W marcu wiosna idzie 🥀💐☀szybko nam przyniesie dzidzie 🤰🌻💕
-
WIADOMOŚĆ
-
Oliwia23 wrote:Powiesz mi jak bierzesz?
-
nick nieaktualny
-
Oliwia23 wrote:Jak brałaś? Ja dostalam ma plamienia przed @ 1x1, a teraz sir zastanawiam czy może brać 2x1
-
marrrtini wrote:Hej hej jeszcze raz
Korzystam tylko z palikacji na telefonie, gdzie z tego co czytałam nie da się ustawić niestety stopki.
29 lat, eutyrox + luteina pierwszy raz z tym cyklu, wcześniej duphaston. Owulacje potwierdzane na monitoringach.
Mój mąż w tym miesiącu odebrał wyniki i niestety morfologia 3%, ruchliwość też słaba. Całe szczęście nadgania ilością.
Od jesieni wdrażamy już pomidory, pestki, czarnuszkę koktajle i inne pro plodnosciowe używki więc mam nadzieję że jesteśmy coraz bliżej
Na ruchliwość polecam L-karnityne w płynie dwa razy zaszłam w ciążę jak mąż ją brał 😉Michałek 04.04.2009 - Nasz skarb.
Aniołek 08.11.2016//Aniołek 08.02.2017 //2.05.2020 Aniołek
ONA: 39 lat
Hiperprolaktynemia - Bromergon
IO - Siofor 500mg
ANA 3+ - Encorton 10mg
3 cykle z Clo ❌
Zioła ojca Sroki ❌
Wiesiołek
1 cykl Aromek 1x1 ❌
2 cykl Aromek 2x1 ❓
ON: 38 lat
Okaz zdrowia
Nasienie - Normozoospermia✅
Suple: magnez z B6, kwas foliowy, vit D3 i E, astaksantyna, cynk.
Droga do sukcesu jest zawsze w budowie... -
Kalli95 wrote:Ja biorę 2x1 ale dziewczyny na plamienia biora chyba też mniejsza dawkę duphastonu niż później jak biora w ciazy. Ja bym została przy tym co Ci lekarz przypisał 🙂
Pytam bo to test dziś. Jutro powtórzę bo może jakiś wadliwy test.
👱♀️27 lat
💔6 tc 08.2020
💔8 tc 03.2021
👶Mikołaj 22.11.2022 💙 -
marrrtini wrote:Dziewczyny na DOZ są testy z czułością 0.1 poniżej 1zl, mam nadzieję że działają 🤷 - na wszelki wypadek wzięłam też inne. no i że będą pozytywne
Też kupiłam kilka... Jeszcze nie testowałam nimi. Różne są opinie, ale zobaczymy 😉 inny mam 25, więc na razie nadzieja w tej 10 😉 -
Dziewczyny a powiedz mi czy to jest możliwe żeby mieć dwie owulacje w odstępie kilku dni? Bo jak byłam w piątek na monicie to właśnie byłam po ovu na większym pęcherzyku ale był też pecherzyk 15mm a w poniedziałek miałam podobny ból jajnika jak w piątek przy potwierdzonej ovu. Jeśli by tak było to była bym dopiero 7dpo od pęknięcia tego drugiego pecherzyka 🤔 czyli w środę będzie 9dpo.
W środę zrobię test żeby wiedzieć czy odstawić proga ale jeśli to możliwe i będzie dopiero 9dpo to może być za wcześnie żeby coś wyszło a jeśli nic nie będzie to nie chciałabym przedłużać cyklu 🤷♀️🤔Michałek 04.04.2009 - Nasz skarb.
IO - Siofor 500mg
ANA 3+ - Encorton 10mg
3 cykle z Clo ❌
Zioła ojca Sroki ❌
Wiesiołek
1 cykl Aromek 1x1 ❌
2 cykl Aromek 2x1 ❓
Okaz zdrowia
Oliwia przecież to jest piękna różowa kreska. Powtarzaj jutro albo jeszcze teraz wieczorem, ale jak dla mnie to w ciąży jesteś 😝Kalli95, cslza, Angelaaaa lubią tę wiadomość
Michałek 04.04.2009 - Nasz skarb.
IO - Siofor 500mg
ANA 3+ - Encorton 10mg
3 cykle z Clo ❌
Zioła ojca Sroki ❌
Wiesiołek
1 cykl Aromek 1x1 ❌
2 cykl Aromek 2x1 ❓
Okaz zdrowia
Tez uważam że kreseczka jest 🥰 i jeśli będzie Ci lżej to wydaje mi się że nie zaszkodzi jak weźmiesz luteinę 2x1. Ja mam luteinę 100 bo to tez sa różne chyba gramatury.
Jutro z rana albo dzisiaj wieczorem powtorz test jak masz jakiś 🤗 -
Koteczka82 wrote:Oliwia przecież to jest piękna różowa kreska. Powtarzaj jutro albo jeszcze teraz wieczorem, ale jak dla mnie to w ciąży jesteś 😝
Powtórzę rano, bo w dzień za dużo pije i raczej nie będzie miało z czego wyjsc 🤭👱♀️27 lat
💔6 tc 08.2020
💔8 tc 03.2021
👶Mikołaj 22.11.2022 💙 -
Ja jestem z tych, co nigdy nie widzą drugiej kreseczki. Zazwyczaj muszę powiększać zdjęcia, żeby widzieć cokolwiek. A u Ciebie od razu wypatrzyłam 😉
Ja nie wytrzymałam do środy i przed chwilka zrobiłam. Nie dość, że 8dpo to jeszcze po południu 🤦♀️ no i oczywiście "bielsze nie będzie".
Pociesza mnie jedynie fakt, że w środę lub piątek jeszcze coś może wyjść...marrrtini lubi tę wiadomość
-
Nutka85 wrote:Ja jestem z tych, co nigdy nie widzą drugiej kreseczki. Zazwyczaj muszę powiększać zdjęcia, żeby widzieć cokolwiek. A u Ciebie od razu wypatrzyłam 😉
Ja nie wytrzymałam do środy i przed chwilka zrobiłam. Nie dość, że 8dpo to jeszcze po południu 🤦♀️ no i oczywiście "bielsze nie będzie".
Pociesza mnie jedynie fakt, że w środę lub piątek jeszcze coś może wyjść...
8 dpo to baaaardzo wcześnie! Zobacz jakie są u mnie 10dpo. A jeszcze po południu to już w ogóle 😅 my kobiety jesteśmy niemożliwe 🤭👱♀️27 lat
💔6 tc 08.2020
💔8 tc 03.2021
👶Mikołaj 22.11.2022 💙 -
Nutka85 wrote:Ja jestem z tych, co nigdy nie widzą drugiej kreseczki. Zazwyczaj muszę powiększać zdjęcia, żeby widzieć cokolwiek. A u Ciebie od razu wypatrzyłam 😉
Pociesza mnie jedynie fakt, że w środę lub piątek jeszcze coś może wyjść...
Ojej, nie kuś. Ja dziś też 8dpo.
Aaa ja i tak poczekam, bo nie mam w zapasie żadnych testów dopiero dziś zrobiłam to zamówienie z DOZ.Blond27 lubi tę wiadomość
przed 30
starania od 9.21
eutyrox + duphaston/luteina
cykle owulacyjne
on: morfologia 3%, ruch postępowy 6%