W maju zobaczę kuta*a 🍆 w styczniu urodzę bobasa 👶🏼
-
WIADOMOŚĆ
-
CrazyDaisy, wszystkie kciuki na pokład! 🤞🍀
Kokosik, CrazyDaisy lubią tę wiadomość
Rocznik '91
6 CS 🪹
*cykle ~27 dni
*hormony w normie
*TSH 2,2-2,5 -> 1,5- biorę Euthyrox 50
*IO pod kontrolą - biorę Glucophage XR1000
*suplementacja Pueria Uno
04.05 cień cienia 🫣 (26 dc/11 dpo)
05.05 beta 24,9; progesteron 18 🥹
07.05 beta 37,5; progesteron 20,5 (+ 66,7% po 41h)
09.05 ostatni przyrost 🤞 -
Kokosik wrote:A jak się czujesz? Będziesz ponawiać betę?
Psychicznie fatalnie, wolałabym dostać po prostu @, niż znów przechodzić przez nieprawidłową ciążę 🫠
Betę na pewno powtórzę, żeby mieć podkładkę do dalszej diagnostyki.31 lat
Hashimoto, niedoczynność tarczycy
MTHFR hetero, PAI-1 hetero
Antykoagulant tocznia
Starania od 05/2024
28.11.2024 ⏸️
10.01.2024 💔 poronienie zatrzymane
05.2025 cb? -
SanderkaA wrote:Hejka dziewczyny, trzymam kciuki za dzisiejsze testowanie! 🫶 Niech zrobi się wysyp 🌷 😍
@Olisska podpisuję się również pod tym co napisałaś, nadal gdzieś tam czasami człowiek usłyszy że to nie jest normalnie zapładniać tak dziecka a raz usłyszałam że to grzech, wtedy aż mi się nóż w kieszeni urywa.
Ja raz nawet usłyszałam że pewnie nie zajdę w ciążę bo to grzech, nie mieć ślubu i chcieć dziecko. Ślub mamy w planie, ale mamy dużą rodzinę i to taka najbliższa z którymi mamy kontakt + bliscy znajomi = koszt dla nas + budowa domu, to są dla nas koszta za sam ślub na ten moment bo wszystko tylko i wyłącznie z naszych pieniędzy bez pomocy. Moi rodzice kasą nie święcą, a od rodziców mojego nie chcemy ani grosza bo oni są super do póki od nich czegoś się nie ma (wypominanie i ogólnie jak dali kasę na ślub dla brata mojego faceta to potem teściowa rządziła organizacja wesela, kogo zapraszać itd) Więc na już teraz ślub nie wchodzi w grę, chcemy ładny skromny ślub ale celujemy tak za 3 lata bardziej.
Dla nas z początku starań było na luzie jak się uda to fajnie, jak nie to będziemy intensywnie działać i badać się. No i jak widzieliśmy że się nie udaje to stwierdziliśmy że nie ma co zwlekać z tymi staraniami bo my chcemy to dziecko, już nie ważne czy ślub czy bez ślubu.
Także jak słyszę jak ludzie dają swoje nie przemyślane teorie to mnie trzęsie 😅
@Runnerka właśnie myślę o jakich ziółkach na nowy cykl 🙈
Ja nie mam @ ale test z moczu dzisiaj biały. Lecz idę na tą betę dla mojej gin i niech mi pozwoli zastopować ten Duphaston aby ta @ szybko przyszła i dalej mnie nie męczyło psychicznie tak jak od 2 dni 🥺SanderkaA lubi tę wiadomość
🏃🏻♀️ 35
Tarczyca 🆗
Krzywa cukrowa 🆗
Homocysteina & B12 & kwas foliowy 🆗
AMH - 1,24 (06.2024) -> 1,72 (12.2024)
Sono HSG 🆗
Cykle regularne, owulacje potwierdzone
Cytologia - NILM 🆗
Badania w 9 d.p.o. Estradiol - 255, progesteron - 28,02
Badania w 3 d.c. FSH - 6,65, LH - 5, Estradiol - 59,30
Wymazy MUCHa & biocenoza & wirusy 🆗
💊 Euthyrox 25, Pregna Start, Omega 3, Q10, olej z wiesiołka, NAC, magnez, selen, wit. C, l-arginina, wit. E+A, zioła Ojca Sroki, niepokalanek mnisi
🏋🏼 36
Badanie nasienia 🆗 fragmentacja DNA plemników 🆗test MAR 🆗 HBA 92%
15 cs - 0 ⏸️
01-03.2025 3 x IUI ❌
04-05.2025 ➡️ in vitro (protokol dlugi: Marvelon ➡️ Gonapeptyl Daily ➡️ 29.04 start stymulacji💉: 75j Menopur + 150j Gonal f➡️ punkcja 12.05 🔬 -
CrazyDaisy wrote:Dziewczyny, wczoraj nie nie pisałam, bo był 9 lub 10 dpo I siknelam na test, żeby uspokoić brajana i wyszedł cień cienia kuzyna cienia.
