W marcu wiosna idzie 🥀💐☀szybko nam przyniesie dzidzie 🤰🌻💕
-
WIADOMOŚĆ
-
No to odpoczywaj ❤️
Blond27, Nati94 lubią tę wiadomość
-
Nati94 wrote:
Ale super 🥰gratulacje!!
a heparyna 0,4?
Blond27, Nati94 lubią tę wiadomość
👩🏻26
euthyrox 75, homa 1,1, inozytol, b12, foliany, acard75, neoparin 0,4, duphaston
👦🏻 34
🤰🏻 🧒🏻13.04.2020 Wojtuś, 3700g, 61 cm, SN
🤰🏻😇1cs, wrzesień 2021, poronienie zatrzymane 7tc, zabieg
🤰🏻😇👧🏻2cs, marzec 2022, poronienie zatrzymane 10tc/13tc, poronienie samoistne plus zabieg
🤰🏻👧🏻 Rozalia 10.12.22 3300g, 59 cm , SN zakończone CC
PAI-1 hetero
MTHFR C667T hetero -
Nati94 wrote:
Maleństwo ❤️❤️ To teraz kolejne miesiące odpoczywaj 😊Blond27, Nati94 lubią tę wiadomość
-
Blond27 wrote:Dziewczyny a czy macie problemy z 💩💩💩.... Ja nigdy nie miałam, a teraz co dwa dni.... I dużym problem.... Len już pije... Co jeszcze? 😟😟😟
Zelazo lubi zatwardzac. Jak wzięłam kiedyś prenatal duo końcem ciąży, bo moje witaminy skończyły się, to myślałam że się wykończę. Kupa ciężko szla i zielona byla. Tam było więcej żelaza niż w moich witaminach.
Obecnie biorę te same witaminy i jest ok ale czasami lekko mnie przytrzyma z 💩
💍 05.08.2018
👰🤵 01.06.2019
08.2019 - odstawienie tabletek anty i rozpoczęcie starań o pierwsze dziecko
10.11.2019 - ⏸
07.07.2020 - 👶 córeczka
05.2021 - rozpoczęcie starań o drugie dziecko
14.02.2022 - ⏸
29.10.2022 - 👶 córeczka -
Cudownie 🥰
Nati94 lubi tę wiadomość
💍 05.08.2018
👰🤵 01.06.2019
08.2019 - odstawienie tabletek anty i rozpoczęcie starań o pierwsze dziecko
10.11.2019 - ⏸
07.07.2020 - 👶 córeczka
05.2021 - rozpoczęcie starań o drugie dziecko
14.02.2022 - ⏸
29.10.2022 - 👶 córeczka -
Heparyna 0.4 🙂
Słuchajcie, znalazł torbiel na jajniku. Czyli pęcherzyk w tamtym miesiącu mógł nie pęknąć? Ma się wchłonąć. Serio, nie spodziewałam się pęcherzyka już. 😍 Powiedział, że jeśli będę w stresie, to zaprasza co tydzień na darmowe szybkie USG, bo mu strasznie tam ,wypłakałam, strach w gabinecie.Grażyna1820 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNati94 wrote:
Piekne malenstwo❤️🍀
Nati94 lubi tę wiadomość
-
Nati
Odpoczywaj!
