takiej podróży to by Wam jeszcze na to dodatkowa godzina zeszła 😂 siostra na 5h podróży zatrzymywała się 7razy także... Aczkolwiek współczuję z tymi wymiotami.

Mnie w tamtej ciąży odrzuciło od jajek, ciekawe czy coś w tej będzie. A tak z objawów... Zaczynają mnie boleć piersi, a dokładnie prawa. I tak myślę sobie że fajnie bo znaczy że okej, a z drugiej już myślę jak będę się stresować jak czasem będą chwilowo objawy ustępować, a w mojej głowie będzie panika.

Ja tymczasem korzystam z soboty 😂
    a0d5edff23b2.jpg
    Zapraszam jak coś 😃

relgh371eque54k9.png
‹‹ 67 68 69 70 71 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Telemedycyna – co to jest? Zalety telemedycyny

Telemedycyna to pojęcie, z którym coraz częściej można się spotkać w obszarze usług zdrowotnych. Sprawdź, co ono oznacza i jakie korzyści wiążą się dla pacjenta z tym rozwiązaniem.

CZYTAJ WIĘCEJ

6 składników, które mogą wesprzeć Twoją płodność i zwiększyć szanse na zajście w ciążę!

Dowiedz się, które składniki są ważne i istotne w kontekście płodności. Jakie produkty mogą zwiększać szanse na zajście w ciążę i tym samym przyśpieszać starania o dziecko? Poznaj proste i sprawdzone przepisy na zastosowanie 6 składników wspierających płodność!

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