Cierpliwie czekałam, żeby powtórzyć test dzisiaj rano i znowu mam Cienie cieni, może już bez tego kuzyna ale dalej są. Krew spuszczona, także będzie czekanie jak na szpilkach. 😁
Nie umiem powstrzymać entuzjazmu. Wiem, że powinnam być mądrzejsza ale to może być moja pierwsza ciąża! 2 lata czekania na mój cud. Jeszcze nie gratulujcie tylko trzymajcie bardzo mocno kciuki. Dam znać jak tylko beta się pojawi i wtedy będziemy celebrować albo mnie pocieszać po oszukańcach. 😊 Na razie czuję jakby to był jakiś surrealistyczny sen.
Z objawów, od 3-4 dni zgaga i drobne mdłości, brak apetytu, skurcze w podbrzuszu, bolesne piersi , śluz którego nie powinno być no i dzisiaj tempka skoczyła z 36.9 do 37.1
Kciuuuki!!!
Chyba jakis wyz demograficzny nas czeka w 2026 😅Kokosik, CrazyDaisy, Olisska, Marzycielka94, White1, Olalexa, hope♥, Sagi lubią tę wiadomość
👩🏼🧔🏻♂️1983 🧒🏼2021 🐕2013
Starania od 2022, 2023 cb, 2024 👼🏻👼🏻
✅ kariotypy, 4 z 5 KIROW, zesp. antyfosfolipid, ana, biopsja endo ( wyleczony stan zapalny), parametry nasienia
❓mthfr i pai hetero, allo mlr i cross match ( nie bede sie szczepic), 1 nieobecny KIR, rozjechane cytokiny, lekkie zaburzenia gospodarki cukrowej, tsh powyzej 2, niska ferrytyna
Leki- metformina, acard, prograf
Suple- nattaspin, mioinozytol, nac, kw alfa, rosweratrol, sulfasofran, laktoferyna, zelazo, homocysteine resist ( metylowane B plus foliany ) jod, d, cynk, selen, omega 3, cholina, l- karnityna, wiesiolek -
Ragazza wrote:Psychicznie fatalnie, wolałabym dostać po prostu @, niż znów przechodzić przez nieprawidłową ciążę 🫠
Betę na pewno powtórzę, żeby mieć podkładkę do dalszej diagnostyki.
Też mam nadzieję, że to ruszy. Nie załamuj się, jesteśmy z Tobą 🩷🤞NinaB lubi tę wiadomość
31 👩34 🧔♂️
10 lat AH
05.2024 rozpoczęcie starań
11.2024 straciliśmy aniołka 7 tc 💔💔💔
01.2025 walczymy od nowa 🍀
04.05 ⏸️🥹🌷9dpo
05.05 beta 32,08 prog 40,20 🥳
07.05 beta 83,50 🥹🩷 (przyrost 159%)
🚺 cykle regularne, owulki potwierdzone, endometrium książkowe, hormony w normie
🚹 wszystkie parametry nasienia ponad normę oprócz morfologii 1% 😭
☀️ zaświeciło słoneczko ☀️ -
CrazyDaisy wrote:Dziewczyny, wczoraj nie nie pisałam, bo był 9 lub 10 dpo I siknelam na test, żeby uspokoić brajana i wyszedł cień cienia kuzyna cienia.
Cierpliwie czekałam, żeby powtórzyć test dzisiaj rano i znowu mam Cienie cieni, może już bez tego kuzyna ale dalej są. Krew spuszczona, także będzie czekanie jak na szpilkach. 😁
Nie umiem powstrzymać entuzjazmu. Wiem, że powinnam być mądrzejsza ale to może być moja pierwsza ciąża! 2 lata czekania na mój cud. Jeszcze nie gratulujcie tylko trzymajcie bardzo mocno kciuki. Dam znać jak tylko beta się pojawi i wtedy będziemy celebrować albo mnie pocieszać po oszukańcach. 😊 Na razie czuję jakby to był jakiś surrealistyczny sen.
