W marcu wiosna idzie 🥀💐☀szybko nam przyniesie dzidzie 🤰🌻💕
-
WIADOMOŚĆ
-
2+3 wysyłam mnóstwo uścisków 💙💙
Kurcze, ale marka palmers ma bardzo opinie, moja koleżanka też pamiętam że stosowała i nie narzekala.... Już sama nie wiem ale chyba zaryzykuje i kupie. Jakoś bardziej ufam tej lini niż np. Ziaji która wg mnie nic nie robi jeśli chodzi o kremy....
Ja generalnie od lat szczorkuje ciało na sucho. Moja szwagierka w ciąży też szczotkowała, ale słyszałam że są zdania podzielone. Na razie nie przestałam, balsamuje się wieczorem i dodatkowo rano 🤣🤣 wolę zapobiegać, mam mały rozstęp na pupie ale to tyle.
A wy co kupujecie czy już kupiłyście? Palmers teraz na promce w rossmanie2+3 lubi tę wiadomość
Ona&On: 1993 r.
Starania od : czerwca 2021 r.
30 i 31.03.2022 r. - ⏸🙏
12.05.2022 r. - poronienie zatrzymane, zabieg w 9tc [*]🦋👼
21.02.23 - ⏸🤭🙏
09.11.2023 - 3500 g / 56 cm Franka 💙 nagła CC.
Termin porodu ➡️ OM: 02/11; USG: 07/11 ✊ -
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 kwietnia 2022, 12:39
Gwiazdeczka 93, Grażyna1820, Blondyna.B, Blond27, Wojcinka, KlaraJa, Mgdra, Magdaalena91, Kalli95, 2+3, a.ky.ska, Domi_naturelover, Angelaaaa lubią tę wiadomość
-
Blond27 lubi tę wiadomość
-
Blondyna.B wrote:To kiedy w końcu beta?
Nie idę! 🙈🙈😅 W tym tygodniu się nie wyrobie bo do laboratorium muszę dojechać w jedną stronę 20 km 🤦🏼♀️ A tu na miejscu w szpitalu na wynik będę czekała około tydzień bo próbka jedzie do Warszawy potem zanim wyniki przywiozą i odbiorę to się zejdzie 🤦🏼♀️Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 kwietnia 2022, 12:44
Blond27 lubi tę wiadomość
-
Milixx wrote:Nie idę! 🙈🙈😅 W tym tygodniu się nie wyrobie bo do laboratorium muszę dojechać w jedną stronę 20 km 🤦🏼♀️ A tu na miejscu w szpitalu na wynik będę czekała około tydzień bo próbka jedzie do Warszawy potem zanim wyniki przywiozą i odbiorę to się zejdzie 🤦🏼♀️
To jednak szczęście mieszkać w Warszawie i mieć pełno punktów do wyboru
Testy ciemnieją więc będzie dobrzeMilixx, Blond27 lubią tę wiadomość
-
Blondyna.B wrote:O matko 🤦🏼♀️
To jednak szczęście mieszkać w Warszawie i mieć pełno punktów do wyboru
Testy ciemnieją więc będzie dobrze
Wiadomo, im większe miasto tym lepiej z jakiś rozsądnym laboratorium.
Przy 2 poprzednich zdrowych ciążach, bety nie robiłam i było wszystko dobrze więc liczę, że i tym razem też tak będzie 🍀 Kupie jeszcze dzisiaj facelaki w Rossmanie i będę sikać do niedzieli 😆Blondyna.B, Blond27, 2+3 lubią tę wiadomość
-
Domi_naturelover wrote:Dzięki dziewczyny
Chyba póki co wykorzystam balsamy, które mam w domu, a potem możliwe, że wybiorę bio oil
Właśnie też czytałam, że albo ma się skłonność do rozstępów albo nieJa mam po okresie dorastania na biodrach, pośladkach i piersiach, więc chyba mnie to nie ominie 😅😅😅 Ale co tam, będę miała pamiątkę po "wytworzeniu" małego człowieka
W ciąży się kompletnie niczym nie smarowalam i często miałam sucha skórę ale byłam zbyt leniwa żeby się nawilżać 🙈😅Blondyna.B, Blond27, Gwiazdeczka 93, Domi_naturelover lubią tę wiadomość
-
Ale mam dzień marudy .
W sumie to już tydzień taki .
Tylko bym spała i żeby ktoś mi jedzonko podstawiał pod nos . Ale takie co by mi smakowało bo bardzo wybredna teraz jestem w smakach .