Aneta - spokojnie kochana, mi 8-9 dpo beta z krwi wyszła ujemnaNati94 lubi tę wiadomość
💁♀️24,💁🏼♂️28
❌Długie cykle, problemy z owu, AMH 1,55, słabe endo, obustronna niedrożność jajowodów
❌Słabe parametry nasienia-> suple od 12.21
24.03.22 -histerolaparoskopia, udrożnienie jajowodów pod wysokim ciśnieniem, diagnoza: adenomioza😩
28.03.2022 Ciąża po 8 miesiącach starań. Nasz CUD pokonał wszystkie przeciwności i przetrwał zabieg histerolaparoskopiiHistoria wyjątkowa również dla lekarzy
-
Ciotki! Ja juz po wizycie. Źródła boli brzucha lekarz nie znalazł ale dziecko jak bylo 2 dni do tyłu wg OM to teraz jest 2 dni do przodu a od ostatniej wizyty minęło 15 dni wiec tak sobie myślę że poprostu szybko rośnie 😄 pierwszy raz słyszałam serduszko... łzy oczywiście poleciały, a lekarzowi razem ze mną ☺ dziecko spało cala wizyte mimo dużych wysiłków lekarza żeby go obudzić (kilka razy głowica usg go tam trząsł 😂) ale dalej spało, chyba taki śpioch po tatusiu 😂 mam na bole brać no spe bo ciaza jest bardzo ładna 😊😊😊 jej ale się cieszę 😄😄😄
verliebtindich, Nati94, malinowamamba95, milam, Domi_naturelover, Blondyna.B, Angelaaaa, Chrupka , Mgdra, Poziomka9204, conte, Milixx, RoZyCzK4, cuddlemuffin, Blond27, Magdak, 2+3, Gwiazdeczka 93, Kluska95, Aneta2506, Olo323 lubią tę wiadomość
-
Kalli95 wrote:Ciotki! Ja juz po wizycie. Źródła boli brzucha lekarz nie znalazł ale dziecko jak bylo 2 dni do tyłu wg OM to teraz jest 2 dni do przodu a od ostatniej wizyty minęło 15 dni wiec tak sobie myślę że poprostu szybko rośnie 😄 pierwszy raz słyszałam serduszko... łzy oczywiście poleciały, a lekarzowi razem ze mną ☺ dziecko spało cala wizyte mimo dużych wysiłków lekarza żeby go obudzić (kilka razy głowica usg go tam trząsł 😂) ale dalej spało, chyba taki śpioch po tatusiu 😂 mam na bole brać no spe bo ciaza jest bardzo ładna 😊😊😊 jej ale się cieszę 😄😄😄
-
Kalli95 wrote:Ciotki! Ja juz po wizycie. Źródła boli brzucha lekarz nie znalazł ale dziecko jak bylo 2 dni do tyłu wg OM to teraz jest 2 dni do przodu a od ostatniej wizyty minęło 15 dni wiec tak sobie myślę że poprostu szybko rośnie 😄 pierwszy raz słyszałam serduszko... łzy oczywiście poleciały, a lekarzowi razem ze mną ☺ dziecko spało cala wizyte mimo dużych wysiłków lekarza żeby go obudzić (kilka razy głowica usg go tam trząsł 😂) ale dalej spało, chyba taki śpioch po tatusiu 😂 mam na bole brać no spe bo ciaza jest bardzo ładna 😊😊😊 jej ale się cieszę 😄😄😄
To jest usg 3D?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 kwietnia 2022, 19:15
💁♀️24,💁🏼♂️28
❌Długie cykle, problemy z owu, AMH 1,55, słabe endo, obustronna niedrożność jajowodów
❌Słabe parametry nasienia-> suple od 12.21
24.03.22 -histerolaparoskopia, udrożnienie jajowodów pod wysokim ciśnieniem, diagnoza: adenomioza😩
28.03.2022 Ciąża po 8 miesiącach starań. Nasz CUD pokonał wszystkie przeciwności i przetrwał zabieg histerolaparoskopiiHistoria wyjątkowa również dla lekarzy
-
Domi_naturelover wrote:Ale cudnie!
To jest usg 3D?Domi_naturelover lubi tę wiadomość
-
milam wrote:Lekarz się popłakał? A myślałam że dla nich to już taki obojętny widok bo kilka razy dziennie oglądają bobasy i słuchają serca. Fajne zdjęcie, to 3d?
milam, Olo323 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAle cudne wieści z wizyt 🥰 super dziewczyny!
Co do 💩 to ja na początku miałam problem, ciężko było 😅 teraz w drugą stronę, łapie mnie w najmniej odpowiednich momentach 😂
Ja dzis rano mialam zjazd... o ile wiele spraw, toczy nam się zgodnie z planami, tak najważniejsza ciągle w plecy... walczymy z narzeczonym o jego kontakty z Synem z poprzedniego związku i Sąd odrzucił nasz wniosek, z uwagi na brak jurysdykcji bo mlody z mamą mieszkają w UK... ciężki temat, bardzo. Walczymy już prawie 2 lata bez skutku, wszelkimi sposobami i wygląda na to, że Matka dziecka, która uniemożliwia ojcu kontakt z dzieckiem, pozostaje bezkarna... może robić co chce i śmieje nam się w twarz😪Blond27 lubi tę wiadomość