Z objawów, od 3-4 dni zgaga i drobne mdłości, brak apetytu, skurcze w podbrzuszu, bolesne piersi , śluz którego nie powinno być no i dzisiaj tempka skoczyła z 36.9 do 37.1
Aaaaaaaaaaaaa!!! Zaciskam kciuki tak że już mocniej się nie da!!! Dawaj znać koniecznie jak to się rozwinie! 🩷🩷🩷CrazyDaisy lubi tę wiadomość
💃 '95 🕺'91
starania od 04.2024
Ona:
PCOS ❌ stymulacja Lametta
histeroskopia - wycięty polip, nie wykazano stanu zapalnego ✅
jajowody drożne ✅
MUCHa - czysto ✅
On: wrzesień ➡️ marzec
koncentracja 7,76 mln/ml ➡️ 12,59 mln/ml
Całkowita liczba 27,94 mln ➡️ 41,55 mln
Ruch postępowy (A+B ) 13% / 3,64 mln ➡️ 1,4% / 0,58 mln ❌
Plemniki żywe 55% / 15,36 mln ➡️ 66% / 27,42 mln
Morfologia 2% ➡️ 1% ❌
Fragmentacja DNA (DFI) 40% ➡️ 34% ❌
hormony w normie ✅
Powtórka posiewu czysta ✅ -
emciak wrote:Trzymamy kciuki za powodzenie 🍀
Sylwia, masz już tego proga? 😀
Nie, Synevo mnie ewidentnie olewa i ciągle tylko wynik bety mogę podejrzeć ☹️🙎♀️29 & 🤵🏻♂️34
💒 06.06.2025 r. 😱
Początki starań 03.2025 r. ❤️
Cykle 23 dni
⏸️ 06.05.2025 - widzę bladziutką kreskę ☺️
⏸️ 07.05.2025
07.05.2025 🐒 -
Runnerka wrote:Ja ziolka i niepokalanka sama sobie wdrozylam, zazywalam 2 cykle pod rzad a potem robilam przerwe. Po pierwszym miesiacu spadlo mi fsh, w kolejnym nadal bylo w normie - ja uwazam, ze te preperaty mogly pomoc. W trakcie ich brania wzrolo tez moje amh (znalazlam kiedys artykul, ze kobietom podawano jakis koncentrat niepokalanka i u tych kobiet wzroslo amh - moze sprobuje go potem znalezc i podlinkowac).
Obecnie jednak nie biore ani niepokalanka ani nie pije ziolek (a szkoda bo sa pyszne) bo nie chce brac tyle specyfikow przy ivf.
Niepokalanek bralam ten: Vitex (Chasteberry), kapsułki, 120 szt. Ze swansona (1 tabletka dziennie) a ziolka kupilam na allegro i robilam z jednej lyzeczki wieczorem 😉
Dziękuje kochana, ja już zamówiłam z alines chyba, ale ojca Sroki jeszcze się rozglądam właśnie i chyba dodam do swojej apteczki 😃 dzięki za pomoc 😘Runnerka lubi tę wiadomość
👩🏼 34 🧔🏻♂️ 37
cp i 2x cb 💔
💊 wit. B12, B6, wit. D, foliany, cholina, koenzym,
wit. K2, niepokalanek, magnez,
W trakcie diagnostyki
MUCHa ✅
Zespół antyfosfolipidowy - brak ✅
mutacja MTHFR A1298C,
Fragmentacja DNA 6% ✔️
Kir/kariotypy 🔜
HSG 🔜
🤞 Team #rodzew2026 🍀 -
Kokosik wrote:Hope oby to był pierwszy dzień Twojej 🤰🩷
Sagi to nie jest zły wynik ale tak jak cysterka pisze najlepszy wynik to poniżej 2 przy staraniach. Ja miałam podobny bo 2,5 i zeszłam do 1,5 ale na eythyroxie zgodnie z zaleceniem gina+ potwierdził to endokrynolog
Eythyrox wystawił ci ginekolog? ja w 3tc robiłam tsh, ft4 i anty tpo i tsh miałam 2.850, ft4 13.70 i anty tpo 122 🫣po poronieniu jak beta już spadła zrobiłam jeszcze raz i tsh 2.010 reszta też trochę spadła . Poszłam do endokrynologa i babka spojrzała tylko na wynik tsh i powiedziała że jest git 🤷♀️ Ale im bliżej drugiej ciąży tym bardziej zaczynam sie zastanawiać czy napewno mogę jej ufać i poronienie to nie wina tarczycy. Jeśli któraś ogarnia mniej więcej temat to prosiłabym o rady i mogę podać resztę wynikówcukrzyk1991, Sagi lubią tę wiadomość
-
Hej Dziewczyny,
na początek gratuluję tym co ujrzały upragnione dwie kreseczki- maj wyglada pięknie, a szczególnie tym z długim stażem, bo naprawdę dajecie nadzieję 😊 tulę za biele i małpy, a wciąż trzymam kciuki za będące w niepewności 🤞
Nie wpisywałam się na testowanie, ani się za bardzo nie udzielałam, czytałam na bieżąco, a przynajmniej starałam się, bo produkcja stron jest taka szybka 😋Musiałam przemyśleć co dalej.
