W marcu wiosna idzie 🥀💐☀szybko nam przyniesie dzidzie 🤰🌻💕
-
WIADOMOŚĆ
-
Livka wrote:Dziewczyny, może pamiętacie że ostatnio wyszły mi przeciwciała Igg na Chlamydie. Mega się przestraszyłam bo skad (?!) Zrobiłam wynik pcr z moczu , tydzień czekania i wyszedł negatywny. Uff 😱😁
🙏💪Blond27, Livka lubią tę wiadomość
15 lat 👫 5 lata 👰🤵
5 lat walki
👩 - 30
Niedoczynność + Hashi ⏩ euthyrox
Badania 3dc ⏩ FSH 10,24 🤯 reszta ok.
AMH - 1,11 🥲 ⏩ styczeń 0,8 😪
inne badania w normie
🧔 - 32
WSZYSTKIE WYNIKI W NORMIE 💚
💊 Stymulacja 💊
(2 x letrozole) ❌
2023 klinika InVimed
HSG (prawy jajowód nie do oceny)
03.23r. IUI ❌
04.23.r IUI odwołane - owu z prawego
Monk@ wrote:Dziewczyny, a jak bądźcie betę, to od razu progesteron też? Tak się zastanawiam, bo kilka razy już czytałam tutaj o progu i nie wiem, czy w razie czego nie robić od razu obu. Czy dopiero jak wskazania są?
Ja w pierwszej ciąży nie robiłam, lekarz mi nawet on tym nie mówił... W tym momencie też nie będę robić bo biorę Duphaston więc i tak będę kontunowac jak zobaczę dwie kreski..marrrtini, Monk@, Mgdra lubią tę wiadomość
15 lat 👫 5 lata 👰🤵
5 lat walki
👩 - 30
inne badania w normie
🧔 - 32
💊 Stymulacja 💊
(2 x letrozole) ❌
2023 klinika InVimed
03.23r. IUI ❌
Gratuluję wszystkim ⏸️
U mnie 7cs, wierzę że szczęśliwa 7no i skoro tyle szczęśliwych wyników w tym miesiącu, to wierzę że i u mnie się pojawi.
Miałam czekać do 1go z testowaniem, ale myślę że w środę 10dpo nie wytrzymam i sprawdzęno i dopisuje się na 31go, bo na pewno będzie potwierdzanie.
Owulacja była potwierdzona 21go rano swieżym ciałkiem żółtym2+3, cslza, Nutka85, Aneta2506, Monk@, Grażyna1820, Chrupka , pluto_nova, Anett93, Angelaaaa, Gwiazdeczka 93, Monia94 lubią tę wiadomość
przed 30
starania od 9.21
eutyrox + duphaston/luteina
cykle owulacyjne
on: morfologia 3%, ruch postępowy 6% -
Livka 😀😀😀🤞🤞
Nutka85, Livka lubią tę wiadomość
Ona&On: 1993 r.
Starania od : czerwca 2021 r.
30 i 31.03.2022 r. - ⏸🙏
12.05.2022 r. - poronienie zatrzymane, zabieg w 9tc [*]🦋👼
21.02.23 - ⏸🤭🙏
09.11.2023 - 3500 g / 56 cm Franka 💙 nagła CC.
Termin porodu ➡️ OM: 02/11; USG: 07/11 ✊ -
marrrtini wrote:Cześć dziewczyny,
Gratuluję wszystkim ⏸️
U mnie 7cs, wierzę że szczęśliwa 7no i skoro tyle szczęśliwych wyników w tym miesiącu, to wierzę że i u mnie się pojawi.
Miałam czekać do 1go z testowaniem, ale myślę że w środę 10dpo nie wytrzymam i sprawdzęno i dopisuje się na 31go, bo na pewno będzie potwierdzanie.
Owulacja była potwierdzona 21go rano swieżym ciałkiem żółtym
Hej, miło Cię poznaćoczywiście wpisuje na testowanie i mam nadzieję że wpisze kolejnego dzidziusia
Może masz ochotę coś o sobie powiedzieć, skoro do nas dołączasz? 😊15 lat 👫 5 lata 👰🤵
5 lat walki
👩 - 30
inne badania w normie
🧔 - 32
💊 Stymulacja 💊
(2 x letrozole) ❌
2023 klinika InVimed
03.23r. IUI ❌
5 lat walki
👩 - 30
inne badania w normie
🧔 - 32
💊 Stymulacja 💊
(2 x letrozole) ❌
2023 klinika InVimed
03.23r. IUI ❌
Ja od następnego cyklu będę używać kubeczka ferti lily. właśnie go kupiłam, do tego suple dla Męża, dla siebie i bach 500zl wydane....ale liczę, że ładnie wpłyną na moje jajeczka i Męża plemniczki 💥♀️♂️💘💘💘
Gwiazdeczka to będziemy razem testować ferti w tym cyklu 🤗 zamówiłam wczoraj, owulacja teoretycznie w czwartek wiec powinna dojść przesyłka ale coś mnie ciągnie brzuch wiec może być wcześniej
A jakie suple kupiłaś?