Byłam dziś na badaniach tych wirusowych robionych w 1 trymestrze . Nie jest złe . Zapłaciłam 400 zł. Myślałam ze będzie drożej … robiła już któraś ?Blond27 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny miałam e wizytę w ZUS. Nie dostanę pieniędzy tylko do ukończenia miesiąca od daty podpisania umowy, potem już normalnie i nawet gdyby mi nie przedłużyli (co nie jest raczej możliwe, bo to będzie już 12 tydzień), to i tak normalnie pieniądze się należą
Zaraz idziemy na spacer, bo już wariujemy i nie wytrzymamy do 18
Grażyna1820, Blond27 lubią tę wiadomość
-
Grażyna1820 wrote:Ale mam dzień marudy .
Tylko bym spała i żeby ktoś mi jedzonko podstawiał pod nos . Ale takie co by mi smakowało bo bardzo wybredna teraz jestem w smakach .
Byłam dziś na badaniach tych wirusowych robionych w 1 trymestrze . Nie jest złe . Zapłaciłam 400 zł. Myślałam ze będzie drożej … robiła już któraś ? -
Grażyna1820 wrote:Byłam dziś na badaniach tych wirusowych robionych w 1 trymestrze . Nie jest złe . Zapłaciłam 400 zł. Myślałam ze będzie drożej … robiła już któraś ?
Blond27, Grażyna1820 lubią tę wiadomość
-
Toksoplazmoza, różyczka, HIV, hcv , cmv, antygen hbs-aghbs , wr i grupa krwi . Te na początek mam zlecone .. większość nawet nie wiem czego dotyczą 🙈 ale może robi dobrze .
-
nick nieaktualnycslza wrote:Z doświadczenia - od razu możesz je wywalić 😉 po biooil dużo laser miało uczulenie, a Palmers po prostu jest zwykłą maziają, która nie robi nic 🤷♀️
O bio oil niestety nic nie wiem bo zawsze mi bylo zal kasy na niego, sprobuje, a jak nie to dam przyjaciolce ktora mi go polecilaOdnosnie Palmersa, mi pomogl na rozstepy na udach (na te biale), mam troche starszych i wiadomo za pozno zaczelam sie nimi interesowac, teraz jedynie zabiegowo moglabym je usunac.
-
A ja dziewczyny umówiłam się na dzisiaj do lekarza. Właśnie siedzę pod gabinetem i jest opóźnienie. Chcę wreszcie wiedzieć czy ten pęcherzyk jest czy go nie ma i gdzie się ulokował.Cala drżę 😳
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 kwietnia 2022, 13:26
Mgdra, Milixx, Gwiazdeczka 93, Grażyna1820, Wojcinka, 2+3, Anett93, Domi_naturelover, Angelaaaa lubią tę wiadomość
-
Grażyna1820 wrote:Ale mam dzień marudy .
Byłam dziś na badaniach tych wirusowych robionych w 1 trymestrze . Nie jest złe . Zapłaciłam 400 zł. Myślałam ze będzie drożej … robiła już któraś ?Grażyna1820 lubi tę wiadomość
💍 05.08.2018
👰🤵 01.06.2019
08.2019 - odstawienie tabletek anty i rozpoczęcie starań o pierwsze dziecko
10.11.2019 - ⏸
07.07.2020 - 👶 córeczka
05.2021 - rozpoczęcie starań o drugie dziecko
14.02.2022 - ⏸
29.10.2022 - 👶 córeczka -
milam wrote:A ja dziewczyny umówiłam się na dzisiaj do lekarza. Właśnie siedzę pod gabinetem i jest opóźnienie. Chcę wreszcie wiedzieć czy ten pęcherzyk jest czy go nie ma i gdzie się ulokował.Cala drżę 😳
Blond27, Grażyna1820, milam, 2+3 lubią tę wiadomość
-
Mała Mi 27 wrote:Daj znać. Ja mam wizytę na 18 i już chodzę po ścianach, więc Cię rozumiem.
Blond27, Mała Mi 27 lubią tę wiadomość
-
Ja właśnie czekam w poczekalni na wizytę.
Jak zawsze serce wali jak szalone.Milixx, Grażyna1820, milam, Kalli95, 2+3, Angelaaaa lubią tę wiadomość
💍 05.08.2018
👰🤵 01.06.2019
08.2019 - odstawienie tabletek anty i rozpoczęcie starań o pierwsze dziecko
10.11.2019 - ⏸
07.07.2020 - 👶 córeczka
05.2021 - rozpoczęcie starań o drugie dziecko
14.02.2022 - ⏸
29.10.2022 - 👶 córeczka