Histeroskopia na którą czekałam kilka miesięcy nie wypali, cykle które miałam względnie regularne trochę mi się rozjechały…
Niemniej zmotywowało mnie to do zapisania się w końcu do kliniki, już niedługo wizyta. Trochę mnie to przeraża ta dalsza diagnostyka, ale liczę że w końcu ktoś spojrzy na to kompleksowo, ktoś kto w tym siedzi na codzień.
Jeśli ktoś ma problemy z nasieniem, a widziałam że był temat, to z naszego doświadczenia to dobra suplementacja naprawdę działa
Powodzenia dla testujących w najbliższym czasie !👶 2020 (13cs)
Starania o rodzeństwo (35cs)
👧
- hormony ✅️ glukoza, insulina, wit. D, B12, kwas foliowy, homocysteina ???
- sHSG ✅️
- maj - histeroskopia z biopsją
🧑
- badanie nasienia, hormony ✅️ -
CrazyDaisy - piękna kreseczka ❤️❤️❤️ Czekam na betę ! To cudowne widzieć że nawet z PCOSem i endometriozą się udaje 😊 ! Masz stwierdzony stopień endo ?
Ja Was cały czas podczytuje rano i wieczorem. Tulę 🫂 za @ i za ⚪️. U mnie dziś też nieciekawie bo od kilku dni bolało mnie ucho - teraz z uchem lepiej, ale obudziłam się dziś z opuchniętym jednym okiem. Od 2 dni coś się szykowało bo było zaczerwienione i szkliste i trochę od rana było zawsze wodnisto-ropnej wydzieliny. A dziś więcej. Eh ... chyba będę musiała spisac cykl na straty. Dziś takie 2,5-3dpo.hope♥, NinaB lubią tę wiadomość
🥺 cukrzyca t.1, hashi, endo III stopnia
MTHFR 667tc i PAI - obie mutacje heterozygoty
Starania o pierwsze dziecko :
5cs - cb 🩸
7cs - naturals -⏸️
2.10.19 - Antoś jest z nami 👶
lipiec 2024 - laparoskopia 🩺 (usunięcie torbieli) i potwierdzenie endometriozy
💪 starania o drugie dziecko - od sierpnia 2024
❌️ 1-6 cs
❌️ 7, 8 (cb ?), 9 cs z lamettą 💉
🍀 10cs !
✅️ FSH/LH około 5 ; oba jajowody drożne
👩34 lata, niskie AMH : 0,52 (sierpień/grudzień 2024)
🧔♂️34 lata (a+b = 5/36 %, morfo 3/4%, il. 148 /55 mln/ejakulat)
💊 Leki: insulina (OPI), letrox 150, wit. D3, wit.C/B6, selen, resweratrol, ubichinol, Mg, Zn, pqq, NAC, tardyferon, omega 3, colon C, DHEA, l-arginina -
Ragazza wrote:Psychicznie fatalnie, wolałabym dostać po prostu @, niż znów przechodzić przez nieprawidłową ciążę 🫠
Betę na pewno powtórzę, żeby mieć podkładkę do dalszej diagnostyki.