Gwiazdeczka 93 lubi tę wiadomość
🙎♀️37 lat
Amh 4,8
Niedoczynność tarczycy
🧔41 lat
Obniżone parametry nasienia
Kariotypy ✅
03.2024 - 1 IUI ❌
04.2024 - 2 IUI ❌
05.2024 - 3 IUI ❌
Histeroskopia i cd138 - stan zapalny —> wyleczony ✅
Styczeń 2025 kwalifikacja do programu in vitro
Start stymulacji 17.02 💉 Menopur 150 + luteina
28.02 punkcja ➡️ 24 kumulusy 🥚 -
Hej hej jeszcze raz
Korzystam tylko z palikacji na telefonie, gdzie z tego co czytałam nie da się ustawić niestety stopki.
29 lat, eutyrox + luteina pierwszy raz z tym cyklu, wcześniej duphaston. Owulacje potwierdzane na monitoringach.
Mój mąż w tym miesiącu odebrał wyniki i niestety morfologia 3%, ruchliwość też słaba. Całe szczęście nadgania ilością.
Od jesieni wdrażamy już pomidory, pestki, czarnuszkę koktajle i inne pro plodnosciowe używki więc mam nadzieję że jesteśmy coraz bliżejMonk@, Gwiazdeczka 93 lubią tę wiadomość
przed 30
starania od 9.21
cykle owulacyjne
nick nieaktualnyAneta2506 wrote:CONTE! przywołuje Cię, miałaś nam wysłać trochę słoneczka z wakacji 🤔🥺
Kalli95, Aneta2506, marrrtini, 2+3, Milixx, Monk@, Chrupka , Kluska95, Koteczka82, Mgdra, cslza, Livka, RoZyCzK4, pluto_nova, Zamieszana93, Ekta, Anett93, Angelaaaa, verliebtindich, KaJa, Gwiazdeczka 93, KlaraJa, MałaMk, daruśka, Miphuhiz, Olo323, Monia94 lubią tę wiadomość
-
Jeszcze nie nadrobiłam stron z dzisiaj ale proszę poradźcie mi coś bo ja się kompletnie na tym nie znam.
Zawsze tylko z badań na tarczyce robiłam tsh, ft3 i ft4. I zawsze były w normie wiec się nie przejmowałam i nie drążyłam tematu.
Teraz dopiero jak miesiąc temu trafiłam na forum to zobaczyłam że są też inne badania do zrobienia ale zanim je zrobilam to okazało się że jednak jestem w ciąży.
Dzisiaj musiałam zrobic typowe badania na początku i dodatkowo zrobilam sobie anty tpo, bo gdzieś tam na mamagonekolog wyczytałam ze jak tsh i anty tpo powyżej normy to trzeba leczyc.
I tsh wyszło mi 2,67 gdzie w ciazy to trochę za dużo, a anty tpo 345,4 gdzie to jest ponad 11 razy za dużo.
Myslicie ze mogę poczekać 2 tygodnie na wizytę do endokrynologa czy szukać na zaraz wizyty? W pierwszej ciazy tez mialam takie tsh ale wyniki lekarz omawial juz po poronieniu i mówił że takie tsh jeszcze ujdzie.
Co myślicie? 😣 -
conte wrote:
😯😯😯😯😯😯😯😯😯😯😯
To żeś teraz poszalala 🤯
Zazdroszczę 😍 odpoczywajcie i pobieram trochę słoneczka od Ciebie bo u nas pogoda się już psuje...conte lubi tę wiadomość
15 lat 👫 5 lata 👰🤵
5 lat walki
👩 - 30
inne badania w normie
🧔 - 32
💊 Stymulacja 💊
(2 x letrozole) ❌
2023 klinika InVimed
03.23r. IUI ❌
starania od 9.21
cykle owulacyjne
Kalli95 wrote:Jeszcze nie nadrobiłam stron z dzisiaj ale proszę poradźcie mi coś bo ja się kompletnie na tym nie znam.
Zawsze tylko z badań na tarczyce robiłam tsh, ft3 i ft4. I zawsze były w normie wiec się nie przejmowałam i nie drążyłam tematu.
Teraz dopiero jak miesiąc temu trafiłam na forum to zobaczyłam że są też inne badania do zrobienia ale zanim je zrobilam to okazało się że jednak jestem w ciąży.
Dzisiaj musiałam zrobic typowe badania na początku i dodatkowo zrobilam sobie anty tpo, bo gdzieś tam na mamagonekolog wyczytałam ze jak tsh i anty tpo powyżej normy to trzeba leczyc.
I tsh wyszło mi 2,67 gdzie w ciazy to trochę za dużo, a anty tpo 345,4 gdzie to jest ponad 11 razy za dużo.
Myslicie ze mogę poczekać 2 tygodnie na wizytę do endokrynologa czy szukać na zaraz wizyty? W pierwszej ciazy tez mialam takie tsh ale wyniki lekarz omawial juz po poronieniu i mówił że takie tsh jeszcze ujdzie.
Co myślicie? 😣
No niby ujdzie... Ja bym się wcześniej skontaktowała z lekarzem, ja mam takie wysokie anty tpo i u mnie na USG i biopsji wyszlo Hashimoto.
Na pewno wszystko będzie dobrze, ale pomyśl o wcześniejszej wizycieKalli95 lubi tę wiadomość
15 lat 👫 5 lata 👰🤵
5 lat walki
👩 - 30
inne badania w normie
🧔 - 32
💊 Stymulacja 💊
(2 x letrozole) ❌
2023 klinika InVimed