Trzymaj sie cieplo 💗🫂👩🏼🧔🏻♂️1983 🧒🏼2021 🐕2013
Starania od 2022, 2023 cb, 2024 👼🏻👼🏻
✅ kariotypy, 4 z 5 KIROW, zesp. antyfosfolipid, ana, biopsja endo ( wyleczony stan zapalny), parametry nasienia
❓mthfr i pai hetero, allo mlr i cross match ( nie bede sie szczepic), 1 nieobecny KIR, rozjechane cytokiny, lekkie zaburzenia gospodarki cukrowej, tsh powyzej 2, niska ferrytyna
Leki- metformina, acard, prograf
Suple- nattaspin, mioinozytol, nac, kw alfa, rosweratrol, sulfasofran, laktoferyna, zelazo, homocysteine resist ( metylowane B plus foliany ) jod, d, cynk, selen, omega 3, cholina, l- karnityna, wiesiolek -
cukrzyk1991 wrote:CrazyDaisy - piękna kreseczka ❤️❤️❤️ Czekam na betę ! To cudowne widzieć że nawet z PCOSem i endometriozą się udaje 😊 ! Masz stwierdzony stopień endo ?
U mnie bez stopniowania bo to endomenda powierzchowna i adenomioza. Mam taką cienką warstwę na otrzewnej i przy lewym jajniku. Zabawne bo niby cienizna ale boli jak skur*** przy wszystkich badaniach jakie miałam tam w środku jak sono hsg czy biopsja endometrium. Odczuwam też spory dyskomfort bólowy podczas badań usg I czasem przy stosunkach.28 lat
2 lata starań
PCOS i Endometrioza
Objawy: Długie lub niekończące się cykle, słabej jakości owulacje, niedomoga progesteronowa, LUF, niepłodność
Leczenie:
Naprotechnologia (od września 2024)
Suple (od września 2024)
Lametta + Cyclogest
Sono HSG z lipiodolem (listopad 2024)
Posiewy, wymazy, biopsja endometrium - czysto
Od lutego 2025 przerwa od stymulacji. 1-8dc Adalift, neurovit co 3 dni i aspiring cardio wieczorem -
klaudia00.. wrote:Eythyrox wystawił ci ginekolog? ja w 3tc robiłam tsh, ft4 i anty tpo i tsh miałam 2.850, ft4 13.70 i anty tpo 122 🫣po poronieniu jak beta już spadła zrobiłam jeszcze raz i tsh 2.010 reszta też trochę spadła . Poszłam do endokrynologa i babka spojrzała tylko na wynik tsh i powiedziała że jest git 🤷♀️ Ale im bliżej drugiej ciąży tym bardziej zaczynam sie zastanawiać czy napewno mogę jej ufać i poronienie to nie wina tarczycy. Jeśli któraś ogarnia mniej więcej temat to prosiłabym o rady i mogę podać resztę wyników
Tak, ginekolog. Biorę od października. 2 tyg temu byłam pierwszy raz u Endo i wszystko pięknie, USG tarczycy i wyniki prawidłowe. Euthyrox biorę tylko ze względu na starania, w ciąży muszę kontynuować, później w końcu się uwolnię
A co do poronienia, byłam u świetnej endokrynolog. Tłumaczyła mi, że tarczyca bardzo często nie ma nic wspólnego z utratą ciąży, a wszyscy na to zwalają, bo sam fakt przyczyny poronienia to temat rzeka i temat zagadka.Wiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 08:25
klaudia00.., Powder lubią tę wiadomość
31 👩34 🧔♂️
10 lat AH
05.2024 rozpoczęcie starań
11.2024 straciliśmy aniołka 7 tc 💔💔💔
01.2025 walczymy od nowa 🍀
04.05 ⏸️🥹🌷9dpo
05.05 beta 32,08 prog 40,20 🥳
07.05 beta 83,50 🥹🩷 (przyrost 159%)
🚺 cykle regularne, owulki potwierdzone, endometrium książkowe, hormony w normie
🚹 wszystkie parametry nasienia ponad normę oprócz morfologii 1% 😭
☀️ zaświeciło słoneczko ☀️ -
CrazyDaisy co za piękne wieści z rana! 🥹😍 Trzymam mocno kciuki! Kiedy idziesz na betę? 🌷31 👰🏼♀️ 33 🤵🏻
starania o pierwsze 👶🏼🍼 od 11.2024
01.2025 💔🪽 9tc
Jeżeli idziesz przez piekło, nie zatrzymuj się, idź dalej. Wszystko się kiedyś kończy - Winston Churchill. -
Cześć
Crazy - trzymam kciuki!!!
Sylwia - czekam na powtórkę bety i przyrost!
Wiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 08:30
Sylwia_G-K, CrazyDaisy lubią tę wiadomość
👱♀️ 32
👨 37
🐈🐈
Euthyrox N50
Cykle 29-30 dni
Wit. D 4000
Cytrynian Magnezu
B-Complex
ferrytyna 23 (04.25) 😡
TSH - 1.8 (04.25)
FT4 1.25 (04.25)
wit. D - 27,8 (03.25)
01.05 ⏸️ -
Jejku trzymam kciuki mocnoooo 🤞🏻🥹
To by było najlepsze podważenie kompetencji lekarzy z luxmedu - babka nie znalazła owulacji a tu ciąża 😂Wiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 08:41
CrazyDaisy, emciak, Powder, Olalexa, Pustynia, Sagi lubią tę wiadomość
👫 29 & 30
starania na luzie od 01.2024
z pomocą medyczną od 08.2024
👩🏻PCOS + IO + niedoczynność
💊 Euthyrox + Glucophage + dieta z niskim IG + suple
▪️naturalne cykle b. długie - 70 dni, częsty brak owulacji
▪️prawy jajowód niedrożny
🧬 PAI1 hetero, V R2 hetero
🧔🏼obniżone parametry nasienia listopad 2024 ➡️ luty 2025 pogorszenie wyników
- Pentohexal + wór supli
- Żylaki powrózka III st.
📆 koniec kwietnia operacja - regeneracja w toku; seminogram kontrolny - koniec lipca
🔹1 cs (sierpień) - LUF
🔹2, 3 cs ❌
🔹4 cs - bezowulacyjny + badania
🔹styczeń - torbiel, przesunięty cykl + drożność
🔹luty - 5 cs - podwójna owulacja ❌
🔹obecnie - przerwa - regeneracja po operacji żpn ⏳ -
Dzień dobry!
Emciak tulę mocno i wierzę, że będzie dobrze!
CrazyDaisy trzymam kciuki! 🤞🏻
Miłego dnia dla wszystkich, a dla tych, które dzisiaj testują przesyłam dużo mocy! 😘CrazyDaisy, emciak, Sagi lubią tę wiadomość
Starania o rodzeństwo od 05.2025
15.04.2021 Piotruś ♥️ -
@CrazyDaisy kciuki zaciśnięte mocno 🤞🤞 aż się wzruszyłam, najbardziej cieszą takie długo wyczekiwane dwie kreski 🥹🥹
Halo halo, ale jak tak dalej pójdzie w tym maju, to kto tu ze mną zostanie na czerwiec 😂😂😂😂😂 (z przymrużeniem oka 😜😜)kropka_aga, CrazyDaisy, Marzycielka94, Kokosik, White1, Powder, Olalexa, ellevv, NinaB, olaa, Justa28 lubią tę wiadomość
2022 - 👶🏼 nasz mały cud po 30 cs (wcześniej jeden niedrożny jajowód, obniżone parametry nasienia i wysokie TSH)
•niedoczynność tarczycy(euthyrox 25)
09.24 - TSH 3,09
11.24 - TSH 1,26
03.25 - TSH 1,72
🤷🏼♀️Ona
09.24- HSG oba jajowody drożne
Badania 4dc
FSH 6,44
LH 3,24
Estradiol 35
Testosteron 26,62
SHBG 31,70
Prolaktyna 19,23
AMH 4,72
💁🏼♂️On
Ilość plemników 224 mln
Koncentracja 44 mln
Ruch a 35%, ruch b 33%
Morfologia 18% 🔥
Aktualnie 17cs o rodzeństwo 🥲
Team #rodzew2026 -
Olisska wrote:@CrazyDaisy kciuki zaciśnięte mocno 🤞🤞 aż się wzruszyłam, najbardziej cieszą takie długo wyczekiwane dwie kreski 🥹🥹
Halo halo, ale jak tak dalej pójdzie w tym maju, to kto tu ze mną zostanie na czerwiec 😂😂😂😂😂 (z przymrużeniem oka 😜😜)
Maj daje czadu i połowa wątku się wykruszyWiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 08:43
Marzycielka94, Powder, Olisska lubią tę wiadomość
👱♀️ 32
👨 37
🐈🐈
Euthyrox N50
Cykle 29-30 dni
Wit. D 4000
Cytrynian Magnezu
B-Complex
ferrytyna 23 (04.25) 😡
TSH - 1.8 (04.25)
FT4 1.25 (04.25)